آيا اين نشون دهنده اين نيست که ما نيمه خالي ليوان رو مي بينيم؟ بهتر نيست کلمه "مشکلات" رو از اسم اين تالار حذف کنيم؟
دوست عزيز اگر چه با تو موافقم اما فکر ميکنم حالا هم تنها جايي که اين ادمينهاي محترم ممکن است گاهي سري بزنند تا اگر مشکلي وجود داشت رفع کنند همينجاست حالا بماند که بعضي از دوستان وقتي مشکلي را به آنها گوشزد ميکنيم سرمان داد ميکشند حالا دليلش بماند
آيا اين نشون دهنده اين نيست که ما نيمه خالي ليوان رو مي بينيم؟ بهتر نيست کلمه "مشکلات" رو از اسم اين تالار حذف کنيم؟
دوست عزيز اگر چه با تو موافقم اما فکر ميکنم حالا هم تنها جايي که اين ادمينهاي محترم ممکن است گاهي سري بزنند تا اگر مشکلي وجود داشت رفع کنند همينجاست حالا بماند که بعضي از دوستان وقتي مشکلي را به آنها گوشزد ميکنيم سرمان داد ميکشند حالا دليلش بماند
من نميگم که شبکه مشکل نداره. داره خوبشم داره. اون چيزي که من نوشته بودم بيشتر مربوط ميشه به جنبه رواني قضيه و به خصوص اون کلمه مشکلات. وگرنه همه ميدونيم که شبکه بدون مشکل نيست که اونم بدون همکاري همه بچه ها حل نميشه.
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید