| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 03 تير 1386، ساعت 19:43 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
سوم تير، سالگرد انتخاب دولت "عدالت محور"
مطلب مرتبط:
انتخابات رياست جمهوري سال 84 |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين مطلب آخرين بار توسط غريب آشنا در چهارشنبه 06 تير 1386، ساعت 15:56 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 03 تير 1386، ساعت 20:13 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
بعد از پايان انتخابات که شمارش آرا شروع شد، مدام وضعيت رأي ها رو پي گيري مي کردم. نيمه هاي شب که اخبار تقريباً نهايي شده بود، باورم نمي شد اين چهره گمنام "رئيس جمهور ايران" شده باشه.... |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ يکشنبه 03 تير 1386، ساعت 20:52 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 03 تير 1386، ساعت 20:43 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 03 تير 1386، ساعت 20:45 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
برايم جالب بود که شرق امروز چه خواهد نوشت. آيا به ۳ تير بياعتنا خواهد بود، يا آن را تمسخر خواهد کرد. براي همين به سايتش سري زدم: روزنامهي شرق، ۳ تير ۱۳۸۶
سرمقالهي امروز شرق عنوانش اين بود: «کنکاشي دوباره در سوم تير». تحليلش همان طور که فکر ميکردم با نگاهي تحقيرآميز و سوبژکتيو به اين انتخاب است؛ گفتماني که در ادبيات «برخي» از اصلاحطلبان جا خوش کرده است. از مجلهي چشمانداز ايران که مربوط به «مجاهدين انقلاب اسلامي» است تا روزنامهي اعتماد ملي و همين شرق.
به طور خلاصه روزنامهي شرق ۳ تير را اينگونه تحليل ميکند: مردمي که هنوز از «چهار مرحله مشخص «شهرنشيني»، «سوادآموزي»، «کاربرد رسانه هاي جمعي» و «مشارکت سياسي و اقتصادي»» به درستي و به طور کامل عبور نکردهاند، از اصلاحات دچار يأس ميشوند و بدين ترتيب «ميوه تلخ سرخوردگي به بار مي نشيند و تحقيقات روان شناختي نيز نشان مي دهد که سرخوردگي يا به «پس روي» - ميل به بازگشت - يا به پرخاشگري -ميل به آنارشي و هرج و مرج- ميانجامد»، و از ميان اين هرج و مرج، احمدينژاد بيرون ميآيد. او اين سرخوردگي را ناشي از عدم دسترسي به اهداف بلند اصلاحات (احتمالاً توسط اصلاح طلبان پيشرو!) ميداند.
به گمان من، بيشتر اين تحليل، توهين همراه با لفاظي است، نه چيز ديگر. اما يک نکتهي جالب را در اين ميان ديدم که ذکرش خالي از لطف نيست:
به گفته يکي از روشنفکران محقق و واقع بين انتخابات نهم غلبه گفتمان توده گرايانهاي بود که مي گفت «مي توانيم و مي شود» بر گفتمان منفعلانه اي که براي پيشبرد اصلاحات مي گفت «نمي توانيم و نمي شود».
چقدر جالب است که کساني که وضوح ايدهي بالا را درک ميکنند، عوام خوانده ميشوند، و کساني که يا متوجه نيستند يا خود را به آن راه ميزنند، خواص!
بگذريم. اصلاحات و رفرم در کشور به دست عدهاي افتاد که آن را با ليبراليسم غربي اشتباه گرفته بودند، و فرصت براي اصلاح را به جنجال براي سست کردن ريشههاي نظام گذراندند. با اين حال، من هنوز اعتقاد دارم که رفرم (اصلاحات) با ليبراليسم غربي متفاوت است، و با وجود انسانهاي وارسته و شايسته، اين کار ممکن است. فقط بايد از التقاط و نيز قشريگري، احتراز کرد.
اين متن را از دکتر صادق طباطبايي برايتان ذکر ميکنم تا بدانيد که مشکل هم التقاط (با ليبراليسم و ...) و هم اسلام قشري است؛ اما به نظر من احمدينژاد، بين اين دو ديدگاه قرار دارد، و به همين دليل هم با او موافقم. تفکرجاودانه«يگانه دوران» درگفت و گويايسنا باصادق طباطبايي به خواندنش ميارزد. مخصوصاً بخش «رفرميسم متفاوت از ليبراليسم است». |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط اميرحسين در تاريخ يکشنبه 03 تير 1386، ساعت 21:37 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 03 تير 1386، ساعت 21:05 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| بعد از پايان انتخابات که شمارش آرا شروع شد، مدام وضعيت رأي ها رو پي گيري مي کردم. نيمه هاي شب که اخبار تقريباً نهايي شده بود، باورم نمي شد اين چهره گمنام "رئيس جمهور ايران" شده باشه.... |
به نظر من «عدالت محوري» واقعاً توصيفکنندهي احمدينژاد و اهدافش است؛ چرا که مطمئنم تخريب شخصيت او توسط برخي کانديداها، برعکس در مبري شدن او از اين تخريبها و شناخته شدن او بسيار مفيد بود. مردم ما اين را ثابت کردهاند که «حامي مظلوماند»، و من دليل انتخاب شدن «احمدينژاد» را ظلمي ميدانم که بر او رفته بود، و سعي داشتند با تخريب شخصيتش، او را از ميدان بدر کنند؛ ولي ملت ايران قضيه را برعکس کرد. |
|
|
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: -1053 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 03 تير 1386، ساعت 21:32 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
ما از جماعت متفکر فيلسوف مسلک اندکي باحال که همزمان مي تواند انواع و اقسام ايسم هاي غربي و شرقي رو اسلاميته - اسلاميزاسيون يا اسلامايز کند خيري نديدم !
اونها در واقع خودشون هم در حد فاصل مدينه فاضله شرق و غرب حيرون و سرگردون بودند! تز هاي جامعه شناختي شون هم جز جامعه پريشي و هنجار شکني اجتماعي - اخلاقي و ديني چيزي بهمراه نداشت!
در بعد روابط خارجي هم به اصل پشت به دشمن کردن ! ( جک معروف) اعتقاد داشتن!
حالا که احسان نيست که احمدي نژاد خونش بزنه بالا فرصت خوبي براي ارزيابي پديده دوم خرداده( بنظر من امتداد مصيبت يوم الخميس*)
*اهل فن دانند! |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 03 تير 1386، ساعت 23:56 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
شماهاييد که به ايشون راي داديد!
چندتاتون دوره ي بعد هم به ايشون راي مي ديد؟ |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 964 اعتبار کسب شده: 2475 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 1:32 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
خوش اومدي ، دکتر
سوم تيـــــــــــــــــر ِ مــــــــــا، يازده سپتامبر ماست |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2086 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 6:42 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
مرغ کيلويي 2200 تومان.............
...............................
ما مردمان ايران به هر شکل و به هر وضعيتي که درمان اورند...باز هم شکر گذار ولي نعمت مسلمين
و عنايت هاي مستقيمشان به رئيس جمهور محبوب هستيم..
............................................
سومين ناو امريکايي هم به سمت خليج فارس در حرکت است...
البته جاي نگراني نيست...چون اين قايق بازي ها فقط براي بالا پايين کردن قيمت بنزين است. |
|
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 962 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 11:27 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
به نظر شما واقعا دولت عدالتمندي داريم ما |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 1572 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 13:12 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
مسئله ما تيپ جوونا نيست مگه دولت اينقدر بيکاره ؟
ما کارهاي مهم تري داريم . |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2099 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 14:01 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: -653 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 14:20 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| اميرحسين نوشته بود: |
به نظر من «عدالت محوري» واقعاً توصيفکنندهي احمدينژاد و اهدافش است؛ چرا که مطمئنم تخريب شخصيت او توسط برخي کانديداها، برعکس در مبري شدن او از اين تخريبها و شناخته شدن او بسيار مفيد بود. مردم ما اين را ثابت کردهاند که «حامي مظلوماند»، و من دليل انتخاب شدن «احمدينژاد» را ظلمي ميدانم که بر او رفته بود، و سعي داشتند با تخريب شخصيتش، او را از ميدان بدر کنند؛ ولي ملت ايران قضيه را برعکس کرد.  |
مظلوم بود يا مظلوم نمايي کرد ؟
مظلوم بودن يا مظلوم نمايي کردن دليل بر کارآمدي نمي شود . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 852 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 16:39 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
آخ کاش اون مقاله اي که با سند دولت خاتمي و احمدي نژاد را با هم مقايسه کرده بود الان داشتم...
مقايسه مستند اون هم در مورد چيزهايي که شعار خاتمي بودند...
نه خير...
در اين مقايسه حق به احمدي نژاد داده شده بود...
دکتر دوستت دارم...
بازم بهت راي ميدم... |
|
_________________ باور کردني نيست....
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 16:56 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| احمدي نژاد نوشته بود: |
| اميرحسين نوشته بود: |
به نظر من «عدالت محوري» واقعاً توصيفکنندهي احمدينژاد و اهدافش است؛ چرا که مطمئنم تخريب شخصيت او توسط برخي کانديداها، برعکس در مبري شدن او از اين تخريبها و شناخته شدن او بسيار مفيد بود. مردم ما اين را ثابت کردهاند که «حامي مظلوماند»، و من دليل انتخاب شدن «احمدينژاد» را ظلمي ميدانم که بر او رفته بود، و سعي داشتند با تخريب شخصيتش، او را از ميدان بدر کنند؛ ولي ملت ايران قضيه را برعکس کرد.  |
مظلوم بود يا مظلوم نمايي کرد ؟
مظلوم بودن يا مظلوم نمايي کردن دليل بر کارآمدي نمي شود . |
دفعه ي ديگه که همديگه رو ديديم احتمالاً يه بحث منطقي با هم داريم!!!!! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
|
|