| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 14:28 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
من کلاً از جماعت انسانها متنفرم. سعي مي کنم کمتر توي خيابون برم، تا چشمم به گله نيفته. 6 ماهي ميشه که تلويزيون نديدم (به استثناي جام باشگاههاي اروپا)، چون باز هم چشمم به گله و مظاهر زندگي گله اي مي اُفته. (زندگي گله اي ... آدماي فله اي). يکي ديگه از مظاهر گله چوپان هست. چوپان بايد با چوب هميشه بالا سر گله باشه و قوانين را به گله گوشزد کنه.
وقتي بقال سر کوچه، جاحي سقايي، را مي بينم، بوي پشکل بز و ميش را توي مشامم احساس مي کنم و کلمه مقدس! «ملت» توي ذهنم متبلور ميشه. جديداً توي تالارهاي گفتمان هم همين بو را حس مي کنم؛ البته بايد چند نفر آدم محترمي که موسوم به دار و دسته نيويورکي هاست را استثنا کنم. اعضاي تالار زير مجموعه اي از «ملت شريف» ايران هستند و بهرحال مشت نمونه خرواره و تالار گفتمان هم يک «گله مجازي» هست، بوي پشکل داره چوپان چوب بدست هم داره. چوب نارنجي و چوب سبز، که البته نارنجي قوي تره.
يک سال عضو تالار بودم، هنوز نتونستم تعداد پستام را به 800 برسونم، که نشون دهنده علاقه!! بيش از حد من به گله هست، در صورتي که اعضاي خوبي توي گله داريد که سه بار «نام کاربري» عوض کردن و بار هر کدومش بيش از 1000 تا پست ارسال کردن. اميدوارم با کاربران خوب، گله اي روز به روز پر بار تر داشته باشيد. بنده ترجيح مي دم به جاي يک بز اهلي يه «بز کوهي» باشم که نيازي به چوپان و گله نداره. پس خدا حافظ گله محترم. |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2351 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 16:46 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
خداحافظ بز کوهي |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: -1053 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 22:15 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
من از بزها خيلي خوشم مي آد مخصوصا بزکوهي!
همواره تو رو بخاطر خواهيم داشت!
به ياد بز کوهي! |
|
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 451 اعتبار کسب شده: 1258 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 23:10 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
چرا دوست داريد هر موضوعي رو به خنده وشوخي بکشونيد؟با حرفاش موافقم.اکثر آدما توي جامعه عضوي از يک گله بزرگند.نه اينکه بخوام توهين کنم اما اکثر آدما بدون اينکه فکر کنن دنباله رو يک آدم يا يک چيز ديگه ان. |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 647 اعتبار کسب شده: 1058 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 23:43 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
جالبه که بدوني اون تک و توک روزايي که بيرون مياي احتمالأ کم نيستن کسايي که شما رو جز همون گله مي بينن ..بدون هيچ نشونه يا علامت خاصي..کسي که گله ميبينه دليلش اين نيست گله اي هست که ميبينه ..دليلش اينه که بيشتر از گله رو نمي تونه ببينه....احتمالأ شما کوچيکتر از اون هستي که بفهمي مردم ذور برت دارن چي ميگن..نمي فهمي ميگي يه سري اصوات بي معنين...اشکال جاي ديگست جناب بز کوهي.. |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: -1053 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 1:09 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| hunger نوشته بود: |
| چرا دوست داريد هر موضوعي رو به خنده وشوخي بکشونيد؟با حرفاش موافقم.اکثر آدما توي جامعه عضوي از يک گله بزرگند.نه اينکه بخوام توهين کنم اما اکثر آدما بدون اينکه فکر کنن دنباله رو يک آدم يا يک چيز ديگه ان. |
پس حالا شد يه گله با دوتا بزکوهي!
مي بيني! اگر از سمت ديگه به موضوع نگاه کني جريان گله نسبت به خودت هم صادقه! |
|
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 451 اعتبار کسب شده: 1258 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 10:02 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
آره ميشه اينطوري هم نگاه کرد اما نبايد به ديگران ايراد بگيريد وبگيد چرا اينطوري فکر مي کنن.وبعد هم مسخره بازي دربياريد.اون دوست داره اينطور باشه.من وشما نمي تونيم عوضش کنيم.تازه مگه الان نرفته؟خوب ما واسه چي داريم دعوا مي کنيم؟!؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 1572 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 10:31 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: -653 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 11:07 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 1572 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 13:29 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: -653 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 13:31 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|