| نویسنده |
پیغام |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 05 تير 1386، ساعت 16:27 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
من يه پيشنهاد دارم.
حالا که فصل مزخرف تابستان داره از راه ميرسه و سر همگي ما کمي خلوت تر شده , بيايد يه انجمن کتاب خواني توي تالار به راه بندازيم.يک کتاب رو همه با هم بخونيم و بعد راجع بهش صحبت کنيم. براي شروع هم ميشه از يکي از کتاب هاي سلينجر شروع کنيم.
نظرتون چيه؟ |
درسته که براي من تابستون و غير تابستون ،الان هيچ فرقي نداره و من بايد هي بيام سر کار ولي من هم موافقم
از همون تاريخي که هانگر گفته شروع کنيم ومدت زمان براي خوندن کتاب هم کم نباشه تا من هم بتونم پا به پاي شما بيام و عقب نمونم |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 شهريور 1386، ساعت 2:12 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| اميرحسين نوشته بود: |
| pantea نوشته بود: |
| آقاي اميرحسين لطفا اگه آثار ايشون رو داريد حتما برامون آپلود کنيد من الان مدتيه در بدر دارم دنبال داستانهاي سلينجر مي گردم تمام لينکهاي موجود خراب و غير قابل دسترسي و همون طور که سان سان گفته منم نتونستم چيزي پيدا کنم .تشکر |
بايد آرشيوم را بگردم. بگذاريد امتحانم را بدهم؛ چند روز ديگر اين کار را خواهم کرد. التبه بايد بگويم که تنها داستان کوتاه «دلتنگيهاي نقاش خيابان چهل و هشتم» رو به صورت فايل دارم و ميتونم براتون بفرستم. بقيشون رو کتابش رو خوندم. |
چند وقت قبل قول داده بودم که اگر کتاب «دلتنگيهاي نقاش خيابان چهل و هشتم» يا همان «De Daumier-Smith's Blue Period» از «سالينجر» را يافتم، در اختيار شما هم بگذارم.
چند روز پيش، به طور اتفاقي، آن را يافتم. نسخهي انگليسياش را هم داشتم، ولي تنظيم نشده و نامرتب. کمي تنظيماش کردم، و اينک نسخهي پي. دي. اف. انگليسي و فارسي آن، در دسترس شما قرار ميگيرد:
فارسي
دلتنگيهاي نقاش خيابان چهل و هشتم
انگليسي
متن اصلي با نام De Daumier-Smith's Blue Period
اميدوارم که لذت ببريد. در ضمن، چند نقد جالب و زيبا در مورد ناطوردشت پيدا کرده بودم که آنها را هم تنظيم کرده بودم و ميخواستم در قالب پي. دي. اف. در اختيار دوستان قرار دهم. اگر صبر کنيد، آن هم ميرسد. |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1974 اعتبار کسب شده: 8535 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:22 |
|
 |
11 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
يه کتاب جديد از سلينجر دوست داشتني منتشر شده
ترجمه زياد جالبي نداره اما خوب نميشه ازش گذشت
يادداشتهاي شخصي يک سرباز |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1974 اعتبار کسب شده: 8535 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 26 شهريور 1387، ساعت 20:14 |
|
 |
2 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
دانلود فايل صوتي کتاب فراني و زوئي
نويسنده : جي دي سالينجر
مترجم : اميد نيک فرجام
انتشارات : نيلا
چاپ اول : 1381
اجرا : مهسا
زمان : 265 دقيقه
دانلود کل کتاب به حجم 30 مگابايت |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |