| نویسنده |
پیغام |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2035 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 16:46 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
نازک ترين ماوس دنيا، يکي از شاهکار هاي مينياتور سازي است که در دسترس عموم قرار گرفته. اين ماوس که اسمش DaoKorea’s Slim G۴ است، فقط ۵ ميليمتر ضخامت داره و درست به اندازه اسلات PCMCIA در نوتبوک ها است و در اون جا ميگيره. چون سيم اون هم قابل جمع شدنه، هميشه ميتونيد توي لپتاپ خود بگذاريدش و با خودتون حملش کنيد. من که خودم شيفته اش شدم و به محضي که فهميدم از کجا ميشه خريدش، به شما هم خبر ميدم. ابعادش ديگه ترجمه نميخواد:
باز نشده: ۹.۴x ۵.۳ x ۰.۵ cm (طول x عرض x ارتفاع)
باز شده: ۱۰x ۵ x ۳ cm (طول x عرض x ارتفاع)
وزن: ۴۳ گرم +/- ۱۰%
Interface standard : USB
طول کابل: ۶۵cm، داخل خود ماوس جمع ميشود.
دکمه ها: ۲ دکمه (چپ و راست)
چرخ: Touch scroll wheel
رزولوشن: ۸۰۰ DPI |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2035 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 16:47 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 16:47 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 16:48 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |