| نویسنده |
پیغام |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1974 اعتبار کسب شده: 8530 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 29 خرداد 1386، ساعت 14:20 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 خرداد 1386، ساعت 17:28 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
قابل توجه مولانا ام حاجي و مسافر کوير! *
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
| ستاره’ غريب |
|
چه مرضيه اين کوه رفتن ؟ خوب نرن. |
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 29 خرداد 1386، ساعت 21:10 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
اوا،چه جالب.يادمه بابام بچه بودم کولم مي کرد! |
|
|
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 خرداد 1386، ساعت 21:21 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اون وقت يک عده مي گن چرا دين بعضي از امتيازات را براي مرد دو برابر حساب کرده ؟
نگاه کنيد . آن برادر بسيجي با تمام تلاش داره به اون خواهر هاي بسيجي کمک مي کنه و عرق مي ريزه اون وقت اونها دارند با لبخند بالا مي يان . |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 30 خرداد 1386، ساعت 9:25 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| اتقان نوشته بود: |
اون وقت يک عده مي گن چرا دين بعضي از امتيازات را براي مرد دو برابر حساب کرده ؟
نگاه کنيد . آن برادر بسيجي با تمام تلاش داره به اون خواهر هاي بسيجي کمک مي کنه و عرق مي ريزه اون وقت اونها دارند با لبخند بالا مي يان . |
يه کمي با دقت به تصوير نگاه کنيد متوجه مي شيد که همچين هم شيب کوه زياد نيست که اين دو تا الگوي عصمت نتونن ازش بالا برن
فکر کنم مشکل اين دو تا خواهر اينه که عشوه اشون خيلي شتريه |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
| darbe |
|
اينها کشور ايران رو با اين همه تمدن با اين کار ها از بين بردند
روزي ميرسه که از کردار خودشون در دين پشيمان بشن |
|
|
|
 |
| ستاره’ غريب |
|
اگه دقت کنيد ميبينيد که اينا الکي اسم خودشونو خواهر گذاشتن. من يه عمر چادر سرم ميکردم. يه تار موي من مشخص نبود. اما اگه دقت کنيد اين خانم موشون پيداست.
Bayas Gool
| نقل قول: |
| مشکل اين دو تا خواهر اينه که عشوه اشون خيلي شتريه |
شديدا با اين حرف موافقم |
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 خرداد 1386، ساعت 20:42 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
به به چه برادر رشيدي....
اين ابجي ها رو تا کجا ميخواد بکشونه بالا؟؟
.....................................
يک جور ديگه هم ميشه رفت بالا....
هر اقا به پشت شلوارش 2 عدد چپيه ببنده و اينجوري ميتونه در ان واحد
2 عدد ابجي رو با خودش بالا ببره... |
|
|
|
|
|
|
 |
الف  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 26 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 53 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 خرداد 1386، ساعت 22:07 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 خرداد 1386، ساعت 22:22 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| الف نوشته بود: |
هر کي توي قبر خودش ميخابه >>پس درست نيز نظرات فيلسوفانه بديد.
 |
ميخوابه .
اين بار من بجاي لاک غلت گير تالار جناب غريب آشنا انجام وزيفه کردم . |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 30 خرداد 1386، ساعت 22:52 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
من که اينجا هيچ صحنه منفي اي نمي بينم جز تيکه هايي که به اون بيچار ه ها انداختيد ...دوست دارن اونجوري لباس بپوشن ..دوست دارن اونجوري فکر کنن.. اين طرز فکر و عقايدتون تعجب برانگيزه.. |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
| darbe |
|
|
هيچ شکي نيست اين برادران و خواهران ديني در پرتگاه ج.ا.ا افتاده اند و بايد دستشان را گرفت |
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 31 خرداد 1386، ساعت 0:40 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
چه چيزي از راه تماس مستقيم دست دختر و پسر منتقل ميشه که اون چيز از طريق جسم واسط (در اين حالت پارچه چفيه) منتقل نميشه ؟ در هر صورت هدف استفاده از جسم واسط جلوگيري از انتقال يک چيزي مابين دو دست بوده و من بايد بفهمم اون چيز چيه. اصولا دين خراب، فکر خراب رو به ارمغان مياره، و فکر خراب، باعث بروز يک چنين رفتار هاي عقب افتاده اي خواهد شد.
مثلا يادمه زماني يک زن خواست دست خامنه اي رو ببوسه که خامنه اي دست مصنوعيش رو جلو آورد و وقتي زن درخواست کرد دست سالمش رو بوسه بزنه خامنه اي چفيه اش رو روي دستش انداخت. آخر اگر نيت عمل بوس کردن هست ديگه اين امل بازي ها چيه |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3365 اعتبار کسب شده: 3724 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 31 خرداد 1386، ساعت 1:23 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|