| نویسنده |
پیغام |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3601 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 14:07 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
سلام دوستان اکانت هاي VPN با سرعت بسيار بالا و ارزان براي فروش هست اعضاي سايت ميتونن اينجا تو همين تاپيک درخواست بدن همچنين کساني که عضو نيستن هم مي تونن يا به ايميل من در ياهو و يا در ياهو مسنجر پيام بدن(نام کاربري من در ياهو ice.plus هست)
قيمت ها به شرح زير است:
قيمت يک ماهه : 3000 تومان
قيمت دو ماهه : 5000 تومان
قيمت سه ماهه : 7000 تومان
تمامي سرويس ها از نظر ترافيک نا محدود مي باشند
حالا مزاياي سرويس VPN:
تماس رايگان با کشور آمريکا و کانادا از طريق سرويس شرکت Skype
تبادل مالي و سازگار ي با تمام سايتهاي تجاري مانند E-Gold.Paypal ....
سازگار با تمامي سايتهاي ارتباط جمعي مانند Orkut . Gazzag
تغيير هويت شما از ايراني به آمريکايي IP Daynamic .
بدون کاهش سرعت ، زمان و پهناي باند اينترنت شما .
کد کردن اطلاعات ورودي و خروجي تبال شده در اينتر نت .
بروز رساني ويندوز و آنتي ويروسها مانند MacAfee .
جلوگيري از شنود و پيگيري اطلاعات محرمانه شما .
امنيت در بازديد از صفحات اينترنتي .
استفاده فول پرتوکل و بدون محدوديت جستجو در اينترنت .
استفاده براي ارتباطات تجاري براي شناخته نشدن کشور محل اقامت .
اين سرويس به هيچ گونه سخت افزار اضافه احتياج ندارد .
امنيت بالا براي انجام معاملات آنلاين .
نصب بسيار ساده و آسان تنها با يک کليک !!! .
سرويس قابل استفاده با تمامي سرويسهاي اينترنتي ADSL , Dial up , ... و همچنين قابل استفاده بر روي سرور اينترنت دانشگاه ها و ادارت و شرکتها و کافي نت ها بدون پايين آوردن پهناي باند و افت سرعت سرويس اينترنت مورد استفاده مي باشد .
همين ديگه!! |
اين مطلب آخرين بار توسط ice.plus در چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 22:50 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3595 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 14:14 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
شايد بهتر باشه براي کساني که احتمالاً با سرويسهاي VPN آشنا نيستن يه توضيح مختصر و مفيد در موردش بنويسي. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3601 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 14:31 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
در واقع VPN يعني شبکه ي محرمانه ي مجازي!!
نحوه ي کار به اين گونه مي باشد که بعد از اين که شما يک اکانت VPN از ما خريديد ما به شما يک نام کاربري و کلمه ي عبور مي دهيم و يک فايل 200 کيلو بايتي
شما اين فايل را نصب ميکنيد يک کانکشن در محل کانکشن هاي شما ايجاد مي شود که وقتي به اينترنت وصل هستيد روي آن کليک ميکنيد و نام کاربري و شناسه ي عبوري که ب شما داده شده را وارد مي کنيد و روي کليد کانکت کليک مي کنيد !!!!
حالا شما به VPN متصل هستيد و با ip آمريکا در web به گردش مي پردازيد!
از اين بهتر نمي تونم توضيح بدم |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 1180 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 16:12 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
در واقع هيچ اينترنتي به شما فروخته نميشه.
شما وقتي که به اينترنت متصل شديد، اطلاعات خودتون رو به صورت بسته هاي داده شايد رمز شده (ولي به احتمال دقيق رمز نشده!) براي يک سرور در کشور شيطان بزرگ مي فرستيد و از ديد همه وبسايتها شما يک کاربر در آمريکا هستيد.
تنها نکته اش اينه که شما دچار فيلترينگ وبسايت نميشيد.
به عبارت ديگه، اين يک سرويس عبور از فيلترينگ هست، که خوب بعضيا مجانيش رو هم ارائه ميدن.
يک مزيت ديگه اش اينه که هيچ کس به شما نميگه چون در ايران هستيد، نميتونيد اين نرم افزار رو دانلود کنيد.
فکر کنم حالا کافي شد! |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 1180 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 16:17 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
يک نکته در مورد "عدم شنود ارتباطات" و "امنيت در مرور وب" هم بايد توضيح بدم که،
به اين معني است که دولت ايران ديگه نميتونه بر خلاف قانون خودش ارتباطات شما رو رديابي و يا شنود کنه!
البته طبيعتاً دولت آمريکا بر طبق قوانين خودش ميتونه ارتباطات شما رو رديابي و يا شنود کنه. که خوب چون بر اساس قانونه و مثل ايران اينکار غيرقانوني نيست، پس اشکال نداره.
مزيت ديگه اش اينه که دولت ايران احتمالاً تحليلهاي آماري بر روي داده هاي شما انجام نميده، ولي دولت آمريکا حتماً انجام ميده تا بر اساس اين اطلاعات رفتار ارتباطي شما (و همه کساني که سيا ميتونه ارتباطاتشون رو در وب بررسي کنه) رو تحليل کنه.
يعني خب ارتباط شما کمک به توليد اطلاعات در جهان محسوب ميشه. حالا ايران و آمريکا نداريم که. |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 16:19 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
يک نکته فني ديگه، براي ارتباطات صوتي و تصويري در آمريکا تأخير ارتباط احتمالاً کم ميشه. اما براي ارتباطات صوتي و تصويري (ياهو مسنجر و غيره) با ساير کشورها (از جمله ايران) احتمالاً تأخير ارتباط افزايش پيدا ميکنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 22:27 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
اگر تعداد زياد بخواهيد هم قيمت ها خيلي بهتره!!!
10 تا اکانت 1 ماهه دونه اي 1500
100 تا اکانت 1 ماهه دونه اي 600 تومان!!!
اگر خواستيد مي تونيد چند تا بشيد و بخريد يا اين که خودتون بخريد و به ديگران بفروشيد! |
|
|
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
مجموع ارسالها: 94 اعتبار کسب شده: 491 جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 15 تير 1386، ساعت 0:59 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
ببخشيد من درست نفهميدم..
همونطور که گفتين بايد به اينترنت وصل باشيم و بعد کانکت کنيم پس احتمالا داده دريافتي ربطي به اتصال فعليمون دارن ,آره؟؟ يعني منظورم اينه که به هر حال از Dial up ما ميگزره و بستگي به اون داره؟؟
اما اينکارو با يک فيلترشکن هم انجام ميديم بدون هزينه که گفتين...
اونجا هم به يک سرور خارج ايران متصل ميشيم و اون وب سرور صفحه(مثلا غير مجاز) را ميگيره و برا ما ميفرسته
ببخشيد من سال صفريم يکم پرتم |
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
 |
جمعه 15 تير 1386، ساعت 13:15 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| No1 نوشته بود: |
ببخشيد من درست نفهميدم..
همونطور که گفتين بايد به اينترنت وصل باشيم و بعد کانکت کنيم پس احتمالا داده دريافتي ربطي به اتصال فعليمون دارن ,آره؟؟ يعني منظورم اينه که به هر حال از Dial up ما ميگزره و بستگي به اون داره؟؟
اما اينکارو با يک قيلطرشکن هم انجام ميديم بدون هزينه که گفتين...
اونجا هم به يک سرور خارج ايران متصل ميشيم و اون وب سرور صفحه(مثلا غير مجاز) را ميگيره و برا ما ميفرسته
ببخشيد من سال صفريم يکم پرتم  |
شما درست متوجه شدي اما در واقع vpn کار اصليش اين نيست بلکه در ايران اين کار اصليشه در واقع کار اصلي vpn محرمانه کردن گردش ما در web هست همچنين خيلي از سايت هايي که ايران رو تحريم کردند و مي خواهي با P r o x y ازشون خدمات بگيري خيلي از p r o x y ها رو تشخيص ميدن!! |
|
|
|
|
|
|
 |
gugu  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 27 تير 1386 مجموع ارسالها: 1 اعتبار کسب شده: 106 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 27 تير 1386، ساعت 12:45 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
من مي خوام توي سايتم vpn بفروشم 10 تا يک ماهه رو کمتر بم نميدي ؟ مثلا دونه اي 1400 البته خودمم بايد تست کنم ببينم خوبه يا نه اگر موردي نداشت خوشحال مي شم يه همکاري حسابي با هم داشته باشيم . اکانت تست بم نميدي ؟ حتي 5 يا 10 دقيقه هم باشه کافيه . من مي خوام خيلي ارزون تر از جاهاي ديگه بفروشم براي همين يه جوري بام حساب کن که نه سيخ بسوزه نه کباب .
متشکرم ( شقايق )
ايميل : 1tow3@graffiti.net |
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 27 تير 1386، ساعت 15:08 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| gugu نوشته بود: |
من مي خوام توي سايتم vpn بفروشم 10 تا يک ماهه رو کمتر بم نميدي ؟ مثلا دونه اي 1400 البته خودمم بايد تست کنم ببينم خوبه يا نه اگر موردي نداشت خوشحال مي شم يه همکاري حسابي با هم داشته باشيم . اکانت تست بم نميدي ؟ حتي 5 يا 10 دقيقه هم باشه کافيه . من مي خوام خيلي ارزون تر از جاهاي ديگه بفروشم براي همين يه جوري بام حساب کن که نه سيخ بسوزه نه کباب .
متشکرم ( شقايق )
ايميل : 1tow3@graffiti.net |
سلام دوست عزيز اميدوارم حالت خوب باشه
VPN رو با اون قيمتي که گفتي ميتونم بهت بدم!
اگر خواستي ice.plus رو در ياهو مسنجر ادد کن يا به Ice.plus@yahoo.com ايميل ارسال کن تا بهت شماره حساب بدم پول بريزي!
موفق باشي |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|