| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1036 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 تير 1386، ساعت 13:31 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
مهدي کروبي:
آقاي جنتي! حکومت را نميتوان با خواب اداره کرد
--------------------------------------------------------------------------------
اعتماد ملي: مهدي کروبي دبيرکل حزب اعتماد ملي و رئيس سابق مجلس ديروز در واکنش به اظهارات روز جمعه آيتا... احمد جنتي دبير شوراي نگهبان گفت: <حکومت را نميتوان با خواب اداره کرد.> اين اظهار نظر در پاسخ به اين سخنان آيتا... احمد جنتي است که روز جمعه در خطبههاي نماز جمعه گفت: در زمان انتخابات رياستجمهوري نهم يکي از دوستانم نقل کرد که در زمان انتخابات در تاکسي از راننده پرسيدم به چه کسي رأي ميدهي؟ او گفت: نميدانم اما مادرم که چند سال پيش فوت کرده ديشب به خوابم آمده و گفت به احمدينژاد رأي بده، که از اين نمونهها بسيار است.
مهدي کروبي در همين زمينه گفت: <نميتوان حکومت را با خواب اداره کرد بلکه بايد مديريت کرد، زيرا هر حکومتي بر اساس مسائل طبيعي مسير خود را سپري ميکند و با خواب و نذر و نياز نميتوان به تصميمگيري در امور حکومتي پرداخت. البته ما توسل به ائمه و توکل به خدا را در جاي خود قبول داريم، زيرا خداوند و ائمه(ع) در هر شرايطي کمکدهنده به ما هستند.> کروبي گفت: اگر يک روحاني سادهانديش و درسنخواندهاي در روستايي يا حسينيهاي و مسجدي اينگونه سخن ميگفت، يک امر طبيعي بود ولي از اينکه آقاي جنتي به عنوان يک مجتهد، آدم باسواد و تحصيلکردهاي که عضو شوراي نگهبان است، آنهم در خطبههاي نماز جمعه تهران که در سراسر دنيا منعکس ميشود اين حرفها را ميزند، من بسيار تعجب ميکنم.
مرجع: روزنا |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1036 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 تير 1386، ساعت 13:33 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
واکنش مهدي کروبي به اظهارات اخير دبير شوراي نگهبان
مگر مي شود با خواب کشور را اداره کرد
----------------------------------------------------------------------------------------
گروه سياسي؛ موضع گيري آيت الله احمد جنتي دبير شوراي نگهبان در خطبه هاي نماز جمعه گذشته که به نوعي حمايت وي را از محمود احمدي نژاد پيش از پيروزي اش در انتخابات رياست جمهوري نشان مي داد، با واکنش دبيرکل حزب اعتماد ملي مواجه شد و حجت الاسلام مهدي کروبي که پيش از اين نيز چندين بار با نوشتن نامه هايي به آيت الله جنتي، خواهان حفظ بي طرفي وي در امر برگزاري انتخابات شده بود، ديروز نيز با ارسال نامه سرگشاده اي به دبير شوراي نگهبان به او توصيه کرد مسائل خرافي و غير عادي را در حکومت دخالت ندهد. آيت الله جنتي در خطبه هاي نماز جمعه هفته گذشته به روايت داستاني پرداخته بود مبني بر اينکه يک راننده تاکسي در زمان تبليغات انتخاباتي گفته بوده مادر مرحومش به خوابش آمده و به او توصيه کرده به احمدي نژاد راي بدهد.
اين اظهار نظر خطيب جمعه تهران که در سمت دبير شوراي نگهبان وظيفه تاييد يا ردصلاحيت کانديداهاي انتخابات را به عهده دارد با پاسخ حجت الاسلام کروبي به عنوان يکي از رقيبان احمدي نژاد در انتخابات رياست جمهوري مواجه شد و کروبي در واکنش به اين اظهارات خطاب به آيت الله جنتي گفت؛ اگر يک روحاني ساده انديش و درس نخوانده اي در روستايي يا حسينيه اي و مسجدي اينگونه سخن مي گفت يک امر طبيعي بود، ولي از اينکه آقاي جنتي به عنوان يک مجتهد، آدم باسواد و تحصيلکرده اي که عضو شوراي نگهبان است آن هم در خطبه هاي نماز جمعه تهران که در سراسر دنيا منعکس مي شود اين حرف ها را مي زند من بسيار تعجب مي کنم.
