| نویسنده |
پیغام |
aryan  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 23 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 32 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 15:38 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
بکام بازيکن تيم رئال که قرار بود به گالاکسي آمريکا بپيوندد قراردادش را با اين تيم فسخ و به ارزش 75 ميليون يورو به بارسا پيوست.......... |
|
|
|
|
|
|
 |
La vecchia signora  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 141 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دل آلپي جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 20:12 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اولا لازم نيست که براي هر موضوع بي اهميتي يه تاپيک باز کني.
دوما بازيکنايي مثل بکام و تيمهايي مثل رئال و بارسلونا اصلا ارزش حرف زدن ندارن.
سوما بنده که چند هفته پيش از صعود يووه به سريA بسيار مشعوف شده بودم يه تاپيک باز کردم که
sms خان به من مهلت نداد و تاپيک رو قفل کرد(البته تنها به خاطر تعصب) پس احتمالا اين تاپيک هم به زودي قفل ميشه
البته اگر .... |
|
_________________ يوونتوس هر جا که باشي عشق تو عشق منه ------- هر کي دل توسينه داره واسه يووه ميزنه
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7159 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 20:27 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| La vecchia signora نوشته بود: |
... |
کاملا درسته.
در ضمن سايرين ميتونن با استفاده از دکمه هاي راي دهي به هر ارسال، ارسالهاي يا موضوعات ضعيف رو حذف کنند. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
aryan  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 23 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 32 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 20:54 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
La vecchia signora  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 141 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دل آلپي جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 20:58 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
عزيز دل آخرين بازي يووه و رئال رو فراموش نميکنم
سال 2003 رو که فراموش نکردي
چاه سياه دلالپي |
|
_________________ يوونتوس هر جا که باشي عشق تو عشق منه ------- هر کي دل توسينه داره واسه يووه ميزنه
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 20:58 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| La vecchia signora نوشته بود: |
... |
کاملا درسته.
در ضمن سايرين ميتونن با استفاده از دکمه هاي راي دهي به هر ارسال، ارسالهاي يا موضوعات ضعيف رو حذف کنند. |
جناب احسان خان از هر بحثي و موضوعي و تاپيکي در جهت ترويج استفاده از اين دکمه هاي امتياز دهي استفاده مي کنه
ولي تا به حال به موفقيت چشمگيري دست پيدا نکرده!!!!
البته اين رو هم بگم که من يکي از موافقان اين طرح هستم و کلا وقتي پست هايي که به دليل راي منفي زياد ،مخفي شده رو با يه راي (يا 2-3 راي)مثبت بر ميگردونم خيلي کيف مي کنم !! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |