| نویسنده |
پیغام |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 06 تير 1386، ساعت 2:57 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
اين متن خيلي جالبه، و توضيح خيلي قشنگي در مورد کل قضيه ميده و قابل تأمله:
آن خلاف شرع بيّن و واضح از فردي که هشت سال سکان دار اجرايي کشور بوده و رابطه اي دو سويه با نظام اسلامي داشته است ، به هيچ روي قابل اغماض نيست، اما عمده کردن اين ماجرا و تبديل آن به دغدغه اصلي کشور، همان چيزي است که رهبر انقلاب در ديدار با اعضاي بسيج دانشجويي فرمودند:
گاهى اوقات، دشمن کار را به گونهاى ترتيب مىدهد که حرف حقى، از زبان يک نفر صادر بشود! دشمن ناحق و باطل است، پس چرا مىخواهد اين حرف حق از زبان آن شخص صادر بشود؟ چون مىخواهد پازل خودش را کامل کند. اين پازل از صد يا دويست قطعه تشکيل شده؛ يک قطعهاش هم همين حرف حقى است که آن شخص بايد بزند تا اين پازل را کامل کند! اينجا اين حرف حق را نبايد زد. پازل دشمن را کامل نبايد کرد. در اين حد هوشيارى لازم است!(۳۱/۲/۸۶)
منبع: [رسانيوز]
اگر وقت داريد، حتماً متن کاملش رو بخونيد.
با توجه به اين که يک شخص ايتاليايي به نام «مارکو اوريولس» اين فيلم را گرفته، و حسين درخشان*(قابل توجه احسان) آن را بر روي وبلاگش گذاشته و بعد سايت بالاترين** آن را تبليغ کرده است و پس از آن بوده که در سايتهاي مختلف ايراني پخش شده، نبايد به کل قضيه خوشبين باشيم.
* وبلاگش فيلتر شده.
** سايتش فيلتر شده. |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3214 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 06 تير 1386، ساعت 16:55 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3214 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 06 تير 1386، ساعت 17:12 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 06 تير 1386، ساعت 17:13 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
گويا اين عکس فوتوشاپي است. شايد هم عکس را از لحظهاي گرفته که اين انگشتر خوب مشخص نيست. به هر حال در عکس زير اين انگشتر مشخص است، و با وجود فيلم دوربين دوم، قضيهي دستکاري، تقريباً منتفي است. جالبتر از همه ادعاي «مونتاژ» بودن فيلم است که به هر صورت غيرممکن است؛ چرا که فيلم بدون توقف است. به عقيدهي من، ادعاي دستکاري در فيلم، توهين به افکار عمومي و دست کم گرفتن درک آنهاست.
به عقيدهي من، اين موضوع بايد رها شود، چرا که بدل شدن آن به موضوع اول مملکت، طرفداران خاتمي را به «دروغ پردازي» يا «رد محکمات دين» ناچار کرده، و مخالفان او را نيز جري ميکند.
به گزارش رجانيوز، روزنامه شرق در گزارش کوتاهي که از اين ديدار منتشر کرد، خاتمي را "مرد ترديدها" معرفي کرده و مي افزايد وي در اين ديدار ضمن اينکه دست دادن با زنان ايتاليايي را تکذيب کرد براي اينکه دروغي نگفته باشد، جانب احتياط را رعايت کرد و گفت: آنجا آنقدر شلوغ بود که اگر اتفاقي هم افتاده من يادم نمي آيد!
اين درحاليست که اين توجيه کم مايه، يک روز پس از انتشار فيلم مزبور از سوي صادق خرازي عنوان شده بود اما به دليل اينکه اثري از ازحام در فيلم وجود نداشت و خاتمي با فراغ بال اقدام به دست دادن و خوش و بش با زنان ايتاليايي مي کرد، با بي اعتنايي و تمسخر محافل خبري و کاربران اينترنتي روبرو گرديد.
گفتني است، آخرين حربه ستاد تشکيل شده براي توجيه اين اقدام خاتمي پس از انجام اقداماتي نظير فرافکني و توجيه شرعي! در روزنامه هم ميهن، پناه بردن به نرم افزار فوتوشاپ و محو انگشتر خاتمي در اقدامي ابتدايي براي اثبات مونتاژ بودن فيلم است. اين درحاليست که بدليل استفاده از اين نرم افزار براي محو انگشتر خاتمي، تصوير دست وي غيرعادي و دفرمه شده است. با اين حال در تصوير قرارداده شده در خبر پيش رو، انگشتر موجود در دست خاتمي با اندکي دقت قابل رؤيت مي باشد.
منبع: [رجانيوز] |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 06 تير 1386، ساعت 17:30 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
سايت الف، توضيحات جالبي در مورد اين فيلم، از زبان کسي که اين فيلم را گرفته، يعني مارکو اوريولس، استاد دانشکده اقتصاد و جامعه شناسي دانشگاه اودين، نوشته است. خواندنش خالي از لطف نيست.
درباره واکنش خاتمي؛ او کار ديگري مي توانست انجام دهد؟
مارکو اوريولس*
۰۱ تير ۱۳۸۶
متني که پيش روي شماست نشان دهنده موضع رسمي الف، له يا عليه منتقدان و مخالفان، موافقان يا تکذيب کنندگان ماجراي دست دادن آقاي سيد محمد خاتمي در ايتاليا نيست. اين متن با هماهنگي منتشر کننده فيلم در يوتوب - مارکو اوريولس؛ دکتر در جامعه شناسي ارتباطات، دانشکده اقتصاد و جامعه شناسي دانشگاه UDINE - به فارسي ترجمه و در الف منتشر مي شود.
آقاي خاتمي روز گذشته تصميم گرفت دست دادن معروفش با زنان ايتاليايي را تکذيب کند و وجود چنين ويدئويي که او را در حال اين رفتار غير شرعي نشان مي دهد، را زير سوال ببرد.
به عنوان فردي که بدون هيچ غرض با فيلمبرداري دست دادن ها با يک دوربين کوچک و سپس قراردادن آن بر روي اينترنت چنين هياهويي را ايجاد کردم، دوست دارم که دو نکته را متذکر بشوم.
اولاً، درباره دست دادن ها. بايد بگويم که سايتمان - La casbah di Udine - فيلم کاملي از سفر خاتمي به اودينه ايتاليا (11-12 مي) قرارداد. بيش از 90 دقيقه از تصاوير بدون تدوين در سرور "يوتيوب" قرار داده شد و تنها طبق مقررات سايت فوق، فيلم به قطعات 10 دقيقه اي تفکيک شد. در نتيجه نبايد به من تهمت اين زده شود که قصد داشته ام که يک قسمت را برجسته کنم.
دوماًً، ديدگاه من نسبت به اين قضيه. آقاي خاتمي رويه عجيب ولي قابل فهمي را براي واکنشش برگزيده است. با توجه به اينکه اين فيلم به هيچ وجه تقلبي نيست، و بيش از 50 هزار نفري که آنرا ديده اند در آن شکي ندارند، اين مطلب را مي رساند که آقاي خاتمي، چاره ديگري جز تکذيب نداشته است. شرايط سياسي ايران، راه حل ديگري را نمي گذارد.
خاتمي روي سن، UDINE
من شديداً سوﺀ استفاده – به خصوص در جهت سياسي- از کارهايم را محکوم مي کنم و از آن ناراضي هستم. آقاي خاتمي در قالب يک رويداد فرهنگي به ايتاليا آمده بود تا فضاي گفتمان ميان دنياها و فرهنگ ها را پرورش دهد. با فيلمبرداري از آقاي خاتمي، اميدوار بوديم که به دوستان سايتمان اطلاعات بيشتري درباره يک کشور، ايران، که در مرکز توجهات قراردارد که در اينجا به عنوان کشوري مشکل ساز القا شده است، بدهم. مي خواهم نتيجه گيري کنم که با همکاري مردمي که ملاقات کردم، مي خواستيم خدمتي براي آقاي خاتمي و مردم ايران انجام داده باشيم.
اين نتيجه گيري احساسي، تنها نکته مساله نيست. اميدوارم که رهبران ايران همانند آقاي خاتمي بخواهند و بتوانند به سيگنال هايي که به پيام هاي ذيل فيلم در يوتوب ارسال شده است توجه کنند، مساله اي که البته به من مربوط نمي شود.
منبع: [سايت خبري الف] |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 06 تير 1386، ساعت 17:35 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
اين هم آقاي مارکو اوريولس (Marco Orioles)، استاد دانشگاه اودين ايتاليا، کسي که از بازديد خاتمي بيش از ۹۰ دقيقه فيلم تهيه کرده است:
مارکو اوريولس
* صفحهي رسمي او در سايت دانشگاه اودين |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 06 تير 1386، ساعت 17:59 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
روزنامه کيهان در شماره امروز، ۶ تير در پاسخ به مطلبي که روزنامه همميهن براي توجيه دست دادن خاتمي با چند زن و دختر ايتاليايي به چاپ رسانده بود، نوشت:
ياران باران! دست برداريد
روزنامه هم ميهن که معلوم نيست چرا تا اين اندازه درک و شعور مردم را دستکم مي گيرد با چاپ دو عکس از فيلم مربوط به دست دادن آقاي خاتمي با زنان و دختران ايتاليايي به گونه اي بسيار ناشيانه تلاش کرده است اين فيلم را مونتاژ شده قلمداد کند. در يکي از اين عکس ها، دست آقاي خاتمي در حالي که انگشتر به انگشت دارد ديده مي شود و عکس ديگر دست آقاي خاتمي را در حالي نشان مي دهد که براي دست دادن با يک خانم ايتاليايي دراز شده است ولي انگشتر در دست او نيست. روزنامه هم ميهن با چاپ اين دو عکس نتيجه گرفته است که چون در دست آقاي خاتمي هنگام دست دادن با خانم ايتاليايي انگشتر ديده نمي شود بنابراين تصوير دست ايشان در فيلم مونتاژ شده است!! که بايد گفت؛
1- برخلاف ادعاي هم ميهن، در فيلم اصلي تمامي حرکات آقاي خاتمي کاملا عادي است و در تصويري که انتخاب شده، اساسا جزئيات دست از جمله بند انگشتان قابل رويت نيست که سخن از ديدن يا نديدن انگشتر آقاي خاتمي در ميان باشد و مگر در تمامي فيلم هاي فراواني که در داخل کشور و به هنگام رياست جمهوري آقاي خاتمي از ايشان تهيه شده است، انگشتر وي به هنگام مصافحه با اين و آن پيداست؟!
2- اين تصوير مربوط به چند لحظه قبل از دست دادن آقاي خاتمي با زن ايتاليايي است و در ادامه فيلم مصافحه او با همان زن ايتاليايي به وضوح ديده مي شود. مضافا آن که آقاي خاتمي پيش از آن با زن ديگري که کنار زن ياد شده ايستاده بود نيز دست مي دهد که هر دو تصوير در همين صفحه آمده است.
3- صرف نظر از ماجراي انگشتر، آقايان درباره حرکت آقاي خاتمي از جمله گام برداشتن ايشان به سوي خانم ها و دراز کردن دست براي مصافحه با آنها چه توجيه ناشيانه ديگري دارند؟ آيا حرکت هم قابل مونتاژ است؟! مگر اين که ادعا کنند فيلم 5/6 دقيقه اي يک انيميشن است که... جل الخالق!
4- در فيلم 5/6 دقيقه اي مورد اشاره، آقاي خاتمي با چندين زن و دختر ايتاليايي دست مي دهد که معلوم نيست جناب خاتمي و دوستان ايشان براي آن صحنه هاي زننده چه توجيه ناشيانه ديگري تدارک ديده اند؟ مخصوصا صحنه دست دادن آقاي خاتمي با يک خانم نيمه عريان!... احتمالا چند روز ديگر هم ميهن با استفاده از پارچه ضخيم چتر در «بنياد باران»! بخش هاي عريان بدن آن خانم ايتاليايي را مي پوشانند و «شاهکار»! ناشيانه ديگري خلق مي فرمايند!...
گفتني است در فيلم ديگري از همان مراسم جناب آقاي خاتمي در کنار خانم خبرنگار ديگري با پوشش بسيار زننده نشسته است که... بگذريم.
منبع: [روزنامه کيهان]
بقيهاش را نقل نکردم. تو خود بخوان... باز هم ميگويم: «اگر چه کار خاتمي غير قابل انکار و حرام است، اما نبايد به مسألهي اول مملکت تبديل گردد». |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 06 تير 1386، ساعت 18:07 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| اميرحسين نوشته بود: |
| ...به عقيدهي من، اين موضوع بايد رها شود، چرا که بدل شدن آن به موضوع اول مملکت، طرفداران خاتمي را به «دروغ پردازي» يا «رد محکمات دين» ناچار کرده، و مخالفان او را نيز جري ميکند.... |
در اين که موضوع دست دادن يا ندادن خاتمي اهميت چنداني نداره که بخواد در اين سطح مطرح بشه هيچ شکي نيست. تشخيص جعلي يا غير جعلي بودن اون هم براي اهل فن نبايد چندان سخت باشه. در هر صورت اگه فرض رو هم بر اين بذاريم که خاتمي در اون شرايط با چند تا زن غيرمسلمون دست داده، کجاي "محکمات دين" رو رد مي کنه؟! وقتي فتواي يکي از مراجع مسلم تقليد در بي اشکال دونستن اين موضوع وجود داره، بنده و شما و ديگراني که مجتهد هم نيستيم چه جور به خودمون اجازه مي ديم اين عمل رو "رد محکمات دين" بخونيم؟! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 06 تير 1386، ساعت 18:18 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| ...به عقيدهي من، اين موضوع بايد رها شود، چرا که بدل شدن آن به موضوع اول مملکت، طرفداران خاتمي را به «دروغ پردازي» يا «رد محکمات دين» ناچار کرده، و مخالفان او را نيز جري ميکند.... |
در اين که موضوع دست دادن يا ندادن خاتمي اهميت چنداني نداره که بخواد در اين سطح مطرح بشه هيچ شکي نيست. |
نه منظورم مهم بودنش نيست؛ چرا که خيلي هم مهمه. ولي اثر منفي زيادي در جامعه داره.
| غريب آشنا همچنين نوشته بود: |
| تشخيص جعلي يا غير جعلي بودن اون هم براي اهل فن نبايد چندان سخت باشه. در هر صورت اگه فرض رو هم بر اين بذاريم که خاتمي در اون شرايط با چند تا زن غيرمسلمون دست داده، کجاي "محکمات دين" رو رد مي کنه؟! |
متن جوابيهي خاتمي رو که يادتونه:
«در حرمت لمس بدن نامحرم بدون ستر و نيز در اين که در شرع انور حرمت و وجوب اولي به عنوان ثانوي تا بقاء عنوان مي تواند مرتفع شود نبايد ترديد کرد».
| غريب آشنا در پايان نوشته بود: |
| وقتي فتواي يکي از مراجع مسلم تقليد در بي اشکال دونستن اين موضوع وجود داره، بنده و شما و ديگراني که مجتهد هم نيستيم چه جور به خودمون اجازه مي ديم اين عمل رو "رد محکمات دين" بخونيم؟! |
من از خودم چيزي نگفتم. مقالهي رسانيوز که قبلاً هم به آن اشاره کرده بودم را بخوانيد. ضمناً منظورتان از «فتواي يکي از مراجع مسلم تقليد» چيست؟ من که چنين چيزي را نديدهام. شايد منظورتان شرايط اضطرار است که در مورد خاتمي کاربردي ندارد. کسي زير گلوي ايشان اسلحه نگذاشته بود که با اجناس لطيف ايتاليا دست بدهد.
درسته من و شما مجتهد نيستيم ولي حکم فقهي رو که ميفهميم. حرف شريعتمداري در اين ميان بسيار جالب است:
بعد از انتشار فيلم ياد شده دفتر آقاي خاتمي در واکنش به اعتراض هاي گسترده، جوابيه اي دوپهلو و چند سطري منتشر کرد. در اين به اصطلاح جوابيه- که متن آن در يادداشت روز 23/3/86 کيهان موشکافي شده است- اولاً؛ اقدام آقاي خاتمي يعني دست دادن با زنان ايتاليايي به صراحت نفي نشده بود و ثانياً تهيه کننده جوابيه تلاش کرده بود اين اقدام خلاف شرع و اخلاق آقاي خاتمي را از مصاديق «حکم ثانويه»! و اقدام آقاي خاتمي را ناشي از «اضطرار»! قلمداد کند. با اين توضيح که هرگاه پاي اضطرار در ميان باشد مي توان يک عمل واجب را ترک و يا يک عمل حرام را انجام داد! به متن جوابيه توجه کنيد «در حرمت لمس بدن نامحرم بدون ستر و نيز در اين که در شرع انور حرمت و وجوب اولي به عنوان ثانوي تا بقاء عنوان مي تواند مرتفع شود نبايد ترديد کرد.» همانگونه که ملاحظه مي شود در اين جوابيه، نه فقط دست دادن آقاي خاتمي با زنان ايتاليايي نفي نگرديده بلکه بر انجام آن تاکيد نيز شده است. ولي تهيه کننده جوابيه اين اقدام خلاف شرع و اخلاق را از مصاديق حکم ثانويه دانسته و معتقد است که ايشان از روي اضطرار- حکم ثانويه- اقدام به مصافحه با زنان و دختران ايتاليايي کرده است! در ادامه اين جوابيه چند سطري، با نوعي زرنگي- بخوانيد زرنگي ناشيانه- جمله «تکذيب مي شود» آمده است ولي معلوم نيست که دفتر آقاي خاتمي چه چيزي را تکذيب کرده است؟ مصافحه با زنان را يا انتشار خبر آن را؟! اکنون بايد پرسيد که اگر آقاي خاتمي با زنان و دختران ايتاليايي مصافحه نکرده است، اشاره به «حکم ثانويه» در جوابيه دفتر ايشان براي چيست؟! آيا غير از اين است که انجام عمل خلاف از سوي آقاي خاتمي را تاکيد کرده اند و در توجيه آن به حکم ثانويه متوسل شده اند؟!
منبع: [به نقل از روزنامه کيهان] |
|
|
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: -653 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 07 تير 1386، ساعت 12:24 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
در اين که موضوع دست دادن يا ندادن خاتمي اهميت چنداني نداره که بخواد در اين سطح مطرح بشه هيچ شکي نيست. تشخيص جعلي يا غير جعلي بودن اون هم براي اهل فن نبايد چندان سخت باشه. در هر صورت اگه فرض رو هم بر اين بذاريم که خاتمي در اون شرايط با چند تا زن غيرمسلمون دست داده، کجاي "محکمات دين" رو رد مي کنه؟! وقتي فتواي يکي از مراجع مسلم تقليد در بي اشکال دونستن اين موضوع وجود داره، بنده و شما و ديگراني که مجتهد هم نيستيم چه جور به خودمون اجازه مي ديم اين عمل رو "رد محکمات دين" بخونيم؟! |
اتفاقا دست دادن خاتمي با زن نامحرم موضوعي بسيار مهم است . به دليل اينکه :
الناس علي دين ملوکهم
ضمنا دست ندادن با زن نامحرم سابقه در اسلام دارد و قطعا جزء محکمات دين است زيرا حضرت پيامبر در بيعت با زنان مکه و حضرت علي در بيعت با زنان در روز عيد غدير براي جلوگيري از دست دادن از تشت آب استفاده کرده اند به اين صورت که حضرت پيامبر و حضرت علي دست هاي خود را در آب تشت قرار داده و زنان نيز دست هاي خود را در آب زده اند . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
|
|