| نویسنده |
پیغام |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3601 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 تير 1386، ساعت 1:54 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
سلام
من يک ا ک س س پوينت(براي اين جدا نوشتم که تو گوگل فيلتره!!!!!!!) يا همون wireless router خريدم که با کابل به کامپيوترم وصله حالا مي خواهم با بي سيم به 2 تا کامپيوتر ديگه و يه پاکت پي سي وصلش کنم تنظيماتي که گفته رو انجام دادم و اون کامپيتور ها هم وصل مي شن بهش ولي به اينترنت نمي تونن وارد بشن
حالا ميشه يکي مبتديانه در سطح سيکل توضيح بده؟؟
Ip رو که براي اون کامپيتور ها بايد وارد کنم از روي اين کامپيوتر چطوري بايد بدست بيارم؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 579 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 تير 1386، ساعت 2:36 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
اگر سوالت رو درست فهميده باشم، سادهترين راه Bridge کردن اتصال اينترنت و اتصال بيسيم (wireless connection) است. براي اين کار در Network Connections هر دو اتصال رو انتخاب کن، با کليک راست Bridge Connections رو انتخاب کن. بعدش هم به جان ما دعا کن. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 تير 1386، ساعت 20:26 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 579 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 تير 1386، ساعت 20:56 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 02 تير 1386، ساعت 13:02 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
حالا براي چي مي خواي از اين کارا بکني؟ |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |