| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 12 تير 1386، ساعت 19:31 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
چهارشنبه 13 تيرماه 1386
ساعت 19 تا 21
مسجد فاطمه زهرا (س)، خيابان زند، جنب هتل پارس |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ پنجشنبه 14 تير 1386، ساعت 0:34 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
زير مدار صفر درجه  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 12 اعتبار کسب شده: 211 محل سکونت: زير مدار صفر درجه جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 2:44 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
يعني بازم حرفاي اين آدم واسه شماها خريدار داره؟!؟!؟
دست همشون تو دست همه....
هر دفه با يه روش و يه شعار نظام رو حفظ کرده اند و خواهند کرد........ |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 14 تير 1386، ساعت 0:33 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| زير مدار صفر درجه نوشته بود: |
يعني بازم حرفاي اين آدم واسه شماها خريدار داره؟!؟!؟
دست همشون تو دست همه....
هر دفه با يه روش و يه شعار نظام رو حفظ کرده اند و خواهند کرد........ |
اونهايي که انتظار داشتن يه روحاني روحاني زاده از دل نظام بياد و نظام رو کن فيکون کنه، فکر مي کنم يا نظام رو نمي شناختن يا خاتمي رو و يا خيلي ساده لوح بودن. اين عده مي تونن براي ساقط شدن نظام منتظر "ربع پهلوي" وسلطنت طلبها يا تروريستهاي مجاهدين خلق يا حمله نظامي آمريکا و اسرائيل به ايران و از اين جور چيزها باشن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
زير مدار صفر درجه  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 12 اعتبار کسب شده: 211 محل سکونت: زير مدار صفر درجه جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 14 تير 1386، ساعت 0:48 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
من نگفتم مخالف نظام هستم و منتظرم نظام عوض شه...
فقط گفتم به حال من و ملت ايران هيچ فرقي نداره کي رئيس باشه و کي رهبر...
و حتي فرقي نداره که نظام چه جوري باشه و دست کيا باشه...
فقط واسه اونايي که اون بالا بالا ها هستن فرق داره چون ممکنه جيبشون خالي بشه... |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 14 تير 1386، ساعت 1:41 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
من نگفتم مخالف نظام هستم و منتظرم نظام عوض شه...
فقط واسه اونايي که اون بالا بالا ها هستن فرق داره چون ممکنه جيبشون خالي بشه... |
هم واسه بالا بالايي ها فرق داره و هم واسه من و شما. به قدري اين مطلب واضح هست که نياز به توضيح نداره. هر چند که ساختار کشور يه ساختار کاملاً دموکراتيک نيست؛ اما شخصيتها در اون نقش اساسي بازي مي کنن و تغيير اونها به طور مستقيم و غير مستقيم بر روي مسائل مختلف تأثيرگذار هست. فکر مي کني اگه الان به جاي احمدي نژاد مثلاً رفسنجاني يا معين رئيس جمهور شده بودن، وضعيت کشور از لحاظ مختلف با الان يکسان بود؟*
|
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: -653 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 14 تير 1386، ساعت 10:37 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
... يا چيکارم کنند .
خجالت نکش . اينجا همه خودموني هستن . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 15 تير 1386، ساعت 10:42 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
حاشيه هاي استقبال از خاتمي در شيراز
سيدمحمد خاتمي، بعداز ظهر چهارشنبه همراه با تني چند از منتسبان و مديران دولت هشتم از طريق پاويون تشريفات وارد شيراز شد و مورد استقبال برخي مديران دولتش در استان فارس قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، از ساعتي پيش از اذان مغرب و عشاء، صحن بيروني مسجد فاطمةالزهراي شيراز مملو از جمعيت بود که بيشتر آنان را دختران و پسران جوان تشکيل ميدادند و عکس خاتمي را در دست داشتند.
با ورود خاتمي، هنگامي که نماز مغرب در حال اقامه بود، مردم شروع به شعاردادن کرده و وقفهاي بين دو نماز ايجاد شد که با درخواست رئيس جمهوري سابق کشورمان که به سختي به درون مسجد راه يافته بود، فضا آرام شد و نماز ادامه يافت.
جمعيت حدود 5 هزار نفري که براي ديدار و گفتوگو با خاتمي در اين مسجد حضور يافته بود، بارها سخنان وي را قطع کرد و خيابانهاي اطراف به دليل ازدحام جمعيت براي ساعتي ترافيکي نسبتا سنگيني را بعد از روزها خلوتي تجربه کرد.
جوانان، خصوصا دانشجويان دختر و پسر حاضر در دو سمت مسجد، قبل، هنگام و بعد از ورود و خروج خاتمي، با سر دادن سرود «يار دبستاني» و «اي ايران، اي مرز پرگهر» اشتياق خود را نشان دادند و در شعارهاي خود، خاتمي را رئيس جمهور آينده ايران خواندند.
يادآور ميشود، رئيس کل دادگستري فارس و فرمانده نيروي انتظامي استان، دو شخصيت ارشد استاني بودند که در اين مراسم حضور پيدا کردند. اين ديدار با آرامش به پايان رسيد.
منبع: الف
http://www.alef.ir/content/view/11744 |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 976 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 15 تير 1386، ساعت 21:36 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
عجيبه ... غريبه ... يه معماي پيچيده.
مگه شما توي شيراز گروه فشار ندارين؟ مگه بسيجي مخلص ندارين؟
جواب پيش فرض: شايد دور بوده... |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
|
|