صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 890
اعتبار کسب شده: 1860
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 20:08
 1 سال پيش

hunger نوشته بود:
مگه شماها هنوز امتحان ندادين؟!من امتحانام امروز تموم شد.تقلب هم اصلا رخ نداد.چون با تکنولوژي روز کاري کردن که موبايل ها کار نکنه.براي پرسيدن شفاهي سوالها هم چون حدود يک متري فاصله داشتيم از هم کاري نمي شد کرد!

يه متر که عاليه!!!ما تقريبا 2.5 متر فاصله داشتيم و همه سوالاتمون فرق ميکرد.اما باز هم همه سوالا رو چک کرديم!! Mr. Green
آمار دقيقش رو اگه بخوام بدم 38 تا کاربرد کامپيوتر،40 تا معارف(40 تا سوال بيشتر نبود!!) 65 تا زبان تخصصي(ايضا) ،
امنحانات تشريحي هم دوبار توي مدار 3 برگه ام رو عوض کردم (با دو تا بغل دستيم) توي الکترونيک چک نويسم رو نميدونم کي برد!!!توي 6 واحد باقي مونده اتفاق خيلي خاصي رخ نداد.در حد رد و بدل کردن يادداشت بود که تقلب حساب نميشه!! Mr. Green Mr. Green
البته اينا همه مال همين ترم بود!!!!

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 890
اعتبار کسب شده: 1860
ارسال يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 20:34
 1 سال پيش

خواهش ميکنم فکر نکنيد من آدم متقلبي هسنم!!نه!! من فقط دلم واسه دوستام ميسوزه !! همين!!
نميتونم ببينم که نمره هاشون کم شده!!من بيشتر تقلب ميرسونم تا گيرم بياد.چون دوستاي فوق العاده ترسويي دارم که از مراقب بيشتر از خدا ميترسن!!!باور کنيد!!سر همين کاربرد رايانه بغل دستي من اونقدر رنگ و وارنگ شد که استاد جاي هر دومون رو عوض کرد و انداخت جايي که عرب ني انداخت!!بيچاره به زور پاس شد!!خب اگه اون چند تا سوال رو نداده بودم بهش و مي افتاد؟؟ Crying or Very sad Crying or Very sad
من اونقدر ها هم آدم بدي نيستم!

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
ALPHAآنلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 1169
اعتبار کسب شده: 11522
ارسال دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 3:54
 1 سال پيش

حتي اگر شما را از همرزمانتان جدا کنند
Image

حتي اگر تجهيزاتتان را بگيرن
Image

حتي اگر تفتيش بدنيتان کرده
Image

تک تک لباسهايتان را وارسي کنند
Image

و شما را بي دفاع مقابل برگه امتحان بگذارند
Image

باز هم ميتوانيد...
Image

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
اعتبار کسب شده: 1168
ارسال دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 18:53
 1 سال پيش

هميشه خيالم از بابت درس هاي عمومي راحت بود چون کم کمش 17 مي گيرم . ميان ترم درس تفسير قرآن با خيال راحت جزوه را خوندم و يه دوري هم زدم به خودم گفتم ديگه امتحان بيست مي گيرم فکر مي کردم امتحان ساعت يازده است يه زنگ زدم اتاق بچه ها مطمئن بشم وقتي که گفتم امتحان ساعت چنده ؟ نه يا يازده ؟
- کدوم امتحان ؟
- امتحان تفسير ديگه !!!
- امتحان يازده ديروز بود !!!
- شوخي نکن
-شوخي کجا بود ؟
گوشي را گذاشتم برگشتم سر جزوه ام چهار صفحه مانده بود تمام شه نشستم اون چهار صفحه را هم خوندم و بعد خوابيدم .
پايان ترم خوب خوندم استاد هم حال داده بود و ميان ترم را حساب نکرده بودم شدم 18

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 18:55
 1 سال پيش

هيچ وقت تقلب نمي کردم چون به نظرم مشکل داشت سوم راهنمايي سر جلسه امتحان يکي از کنارم رد شد گفت کدوم را نمي داني ؟ گفتم سوال فلان جوابش را گفت و رد شد و من ماندم و عذاب وجدان آخرش هم جواب را خط زدم و اون سوال را خالي گذاشتم Rolling Eyes

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

3
3
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 19:08
 1 سال پيش

با حال ترين امتحانات امتحانات دوران دبستان و راهنمايي بودند آخه بنا نبود کسي واسه امتحان درس بخونه . من يکي که وقتي ميرفتم سر امتحان تازه فکر مي کردم که معلم سر کلاس چي چي گفته و توي برگه مي نوشتم .
واسه اين که از زير درس خوندن دربريم هم کلک هاي خيلي زيادي مي زديم کتاب قصه لاي کتاب قائم مي کرديم و مثلا درس مي خوانديم Mr. Green و البته اين کلک خيلي ابتدايي بود و روش هاي فوق العاده پيش رفته اي براي اختفاي کتاب قصه و تظاهر به درس خواندن داشتيم . اما موقع امتحان زبان و ادبيات فارسي راهنمايي يا انشاي دبستان که مي شد در ملا عام کتاب قصه مي خونديم و مي گفتيم که بايد کتاب بخونيم انشامون خوب بشه Dancing

1
1
0
جوادآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385
مجموع ارسالها: 318
اعتبار کسب شده: 1150
ارسال سه‌شنبه 19 تير 1386، ساعت 2:21
 1 سال پيش

خلاصه که افتادن رو به موندن در اون وضعيت ترجيح دادم و در برابر چشمان ناباور بچه ها پا شدم و برگه ام رو دادم
اين مسئله باعث شد که من تا پايان دوره تحصيليم و حتي الان، توسط کساني که قرار بود به من جواب ها رو برسونن مورد تمسخر واقع بشم Neutral
هر چند که من با نمره ناپلئوني اين درس رو پاس کردم بدون نياز به ياري عناصر متقلب Mr. Green

چه خانوم با شخصيتي . آفرين به شما که اهل تقلب نيستيد البته خدايي نکرده فکر نکنيد من اهل تقلب هستم Wink اصلا اينطوري نيست من هميشه به حول قوه ي الهي تو تقلب بي نظير بودم و نمره هاي من تا سال پيش دانشگاهي 20 بودن . اينا مديون يک آدم با کلاس و با شخصيت هستم که دفتر دار مدرسه بود و لطف مي کرد به من سوال ها رو مي رسوند خودش زحمت مي کشد مياورد در خونمون Silenced Silenced شما اولين کسايي هستيد که داريد مي خونيد . مادر و پدر گرامي هم خبرداشتن . البته همگان در کار من شگرف بودن که اين راز امشب برملا شد . کسي که در سال 5 ماه مدرسه نمي رفت همه نمره هاش بيست بود. Shocked

1
1
0
احمدي نژادآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 22 خرداد 1386
مجموع ارسالها: 376
اعتبار کسب شده: -653
ارسال سه‌شنبه 19 تير 1386، ساعت 10:56
 1 سال پيش

harvard نوشته بود:
هيچ وقت تقلب نمي کردم چون به نظرم مشکل داشت سوم راهنمايي سر جلسه امتحان يکي از کنارم رد شد گفت کدوم را نمي داني ؟ گفتم سوال فلان جوابش را گفت و رد شد و من ماندم و عذاب وجدان آخرش هم جواب را خط زدم و اون سوال را خالي گذاشتم Rolling Eyes

حاج آقا التماس دعا Laughing Pray

1
1
0
احمدي نژادآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 22 خرداد 1386
مجموع ارسالها: 376
اعتبار کسب شده: -653
ارسال سه‌شنبه 19 تير 1386، ساعت 10:57
 1 سال پيش

جواد نوشته بود:

چه خانوم با شخصيتي . آفرين به شما که اهل تقلب نيستيد البته خدايي نکرده فکر نکنيد من اهل تقلب هستم Wink اصلا اينطوري نيست من هميشه به حول قوه ي الهي تو تقلب بي نظير بودم و نمره هاي من تا سال پيش دانشگاهي 20 بودن . اينا مديون يک آدم با کلاس و با شخصيت هستم که دفتر دار مدرسه بود و لطف مي کرد به من سوال ها رو مي رسوند خودش زحمت مي کشد مياورد در خونمون Silenced Silenced شما اولين کسايي هستيد که داريد مي خونيد . مادر و پدر گرامي هم خبرداشتن . البته همگان در کار من شگرف بودن که اين راز امشب برملا شد . کسي که در سال 5 ماه مدرسه نمي رفت همه نمره هاش بيست بود. Shocked

رانت خوارينو رانت خوارينو الپپرانو خواچينو ؟

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 19 تير 1386، ساعت 15:38
 1 سال پيش

احمدي نژاد نوشته بود:
harvard نوشته بود:

حاج آقا التماس دعا Laughing Pray

محتاجيم به التماس دعا Mr. Green Wink

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است شيرازو و خاطرات من
3
پاسخها: 20 بیننده: 994 نویسنده: TITAN
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دفتر خاطرات
3
پاسخها: 19 بیننده: 775 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است خاطرات سربي - جهنم 156!
3
پاسخها: 11 بیننده: 422 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است جهرم و ايام شعبان
1
پاسخها: 3 بیننده: 224 نویسنده: harvard

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید