| نویسنده |
پیغام |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 890 اعتبار کسب شده: 1860 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 20:08 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 890 اعتبار کسب شده: 1860 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 20:34 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
خواهش ميکنم فکر نکنيد من آدم متقلبي هسنم!!نه!! من فقط دلم واسه دوستام ميسوزه !! همين!!
نميتونم ببينم که نمره هاشون کم شده!!من بيشتر تقلب ميرسونم تا گيرم بياد.چون دوستاي فوق العاده ترسويي دارم که از مراقب بيشتر از خدا ميترسن!!!باور کنيد!!سر همين کاربرد رايانه بغل دستي من اونقدر رنگ و وارنگ شد که استاد جاي هر دومون رو عوض کرد و انداخت جايي که عرب ني انداخت!!بيچاره به زور پاس شد!!خب اگه اون چند تا سوال رو نداده بودم بهش و مي افتاد؟؟
من اونقدر ها هم آدم بدي نيستم! |
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1169 اعتبار کسب شده: 11522 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 3:54 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1168 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 18:53 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
هميشه خيالم از بابت درس هاي عمومي راحت بود چون کم کمش 17 مي گيرم . ميان ترم درس تفسير قرآن با خيال راحت جزوه را خوندم و يه دوري هم زدم به خودم گفتم ديگه امتحان بيست مي گيرم فکر مي کردم امتحان ساعت يازده است يه زنگ زدم اتاق بچه ها مطمئن بشم وقتي که گفتم امتحان ساعت چنده ؟ نه يا يازده ؟
- کدوم امتحان ؟
- امتحان تفسير ديگه !!!
- امتحان يازده ديروز بود !!!
- شوخي نکن
-شوخي کجا بود ؟
گوشي را گذاشتم برگشتم سر جزوه ام چهار صفحه مانده بود تمام شه نشستم اون چهار صفحه را هم خوندم و بعد خوابيدم .
پايان ترم خوب خوندم استاد هم حال داده بود و ميان ترم را حساب نکرده بودم شدم 18 |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1168 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 18:55 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
هيچ وقت تقلب نمي کردم چون به نظرم مشکل داشت سوم راهنمايي سر جلسه امتحان يکي از کنارم رد شد گفت کدوم را نمي داني ؟ گفتم سوال فلان جوابش را گفت و رد شد و من ماندم و عذاب وجدان آخرش هم جواب را خط زدم و اون سوال را خالي گذاشتم |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 19:08 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
با حال ترين امتحانات امتحانات دوران دبستان و راهنمايي بودند آخه بنا نبود کسي واسه امتحان درس بخونه . من يکي که وقتي ميرفتم سر امتحان تازه فکر مي کردم که معلم سر کلاس چي چي گفته و توي برگه مي نوشتم .
واسه اين که از زير درس خوندن دربريم هم کلک هاي خيلي زيادي مي زديم کتاب قصه لاي کتاب قائم مي کرديم و مثلا درس مي خوانديم و البته اين کلک خيلي ابتدايي بود و روش هاي فوق العاده پيش رفته اي براي اختفاي کتاب قصه و تظاهر به درس خواندن داشتيم . اما موقع امتحان زبان و ادبيات فارسي راهنمايي يا انشاي دبستان که مي شد در ملا عام کتاب قصه مي خونديم و مي گفتيم که بايد کتاب بخونيم انشامون خوب بشه |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 318 اعتبار کسب شده: 1150 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 2:21 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: -653 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 10:56 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: -653 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 10:57 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 15:38 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|