صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1798
اعتبار کسب شده: 4889
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 06 آذر 1385، ساعت 17:00
 1 سال و 7 ماه پيش

تهران IranSport.Net - سازمان تربيت بدني در بيانيه اي خطاب به ملت سرافراز ايران و جامعه ورزش كشور اعلام كرد: به دنبال تلاش پيگير و رايزني هاي انجام شده با مسئولان فيفا و كنفدراسيون فوتبال آسيا، تيم فوتبال اميد ايران مي تواند در بازي هاي آسيايي دوحه قطر شركت كند.در بيانيه شماره یک سازمان تربيت بدني آمده است: پس از اعلام خبر تعليق فوتبال ايران در روز پنجشنبه
(2 آذر ماه) كميته ويژه پيگيري مسائل فوتبال ايران و در ادامه فعاليتهاي چند ماه گذشته براي حل مشكل فوتبال با حضور رئيس و مسئولان سازمان تربيت بدني ومسئولان دولتي به ويژه مسئولان محترم وزارت امور خارجه در سازمان تربيت بدني آغاز به كار كرد تا با برقراري ارتباط با مسئولان فدراسيون جهاني(فيفا) كه به علت اقدامات وجوسازي هاي عده اي از داخل و انتقال اطلاعات غلط ونادرست، زمينه صدور رايي سوال برانگيز از سوي فيفا را فراهم كرده بودند، فدراسيون جهاني در راي صادره تجديد نظر كرده و مجوز حضور تيم فوتبال اميد ايران را در بازي هاي آسيايي دوحه صادر كند.
امروز از اين بابت خوشحاليم كه تلاشها و رايزني هاي شبانه روزي با حمايتها و همراهي هاي دلسوزانه رياست محترم جمهوري و دولت خدمتگزار نهم و به ويژه وزارت امور خارجه همراه شد به بار نشسته تا اعضاي تيم ملي فوتبال اميد كه ماهها در راه حضوري شايسته در بازي هاي دوحه و دفاع از عنوان قهرماني خويش، به منظور شادكردن دل مردم دلير و سرافراز ايران ، خستگي ناپذير تلاش كرده اند ، از حق خويش محروم نشده و امکان حضور در اين بازي ها را به دست آورند .
در بيانيه سازمان تربيت بدني ضمن قدرداني از تلاشها و همراهي هاي ويژه وزارت امور خارجه، تاكيد شده است: بي شك سازمان تربيت بدني با همراهي وهمفكري صادقانه دلسوزان راستين ورزش، به رايزني ها و تعامل خويش با فدراسيون جهاني فوتبال ادامه خواهد داد تا با بررسی لازم اساسنامه فدراسيون فوتبال ، زمينه ايجاد تشكيلاتي قوي را به منظور پاسخگويي به نيازهاي امروز فوتبال فراهم آورد.
سازمان تربيت بدني در پايان بيانيه خود ، ضمن تقدير ازجامعه ورزش و رسانه ها ابراز اميدواري كرده است كه فوتبال ايران در سايه تعامل با فدراسيون جهاني و پايه ريزي تشكيلاتي قوي در جهت پاسخگويي به نيازهاي اين رشته زيبا وپرطرفدار، روز به روز در جهت رشد و توسعه بيشترو رسيدن به جايگاه حقيقي خويش در سطح آسيا ودنيا ،قدم هاي عاجلي را به جلو بردارد.

http://iransport.net/News/Asp/Detail_News.asp?id=33911

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2351
اعتبار کسب شده: 3487
ارسال چهارشنبه 15 آذر 1385، ساعت 1:23
 1 سال و 7 ماه پيش

ادعاى‌ عجيب‌ آرش‌ برهاني:
مالديو و هنگ‌کنگ‌ قدرتمند بودند!
ظاهراً‌ آرش‌ برهانى‌ بهترين‌ روش‌ براى‌ توجيه‌ بازى‌ ضعيف‌ خود را در «فرافکني» ديده‌ و قصد دارد به‌ اين‌ طريق‌ دامنه‌ انتقادات‌ از خود را به‌ طرز قابل‌ توجهى‌ کاهش‌ بدهد.
برهانى‌ شب‌ گذشته‌ پس‌ از پايان‌ بازى‌ ايران‌ - هنگ‌کنگ‌ به‌ خبرنگاران‌ گفت: تيم‌ المپيک‌ نيازمند بازى‌هاى‌ تدارکاتى‌ بوده‌ و هرچه‌ از آغاز مسابقات‌ بگذرد، عملکردى‌ بهتر ارائه‌ خواهد کرد البته‌ در عين‌ حال‌ بايد به‌ اين‌ نکته‌ هم‌ توجه‌ داشته‌ باشيم‌ که‌ مالديو و هنگ‌کنگ‌ قدرتمند بودند و بازى‌ با آنها دشوارى‌ خاص‌ خودش‌ را داشت!
برهانى‌ در ادامه‌ گفت: وقتى‌ مقابل‌ تيمى‌ بازى‌ مى‌کنيد که‌ صرفاً‌ به‌ دفاع‌ مطلق‌ فکر مى‌کنند طبيعى‌ است‌ براى‌ گل‌زدن‌ به‌ آنها دچار مشکل‌ مى‌شويد.
نکته: معلوم‌ نيست‌ منظور برهانى‌ از «دفاع‌ مطلق» چيست‌ زيرا هنگ‌کنگ‌ مقابل‌ ايران‌ عملکردى‌ کاملاً‌ تهاجمى‌ را ارائه داد. Brick wall

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 579
ارسال سه‌شنبه 19 دي 1385، ساعت 21:42
 1 سال و 6 ماه پيش

بازي دوستانه ديروز تيم ملي با هامبورگ هر تلخي كه داشت اما يه اميدواري بزرگ هم داد: ايمان بعد از مدتها كم كم به فرم خودش برمي‌گرده تا تيم ملي بالاخره يه هافبك بازيساز توي زمين داشته باشه. Applause

Image

Image

Image

Image

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 22 دي 1385، ساعت 1:39
 1 سال و 6 ماه پيش

تيم‌ملى‌ در آزمايشگاه‌ اشتوتگارت‌ قبول‌ شد ايران‌ با بوندس‌ليگا تسويه‌ حساب‌ کرد
بعد از آن‌ بازى‌ نه‌ چندان‌ خوب‌ مقابل‌ هامبورگ، تيم‌ملى‌ ايران‌ ديروز فوتبالى‌ به‌ مراتب‌ بهتر و کم‌نقص‌تر را مقابل‌ اشتوتگارت‌ آلمان‌ ارائه‌ کرد و درنهايت‌ با تک‌گل‌ مهدى‌ رجب‌زاده‌ از سد حريف‌ خود گذشت.
در بازى‌ تيم‌ملى‌ نظم‌ و حمايت‌ از يارخودى‌ به‌ خوبى‌ ديده‌ مى‌شد. مثلث‌ بادامکي، عنايتى‌ و نيکبخت‌ در نيمه‌ دوم‌ خوب‌ کار کردند و درنهايت‌ تيم‌ ما با پاس‌ طلايى‌ ستاره‌ ديروزش‌ نيکبخت‌واحدى‌ و ضربه‌ رجب‌زاده، با تيمهاى‌ بوندس‌ليگا تسويه‌ حساب‌ کرد.
جداى‌ از کسب‌ نتيجه‌ خوب‌ مقابل‌ تيم‌ شناخته‌ شده‌ اشتوتگارت، بايد به‌ پيشرفت‌ تيم‌ملى‌ نسبت‌ به‌ بازى‌ با هامبورگ‌ اشاره‌ کنيم. تيم‌ ما اگر بتواند همين‌ روند مثبت‌ را تا جام‌ ملتهاى‌ آسيا ادامه‌ دهد، مسلماً‌ در آن‌ مسابقات‌ نيز حرفهاى‌ زيادى‌ براى‌ گفتن‌ خواهد داشت

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 4:02
 1 سال و 6 ماه پيش

در تیم ملی امید:
سیموئز رفت ؛ وینگو آمد.
همین!

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 19 بهمن 1385، ساعت 21:21
 1 سال و 5 ماه پيش

