| نویسنده |
پیغام |
p.r  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 23 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 7 اعتبار کسب شده: 101 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 23 خرداد 1386، ساعت 23:44 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
از خوش آمد گويي تان ممنونم و سعي مي کنم مفيد باشم ...
از راهنمايي تان هم ممنونم ولي من ليست اعضا را نگاه کردم ، مثله اينکه ايشان e.mail شان را وارد نکردند.
ممکنه راهنمايي کنيد چه کار کنم ؟[/ltr] |
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3601 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 1:08 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| p.r نوشته بود: |
از خوش آمد گويي تان ممنونم و سعي مي کنم مفيد باشم ...
از راهنمايي تان هم ممنونم ولي من ليست اعضا را نگاه کردم ، مثله اينکه ايشان e.mail شان را وارد نکردند.
ممکنه راهنمايي کنيد چه کار کنم ؟[/ltr] |
سلام دوست عزيزم من هم ورودت رو تبريک ميگم
هرجايي که فکرشو بکني ايميل من به اسم همين نام کاربريمه و همچنين آيدي ياهو و ....
ببخشيد من داشتم ويندوز عوض ميکردم پيام قبلي شما رو نتونستم جواب بدم ميشه يه بار ديگه مشکلتون رو بگيد؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 2:53 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3601 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 11:11 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
آخه تو اين تاپيک گفته بود مشکل داره و نگفته بود چه مشکلي خب من از کجا بدونم ولي تو اون تاپيک جواب دادم اين تاپيک رو ميشه حذف کرد و اون تاپيک هم لطفا اسمش رو به مترجم پارس تغيير بدين |
|
|
|
|
|
|
 |
p.r  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 23 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 7 اعتبار کسب شده: 101 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 12:28 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
با سلام مجدد :
مي بخشيد اگر تاپيک جديد باز کردم ، چون من خيلي وارد نيستم .
بهرحال برنامه اي که دانلود کردم 3 تا فولدر دارد :cd1 , cd2 , Virtual Drive , و در ضمن طبق راهنمايي اوليه شما
ابتدا درايو مجازي را نصب کردم و بعد سراغ فولدر cd1 رفتم :
داخل اين فولدر 3 تا فايل بود : .ccd , .img , .sub
من چون نميدانستم چه کارکنم img و ccd را نصب کردم و مترجم نصب شد .
حالا سراغ cd2 رفته و دوباره 3 تا فايل شکل بالايي ها داشت ولي وقتي رويشان کليک کردم ، يک صفحه جديد باز شد
که تويش 2 تا فايل text بود( يکي log و يکي readme ) ،
حالا من نميدانم فايل autorun که شما فرموديد کجاست که آن را اجرا کنم ؟
ميشه دقيق تر راهنمايي ام کنيد ، چون من کمک فوري به اين نرم افزار دارم .................
پيشاپيش از راهنمايي تان تشکر مي کنم.
p.r |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |