| Poll :: آیا این مرورگر جدید را امتحان خواهید کرد؟ |
| بلي |
|
50% |
[ 3 ] |
| خير |
|
33% |
[ 2 ] |
| پيش از اين هم از آن استفاده کرده ام |
|
16% |
[ 1 ] |
|
| مجموع آراء : 6 |
|
| نویسنده |
پیغام |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 خرداد 1386، ساعت 1:21 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 801 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 2:18 |
|
 |
4 ماه پيش |
|
|
| |
|
تعريفهاي زيادي از اين مرورگر در پايگاه اينترنتيش شده و مخصوصاً روي سرعت بالاي اون تأکيد فراووني انجام گرفته و سرعت باز کردن صفحات و اجراي جاوا اسکريپت اون رو چند برابر مرورگرهاي مشابه دونسته. روي همين اصل کنجکاو شدم ازش استفاده کنم. امروز آخرين نسخه اش رو دريافت کردم و الان دارم امتحانش مي کنم. به نظرم از لحاظ سرعت باز کردن صفحات برتري محسوسي نسبت به فايرفاکس و اينترنت اکسپلورر داره. توصيه مي کنم حتماً امتحانش کنين. حجم نسخه 3.1 اون که الان آخرين نسخه موجوده 18.6 مگا بايته. که از اينجا مي تونين دريافتش کنين. |
|
|
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 164 اعتبار کسب شده: 811 جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 10 فروردين 1387، ساعت 13:47 |
|
 |
3 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
|
البته برنامه اُپرا هم از اين برنامه بهتره و هم خيلي سرعيتره |
|
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1320 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 فروردين 1387، ساعت 14:03 |
|
 |
3 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
| خزان نوشته بود: |
| البته برنامه اُپرا هم از اين برنامه بهتره و هم خيلي سرعيتره |
هم خيلي خوبه و ما انسان ها اپرا رو دوست داريم و خيلي سريع تره و براي ما بسيار خوب مي باشد و مامانش پست هاي الکترونيکي مفيدي به باباي دوستش مي زنه . ما شب ها هندونه مي خوريم |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 985 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 فروردين 1387، ساعت 21:07 |
|
 |
3 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
| تعريفهاي زيادي از اين مرورگر در پايگاه اينترنتيش شده و مخصوصاً روي سرعت بالاي اون تأکيد فراووني انجام گرفته و سرعت باز کردن صفحات و اجراي جاوا اسکريپت اون رو چند برابر مرورگرهاي مشابه دونسته. روي همين اصل کنجکاو شدم ازش استفاده کنم. امروز آخرين نسخه اش رو دريافت کردم و الان دارم امتحانش مي کنم. به نظرم از لحاظ سرعت باز کردن صفحات برتري محسوسي نسبت به فايرفاکس و اينترنت اکسپلورر داره. توصيه مي کنم حتماً امتحانش کنين. حجم نسخه 3.1 اون که الان آخرين نسخه موجوده 18.6 مگا بايته. که از اينجا مي تونين دريافتش کنين. |
من اين نسخه رو دانلود کردم و ازش استفاده کردم، اما کندتر از فايرفاکس کار ميکنه و توي نمايش فونتها مشکل داره، نميتونه لبه فونتها رو درست صاف کنه، کمي فونتها رو تار ميکنه.
تنظيمات مناسبي هم در اختيار کاربر نميذاره (مثل اسکين و تعيين رفتار tabها و ...) |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1320 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 فروردين 1387، ساعت 23:21 |
|
 |
3 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
دقيقا موافقم .
خيلي کندتر از IE هست (تجربه شخصي هست البته) . با بعضي از سايت ها مثل 360 هم مشکل. الان ديدم که با اين text box اينجا هم مشکل داره ( end button رو که مي زنم وسط نوشته مي ره) با فارسيم خيــــــــــــــلي مشکل داره .
نتيجه: افتضاحه |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |