| نویسنده |
پیغام |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 21 خرداد 1386، ساعت 15:00 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
سلام . بلاخره بعد از تلاش پي در پي مديريت سايت هکرباز تالار اين سايت نيز راه اندازي شد . به چند مدير خوب و با لياقت جهت اداره تالار نيازمنديم دوستان هرکسي حاظر اعلام آمادگي کنه خوشحال مي شيم. و پيشنهادات خود را جهت بهتر شدن تالار اعلام کنيد . پيشاپيش از همکاري صميمانه شما متشکرم
تالار گفتمان گروه هکربازان جوان |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 21 خرداد 1386، ساعت 19:44 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| حاجي محمد نوشته بود: |
سلام . بلاخره بعد از تلاش پي در پي مديريت سايت هکرباز تالار اين سايت نيز راه اندازي شد . به چند مدير خوب و با لياقت جهت اداره تالار نيازمنديم دوستان هرکسي حاظر اعلام آمادگي کنه خوشحال مي شيم. و پيشنهادات خود را جهت بهتر شدن تالار اعلام کنيد . پيشاپيش از همکاري صميمانه شما متشکرم
خوب... چي بگم... ميتونه جاي خوبي باشه اگه ازش استقبال بشه!
براي شروع ميتوني تو cpanel يه مقدار ترجمه هاش رو دستکاري کني |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 21 خرداد 1386، ساعت 20:24 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
| حاجي محمد نوشته بود: |
خوب... چي بگم... ميتونه جاي خوبي باشه اگه ازش استقبال بشه!
براي شروع ميتوني تو cpanel يه مقدار ترجمه هاش رو دستکاري کني  |
مومن کمک مي دي |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 خرداد 1386، ساعت 23:11 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |