صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2872
اعتبار کسب شده: 6959
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 08 تير 1386، ساعت 1:42
 1 سال پيش

مي خواستم يکي از برنامه هاي جالب صدا وسيما که در مورد مسائل اجتماعي و روانشناسي و خانواده است و مدت زيادي است از شبکه چهار پخش ميشه ، براتون معرفي کنم ، "باز هم زندگي " ، از محدود برنامه هاي صدا وسيما که ارزش ديدن را داره ، پيشنهاد مي کنم حتما ببينيد .در اين برنامه از سبک جديدي براي ارتباط با مخاطب و بيننده استفاده شده و از مهمان هاي خوبي دعوت به عمل مياد، يک معرفي اجمالي برنامه را از سايت صدا و سيما اينجا مي گذارم :

باز هم زندگي

شبکه : شبکه چهار

موضوع : اجتماعي

گروه : اجتماعي

قالب : ترکيبي

مخاطب : بزرگسالان

تاريخ ها و زمان ها : پنج شنبه 21:15

تکرار : جمعه ها عصر

تعداد قسمتها: 50

مدت هر قسمت: 60

اطلاعات عوامل توليد :

تهيه کننده : بيژن بيرنگ
کارگردان : بيژن بيرنگ
نويسنده : بيژن بيرنگ
فيلمبردار : کياني

شرح مختصر :
هر برنامه شامل چهار بخش است که اجراي فعالانه مجري و وله هاي انيميشني زنجيره اتصال بخشها با يکديگر است . بخش 1 : ارائه گزارشي مستند. بخش 2 : طرح ديدگاه فعالان د رآموزش مهارتهاي زندگي . بخش 3 : اجرا نمايشي و کارگاهي در آموزش علمي مهارت زندگي و بخش 4 معرفي فرد يا افراد مسلط بر مهارت مورد بحث

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 1178
اعتبار کسب شده: 11522
ارسال جمعه 08 تير 1386، ساعت 2:50
 1 سال پيش

نقل قول:

تا اونجايي که من مي دونم و اين برنامه رو ديدم پنج شنبه 23:15 پخش ميشه .... Cool

1
1
0
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 08 تير 1386، ساعت 13:29
 1 سال پيش

ALPHA نوشته بود:
نقل قول:

تا اونجايي که من مي دونم و اين برنامه رو ديدم پنج شنبه 23:15 پخش ميشه .... Cool

منم ديشب به اين نکته تو جه کردم ، اما فکر کردم استثنائا اين جوري شده ، اما بيشتر وقتها جمعه بعد از ظهر حدود ساعت چهار نگاه مي کنم ، مي تونيد زمان دقيقش را از شبکه تلتکست نگاه کنيد Cool

1
1
0
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 02 شهريور 1386، ساعت 12:48
 11 ماه و 6 روز پيش

دو تا دستام مرکبي
تموم شعر هام خط خطي
پيش شما شازده خانوم
من ام فقير پا پتي
و ..

شايد بدونيد وشايد هم نه ؟ ... ولي حتما خواننده اين اشعار رو مي شناسيد . ميگن وقتي اين ترانه در زمان خودش پخش شد غوغائي به پا شد و شايعه هاي فراواني ، هم در مورد خواننده وهم در مورد شاعر جوانش پخش شد ، حال من با اون شايعه ها کاري ندارم . وقصد کالبد شکافي شايعات نيز در بين نيست .

چند ي پيش به کيوسک مطبوعاتي که معمولا از اونجا خريد ميکنم براي گرفتن هفته نامه سينما مراجعه کردم . بعد از تحويل هفته نامه ، فروشنده که به علايق من آشنائي دارد ماهنامه اي را به من معرفي کرد به نام نشاني ، آن مجله را نيز خريدم وبه محض رسيدن به شرکت شروع به مطالعه نمودم که اين روخواني نزديک به 1 ساعت وقتم را پر کرد ، بي نهايت مجله وزين و پر باري بود که نمي شد حتي از ويرگولش گذشت ، مبهوت اين همه خوش سليقه گي و مطالب نو و شيوه ابتکاري اش در استفاده نوين از گرافيک ، عکاسي ، صفحه آرائي و از همه مهمتر نوع ويرايش گفتگوها و گزارشها و ادبيات محاوره اي بکرش شده بودم ، به صفحه اول بازگشتم تا با عوامل و دست اندر کاران اين مجله خوشگل وبي نظير آشنا شوم :

صاحب امتياز و مدير مسئول : محمد علائي ( صالح علاء )

خوب از نظرمن تنها حضور همين اسم کافي است تا انتظارم به پايان برسد ، از محمد صالح اعلاء کمتر از اين نمي شود انتظار داشت و من مطمئنم از اين به بعد نيز ما بايد در هر شماره منتظر اتفاقاتي غافل گيرانه در اين ماهنامه باشيم ،

سالهاست که به شخصيت محمد صالح اعلاء علاقه مندم و کمابيش به فعاليتهائي که اسمي نيز از ايشان در ميان هست آشنايم و سعي ميکنم برنامه هاي راديوئي ، تلويزيوني و مطبوعاتي اشان را دنبال کنم ودر حقيقت دارم از راه دور شاگردي ايشان را ميکنم . محمد صالح اعلاء : شاعر ، ترانه سرا ، نويسنده ، کارگردان و گوينده راديو و تلويزيون ، بازيگر سينما ، تئاتر و تلويزيون ، محقق و پژوهشگر ، استاد دانشگاه وووووو کافي است تا نامش در هر برنامه اي مهر تابيدي باشد بر کيفيت آن برنامه ، و حال که خود مجله اي را به عالم مطبوعات معرفي کرده تبريکي و شاد باشي لازم است بر دوستاران فرهنگ وهنر ناب ايراني .

قصدم از اين نوشته معرفي مجله وزين " نشاني " بود به دوستداران هنر و همجنين ابراز ارادتم خدمت جناب آقاي محمد صالح اعلاء که حتي ميشود از سخن گفتن عادي اش نيز نکات بسياري آموخت . و همچنين تبريکي خالصانه به جهت چنين همت بلندي ، هيچگاه بازي زيبايش را در تيغ و ابريشم و دستمزد و..... از ياد نخواهيم برد و همچنين ترانه هاي زيبا و ماندگاري را که طي اين سالها به عالم موزيک و ترانه اين مرز و بوم تقديم کرده است که ترانه اي که در ابتداي مطلبم آورده ام نيز يکي از ماندگار ترين آنهاست ، حال از ديگر برنامه هاي راديوئي و تلويزيونيش که هر کدام کلاسي است براي امثال من مي گذرم ،

در برنامه هاي مختلف و همچنين نوشته هائي که گه گاه از ايشان مي بينم ، متوجه شدم که ايشان به يکي از ترانه هايش تعلق خاطر بسياري دارد ، خالي از لطف نديدم اين ترانه را در انتهاي مطلبم تقديم کنم به شما عزيزان :

من هنوز در به در طره ي اون زلف سياتم
من هنوزم سبز سبزم ريشه دارم يکي از پا پتي هاتم
آقاي کوچک نواز بنده پرور من هنوزم
صله گير
چشم باروني و اون ابر نگاتم
منو کشتي منو کشتي منو کشتي کشته باشي
خوش به حالم
من هنوزم که هنوزه يکي از اون کشته هاتم
من هنوز در به در طره اون زلف سياتم
من هنوز سبز
سبزم ريشه دارم
يکي از
پاپتي هاتم

منبــع : وبلاگ مهــران

محمد صالح اعلاء نويسنده کارگردان و هنرمند کشورمون ميهمان ديشب برنامه "و بازهم زندگي" بود ، حرفاي جالبي ميزد ، تعريف جالبي نسبت به زندگي داشت ، يه جورايي هر چيزي ازش پزرسيده مي شد با عشق جواب مي داد تعريفي که از مسئوليت پرسيدند و مسئول را عاشق مي دونست و مي گفت کسي که عاشقه خودش را نسبت به معشوقش مسئول مي دونه و مسئوليت واقعي را يک عاشق انجام ميده ، کتابي نوشته بود(ترجمه کرده) به نام "تمام چيزهايي که مردها در مورد زن ها مي دونند" اين جوري که مجري مي گفت تمام صفحات کتاب سفيده ! البته باورم نشد اما نکته هاي جالبي توي حرفاشون بود و دنيا را از ديدي متفاوت مي ديد ، حتما اگر وقت داريد تکرارش را امروز ساعت سه ونيم بعد از ظهر از شبکه چهار ببينيد .

پخش زنده شبکه هاي صدا وسيما

گل نيلوفر آبي
پشت پلک من مي خوابي
بشي خورشيد خصوصي
واسه خودم بتابي
آروم آروم ، بازي بازي ، با دل تنگم بسازي

محمد صالح اعلاء

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 519
اعتبار کسب شده: 2018
ارسال جمعه 02 شهريور 1386، ساعت 14:14
 11 ماه و 6 روز پيش

سياسفيد نوشته بود:
... حتما اگر وقت داريد تکرارش را امروز ساعت سه ونيم بعد از ظهر از شبکه چهار ببينيد .

دوستان من ديروز نگاه کردم جالب بود حتما امروز نگاه کنيد برنامه تازه اي(نويي)

_________

ويرايش شد ، لطفا در نقل قول کردن بيشتر دقت کنيد ، با تشکر سياسفيد

1
1
0
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384
مجموع ارسالها: 1099
اعتبار کسب شده: 3772
جنسيت: زن
ارسال يکشنبه 04 شهريور 1386، ساعت 3:13
 11 ماه و 4 روز پيش

من خيلي ميونه خوبي با تلوزيون ندارم. اما به نظرم شبکه چهار يه چيز ديگه است. هر از گاهي بعضي از برنامه هاش رو مي بينم. البته اگه وقت کنم.
اگه آقاي صالح علاء هم باشن که ديگه بيشتر و بهتر مجذوب برنامه ميشم. علاقه خاصي به ايشون با همه صداقتشون و حتي سادگي بيانشون دارم. خصوصا وقتي شروع مي کنن به خوندن دست نوشته هاشون. جدا که شيفته قلم و بيانشون هستم.
منم اين برنامه رو ديدم. «باز هم زندگي» البته متاسفانه به آخرش رسيدم و يه کوچولو از اون قسمتي اش رو فقط ديدم که داشتن مجله رو برگ مي زدن و توضيح ميدادن که از کي و يا چي نوشتن. دوست داشتم بدونم اسم اون مجله چيه.
که سياسفيد عزيز گفتن Razz . ممنونم سياسفيد جان. Applause منم ديدن اين برنامه رو به همه دوستان توصيه مي کنم. صرفا بدليل اينکه آقاي صال علاء حضور دارن. مطمئن باشيد لذت مي بريد.

زانو مي زنم ...!

1
1
0
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 04 شهريور 1386، ساعت 7:24
 11 ماه و 4 روز پيش

Yaghma نوشته بود:
که سياسفيد عزيز گفتن Razz . ممنونم سياسفيد جان. Applause منم ديدن اين برنامه رو به همه دوستان توصيه مي کنم. صرفا بدليل اينکه آقاي صال علاء حضور دارن. مطمئن باشيد لذت مي بريد.

خواهش مي کنم قابلي نداشت ، برنامه باز هم زندگي هر هفته مهمان هاي متفاوتي داره ، مهمان اين شبشون آقاي صالح اعلاء بودند ، چه خوبه که اينجا کنار همه پستايي که داريم وقتي توي کشورمون و تلويزيون و راديو برنامه و خبري ميشه و فکر مي کنيم اگر ديگران هم اطلاع داشته باشند براشون مي تونه جالب باشه ، همديگه را خبر کنيم . مثل برنامه هاي زنده و مستند و هر از گاه فيلم هاي سينمايي که از تلويزيون پخش مي کنه يا خبر هايي مثل بارش شهابي در کشور و کسوف و ... خيلي وقتا هممون در گير درس وکار زندگي هستيم و از اخبار اطرافمون غافل مي شيم و بعدا که مطلع مي شيم مي گيم کاش يکي خبرمون کرده بود ! يه خورده شعارانه بخوام حرف بزنم "بياييد اطلاعات خود را با هم تقسيم کنيم"

1
1
0
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384
مجموع ارسالها: 1099
اعتبار کسب شده: 3772
ارسال پنجشنبه 15 شهريور 1386، ساعت 3:31
 10 ماه و 23 روز پيش

آخر شبي از کنار تلوزيون رد مي شد که يه باره صداي محمد صالح اعلاء رو شنيدم برگشتم ديدم شبکه چهارم ِ و برنامه اي به اسم : دو قدم مانده به صبح
نفهميدم جريانش دقيقا چيه؟ چه روزايي و چه ساعتايي پخش مي شه. فقط محمد صالح اعلاء رو ديدم. راستش صداقت و معصوميت خاصي توي صداش هست حتي چهره اش که آدم رو جذب مي کنه.
گفتم بپرسم ببينم سياسفيد نميدونه اين برنامه جريانش چيه؟ چون خودمم حس و حالش رو نداشتم برنامه رو تا آخر پي بگيرم.

زانو مي زنم ...!

1
1
0
m_f_67_iآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 10 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 7
اعتبار کسب شده: 154
ارسال پنجشنبه 19 مهر 1386، ساعت 0:04
 9 ماه و 18 روز پيش

اقعا برنامه قشنگيه وقت کردين حتما ببينين ارزششو داره...!

1
1
0
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 19 مهر 1386، ساعت 0:33
 9 ماه و 18 روز پيش

m_f_67_i نوشته بود:

سلام دوست عزيز * ، خيـــــلي خوش آمديد به تالار هاي گفتمان، ماه رمضوني نمي دونم اين برنامه پخش ميشه يا نه ! اما من از وقتي توي تالار گفتم ديگه خودم وقت نکردم ببينم و هميشه يادم ميره !

* : بي زحمت اگر جنستون مونثه ، عزيزش را نخونيد و به جاي اون واژه گرامي بخونيد Very Happy

1
1
0
m_f_67_iآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 10 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 7
اعتبار کسب شده: 154
ارسال پنجشنبه 19 مهر 1386، ساعت 15:39
 9 ماه و 18 روز پيش

[quote="سياسفيد"]
m_f_67_i نوشته بود:

سلام دوست عزيز * ، خيـــــلي خوش آمديد به تالار هاي گفتمان، ماه رمضوني نمي دونم اين برنامه پخش ميشه يا نه ! اما من از وقتي توي تالار گفتم ديگه خودم وقت نکردم ببينم و هميشه يادم ميره !

سلام! خيلي ممنون, بله تو ماه رمضونم پخش ميشه!

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است جملات قصار
6
پاسخها: 673 بیننده: 16313 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است ارزشمندترين چيز در زندگي
3
پاسخها: 27 بیننده: 1905 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آيا زندگي ارزش زيستن دارد؟
1
پاسخها: 61 بیننده: 2114 نویسنده: بچه برقي 78
اين موضوع قفل شده است شما نمي توانيد پيغام جديدي ارسالي کنيد، به پيغامي پاسخ دهيد و يا آن را ويرايش کنيد. داستان زندگي من...
2
پاسخها: 4 بیننده: 368 نویسنده: رايکا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد