| نویسنده |
پیغام |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 01 دي 1382، ساعت 18:34 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
با سلام
من مي خوام که يک سري اطلاعات رو که از يک پايگاه داده مي خونم درون يک جدول نشان بدم
و در کنار هر رکرد هم يک chechkbox باشه.
حالا بايد بتوانم آن رکوردهايي که check خورده اند را از database پاک کنم.
آيا کسي مي تونه در اين زمينه به من کمک کنه.
مشکل عمده من سر اينه که من توي يه loop دارم اين داده ها رو ميريزم تو جدول و حالا نميتونم بفهمم کدوم ها check خورده آخه اسم همه checkbox ها يکسان ميشه.
تو رو خدا اگه کسي بلده کمک کنه.
در پناه حق باشيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 01 دي 1382، ساعت 20:06 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
همه Check Boxهاي همنام توي يه Form به صورت يه Collection در ميان. مثلا" اگه 10 تا Check Box داري که اسم همش Chk هست به اين صورت بهش دسترسي پيدا ميکني.
(Chk(1)، Chk(2 و ... |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4988 اعتبار کسب شده: 10191 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 01 دي 1382، ساعت 20:58 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر نوشته بود: |
با سلام
من مي خوام که يک سري اطلاعات رو که از يک پايگاه داده مي خونم درون يک جدول نشان بدم
و در کنار هر رکرد هم يک chechkbox باشه.
حالا بايد بتوانم آن رکوردهايي که check خورده اند را از database پاک کنم.
آيا کسي مي تونه در اين زمينه به من کمک کنه.
مشکل عمده من سر اينه که من توي يه loop دارم اين داده ها رو ميريزم تو جدول و حالا نميتونم بفهمم کدوم ها check خورده آخه اسم همه checkbox ها يکسان ميشه.
تو رو خدا اگه کسي بلده کمک کنه.
در پناه حق باشيد. |
| سيب نوشته بود: |
همه Check Boxهاي همنام توي يه Form به صورت يه Collection در ميان. مثلا" اگه 10 تا Check Box داري که اسم همش Chk هست به اين صورت بهش دسترسي پيدا ميکني.
(Chk(1)، Chk(2 و ... |
و البته خيلي ساده تره که از for each استفاده کني. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |