| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3166 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 18:14 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
آي عامو به چه صورت؟؟؟
يعني من و سيما ديگه ننويسيم و از نقض شدن عدل الهي ( البته اينطور که اينجا نوشتين ، همچين هم عدالتي مثل اينکه وجود نداره ) نناليم يا اينکه من و سيما که اينجا مي نويسيم توي رختخواب حق نداريم گريه کنيم؟؟
|
OK, let me give you and Sima a prize first: this beautiful video clip is dedicated to Sima Khaanoom and Masi khaanoom for being brave and expressing their opinions in the topic about Temporary Marriage!
khanome Heyfh had a nice post there too so she may share 33% of this prize!!
The video shows Albena Denkova performing a beautiful tango with her partner Maxim Staviski during the 2007 wolrd chapionship competitions in Tokyo. Enjoy!!
 |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3365 اعتبار کسب شده: 3724 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 22:33 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
Thank you very much Omid jaan for the beautiful prize
First of all your understanding is the most important and the most beautiful prize to us
Thanks for being between us and
Thanks to see me worthy to be visible again
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaay  |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 22:38 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
واسه اين که هم عدالت رو رعايت کرده باشم و هم حال دکتر اميد رو گرفته باشم، بايد عرض کنم که يه موضوع تحت عنوان "جايزه براي ..." وجود داره که مي تونين جوايزتون رو اونجا به همديگه اهدا کنين و قربون صدقه هم برين. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3365 اعتبار کسب شده: 3724 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 22:42 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
شنبه 26 خرداد 1386، ساعت 14:41 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1036 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 خرداد 1386، ساعت 15:52 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
خيلي ممنون اميد جان!
دانلود کردم، بسيار عالي . راستي من هنوز فرق پاتيناژ و تانگو را نمي دونم. فکر مي کردم به رقصي که روي يخ انجام ميشه بهش مي گن "پاتيناژ". طبق طبقه بندي من اين کليپ يک پاتيناژ هست، ولي شما مي گين تانگو!! |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3166 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 خرداد 1386، ساعت 12:47 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
خيلي ممنون اميد جان!
دانلود کردم، بسيار عالي . راستي من هنوز فرق پاتيناژ و تانگو را نمي دونم. فکر مي کردم به رقصي که روي يخ انجام ميشه بهش مي گن "پاتيناژ". طبق طبقه بندي من اين کليپ يک پاتيناژ هست، ولي شما مي گين تانگو!! |
This sport is called "figure skating"in English and "patinage" in French. The style of music which was used in this particular performace was a "tango" so naturally the dance was a "tango" too. Is it clear? |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1036 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 خرداد 1386، ساعت 13:53 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
خيلي ممنون اميد جان!
This sport is called "figure skating"in English and "patinage" in French. The style of music which was used in this particular performace was a "tango" so naturally the dance was a "tango" too. Is it clear? |
کاملاً قانع شدم. ممنون از توضيحاتت. راستش وقتي اولين بار کليپ را ديدم اسپيکر نداشتم و بدون صدا ديدم. بعداً با صدا ديدم متوجه اشتباهم شدم. چون موزيک متنش آهنگ Libertango معروف ترين اثر «آستور پياتسولا» (سلطان موسيقي تانگو) هست. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 خرداد 1386، ساعت 21:59 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|