| نویسنده |
پیغام |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 1195 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 3:52 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
سلام استاد:
استاد مشکل خيلي خيلي بزرگي برام پيش اومد
و نتونستم امتحانم و خوب بدم البته مي دونم
به شما مربوط نيست باور کنيد
تنها فرصت من ساعت 2 تا 3 شب بود
حالا جون مادرتون نذاريد بيفتم
اگر اين درس بيفتم مشروط مي شم خواهش
ميکنم . با تشکر .
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 1195 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 3:56 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
نفر بعدي اينطوري شروع ميکنه:
« به نام چسبنده! قلبهاي شکسته»
و دو صفحه بعد، يک سؤال رو که تا حد سياه خط خطي کرده مينويسه:
استاد شرمنده اينجا خراب شد. روبرو خوب نوشتيم. برگه هم بمون ندادن. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 26 تير 1386، ساعت 3:55 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
دوستان عزيز، به نظر شما در پاسخ به ايميل زير چه بايد گفت؟
نظرات شما لحاظ خواهد شد!
برنامه سازي پيشرفته 2 را 7 گرفته و بنده
اعتراض نسبت به نمره خود را زده ام و از شما استاد
عزيز خواهشمندم که نسبت به نمره فوق اقدامات لازم
را مبذول فرماييد استاد خواهشا من به
اين نمره نيازمند بود و در صورتي که
اين نمره تغييري نکند
اين بنده حقير مشروط خواهم شد و اگر
اين ترم بنده مشروط شوم اين ترم از دانشگاه
اخراج خواهم گشت به دليل 3 ترم مشروطي پشت سر هم
...... ....... دانشجوي ترم 3 کامپيوتر |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 318 اعتبار کسب شده: 1150 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 26 تير 1386، ساعت 12:26 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
پاچه خواري ممنون . ورد افراد پاچه خوار ممنوع مي باشد |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1797 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 26 تير 1386، ساعت 12:52 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1200 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 26 تير 1386، ساعت 12:58 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
دوستان عزيز، به نظر شما در پاسخ به ايميل زير چه بايد گفت؟
نظرات شما لحاظ خواهد شد!
برنامه سازي پيشرفته 2 را 7 گرفته و بنده
اعتراض نسبت به نمره خود را زده ام و از شما استاد
عزيز خواهشمندم که نسبت به نمره فوق اقدامات لازم
را مبذول فرماييد استاد خواهشا من به
اين نمره نيازمند بود و در صورتي که
اين نمره تغييري نکند
اين بنده حقير مشروط خواهم شد و اگر
اين ترم بنده مشروط شوم اين ترم از دانشگاه
اخراج خواهم گشت به دليل 3 ترم مشروطي پشت سر هم
...... ....... دانشجوي ترم 3 کامپيوتر |
خوب اگه من بودم يه پروژه خوف بهش مي دادم تا بتونم يه کاري در حق نمره اش بکنم ( مثلا ۹.۵ ).
بعدش هم ازش مي خواستم يک دور کتاب فارسي دبستان را دوره کنه تا ياد بگيره درست نامه بنويسه |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2107 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 26 تير 1386، ساعت 13:12 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 26 تير 1386، ساعت 16:00 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 26 تير 1386، ساعت 16:05 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 976 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 26 تير 1386، ساعت 16:54 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
| بهتره ترم ديگه پول بدن دوباره همين درس رو با خودم بگيرن. |
بنده از طرف دکتر جاسبي از شما استاد درستکار و رشوه نگير کمال تشکر را دارم. انشا الله خداوند به شما عوض خير عنايت فرمايد. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1091 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 27 تير 1386، ساعت 10:18 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
سال تحصيلي 86-85 سالي بود که من تا انتهاي اون تقريبا سه تا مدرسه کلاس گرفته بودم و تدريس ميکردم. يه زماني يه شرايطي برام پيش اومد و بدليل پاره اي از مسائل، تصميم گرفتم که کلاساي يکي از مدرسه ها رو بذارم زمين. اين بود که با يکي دو تا از مسئولين مدرسه درميون گذاشتم. قرار شد قبل از هر اقدامي خودم به بچه اطلاع بدم و توجيه شون کنم که دارم ميرم. (آخه يه جورايي واسه شاگردا، اونم شاگرداي سال دوم دبيرستاني سخته که وسط سال معلمشون عوض بشه تازه به اين يکي عادت کردن که حالا از نيمه سال به بعد بايد با يکي ديگه کنار بيان).
اين بود که واسشون توضيح دادم و خيلي جدي گفتم قطعا دارم ميرم. و حالا نفري يه دونه کاغذ برداريد و در مورد اين مدتي که با من کلاس داشتين نظرتون رو بنويسيد. و البته انتقاد هم فراموش نشه. که نتيجه اش شد ايني که ميخونيد(کامل کامل بدون تغيير حتي غلطهاي املايي بچه ها):
- سلام خانم گلم – قشنگم – زندگيم – اميدم حالا چيزهاي ديگر بماند. خانم گلم شما واقعا خيلي خوب درس ميدهيد. ولي بعضي موقع ها وقتي که ما که شاگردهايتان باشيم خسته مي شويم شما باز هم درس مي دهيد و بعد يک خواهش مي کنم که نرو. حالا اگر ميخواي بري برو. ولي بيا سر کلاسمان مثل روزهاي هميشه درسمان بدهي. ولي به يه شرط که وقتي اومدي درسمان بدي چون خسته اي بي حوصله اي درس ندي يا زود ناراحت نشي. ديگر چشماي قشنگت را به درد نمي آورم و وقت گرانبهايت را نمي گيرم. ولي وقتي که فوزولي مي کنم منو ببخش.
- اجازه رفتن از اين مدرسه را به شما نمي دهيم. چون بهترين معلم براي ما هستيد. ما نمي توانيم معلمي غير از شما را تحمل کنيم. از درس دادن شما خيلي خوشم مي آيد چون وسط دروس استراحتي به ما ميدهي و ما را در بعضي از راهها راهنمايي مي کنيد.
- خانم من از شما هيچ انتقادي ندارم فقط از شما ميخوام که نريد. از درس دادن شما مچکرم. شما جون ماييد نريد/ شما عشق ماييد نريد.
- شما خوب درس مي دين ولي ما بعضي موقع ها توجه نمي کنيم. من از صداي شما خيلي خوشم ميآيد. بدون چابلوسي ميخوام به شما بگم که صداتون محبت آميز است. حالا اگه حتي از من بدتون بياد من بايد بگم که شما دبير خوبي هستين.
- سلام خانم اميدوارم حال شما در تمام مراحل زندگي خوب و خوش و خوشحال همراه با شادي باشد. من از شما انتظاري ندارم.
- شما بهترين دبيري که تا حالا داشتم. بدون چاپلوسي. باور کنيد با اينکه خودم از کامپيوتر هيچ سر در نمي يا وردم ولي حالا فول فولم ولي نميدونم وقي مي يام کلاس دور از جون شما نفهم مي شم.
- دوستتون دارم. درس دادن شما عالي است. وقتي يک حرفي مي زنم مثل خودم منطقي نباشد شما زود گذشت مي کنيد. با ما هم خيلي راحت هستيد. فکر نکنيد اينها به قول بچه پارچه خواري است نه خير هم هيچ هم همين جوري نيست به خدا همه اينها که در ورقه نوشتم راست است. آخه دل من دل ساده من / تا کي ميخواي خيره بدوني به عکس خانم روي ديوار
- بدون تعارف و بدون برو برگشت شما حرف نداريد همه ميدونن آخرشي اميدوارم من و دوستانم توانسته باشيم شاگردان خوبي باشيم. و هر وقت خودتون صلاح بدونيد بزيند توي سر ِ ما.
- از شما هيچ گله اي ندارم فقط بعضي وقتا که از دست ما عصباني مي شديد خيلي بد بود. منم اگه گفتي کي؟
- خانم من هيچ نظر بدي از شما ندارم. من آنقدر نظرهاي خوبي از شما دارم که نمي توانم آنها را تا حدي براي شما بنويسم.
هنوز هم اين يادداشتها رو دارم. هر از گاهي نگاهشون مي کنم و خاطره اي تازه ميشه واسم. |
|
_________________ فقط اگر تو بخواهي
در عکسي 3 در 4
هزار بار
زانو مي زنم ...!
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 976 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 تير 1386، ساعت 3:17 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
به جديدترين خبري که همين حالا به دستم رسيد توجه کنيد:
اين يکي چون بعد از اعلام نمرات و با پيغام آفاين ياهو مسنجر ارسال شده بيشتر شکايت و تهيد هست تا التماس دعا:
سلام جناب آقاي <اسم خودم> من <اسم دانشجو> که خوب هم مي دانم مي شناسيد هستم نمي دانم چرا اينقدر نمره پايين به من داديد واز اين کارتان چه هدفي داشتيد ولي بدانيد من هم خداي دارم هرچند آن دير عمل مي کند ولي بد چور عمل مي کند.شما زماني نمرات را اعلام کرديد که هيچ کس نتوانند اعتراض کند البته اگر به اعتراضات تو <اسم شهر> اهميت ميدادند؟؟؟ خيلي دوست دارم دلايل پايين نمره دادن شما را بدانم من پروژه وامتحان وتمرينات را به خوبي انجام دادم شما من را از کساني که امتحان را بد وهيچ نمره کوئيزي ندارند کمتر داديد من از اين با انصافي شما تشکر مي کنم اميدوارم خدا هم مثل شما اينقدر با انصاف نباشد من مطمئن هستم نمره بيست حق من است اما چه فايده ايروزها بلد بودن مهم نيست ....چي هاي ديگر مهم است ولي بگذاريد يک چيز مهم را بگوييم من براي حق تمام سعيم را مي کنم هر چند مي داننم قدرت و نفوذ شما بيشتر است و کسي به يک دانشجوي بي کس اهميت نمي دهد من ميتواننم به جرات بگوييم از تمام بچه هاي رشته کامپيوتر درس برنامه نويسي در زبانهاي مختلف بهتر هستم بخصوص بچه هاي که شما به آنها نمره بالا دادهايد من رشته الکترونيک هستم و اين کلاس شما اولين درس برنامه نويسي من بود ولي من چندين پروژه برنامه نويسي را براي سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور حضور داشته ام چه به عنوان يک نيروي الکترونيکي چه بهعنوان يک فرد دستيار که در همه اينها برنامه هم نوشته ام نه تنها تو سازمان برنامه ريزي بلکه تو صنعت هم بهعنوان يک نيروي برنامه نويس الکترونيکي حضور فعال داشته ام و تعدادي از همکاران خود شما تو دانشگاه يک زمان همکار بودها
حال نمي دانم شما چه اشکالي تو برنامه نويسي من ديده ايد که اينچور من را زمين زده ايد واز يک دانشجوي ساده که فقط به حفظيات متکي است و هيچ وقت عملي کار نکردهان ودر کلاس هم حضور نداشته اند کمتر دادهايد آخر به کدام دليل ايا دليل شما منطقي يا ..... خلاصه اميدوارم دوباره شما را ببينم هرچند مي دانم شما |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 24 شهريور 1386، ساعت 15:58 |
|
 |
10 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
اين ايميل براي استاد "ن" فرستاده شده و زمانش مربوط ميشه به امتحانات خرداد (تير)
دقيقا (به استثناي رنگ و اندازه متون، و سانسور اسامي) نقلش ميکنم
---آغاز---
Salam Ostad <...> , Khaste Nabashid.
Midoonam In rooza Saretoon Az Hamishe Shooloogh Tare Va Hosele Nadarid Vali...
Ostad Man Ke Ta Hala Bishtar Az 10 Bar Baratoon Darde Del Kardam , Shoma Khoob Midoonid Moshkelate Man Kheyli Ziade , Ostad Bavar Konid Pedaram Ejaze Nemide Dige Dars Bekhoonam , Oon Kheyli Jediye , Ostad To Ro Khoda Age Man Bioftam Sarneveshtam Be Koli Avaz Mishe.
Be Khoda Hameye Talashamo Kardam , Vali Nashod , Ostad Komakam Konid , Nazarid Joloye Pedaram Saramo Paein Begiram.
Ostad Man Be Namzadam Ghol Dadam , Khahesh Mikonam Nazarid Ghole Ye Mard Shekaste Beshe. Ta Hamin Hala Ham Ke 6 terme Shodam Be Andazeye Kafi Aberoom Rafte.
Man Ba Shoma 3 Ta Dars Daram Ostad.
Sakhtemano Ke Kharabe Kharab Kardam. 2 Ta Dige Moonde Vali Bavar Konid Man TalashamoMikhoonam.
Ajretoon Ba Emam Reza.
Ghablan Vaseye Hame Chi Tashakor Mikonam.
<...>
Hastam Agar Miravam , Gar Naravam Nistam
به عشق عادت نکنيد با عشق زندگي کنيد.
با يک لبخند ميتوان دل خشکيده اي را شاد کرد.
صداقت تنها کليدي است که به قفل همه دلها مي خورد.
هر گاه از اشک کودکي متلاطم نشديد در بزرگي خود شک کنيد.
اگر براي کسي کاري انجام مي دهيد توقع نداشته باشيد از شما تشکر کند چرا که
سرشت دنيا ناسپاس است.
از همه اندوهگين تر کسي است که بيشتر از همه مي خندد.
---پايان---
پينوشت: "نامه اي به استاد" |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
 |
شنبه 27 بهمن 1386، ساعت 4:31 |
|
 |
5 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 739 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 28 بهمن 1386، ساعت 15:43 |
|
 |
5 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|