وي با بيان اينکه «چنين اظهاراتي موجب تزلزل جايگاه روحانيت است،» گفت؛ «همواره علما، روحانيون و شخصيت هاي سياسي مراقب هستند که براي گفتار و اعمال خود در مسائل ديني و اخلاقي، سياسي و اجتماعي استدلال و برهاني منطقي بر پايه دانش و علم داشته باشند و همواره علما و روحانيون در حوزه هاي علميه که کانون تنوير افکار و تعليم و تربيت همه بزرگان بوده به برخورد با اين طرز تفکر مي پرداختند.»
دبيرکل حزب اعتماد ملي در همين رابطه خطاب به آيت الله جنتي ادامه داد؛ نمي توان حکومت را با خواب اداره کرد بلکه بايد مديريت کرد زيرا هر حکومت براساس مسائل طبيعي مسير خود را سپري مي کند و با خواب و نذر و نياز نمي توان به تصميم گيري در امور حکومتي پرداخت.
کروبي در ادامه با بيان خاطراتي از دوران انتخابات خرداد 76 تاکيد کرد؛ ما از همه بزرگان با گرايش هاي مختلف سياسي مي خواهيم که مسائل خرافي و غيرعادي را در مسائل حکومتي دخالت ندهند، زيرا اين باعث مي شود که چنين امري به فرهنگ تبديل شود که ناچاريم با آن برخورد کنيم که البته در مواردي برخورد هم کرده ايم. در مواردي خود ما در ايجاد چنين فرهنگي مقصر بوده ايم.
منبع: شرق |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 تير 1386، ساعت 15:55 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
کروبي: اگر قرار است خوابي نقل شود بايد خواب يکساعته من نقل شود!
...اما سخنان اخير احمد جنتي کروبي را بر آن داشت تا به يادآوري ماجراي انتخابات نهمين دوره رياستجمهوري بپردازد. کروبي در اين باره گفت: هرچند که من نميخواستم قضاياي گذشته را يادآوري کنم ولي اظهارات اخير آقاي جنتي من را بر آن داشت که بگويم اگر قرار است خوابي نقل شود بايد خواب يکساعته من نقل شود که در طول آن اتفاقات بسياري افتاد.
کروبي توضيح داد: صبح روز انتخابات زماني که پس از خواندن نماز صبح خوابيدم، پسر بزرگ من حسين به همراه تعدادي از دوستان به وزارت کشور رفتند و در آن زمان بيش از 14 ميليون راي در سايت وزارت کشور شمارش شده بود و من نفر اول بودم و بزرگواري که آقاي جنتي از ايشان تعريف ميکنند نفر سوم و آقاي هاشمي نفر دوم بودند ولي در همان ساعت يکي از معاونان وقت وزارت کشور، ناظران کانديداها از جمله پسر من را از اتاق سايت بيرون کرد که به دنبال آن همهچيز دگرگون شد.
پس از اين که ناظران را بيرون کردند در فاصله کمي سخنگوي وقت شوراي نگهبان به اعلام آرا پرداخت که البته نتايجي که او اعلام کرد بر خلاف نتايجي بود که از آراي شمارششده در سايت وزارت کشور به دست آمده بود و بنابراين وقتي من بيدار شدم نفر سوم بودم....
منبع: هم ميهن
http://www.ham-mihan.org/Released/86-04-10/376.htm |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 12:55 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
پاسخ حسينيان به کروبي: «خواب راننده تاکسي چه ربطي به اداره کشور دارد؟!»
حجت الاسلام والمسلمين حسينيان مصاحبه اخير مهدي کروبي را که در آن به سخنان آيت الله جنتي در خطبه هاي نماز جمعه اخير انتقاد کرده بود و آن را مصداق «اداره کشور بر مبناي خواب» دانسته بود، نوعي بهانه جويي ارزيابي کرد و گفت: آقاي کروبي گمان مي کنند آيت الله جنتي موجب شکستشان شده اند و دنبال بهانه براي حمله به ايشان مي گردند.
رئيس مرکز اسناد انقلاب اسلامي در مصاحبه اختصاصي تلفني با رجانيوز و در پاسخ به اين سوال که "اخيراً آقاي رسول جعفريان طي يک مقاله و آقاي کروبي طي يک مصاحبه اعلام کردند با خواب نمي شود کشور را اداره کرد.با توجه به سخنان خطيب جمعه که موجود است و جنجالي که در اين زمينه به پا شده است، نظر شما راجع به ادعاي «اداره مملکت با خواب » چيست؟" اظهار داشت: «اجازه دهيد ابتدا با يک شوخي صحبتم را آغاز کنم. بايد به آقاي کروبي يادآور شد که شما خودتان در انتخابات نهم اعلام کرديد من بعد از صبح خوابيدم و بلند شدم ديدم کودتا شده است و به نفر سوم حائز اکثريت آرا تنزل کرده ام. بايد از آقاي کروبي پرسيد اگر با خواب شما مي شود کودتا کرد چرا نشود کشور را اداره کرد؟!»
حسينيان در ادامه افزود: اما قبل از ورود به پاسخ تحليلي، به آقاي رسول جعفريان هم يک مطلب قرآني- تاريخي را يادآوري مي کنم. آقاي جعفريان يک تاريخدان هستند. حتماً داستان عزيز مصر و يوسف(ع) را خوانده اند. اين داستان در قرآن هم آمده است. عزيز مصر يک خوابي ديد و يوسف آن را تعبير کرد و يک برنامه هفت ساله براي اداره مصر پيشنهاد کرد و اتفاقاً موفق هم بود.
آيه 47 و 48 سوره يوسف اين برنامه را چنين توصيف مي کند:
«قال تزرعون سبع سنين دأبا فما حصدتم في سنبله الا قليلاً مما تأکلون ثم يأتي من بعد ذلک سبع شداد يأکلن ما قدمتم لهن الا قليلاً ما تحصنون»
«يوسف به عزيز مصر گفت بايد هفت سال متوالي کشت گندم کنيد. آنچه را که درو کرديد براي جلوگيري از فساد در خوشه هايش حفظ کنيد. اگر مقداري براي قوت همان سال بعد از اين هفت سال، هفت سال ديگر فرا مي رسد که سالهاي سخت قحطي است که از گندم هاي اندوخته استفاده کنيد.»
... |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 12:56 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
...
آقاي جعفريان حتماً اعتراف خواهند کرد که اگر با آش نشد کشور را اداره کرد؛ لااقل يک بار با خواب کشور اداره شده. البته گذشته از شوخي، به اين دو رفيق بايد تذکر داد که قبل از سرايت دادن دشمني ها در نوشته ها، مواظب باشيم سخني عالمانه بگوييم نه مغالطه آميز.
رئيس مرکز اسناد انقلاب اسلامي همچنين تأکيد کرد: از اين دو بزرگوار بايد پرسيد چه کسي کشور را با خواب اداره کرده است؟ اداره کشور بر مبناي برنامه يکساله صورت مي گيرد و مصوبات مجلس. کدام قانون، ماده يا تبصره بر مبناي «خواب»، تصويب يا اجرا شده است؟
آيا دولت در کدام اقداماتش بر مبناي خواب تصميم گرفته است که جار و جنجال مي شود با خواب نمي شود کشور را اداره کرد؟
اگر آيت الله جنتي در نماز جمعه فرمودند که راننده تاکسي خواب ديده است که به احمدي نژاد بايد رأي داد، آيا آيت الله جنتي با اين خواب مي خواهد کشور را اداره کند؟ يا خواب يک راننده تاکسي اداره کشور است؟ يا اصولاً آيت الله جنتي مسئول اداره کشور است؟
همه ما خواب مي بينيم و گاه خوابمان را تعريف مي کنيم و گاه خواب ما تعبير مي شود ولي چه کسي تاکنون برمبناي خواب تصميم گرفته است که آقاي کروبي بر مي آشوبند؟
اتفاقاً اين در سنت معصومين هم بوده است که گاهي خواب مي ديده اند و خوايشان را بازگو مي کردند. در سفر امام حسين(ع) از مدينه تا کربلا چندين خواب نقل شده است و حتماً امام حسين(ع) متهم نمي شوند به اينکه چون خواب نقل کرده اند سپس نهضتشان را بر مبناي خواب برنامه ريزي کرده اند.
روح الله حسينيان خاطرنشان ساخت: البته من از آقاي کروبي که مي پندارند آيت الله جنتي موجب شکستشان شده اند و دنبال بهانه براي حمله به ايشان مي گردند تعجب نمي کنم ولي هنگامي که آقاي جعفريان که يک محقق هستند، نقل يک خواب يا پيشگويي را «اداره کشور با خواب» مطرح مي کنند شگفت زده مي شوم.
البته همه ما و مسئولين کشور بايد در اينگونه مسائل از سنت امام خميني(ره) که هيچگاه خواب يا امثال اينها را اظهار نکردند و فقط بر مبناي تکليف عمل مي کردند و مبناي آموزش امتشان را تکليف قرار داده بودند، الگوبرداري کنيم و در مجالس عمومي از تعابيري که بهانه به دست مخالفين مي دهند استفاده نکنيم.
منبع: [رجانيوز] |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 13:51 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
گذشته از اين بحث و جدل که بين آقايون در جريان هست، راستي مگه آقاي جنتي سوار تاکسي هم مي شن؟! پس اون بنزاي سياه رنگ با پلاک "سياسي" را کي سوار ميشه؟ پس حفاظت از جان مسئولان نظام در برابر توطئه منافقين کور دل چي ميشه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 14:05 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| گذشته از اين بحث و جدل که بين آقايون در جريان هست، راستي مگه آقاي جنتي سوار تاکسي هم مي شن؟! پس اون بنزاي سياه رنگ با پلاک "سياسي" را کي سوار ميشه؟ پس حفاظت از جان مسئولان نظام در برابر توطئه منافقين کور دل چي ميشه؟ |
آخر و عاقبت Cut& Paste بدون خوندن:
| بچه برقي 78 قبلاً نوشته بود: |
| آيتا... احمد جنتي روز جمعه در خطبههاي نماز جمعه گفت: در زمان انتخابات رياستجمهوري نهم يکي از دوستانم نقل کرد که در زمان انتخابات در تاکسي از راننده پرسيدم به چه کسي رأي ميدهي؟ او گفت: نميدانم اما مادرم که چند سال پيش فوت کرده ديشب به خوابم آمده و گفت به احمدينژاد رأي بده، که از اين نمونهها بسيار است. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 14:21 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| اميرحسين نوشته بود: |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| گذشته از اين بحث و جدل که بين آقايون در جريان هست، راستي مگه آقاي جنتي سوار تاکسي هم مي شن؟! پس اون بنزاي سياه رنگ با پلاک "سياسي" را کي سوار ميشه؟ پس حفاظت از جان مسئولان نظام در برابر توطئه منافقين کور دل چي ميشه؟ |
آخر و عاقبت Cut& Paste بدون خوندن:
| بچه برقي 78 قبلاً نوشته بود: |
| آيتا... احمد جنتي روز جمعه در خطبههاي نماز جمعه گفت: در زمان انتخابات رياستجمهوري نهم يکي از دوستانم نقل کرد که در زمان انتخابات در تاکسي از راننده پرسيدم به چه کسي رأي ميدهي؟ او گفت: نميدانم اما مادرم که چند سال پيش فوت کرده ديشب به خوابم آمده و گفت به احمدينژاد رأي بده، که از اين نمونهها بسيار است. |
|
يعني بايد با يه بار خووندن همش را حفظ مي کردم، يا اينکه تو «کپي و پيست» نمي کني و همش را کلمه به کلمه تايپ مي کني؟
در صورت اول انتظار داري من نابغه باشم و در صورت دوم تو بايد مشنگ باشي، البته دور جون شما که مشنگ نيستي، و تايپ نمي کني، من هم نابغه نيستم که با يه بار خوندن يه مطلب را حفظ کنم. سوتي دادن هم اجتناب ناپذيره. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 14 تير 1386، ساعت 3:28 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
باز هم يک مطلب مرتبط، به نقل از رسالت:
محمدکاظم انبارلويي، در سرمقاله امروز رسالت نوشته است: «چه کسانى مملکت را با خواب اداره مىکردند»؟
متن کامل را در سايت خبري الف بخوانيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 14 تير 1386، ساعت 14:02 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
مطلبي که در سرمقاله رسالت اومده از اين قراره:
| نقل قول: |
...آقاى کروبى در ايام انتخابات رياست جمهورى هفتم درهفتم ارديبهشت 76 به قم سفر کردند و در نشست با مردم و طلاب در مسجد اعظم ضمن سخنرانى به سوالات مردم پاسخ دادند. يکى از سوالاتى که مردم مطرح کرده بودند علت استعفاى آقاى خاتمى از وزارت ارشاد بود . آقاى کروبى در پاسخ گفت:"آقاى خاتمى همان طور که قبلا عرض کردم،حدود 11 سال وزير بود. در دوران وزارت هم کارهايى انجام داد که مقبول ومحفوظ است. يک سلسله مشکلات و دشوارىها و خستگىهايى داشت که با اصرار استعفا کرد. من در جريان بودم که آقاى هاشمى هم نمىپذيرفت . من چون آن موقع،خدمتگزار بودم و در بنياد شهيد ومجلس بودم به خوبى مرتبط بودم که ايشان اصرار داشت و آقاى هاشمى هم نمىپذيرفت. اما به هر جهت ايشان گفت که من مىخواهم مدتى بروم .خوابى هم ديده بود و مىگفت که مىخواهد دنبال کارهاى علمى و حوزوى برود. چه بسا مشکلات ديگرى هم داشتند . اين طبيعى و معمول است."
واکنش متفاوت آقاى کروبى به اين دو خواب يکى مربوط به مادر يک راننده تاکسى وديگرى مربوط به جناب آقاى خاتمى حيرتانگيز است . بنده نمىخواهم از ذکر اين خواب در نماز جمعه تهران و نتيجهگيرى آيتالله جنتى دفاع کنم، اما سوال اين است چطور يک شهروند عادى مملکت براى يک تصميمگيرى سياسى نمىتواند به خواب تکيه کند اما جناب آقاى خاتمى در خصوص تصميمگيرى "استعفا" از يک مسند کليدى نظام که آن هنگام مسئوليت فرماندهى مقابله با تهاجم فرهنگى دشمن را عهدهدار بودند مىتواند به خواب تکيه کند وبه قول آقاى کروبى اين طبيعى و معمولى است!
حال بايد پرسيد چه کسانى مملکت را با خواب اداره مىکردند و واکنش کروبى نسبت به اين دو خواب چيست؟ |
شايد خيلي از ما کم و بيش به خواب اعتقاد داشته باشيم. احتمالاً همه ما با "رؤياهاي صادقه" يا خوابهايي که تعبير صحيح دارن تا حالا برخورد داشتيم و يا خودمون از اين دسته خوابها ديديم و شايد در وجود همچين خوابهايي شکي نداشته باشيم. چيزي که اينجا مورد بحثه اينه که خواب چون قابل اثبات يا رد نيست، نمي تونه به عنوان سند مورد استدلال قرار بگيره. اشکالي که در سخنان آقاي جنتي وجود داره اينه که سعي کرده با نقل کردن يه خواب به ديگران اثبات کنه انتخاب احمدي نژاد در انتخابات رياست جمهوري به حق بوده. اگه روال به اين شکل باشه، فردا يکي از آقايون جناح اون ور مي تونه ادعا کنه که مثلاً پيغمبر رو در خواب ديده و پيامبر به او گفته به کروبي رأي بده! تازه گفته پيغمبر که معتبر تر از مادر مرحوم اون راننده تاکسيه! حالا کي مي تونه اين گفته رو رد يا اثبات کنه؟!
چيزي که در مورد خواب ديدن خاتمي نقل شده، با اين مطلب تفاوت داره. خوابي که شخص مي بينه براي خودش مي تونه سنديت داشته باشه و در تصميم گيري شخصيش مؤثر واقع بشه و اين به خود شخص بستگي داره؛ اما در هر صورت باز هم قابل استدلال براي ديگران نيست. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 14 تير 1386، ساعت 16:43 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3166 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 14 تير 1386، ساعت 22:03 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
اگه روال به اين شکل باشه، فردا يکي از آقايون جناح اون ور مي تونه ادعا کنه که مثلاً پيغمبر رو در خواب ديده و پيامبر به او گفته به کروبي رأي بده! تازه گفته پيغمبر که معتبر تر از مادر مرحوم اون راننده تاکسيه! حالا کي مي تونه اين گفته رو رد يا اثبات کنه؟!چيزي که در مورد خواب ديدن خاتمي نقل شده، با اين مطلب تفاوت داره. خوابي که شخص مي بينه براي خودش مي تونه سنديت داشته باشه و در تصميم گيري شخصيش مؤثر واقع بشه و اين به خود شخص بستگي داره؛ اما در هر صورت باز هم قابل استدلال براي ديگران نيست. |
Excellent!!!  Vahid, you might not realize it but this is a very very very important point that you refered to! In fact, this is exactly what separates science from non-science: All scientific ideas must be falsiafible.
That is, it should always exist a way to show that a scientific theory is "false". If there is no way to say that a theory is wrong, than that theory does not belong to the domain of science.
The formulation of criterion of falsifiablity is one of the greatest achievements in the philosohy of science in the 20th century, It's thanks to the great Austerian philosopher Dr. Karl Popper.
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3365 اعتبار کسب شده: 3724 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 14 تير 1386، ساعت 22:38 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اين جايزه ي کوچيک رو تقديم ميکنم به غريب جان چون چند وقتيه که تغييراتي توي پستاش ميبينم که به نظر ميره
به سمت self improvement داره پيش ميره و عينک قضاوت و تعصب هاي بيجا رو کنار ميذاره
اولين چيزي که ازش notice کردم توي تاپيک درگذشت مهستي بود
Good luck gharib jaan you put yourself in a right target
http://youtube.com/watch?v=T-NbXGjXT4Q&mode=related&search=
You could follow logic
or contest it all
the work solution makes the common house a home
the element of progress
that you mention is gone
it de-evolved to something you were headed toward
as i lay to die the things i think
did i waste my time. i think i did- i worked for life
all we want are just pretty little homes
our work makes pretty little homes
like a cast shadow
like a fathers dream
have a cut out son
what's a worse disease
to get that pretty little home
as i lay to die the things i think
i dont want to regret what i did- i worked for life
all we want are just pretty little homes
agenda suicide, the drones work hard before they die
and give up on pretty little homes
(like a cast shadow)
agenda suicide. the drones work hard before they die
and give up on pretty little homes
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 14 تير 1386، ساعت 23:06 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
اين جايزه ي کوچيک رو تقديم ميکنم به غريب جان چون چند وقتيه که تغييراتي توي پستاش ميبينم که به نظر ميره
به سمت self improvement داره پيش ميره و عينک قضاوت و تعصب هاي بيجا رو کنار ميذاره
اولين چيزي که ازش notice کردم توي تاپيک درگذشت مهستي بود
Good luck gharib jaan you put yourself in a right target
|
از جايزه ات خيلي ممنون؛ اما من خودم تغييري احساس نمي کنم. شخصيت هر آدم ممکنه جنبه هاي مختلفي داشته باشه. فکر مي کنم يه جنبه ديگه از شخصيت بنده براي شما روشن شده. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 15 تير 1386، ساعت 1:18 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|