دايي حيا كن، تيم ملي رو رها كن

امروز كمتر كسي را مي‌توان يافت كه اين شعار را نشنيده باشد. شايد بدترين اتفاق براي تيم ملي فوتبال يك كشور اين باشد كه مردم آن كشور بر عليه كاپيتان آن شعار دهند، آنهم در يك بازي ملي خانگي! شعاري كه نه بر عليه شخص دايي، بلكه بر عليه بازيكن‌سالاري در فوتبال سر داده مي‌شد. اين شعار به نوعي يك عكس‌العمل طبيعي از سوي تماشاگري است كه مي‌بيند سرمربي تيم ملي به بديهي‌ترين مسائل كه هر كسي كه فقط چند مسابقه فوتبال ديده باشد هم مي‌داند، بي‌اعتنايي مي‌كند. هنگامي كه تيم ملي از آلمان بازگشت كنار گذاشتن دايي ديگر امري اجتناب ناپذير شده بود. حتي وقتي از سرمربي جديد تيم ملي پرسيدند كه چرا دايي دعوت نشده است، مستقيما پاسخي داد كه همه مي‌دانستند: " اين خواست مردم بود. "
اما چرا اين خواسته اينقدر دير مورد توجه قرار گرفت؟ حال آنكه چنين شعاري مدتها در ورزشگاهها شنيده مي‌شد و بارها در برنامه‌هاي راديو و تلويزيون و صفحات جرايد ورزشي مطرح شده بود حتي به سوژه‌اي براي طنزنويسها و كاريكاتوريستها بدل شده بود. يادمان باشد در سالهاي اخير صحبتهاي بسياري در مورد بازيكن‌سالاري و ريشه‌كن كردن آن بود و هر رئيس فدراسيون و سرمربي كه مي‌آمد با قاطعيت عزم خود را براي مبارزه با اين آفت ورزش قهرماني اعلام مي‌كرد بطوريكه هيچ شك و شبهه‌اي براي بيننده و شنونده باقي نمي‌گذاشت.
همه مي‌دانند كه دايي فردي خودساخته است كه هر چه بدست آورده از زحماتش بوده و آنچنان وابستگي خاصي به جايي نداشت كه كنار گذاشتن او اين همه سخت باشد. پس چرا اين همه مخالف وقتي پاي مصاحبه تلويزيوني مي‌رسيد (كه بر خلاف مصاحبه با جرايد غيرقابل انكار است) به ناگاه تغيير موضع مي‌دانند و به هر حشيشي متشبث مي‌شدند تا نشان دهند دايي چقدر براي تيم ملي مفيد است؟ در آن زمان حدسهاي زيادي زده شد و بين علاقمندان فوتبال رواج داشت، مثل كمكهاي مالي دايي به تيم ملي، اعتبار دايي در فوتبال جهان و حتي دخالت وزارت اطلاعات (!!!) كه من هر چه فكر كردم نتوانستم توجيهي براي اين آخري پيدا كنم.
اما امروز با ديدن بازيهاي تيم ملي بدون دايي كم‌كم پرده از نوعي بازيكن‌سالاري مخفي برداشته مي‌شود كه در پس هياهو بر سر دايي پنهان شده بود. همان بازيكن‌سالاري كه همه سعي داشتند به تماشاگر القا كنند ديگر وجود خارجي ندارد. باورتان نمي‌شود؟ كمي از حافظه خود كمك بگيريد؛ در طول 4 سال اخير كدام بازيكن بيشترين بازي ملي را داشته؟ اجازه بدهيد كمي به شما كمك كنم. اين بازيكن اتفاقا همان است كه وقتي با هزار سلام و صلوات به امارات براي ادامه فوتبال رفت، دو ماه بيشتر او را تحمل نكردند و پس فرستادنش. آن وقت همين عادل خان فردوسي‌پور او را به نود آورد و فرياد وااسفا داد كه قدر بازيكن بدون فراز و نشيب ما را ندانستند! راستي يك سوال: چطور بازيكناني كه حتي يك استپ معمولي هم بلد نيستند به يكباره سر از ليگهاي معتبر اروپايي درمي‌آورند؟ البته اينها هيچ ربطي به نفوذ برادر محترم اين بازيكن ندارد. اين طور مي‌شود كه بازيكناني كه با ديدن بازي آنها يقين مي‌كني كه ضريب هوشيشان حتي از اسب آبي هم كمتر است و با حماقتشان روي اعصاب تماشاگران تيمهاي پرطرفدار پايتخت رژه مي‌روند، اما موقع پخش مستقيم تلويزيوني، گزارشگر مدام از آنها تعريف مي‌كند و اگر هم به هر دليل در زمين نباشند افسوس غيبت آنها را مي‌خورد! حتي وقتي از كارشناس فوتبال (!) در بين دو نيمه مي‌پرسند: "تعويضهاي احتمالي از ديد شما چيست؟" جواب مي‌دهد: " به نظر من مربي بايد فلاني را وارد زمين كند!!! " و اتفاقا اين فلاني همان اسب آبي خودمان است! چطور وقتي سرمربي بعد از بازيهاي تداركاتي بي‌اهميتي (!!!) كه چند هفته پيش در امارات انجام داد با خوشحالي از سر فرم برگشتن يكي از بهترين هافبكهاي حال حاضر آسيا در مصاحبه تلفني با صدا و سيما خبر دهد، اما براي بازي رسمي ملي به يكباره فراموش مي‌كند كه او را دعوت كند و تنها زماني او را به زمين مي‌آورد كه نگران از دست رفتن حيثيتش بابت يك باخت ملي در استاديوم آزادي آنهم از يك تيم ضعيف اروپايي باشد؟
من در اينجا به عمد نام نياوردم چون قصد تخريب يا دفاع از بازيكن خاصي ندارم. آنچه نوشتم يادآوري زنگ خطري است كه سالها پيش دلسوزان ورزش قهرماني به صدا درآوردند. پديده‌اي كه عليرغم همه ادعاهاي مسؤولان ورزشي نه تنها ريشه‌كن و حتي كمرنگ نشده، بلكه شدت بيشتري يافته و تنها رنگ خبري آن كم شده است.

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 889
اعتبار کسب شده: 1860
ارسال دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 16:53
 1 سال و 2 ماه پيش

ديدار دوستانه تيم ملي قطعي شد

در حالي كه روز گذشته اخباري مبني بر قطعيت نيافتن ديدار دوستانه ايران و مكزيك منتشر شده بود، امروز قرارداد فدراسيون فوتبال مكزيك به ايران ارسال شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از انجام مذاكرات ميان سران فدراسيون‌هاي فوتبال ايران و مكزيك، دو طرف موافقت خود را براي انجام اين بازي اعلام كرده بودند؛ اما، با توجه به اين كه قرارداد اين مسابقه دوستانه به ايران ارسال نشده بود، امكان لغو اين ديدار وجود داشت؛ اما، با پي‌گيري‌هاي لازم ساعاتي پيش فدراسيون فوتبال مكزيك با ارسال نمابري به فدراسيون فوتبال ايران موافقت كتبي خود را براي انجام اين بازي اعلام كرد و دو تيم روز دوازدهم خرداد در ورزشگاه مكزيكو سيتي رو در روي هم قرار خواهند گرفت.

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 7:50
 1 سال و 1 ماه پيش

تيم ملي فوتبال مکزيک 4 - 0 تيم مدل موي جوات و بروبچ

اين بازي که قرار بود ساعت 3:30 بامداد پخش شود، ساعت 4:15 و از دقيقه 30 از شبکه سه سيما (که در اين ساعت از شبکه دو پخش مي‌شود Wink ) به نمايش درآمد. تيم جوات و بروبچ که فکر مي‌کردند اينجا هم با يه تيم درپيت آسيايي طرف هستند با سيستم 3-5-2 وارد زمين شد و از دقيقه 30 که بنده مشاهده کردم با وجود خوردن 2 گل در همان دقايق اوليه بازي کماکان به بازي جوانمردانه يا همان "بزن زيرش" خودمان مشغول بودند. در حاليکه بازيکنان تيم جدي مکزيک که در آستانه بازيهاي جام آمريکاي مرکزي، اين آخرين بازي تدارکاتي را براي افزايش روحيه قبل از شروع بازيها انجام مي‌دادند،‌ کاملا بر دروازه ايران تسلط داشتند و هر کدامشان اراده مي‌کرد، به راحتي دو سه بازيکن بسيار با تکنيک بهترين تيم آسيا را به شدت کن فيکون دريپل مي‌زد. قبل از سوت پايان نيمه اول که قلعه نوعي بالاخره از خواب خرگوشي بيدار شده بود و فهميده بود که اين تو بميري از آن تو بميريها نيست، بجاي عنايتي در خط حمله، يک هافبک دفاعي وارد زمين کرد تا با سوت داور، ما و مزدک ميرزايي هم نفس راحتي بکشيم.
اوايل نيمه دوم مکزيکيها کمي بي‌انگيزه شده بودند و البته ظاهرا سرمربي هم بازيکنان ايران رو به خوبي در رختکن توجيه کرده بود ( Wink ) تا تيم ما با کاپيتاني بهترين بازيکن تيم چاه نفت بي‌صاحاب ليگ اسپانيا، کمي از اطمينان از دست رفته در خط دفاعي رو برگردانند. البته بازيکنان ايران هم با از دست دادن هر توپ،‌ بدون هيچ برخورد و حتي اشاره‌اي، حرفه‌اي‌تر از هر بازيکن خليجي، به ناگاه دچار مصدوميتهاي عجيب مي‌شدند که توهم جلو بودن در نتيجه را براي بينندگان و تماشاگران ايراني ايجاد مي‌کرد. بعد از حدود ده دقيقه که مکزيکيها از هرگونه تلاش و بخار ايرانيها براي محک زدن خط دفاعشان نااميد شده بودند براي جلوگيري از خواب‌آلودگي بيشتر تماشاگران و برگرداندن هيجان به استاديوم بازهم شروع به حمله کردند که البته بهترينهاي آسيا هم چاره‌اي جز دفاع و خطا روي بازيکنان حريف نداشتند. اين خطاها در ده دقيقه پاياني و پس از دريافت گل سوم به شکلي بود که ناخودآگاه بيننده را به ياد حماسه‌هاي هادي ساعي در مسابفات جهاني تکواندو مي‌انداخت. سرانجام با خوردن گل چهارم و اخراج جواتِ خط حمله در اواخر بازي و بعد از دريافت تعداد زيادي کارت زرد از داور،‌ سوت به صدا درآمد تا هم بازي را باخته باشيم و هم اخلاق را.
در پايان بنده هم به همراه مزدک ميرزايي اميدوارم که اين اتفاق نادر (منظورم بازي با يه تيم درست و حسابي هست) روي روحيه لطيف بازيکنان حساس ( Eh? ) تيم ملي تاثير منفي نگذارد.

اميدوارم که از خواندن گزارش اين بازي لذت برده باشيد. پفک نمکي عقاب شما را به خواندن بقيه موضوعات تالار دعوت مي‌کند. Wink Mr. Green

1
1
0
mhajiآنلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3387
اعتبار کسب شده: 3456
ارسال دوشنبه 14 خرداد 1386، ساعت 7:19
 1 سال و 1 ماه پيش

عبود نوشته بود:
تيم ملي فوتبال مکزيک 4 - 0 تيم مدل موي جوات و بروبچ
.
.
.
اميدوارم که از خواندن گزارش اين بازي لذت برده باشيد. پفک نمکي عقاب شما را به خواندن بقيه موضوعات تالار دعوت مي‌کند. Wink Mr. Green

منظورت جواد نکونام بود يا کاظميان يا هردو؟ Laughing
يادمه از نکونام بيشتر بدت ميومد Smile
به هر حال گزارشت خيلي باحال بود. دستت درد نکنه Applause Applause Applause

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 862
اعتبار کسب شده: 3601
ارسال دوشنبه 14 خرداد 1386، ساعت 12:19
 1 سال و 1 ماه پيش

بدون شرح اين عکس رو ببينيد:
Image

اين هم لينک سايت فيفا:http://www.fifa.com/associations/association=irn/index.html#gender=M
يه نکته ي ديگه:تيم بانوان ايران هنوز تو رنکينگ فيفا حتي رتبه هم نداره
و اين که تيم مالي از ايران(مردان) بالاتره Brick wall

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 862
اعتبار کسب شده: 3601
ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 16:31
 11 ماه و 25 روز پيش

صفايي‌فراهاني در گفت و گو با فارس:
تلويزيون ايران مرا ممنوع التصوير کرده است

Image

خبرگزاري فارس: رئيس کميته انتقالي فوتبال ايران گفت: مرا در تلويزيون ممنوع‌التصوير کرده‌اند؛ در غيراينصورت چرا مرا يک بار هم دعوت نکردند.

محسن صفايي فراهاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، صراحتا اعلام کرد نمي‌خواهد دنبال جنجال باشد و با هيچ فردي مشکلي ندارد. او دنبال مقابله با مثل با امير قلعه‌نويي نيست. او از دغدغه‌هاي خود براي ر شد فوتبال صحبت کرد که در زير مي‌خوانيد:

فارس: يک ناکامي ديگر به فوتبال اضافه شد؟

مگر توقع داشتيد چه اتفاقي بيفتد؟

فارس: يک اتفاق خوب؛ نه اينکه بعد از اين ناکامي، سرمربي تيم ملي در يک برنامه تلويزيوني به شدت از خود و عملکرد تيمش دفاع کند. البته او به شدت از شخص شما انتقاد کرد.

من که از اين موضوع خبر ندارم؛ اما حتما حق دارند چون خيلي در کارشان دخالت مي‌کردم. تازه به ايران برگشتم و نمي‌دانم از چه صحبت مي‌کنيد.

فارس: آقاي قلعه‌نويي صراحتا اعلام کرد، کساني که شما را به اين فوتبال آوردند، خيانت کرده‌اند؟

حتما راست گفته است.

فارس: از چه بابت؟

يک آدم ادعايي کرده و بايد ادعايش را ثابت کند.

* قلعه‌نويي از شما گله دارد؛ مثلا مي‌گويد براي افتتاحيه مسابقات به تايلند رفتيد؛ اما به اردوي تيم ملي سر نزديد؟

کاره‌اي نبودم که به آنجا بروم.

فارس: مگر متولي اين فوتبال نيستيد؟

از سوي فيفا مسول اداره کلي فدراسيون هستم. رئيس فدراسيون که نيستم. اگر نگران اين است که بايد دخالت مي‌کردم، مگر در ايران براي امور کارهايشان به من مراجعه کرده بود. اصلا مگر تيم ملي براي موفقيت بايد حضور شخص خاصي را بطلبد؟ مگر ساير تيم‌ها، همه رئيس و روسايشان در اردو بودند.

فارس: منظور شما چيست که مي‌گوييد کاره‌اي نيستيد؟

نماينده فيفا هستم. براي اداره بهتر امور فدراسيون، از بابت تنظيم اساسنامه و برگزاري درست مجمع فدراسيون حضور دارم. من هستم تا تخلف پيش نيايد. من که مربي تيم ملي را انتخاب نکردم. او داشت کار خودش را مي‌کرد.

فارس: مگر نمي‌گوييد مسئول پيگيري هستيد. چند بار امور تيم ملي را پيگيري کرديد؟

وظيفه‌ام ايجاب مي‌کرد که ببينم اردوهاي تيم ملي برگزار مي‌شود يا خير.

همان مواقع‌ نظرم را گفتم؛ اما همين آقاي سرمربي حرفم را به گونه‌اي ديگري تعبير کرد و جواب داد.

فارس: کدام نظر؟

من گفتم اگر تيمي مي‌خواهد بازي تدارکاتي انجام دهد، بايد قبل از شروع سال ميلادي تقويم خود را آماده کند؛ در غير اينصورت داستان همين مي‌شود که تيم‌هاي در جه سه مثل غنا و جاماييکا به ايران مي‌آيند. هر تيم خوب دنيا قبل از سال ميلادي، حريفانش را مشخص کند. آن روز بايد نگران مي‌شدند.

فارس: شرايط آن زمان فدراسيون آشفته بود.

نه، آن موقع فدراسيون مشکلي نداشت. بلافاصله پس از رفتن دادکان، براي فدراسيون سرپرست و دبير موقت تعيين کردند. قبل از اين اتفاقات، فدراسيون مشکلي نداشت. مديران جديد بايد برنامه‌ريزي مي‌کردند.

فارس: تمامي حرف‌ها قبول؛ اما فعلا همه شما را به عنوان متولي فوتبال مي‌شناسند؟

اشتباه است. نبايد اين مسئله جا بيفتد.

فارس: بد است که شما را به عنوان مسئول فوتبال که توانايي دارد، مي‌شناسند؟

بحث توانايي نيست. بحث حدود مسئوليت ها است. عضو يک گروه 6 نفره هستم که سه نماينده از طرف فيفا هستم و سه نماينده از طرف سازمان تربيت بدني در آن فعاليت مي‌کنند. آقاي هاشمي هم که سرپرست فدراسيون هستند. حالا من چگونه مسئوليت دارم؟

فارس: از آنجايي که شما يک ايراني هستيد و مسئوليت داريد؟

يک ايراني هستم که به اندازه مسئوليت‌هاي خودم کار مي‌کنم.

فارس: نمي‌شود فراتر قدم برداريد؟

هرکاري اصول خودش را دارد. وقتي فدراسيون سرپرست دارد، چکاره هستم. در اين فدراسيون يک چک هم نمي‌توانم امضا کنم.

فارس: مشاوره نمي‌توانستيد بدهيد؟

مگر مدير تيم ملي بودم که مشاوره بدهم.

فارس: پس بايد اکنون اين ناکامي را گردن چه کسي بيندازيم؟

من که اين ناکامي را قبل از رفتنم گفته بودم. فکر مي‌کنيد اگر قهرمان مي‌شديم، نامش کاميابي بود.

فارس: براي فدراسيوني که مدير ندارد، کاميابي نيست؟

حالا نداشتن مدير به کنار. تيم‌هاي پايه اين فوتبال کجا است؟ چند سال است که تيم‌هاي پايه در مسابقات آسيايي و جهاني مقام مي‌آورد؟ باشگاه‌هاي ما چند سال است که در ليگ قهرمانان، حتي به نيمه نهايي هم نمي‌رسند؟ چرا در اين شرايط توقع قهرماني داريد؟ 4 سال است در اين فوتبال برنامه‌ريزي نشده است.هيچ کدام از تيم‌هاي ما پيشرفت نکرده‌اند. وقتي برنامه نيست، اينکه بگويم چون فلان آدم به کمپ نيامد و تيم ملي نتيجه نگرفت که نشد علت ناکامي. دنبال بهانه نگرديد.

فارس: اين حرف ما نيست، حرف مربي تيم ملي است؟

دنبال جنجال نباشيد. دنبال اين باشيد که ببينيد کدام حرف ما با ربط است و از آن استفاده کنيد. چه ارزشي دارد که به حرف‌هاي بي‌اساس پرداخته شود؟ اگر چنين حرف‌هايي را تيتر نکنيد و دنبال آن نباشيد، اين حرف‌ها هم پيش نمي‌آيد.

فارس: ما هم مي‌خواهيم بگوييم چرا فوتبالمان به اين بحث‌هاي بي‌اساس کشيده شده است؟

به دنبال حرف حساب باشيد. در يک برنامه راديويي يا تلويزيوني از اين حرف‌ها بزنيم. زماني مي‌توانستم جوابگو باشم که مثلا کميته انتقالي در کار تيم ملي دخالت‌هاي حاشيه‌اي کرده باشد. وظيفه داشتم به تدارکات تيم نظارت داشته باشم؛ در غير اينصورت مي‌دانستم چه اتفاقي مي‌افتد.

فارس: سؤال همين جا است. شما که مي‌دانستيد، چرا جلوي اتفاق بد را نگرفتيد؟

مگر تشکيل يک تيم ملي قوي مثل خم رنگرزي است. تيم ملي آماده کردن که به اين راحتي نيست. زماني مي‌توانيم تيم ملي خوب داشته باشيم که باشگاه‌هاي منظمي داشته باشيم. تيم‌هاي پايه قوي داشته باشيم.

فارس: پس تقصير شما است که اين فوتبال را دست نامادري سپرديد؟

ببخشيد، من چکاره هستم؟ در اين 5 سال که نبودم، کسي سراغم آمد که سؤالي بپرسد. چگونه از آن سر دنيا سراغ من مي‌آيند؛ اما اينجا کسي نيامد حتي يک پرسش بپرسد. اصلا شماها نوشتيد که من برگردم؟ اگر فيفا سراغم نمي‌آمد، اکنون هم نبودم.

فارس: اکنون که هستيد، چرا کاري نمي‌کنيد؟

از سوي فيفا براي 4 تا 6 ماه انتخاب شدم تا در کنار 5 نفر ديگر، يک برنامه‌ريزي کوتاه مدت انجام دهم. نظر 5 نفر بايد با من هماهنگ شود تا حرفي زده شود؛ مثلا براي تيم اميد مگر کسي به کميته آمد تا نظري از ما بپرسد؟ چون جنجال نشود، حرفي نزديم. همين تيم اميد هم مي‌دانستم چه اتفاق سرش مي‌آيد.

فارس: چه طور؟

چون براي آن برنامه‌ريزي نداشتيم. خودم تيمي را که در بوسان قهرمان شد، قبل از آن راهي غرب آسيا کردم. همان زمان خيلي‌ها به من ايراد گر فتند؛ اما نتيجه آن قهرماني شد.

فارس: آقاي صفايي! شايد هر کس ديگري جاي شما بود، از اين موقعيت استفاده مي‌کرد و مانور قدرت مي‌داد؟

کار مديريتي که قدرت بردار نيست. کار مديريت يعني فکر. اگر مي‌خواستم خودم را نشان دهم، عملکردم مشخص بود. مگر مي‌شود بدون برنامه‌ريزي کار کرد؟ بهتر است برويد از مديريت بپرسيد که چرا امروز فوتبال اين شرايط را پيدا کرده است. قهرمان شدن شانسي مثل عراق چه فايده‌اي دارد؟ اکنون نگاه کنيد دو داور ما محروم شده‌اند. اين نشان مي‌دهد که نظارتي روي مسايل نداريم. اينها نتيجه يک فرايند است. فکر مي‌کنيد چرا مرا به عنوان کميته اجرايي کنفدراسيون آسيا انتخاب کردند؟ در راه برگشت سه برنامه نوشتم. يک برنامه فوتسال، يک برنامه جوانان و يکي در مورد اينکه چگونه داوران و کمک داوران را کنترل کنيم و باعث ارتقا آنها شويم. اين برنامه‌ها را آماده کنم، براي فيفا مي‌فرستم چون مي‌دانم آن را اجرا مي‌کنند.

فارس: چرا همين برنامه‌ها را براي ايران استفاده نمي‌کنيد؟

مگر در اينجا کسي به حرف من گوش مي‌دهد؟

فارس: اينکه فاجعه است؟

فکر مي‌کنيد چه اتفاقي مي‌افتد. به نظر شما سرپرست فدراسيون نمي‌دانست که قرار است براي افتتاحيه به تايلند بروم؟ در آخرين جلسه اين موضوع را گفتم. آيا ايشان نمي‌توانست به من پيشنهاد بدهد که به مالزي بروم.

فارس: خودتان مي‌رفتيد؟

يعني بايد خودم بليت تهيه مي‌کردم و مي‌رفتم؟ چه طور فدراسيون اين همه همراه با خود هر جا مي‌برد. نمي‌توانستند برايم بليت تهيه کنند؟ اگر دنبال مسايل سياسي و جناحي نيستيد، بايد به اين مسايل توجه کنيد.

فارس: چرا بايد به جناحي برخورد کنيم؟ شما اينطور فکر مي‌کنيد؟

چون خودم آدم سياسي هستم. در 4 ساليکه در فدراسيون بودم، آنقدر جبهه مخالفت اذيتم کردند که سابقه ندارد. هيچ کس چشم ديدن فدراسيون را نداشت. هرگونه مشکلي را به ما ربط مي‌دادند. چه طور در تلويزيون مي‌توانند کسي را به برنامه خود دعوت کنند که راحت پشت سرم حرف بزند؛ اما چرا يک بار مرا دعوت نکردند.

فارس: فکر مي‌کنيد دليل خاصي دارد؟

هر خبرنگاري اين پرسش را پرسيده، گفتم ممنوع‌التصوير هستم؛ در غيراينصورت چه دليلي دارد که اين اتفاق نمي‌افتد؟ چرا به مردم اين فرصت را نمي‌دهند در کنار شنيدن حرف‌هاي يک شخص خاص، حرف‌هاي منطقي را هم بشنوند تا بدانند مشکل اين فوتبال کجاست؟ فکر مي‌کنم که خيلي حرف زديم؛ ولي اين را بنويسيد که مشکل شخصي با کسي ندارم و فقط نگراني‌ام رشد اين فوتبال است. در تايلند دو جلسه کاملا تلخ را پشت سر گذاشتم.

فارس: از چه بابت؟

اول در باره بحث داوران که واقعا ناراحت شدم و دوم درباره ميزباني قطر براي جام ملت‌هاي آينده.

فارس: واقعا داستان اين ميزباني چيست؟

ايران تا دسامبر 2006 آذر فرصت داشت تا مدارک را به کنفدراسيون ارسال کند؛ اما اين اتفاق نيفتاده است؛ حتي بن‌همام از من پرسيد اعتراضي نداري و جوابي نداشتم بدهم. به چه اعتراض مي‌کردم؟ واقعا شرم‌آور بود. اگر مدارک خود را فرستاده بوديم، قطعا ميزباني مال ما بود چون قطر که تماشاگر ندارد. فقط تاسف خوردم و کاري از دستم برنيامد.

1
1
0
salambarhameآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 مرداد 1386
مجموع ارسالها: 16
اعتبار کسب شده: 203
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 13 آذر 1386، ساعت 20:33
 7 ماه و 18 روز پيش

فدراسيون بين المللي فوتبال هفته گذشته رسما به فدراسيون فوتبال ايران اعلام کرده بود محمدعلي آبادي حق حضور در انتخابات اين فدراسيون را ندارد.

به گزارش خبرگزاري مهر، خبرگزاري رويترز امروز در گزارشي پيرامون فوتبال ايران نوشت: اين انتخابات قرار بود پنج شنبه هفته جاري برگزار شود اما به دليل برخي مشکلات در اساسنامه فدراسيون فوتبال ايران، اين انتخابات چه بسا تا ماه ژانويه به تعويق بيفتد.

اميرحسين کريم پور عضو روابط بين الملل فدراسسيون فوتبال ايران در گفتگوي تلفني به رويترز گفت: اساسنامه فدراسيون فوتبال در ماه ژوئن توسط فيفا تاييد شده که طي آن دولت نبايد هيچگونه دخالتي در فوتبال کشور داشته باشد. بنابراين انتظار مي رود که اين انتخابات تا ماه ژانويه به تعويق بيفتد. چرا که هنوز در اساسنامه مشکلاتي وجود دارد.

در حال حاضر در خصوص کانديداتوري محمد علي آبادي معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني در انتخابات فدراسيون فوتبال اختلاف نظر وجود دارد. ايران پيش از اين يک بار در ماه نوامبر سال گذشته به دليل آنچه دخالت دولت - مخصوصا سازمان تربيت بدني - در فدراسيون فوتبال ناميده مي شود از حضور در تمام فعاليت هاي بين المللي تعليق شده بود.

در ادامه گزارش رويترز آمده است: فيفا اعلام کرد انتخابات فدراسيون فوتبال ايران را به رسميت نمي شناسد چرا که طبق اساسنامه جديد که توسط کميته انتقالي تصويب شده است حضور سياسيون در ورزش و بدست گرفتن سمت رياست فدراسيون فوتبال رد شده است.

سخنگوي فيفا نيز در اين مورد گفت: فيفا هفته گذشته به فدراسيون فوتبال ايران اطلاع داد که چنانچه علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني ايران براي رياست فدراسيون فوبتال ثبت نام کند، اين انتخابات را به رسميت نخواهد شناخت. در حقيقت طبق اساسنامه فدراسيون فوتبال ايران که توسط فيفا در ماه ژوئن به تصويب رسيده علي آبادي مي تواند يکي از اعضاي مجمع عمومي باشد اما نمي تواند در انتخابات رياست فدراسيون فوتبال شرکت کند.

رويترز در پايان اين گزارش از محمود احمدي نژاد رئيس جمهور ايران به عنوان يک طرفدار پروپاقرص فوتبال ياد و عنوان کرد ايران يکي از موفق ترين تيم هاي فوتبال آسياست که تا به حال سه بار قهرمان جام ملت ها شده و سه باز نيز در رقابت هاي جام جهاني حضور داشته است.

کد خبر: ۲۶۶۹ تاريخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۱۳ آذر ۱۳۸۶ tabnak

1
1
0
salambarhameآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 مرداد 1386
مجموع ارسالها: 16
اعتبار کسب شده: 203
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 13 آذر 1386، ساعت 20:40
 7 ماه و 18 روز پيش

چون پينگليش بود حذفش کردم!

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط salambarhame در تاريخ چهارشنبه 14 آذر 1386، ساعت 0:58 ويرايش شده است.

2
1
1
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2123
اعتبار کسب شده: 3850
ارسال سه‌شنبه 13 آذر 1386، ساعت 21:13
 7 ماه و 18 روز پيش

salambarhame نوشته بود:
yadesh be kheir.
oon ghadima,ye rooz sobh ke mikhastam az balaye tape beram daneshkade,2 ta aghaye mohtaram ke daneshjooye fogh boodan ba didane ye neveshte ro divare istgahe otoobus balaye tape ke neveshte bood "esteghlal sarvare perspolise"shoro kardan be bad o birah goftan be melat ke bebin khodeshono ba chi mashghool mikonan.bad az 5 daghighe yeki bargasht be oon yeki goft adam asabesh khord mishe mohandes,laaghal naneveshte "perspolis sarvare esteghlale sorakhe" va 5 daghighe ham darbare in matlab harf zadan!yadesh be kheir Very Happy

Confused

بابت اين خاطره واقعا بياد ماندني که تماما سرشار از لحظه هاي خاطره بر انگيز و زيبا بود تشکر ميکنم

دقت کنيد!! شور و هيجان در اين خاطره به نحو چشم گيري موج ميزنه Shocked

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4967
اعتبار کسب شده: 9911