| نویسنده |
پیغام |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1974 اعتبار کسب شده: 8530 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 30 خرداد 1386، ساعت 13:20 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اطلاعات اندکي دربارهٔ زندگي سالينجر منتشر شده است و او همواره تلاش مي کند که ديگران را به حريم زندگياش راه ندهد.
وي در سال ۱۹۱۹ در منهتن نيويورک از پدري يهودي و مادري مسيحي به دنيا آمده است. در هجده، نوزدهسالگي چند ماهي را در اروپا گذرانده و در سال ۱۹۳۸ همزمان با بازگشتاش به امريکا در يکي از دانشگاههاي نيويورک به تحصيل پرداخته، اما آن را نيمهتمام رها کرده است.
اولين داستان سالينجر به نام «جوانان» در سال ۱۹۴۰ در مجلهٔ استوري [داستان] به چاپ رسيد. چند سال بعد (طي سالهاي ۱۹۴۵ و ۱۹۴۶) داستان ناتور دشت به شکل دنبالهدار در امريکا منتشر شد و سپس در سال ۱۹۵۱ روانهٔ بازار کتاب اين کشور و انگلستان گرديد.
ناتور دشت به عنوان اولين کتاب سلينجر، طي مدت کمي براي او شهرت و محبوبيت فراوان به همراه آورد و بنگاه انتشاراتي «راندم هاوس» (Random House) در سال ۱۹۹۹ آن را به عنوان شصت و چهارمين رمان برتر قرن بيستم معرفي نمود. اين کتاب در مناطقي از امريکا، بهعنوان کتاب «نامناسب» و «غيراخلاقي» شمرده شده و در فهرست کتاب هاي ممنوعهٔ دههٔ ۱۹۹۰ - منتشر شدهٔ از سوي «انجمن کتابخانههاي آمريکا» - قرارگرفت |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1974 اعتبار کسب شده: 8530 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 30 خرداد 1386، ساعت 13:24 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 خرداد 1386، ساعت 15:50 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
«دلتنگيهاي نقاش خيابان چهل و هشتم» را قبلاً روي يک سايت ديده بودم. اما متأسفانه هيچ کدام از لينکهايش ديگر کار نميکند. من فايل را دارم، اما متأسفانه فعلاًْ دم دست نيست. اگر فرصت شد، بعداً روي DivShare قرار ميدهم تا شما هم استفادهاي ببريد!
بهتر است صفحه ي اصلي را خودتان بخوانيد:
سلينجرخواني، وبلاگ 1 پزشک
راستي کتابهاي انگليسياش همه روي شبکهي edonkey2k (نرمافزار eMule) هست. بگرديد. |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 31 خرداد 1386، ساعت 1:29 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
جالبه که هيچ کدوم از دوستان...کوچکترين اشاره اي به سبک نوشتن ايشون نکردند...
و توي ويکي پديا هم چيز مشخصي نوشته نشده.
ويکي پديا
البته در اين لينک امير... اشاره کوچکي شده. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 31 خرداد 1386، ساعت 2:11 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
| جالبه که هيچ کدوم از دوستان...کوچکترين اشاره اي به سبک نوشتن ايشون نکردند |
در مورد سالينجر در اينجا بحث شد، و من کمي در اين باره نوشتم.
بعد از آن، اين موضوع ايجاد شد. |
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1267 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 31 خرداد 1386، ساعت 9:05 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
آقاي اميرحسين لطفا اگه آثار ايشون رو داريد حتما برامون آپلود کنيد من الان مدتيه در بدر دارم دنبال داستانهاي سلينجر مي گردم تمام لينکهاي موجود خراب و غير قابل دسترسي و همون طور که سان سان گفته منم نتونستم چيزي پيدا کنم .تشکر |
|
_________________ مه اديان و بيشترِ آيينها به شيشهي پنجره ميمانند : راستي را از پسِ آنها ميبينيم، ولي ميان ما و راستي حائل ميشوند و ما را از آن دور ميدارند. جبرانخليلجبران
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1886 اعتبار کسب شده: 4939 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 تير 1386، ساعت 21:42 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
يکي از دلايلي که باعث ميشه من از سلينجر خوشم بياد اينه که توي نوشته هاش با خواننده رو راسته و هرگز نسبت به خواننده نگاه رو به پاييني نداره و خودش رو برتر نميدونه. خيلي رک و صادق حرفش رو ميزنه.
نکته ي ديگه که هست اينه که سلينجر هرگز توي نوشته هاش به فکر شعار دادن و صدور پيام و مانيفست نيست . حرفش رو خيلي ساده و معمولي ميگه بدون هرگونه ژست و ادعا. |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
شنبه 02 تير 1386، ساعت 22:30 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
من اون کتابايي که نداري دوتاشو دارم.حالا اگه دوست داري اينجا مي گردم شايد پيدا کردم.مي خواي پست مي کنم.گرچه قبلا واسه يکي پست کردم واسه هفت پشتم بسته(بعضيا بخونن!!) |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 02 تير 1386، ساعت 23:13 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| pantea نوشته بود: |
| آقاي اميرحسين لطفا اگه آثار ايشون رو داريد حتما برامون آپلود کنيد من الان مدتيه در بدر دارم دنبال داستانهاي سلينجر مي گردم تمام لينکهاي موجود خراب و غير قابل دسترسي و همون طور که سان سان گفته منم نتونستم چيزي پيدا کنم .تشکر |
بايد آرشيوم را بگردم. بگذاريد امتحانم را بدهم؛ چند روز ديگر اين کار را خواهم کرد. التبه بايد بگويم که تنها داستان کوتاه «دلتنگيهاي نقاش خيابان چهل و هشتم» رو به صورت فايل دارم و ميتونم براتون بفرستم. بقيشون رو کتابش رو خوندم.
فعلاً براي دستگرمي اين نقد از کتاب تلخ «جنگل واژگون» رو بخونين. |
|
|
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 0:17 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| sunson نوشته بود: |
دلتنگيهاي نقاش خيابان چهل و هشتم، ترجمه احمد گلشيري، انتشارات ققنوس
که من بعد از کلي تلاش هنوز سه تا از کتاب ها رو ندارم! کتاب هاي دوم و چهارم و پنجم رو ندارم!  |
اين کتاب رو بهمن ماه توي کتاب فروشي شهر کتاب ديدم...
شايد هنوز بتوني گير بياري... |
|
_________________ باور کردني نيست....
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1886 اعتبار کسب شده: 4939 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 14:52 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
من يه پيشنهاد دارم.
حالا که فصل مزخرف تابستان داره از راه ميرسه و سر همگي ما کمي خلوت تر شده , بيايد يه انجمن کتاب خواني توي تالار به راه بندازيم.يک کتاب رو همه با هم بخونيم و بعد راجع بهش صحبت کنيم. براي شروع هم ميشه از يکي از کتاب هاي سلينجر شروع کنيم.
نظرتون چيه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1274 اعتبار کسب شده: 3412 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 05 تير 1386، ساعت 1:47 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
کاملا موافقم با مسافر کوير. زودتر بگين تا من شروع کنم! |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 05 تير 1386، ساعت 8:52 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
منم موافقم.اما واسه من تابستون از 16 تير شروع ميشه.آخه تا اون موقع امتحان دارم.شما مي تونيد تا اون موقع "فرني وزويي"رو بخونيد!
راستي من وقتي فرني وزويي رو خوندم ديدم چقدر شبيه فرني هستم!(منظورم اون خوردنييه نيستا!)
وراستي فيلم"پري"رو از روي اين کتاب ساختند؟! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 05 تير 1386، ساعت 10:36 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
درسته هانگر جان.
مهرجويي فيلم پري رو از روي همين کتاب ساخته اما متاسفانه نه در تيتراژ ابتدايي و نه در تيتراژ نهايي اسمي از سلينجر نياورده که باعث تاسفه.
خوب.پس تا الان شديم 3 نفر. تاريخ شروع, 20 تير خوبه؟
از همين فرني و زويي يا ناتور دشت شروع کنيم . ميدونم شايد قبلا خونده باشيد اما ارزش دوباره خواني رو داره. |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1274 اعتبار کسب شده: 3412 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 05 تير 1386، ساعت 12:15 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
عاليه ، باشه ، کتاب رو از کجا بگيريم؟ لطفا نام مترجم و يا اطلاعات واسه خريدن کتاب رو به من هم بگين! |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
|
|