صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

2
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 991
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 23 خرداد 1386، ساعت 18:42
 1 سال و 2 ماه پيش

گفته مي شود؛ «اسلام يک دين ديناميک و انعطاف پذير است.»

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

3
2
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
ارسال چهارشنبه 23 خرداد 1386، ساعت 19:06
 1 سال و 2 ماه پيش

الذين يحرفون الکلمه عن مواضعه
اسلام انعطاف پذير در فروع انعطاف پذير است نه در اصول بنيادي اسلام . کجاي اسلام اومده که به خاطر جلب رضايت کفار از فرهنگ و اصولمون بگذريم ؟‌
حداکثر انعطافي که اسلام در اين مورد نشون داده اينه که مي گه : با اونها با قول لين و گفتار ملايم صحبت کن
بحث من بر روي دست دادن با زنان يا ندادن نيست . موضوع اينه که شما فردي را به خاطر اعتقاد به فرهنگ و دينش باعث آبروريزي مي دانيد . چرا که فکر مي کنيد ارزش شما و کشورتان در نظر دشمنان ما زير سوال رفته . . Brick wall

از تعصب گفتيد . تعصب چيه ؟ پاي فشاري بي دليل و بي توجيه بر روي امري بيهوده نه معتقد بودن به اصولي که اين قدر براشون ارزش قائليم و ريشه در عمق وجود ما داره که حاضريم جانمان را هم در قبالش بديم .
گفتيد:
نقل قول:
ما که توي عمرمون فقط چهار تا انتگرال و لاپلاس خوونديم، حق نداريم از کارهاي بزرگان انتقاد کنيم

لطف مي کرديد اگر در مورد اسلام و حدود اون هم اظهار نظر نمي کرديد . در ضمن اون قاعده مطالعه نکردن را عموميت ندهيد

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
ارسال چهارشنبه 23 خرداد 1386، ساعت 23:32
 1 سال و 2 ماه پيش

قضيه از يه منظر داره مورد بحث قرار مي گيره و اون هم اينه که از لحاظ شرع و عرف کار خاتمي درست بوده يا نه. من اصلاً از اين منظر نمي خوام به قضيه نگاه کنم. بياين از يه ديد ديگه هم به اين قضيه نگاه کنيم:
چرا اصلاً اين موضوع اين قدر براي ما حساسيت برانگيزه؟ نمي خوام منکر اهميت مسائل شرعي بشم؛ از اون دسته آدمهايي هم نيستم که مي گن ظواهر اهميت نداره و دلت بايد پاک باشه و از اين جور حرفها.
به نظر بنده دين يه ظاهر داره و يه باطن. هر دوي اونها هم مهمن. البته مسلماً باطن دين اهميتش از ظاهر اون بيشتره و بر روي ظاهر تأثير مستقيم مي ذاره. يعني اگه کسي عميقاً متدين باشه، امکان نداره تدين در ظواهر کارها و برخوردهاش مشخص نباشه. حالا يه نگاهي به خودمون بندازيم. (روي سخن من با اونهايي هست که خودشون رو پايبند به شرع مي دونن.) چقدر پوسته دين برامون اهميت داره و چقدر روح اون؟
فکر مي کنم چيزي که الان ما از اسلام داريم، بيشتر يه اسلام قشري و ظاهري هست. به خودمون نگاه کنيم. روي ظواهر اسلام حساسيت زيادي داريم؛ اما به روح اون اهميت چنداني نمي ديم. الان همه مون روي دست دادن خاتمي با چند تا زن بيگانه در اون شرايط خاص حساس شديم؛ اما آيا حساسيتمون روي چيزهاي ديگه هم به همين اندازه است؟ چقدر روي مسائلي مثل دروغ، غيبت، تهمت، ريا و اين جور چيزها حساسيم؟ دنيامون پر شده از دروغ و غيبت و تهمت و ريا و اين جور گناهان؛ اما اين قدر برامون عادي شده که حساسيتي روش نداريم.بهشون اصلاً توجه نمي کنيم.
به نظر من دست دادن خاتمي با زنان نامحرم اگه به همين شکلي که نشون داده باشه و آگاهانه انجام شده باشه، اشتباه بوده و جاي توجيه هم نداره؛ اما اين قضيه اهميت چنداني نداره و اين که براي من و شما اين قدر اهميت پيدا کرده، بر مي گرده به ديد سطحي نگرانه اي که از دين داريم.

1
1
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385
مجموع ارسالها: 783
اعتبار کسب شده: 1651
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 23 خرداد 1386، ساعت 23:50
 1 سال و 2 ماه پيش

سانسور شد

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط Oscar در تاريخ پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 19:27 ويرايش شده است.

2
2
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 654
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 1:22
 1 سال و 2 ماه پيش

به نظر من دست داده که داده...حتمأ تشخيصش اين بوده که بهتره دست بده....حالا خودش چقدر مهمه که دست دادنش مهم باشه.....بهر حال تو اين دنيا ميليونها آدم هست که هر کدوم به دلايلي با کساني دست ميدهندو با کساني دست نمي دهند....نظر من اينه که راه خير شر براي هرکس به اندازه شعور و درکش به اندازه کافي روشن شده ...قد تبين رشد من الغي و باقيش که لا اکراه في دينه....
ما که اصولأ هر نوع جوزدگي رو حرام ميدونيم....حالا بخواد تو اون لحظه دست بده يا تکبير بگه.....
من که اين جنابو نماينده هيچ قشري نمي دونم جز جو زده ها..و اگه بتونيم با اين مسئله کنار بيايم ...قضيه ديگه اي وجود نداره که بخوايم باهاش کنار بيايم.....باقي اتفاقات قابل پيش بيني و الحمدالله اظهر من الشمسه...
فقط مي تونم بگم اگرمن هم بودم با اون خانومها دست ميدادم.......

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4991
اعتبار کسب شده: 9878
ارسال پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 3:12
 1 سال و 2 ماه پيش

بنا به دلائلي که فقط من و استاد گرانقدر دکتر(!!!) محمد علي ابطحي از آن با خبريم، اين فيلمها مونتاژ ميباشند ... Mr. Green

حضرت شکمباره اصلاحات در وبلاگ خود چنين مرقوم ميفرمايند:
[علماي بزرگ اسلام دست دادن با زنان را فاقد اشکال دانسته اند]... اما آقاي خاتمي زير بار نرفته . من هم البته در مراسم آن روز ايتاليا نبوده ام؛ و ديدم که دفترشان هم تکذيب کرده است؛ اما اگر هيچکدام از اينها هم نبود، مي دانستم که آقاي خاتمي به خانم ها دست نمي دهد. من نميدانم آن فيلم مونتاژ بوده يا نه d'oh! Liar ولي ميدانم مونتاژ فيلم و تنظيم آن به خصوص در اين چند ماهه تا انتخابات مي تواند خيلي نان و آب دار باشد. کساني که مسئله ي دست دادن آقاي خاتمي به يک خانم را در حد مشکل بزرگ کشور مي خواهند تبديل کنند، حالا با توضيح دفتر ايشان شايد به اين فکر بيفتند که مملکت ما مشکلات بزرگتري از دست دادن يا ندادن آقاي خاتمي و يا هر کس ديگري هم دارد. واقعا در اين وضعيت بحراني چه مسائلي مسئله ي اصلي کشور مي شود؟

1
0
1
سالم
پرچونه!!
پرچونه!!

مجموع ارسالها: 594
ارسال پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 18:53
 1 سال و 2 ماه پيش

حالا بلاخره چي شده خاتمي با زنا دست داده يا اونا به خاتمي پا دادن!!؟
بعد هم حضرت ادمين چرا هر به يه مدت مي ري تو نخ يه نفر ديگه در نمي آيي؟
بلاخره اين سيد بزرگوار هم دل داره ( هم دلدار داره )! به جاي اين مسايل کارت سوخت رو بچسب که يه مشکل واقعيه يا مشکل مسکن ( قيمت خونه تو اهواز از پارسال تا حالا تحقيقا سه برابر شده) نه اين مشکلات تقلبي!( ژورناليستي) گيرم دست داده يا نداده چه مشکلي از مردم حل مي کنه ؟ يا چه مشکلي براي مردم بوجود مي آره ؟
اگر دنبال اين هستي که حضور احمدي نژاد رو تو مجالس رقص تو جيه کني! اگر يادت باشه همون موقع هم عرض کردم !
حضور داشتن يا حضور نداشتنش آنقدري مهم نيست که کار نابلدي و بي اطلاعي خودش و همراهاش مهمه ! يعني نفهميده کجا رفته وچه اتفاقي افتاده! ( اگر آب شنگولي هم بهش مي دادن نمي فهميد!)
به اميد ! روزي که دست از شخصيت پرستي برداريم !

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 19:13
 1 سال و 2 ماه پيش

من واقعا عذر ميخوام که هميشه مشکلات مهم ديگه اي هم وجود دارند! بنده در اعتراض به افزايش قيمت مسکن، عدم اتمام راه آهن شيراز تهران بعد از 11 سال و همچنين آلودگي بيش از حد هوا، از هفته آينده به مدت دو ماه در مورد هيچ موضوعي اظهار نظر نخواهم کرد.
Wink

1
1
0
سالم
پرچونه!!
پرچونه!!

ارسال پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 20:09
 1 سال و 2 ماه پيش

انشاءالله خوش بگذره!
يادش بخير ! چه ايامي بود!
وقتي بهش فکر مي کنم احساس مي کنم پير شدم! بگذريم! يه گودباي پارتي راه بنداز شايد ما هم شرکت کرديم!( جماعت اهواز رو مي گم!) حداقل با وب کم!

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 20:23
 1 سال و 2 ماه پيش

سالم نوشته بود:
انشاءالله خوش بگذره!
يادش بخير ! چه ايامي بود!
وقتي بهش فکر مي کنم احساس مي کنم پير شدم! بگذريم! يه گودباي پارتي راه بنداز شايد ما هم شرکت کرديم!( جماعت اهواز رو مي گم!) حداقل با وب کم!

عمرا! مگه کجا ميخوام برم؟ وقتي استاد رضايي ميفرمايند که يک ماه ديگه جنگ ميشه، يعني حالا حالاها تا جنگ مونده! ...

___
اون پست قبلي در واقع نذر کردن روغن ريخته بود! راستي اون مراسم رقصي که گفتي واقعي بود، يا فقط همون فيلم بازتاب رو ديدي؟

1
1
0
سالم
پرچونه!!
پرچونه!!

ارسال پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 21:29
 1 سال و 2 ماه پيش

راجع به شرکتش تو مراسم رقص ( اين عبارت غلطه چون واقعا عامدانه نبوده!) حرفي که هست اينه که چرا ريس جمهور يه کشور يا ريس مجلس يه کشور بايد تو عمل انجام شده قرار بگيره؟( مدارک بهتر از بازتاب وجود داره )
اين يعني کارنابلدي!

اما راجع به جنگ بستگي داره ! حالا برو شايد پا قدمت خير بود!

چند تا عکس مدل شهادت بگير بذار تو تالار ! خدا رحمتت کنه !

ولي روگودباي پارتي فکر کن!

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 23:25
 1 سال و 2 ماه پيش

آيت الله العظمي جناتي: اگر دست دادن مرد مسلمان با زن غيرمسلمان امر ضرورى باشد، اشکال ندارد.

حضرت آيت الله جناتي از مراجع بنام حوزه علميه و از شاگردان مرجع فقيد حضرت آيه الله شاهرودي (طاب ثراه) در هفته به پرسشهاي بسياري پاسخ مي دهند که توجه به پاسخ هاي ايشان ، عمق توجه ايشان را به مباني استنباط و نيز احاطه و توجه به دو عنصر «زمان و مکان» را به اثبات مي رساند.

ايشان در پاسخ به اين سوال که «مرد مسلمان مى‏تواند با زن غيرمسلمان دست بدهد؟»، مي گويند: در مجالس رسمى اگر دست دادن مرد مسلمان با زن غيرمسلمان امر ضرورى باشد، اشکال ندارد.

آيت الله جناتي همچنين در پاسه به سوال «حکم دست دادن مرد با زن به گونه کلي چيست؟»، مي گويند: دست دادن مرد با زن با دستکش يا از وراى يک پارچه يا پوششي ديگر که تماسى با دست برقرار نمى‏کند، اشکالي ندارد.

منبع: انتخاب
http://www.tiknews.net/display/?ID=42468&page=1

چند تا از مطالبي که خوانندگان در ادامه خبر نوشتن هم جالب توجهه:

- يادتان مي آيد خانم دباغ براي رساندن پيام امام به گور باچوف ، به علت عدم اطلاع گور باچوف از پروتکل ديپلماسي ايران دستشان را براي دست دادن به خانم دباغ دراز کردن.و خانم دباغ بعداز مکث کوتاهي دست دادن .
يادم مي آيد ان روزها خانم دباغ به حضرت امام توضيح دادن و ناراحت بودن اما امام فرمودن چون از روي قصد نبوده اشکال ندارد .
نمي دانم چقدر اين گفته هاي من درست باشد ولي در هر صورت مدت زيادي از آن روزها گذشته است.
بهتر است جهت عدم شبه در دين مطلعين اين موضوع توضيح دهند
سعيد

- صادق طباطبائي در مورد امام موسي صدر مي گويد:
"يادم هست که سال دوم اقامت من درآلمان بود که پيرامون دست دادن به زنان نامه‌اي نوشتم و از ايشان (امام موسي صدر) سؤال کردم. نوشتم که محيط اينجا با قم فرق مي‌کند. ادب اجتماعي اقتضا مي‌کند که وقتي به کسي بر مي‌خوريم، اولا سرمان را پايين نيندازيم و چشمها را نبنديم. ثانيا دست دهيم؛ نمي‌توانيم بگوييم ببخشيد، ما مسلمانيم و دين اسلام اجازه نمي‌دهد؛ فرهنگ آنجا طوري است که به عنوان انسانهايي بي ادب تلقي مي‌شويم. ايشان جواب نوشتند: «مساله‌اي نيست و مي‌تواني شرايط ادب و عرف را به جا آوري و دست بدهي ...!» در اين مورد، دايي‌جان، مرحوم شهيد سيد محمد باقر صدر و شهيد بهشتي نيز همين نظر را داشتند‍."

1
0
1
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2367
اعتبار کسب شده: 3386
ارسال جمعه 25 خرداد 1386، ساعت 0:57
 1 سال و 2 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
آيت الله العظمي جناتي: اگر دست دادن مرد مسلمان با زن غيرمسلمان امر ضرورى باشد، اشکال ندارد.

حضرت آيت الله جناتي از مراجع بنام حوزه علميه و از شاگردان مرجع فقيد حضرت آيه الله شاهرودي (طاب ثراه) در هفته به پرسشهاي بسياري پاسخ مي دهند که توجه به پاسخ هاي ايشان ، عمق توجه ايشان را به مباني استنباط و نيز احاطه و توجه به دو عنصر «زمان و مکان» را به اثبات مي رساند.

ايشان در پاسخ به اين سوال که «مرد مسلمان مى‏تواند با زن غيرمسلمان دست بدهد؟»، مي گويند: در مجالس رسمى اگر دست دادن مرد مسلمان با زن غيرمسلمان امر ضرورى باشد، اشکال ندارد.

آيت الله جناتي همچنين در پاسه به سوال «حکم دست دادن مرد با زن به گونه کلي چيست؟»، مي گويند: دست دادن مرد با زن با دستکش يا از وراى يک پارچه يا پوششي ديگر که تماسى با دست برقرار نمى‏کند، اشکالي ندارد.

منبع: انتخاب
http://www.tiknews.net/display/?ID=42468&page=1

چند تا از مطالبي که خوانندگان در ادامه خبر نوشتن هم جالب توجهه:

- يادتان مي آيد خانم دباغ براي رساندن پيام امام به گور باچوف ، به علت عدم اطلاع گور باچوف از پروتکل ديپلماسي ايران دستشان را براي دست دادن به خانم دباغ دراز کردن.و خانم دباغ بعداز مکث کوتاهي دست دادن .
يادم مي آيد ان روزها خانم دباغ به حضرت امام توضيح دادن و ناراحت بودن اما امام فرمودن چون از روي قصد نبوده اشکال ندارد .
نمي دانم چقدر اين گفته هاي من درست باشد ولي در هر صورت مدت زيادي از آن روزها گذشته است.
بهتر است جهت عدم شبه در دين مطلعين اين موضوع توضيح دهند
سعيد

- صادق طباطبائي در مورد امام موسي صدر مي گويد:
"يادم هست که سال دوم اقامت من درآلمان بود که پيرامون دست دادن به زنان نامه‌اي نوشتم و از ايشان (امام موسي صدر) سؤال کردم. نوشتم که محيط اينجا با قم فرق مي‌کند. ادب اجتماعي اقتضا مي‌کند که وقتي به کسي بر مي‌خوريم، اولا سرمان را پايين نيندازيم و چشمها را نبنديم. ثانيا دست دهيم؛ نمي‌توانيم بگوييم ببخشيد، ما مسلمانيم و دين اسلام اجازه نمي‌دهد؛ فرهنگ آنجا طوري است که به عنوان انسانهايي بي ادب تلقي مي‌شويم. ايشان جواب نوشتند: «مساله‌اي نيست و مي‌تواني شرايط ادب و عرف را به جا آوري و دست بدهي ...!» در اين مورد، دايي‌جان، مرحوم شهيد سيد محمد باقر صدر و شهيد بهشتي نيز همين نظر را داشتند‍."

من نيز در اين مورد و صرفا در همان شرايط با حضرات موافق ميباشم... بريد خوش باشيد Razz

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 25 خرداد 1386، ساعت 1:09
 1 سال و 2 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
...

از حضرات آيات آقايان، مسافر کوير، سياسفيد و البته خود جناب آقاي غريب آشنا تقاضا ميشود که نظر فقهي خويش را در مورد حکم فوق ابراز نمايند.

___
ضعف حافظه احتمالي ناشي از زمان سپري شده از واقعه مورد اشاره را با اين راهنمايي جبران ميکنم: چند شبي مانده به عيد امسال، رستوران زيتون، ... Twisted Evil

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال جمعه 25 خرداد 1386، ساعت 10:04
 1 سال و 2 ماه پيش

احسان نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:
...

از حضرات آيات آقايان، مسافر کوير، سياسفيد و البته خود جناب آقاي غريب آشنا تقاضا ميشود که نظر فقهي خويش را در مورد حکم فوق ابراز نمايند.

___
ضعف حافظه احتمالي ناشي از زمان سپري شده از واقعه مورد اشاره را با اين راهنمايي جبران ميکنم: چند شبي مانده به عيد امسال، رستوران زيتون، ... Twisted Evil

اين فتوا چند تا نقطه برجسته داره:
1- دست دادن مرد مسلمان با زن غير مسلمان (و احتمالاً برعکس)
2- در مواقع ضروري

بنده که مجتهد نيستم بتونم روي اين حکم نظر بدم؛ اما از ديد عقل ناقص بنده فتواي حکيمانه و عاقلانه اي به نظر مياد. آقاي خاتمي هم که خودشون مجتهدن و نياز به تقليد از کسي ندارن.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است حضور سيد محمد خاتمي در دانشگاه تهران
1
پاسخها: 8 بیننده: 726 نویسنده: s_mr66
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است خداحافظ خاتمي!
1
پاسخها: 86 بیننده: 4678 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است احمدي نژاد vs خاتمي..
1
پاسخها: 5 بیننده: 451 نویسنده: majidjon13
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است جشنواره فيلم / تئاتر / موسيقي فجر
1
پاسخها: 6 بیننده: 679 نویسنده: Prometheus

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید