| نویسنده |
پیغام |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 1627 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 23:36 |
|
 |
11 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
خوب دوستان اين تاپيکو ايجاد کردم تا به جاي بحث ازدواج موقت که اصلا لازم نيست بيايم يه کم در مورد خود ازدواج صحبت کنيم...
اميدوارم در نهايت ديد درستي به همه ي شرکت کنندگان در اين بحث داده بشه . و براي رسيدن به اين منظور لطفا تعصب را کنار بزاريد و فقط جهت کل کل در بحث شرکت نکنيد...
فکر کنم عده اي از دوستان که در بحث ازدواج موقت شرکت نميکردن بتونن بيان و اينجا حضور فعال داشته باشن.مخصوصا بانوان تالار...
پس اينجا صحبت و بحث بر سر اين است که
آيا ازدواج راه تکامل است؟
آيا ازدواج تنها راه تکامل است؟
هدف از ازدواج؟
منظور از تکامل ناشي از ازدواج چگونه تکاملي است؟
و اگه دوست داشتين چگونه ازدواجي* منجر به تکامل ميشود؟!
جا داره اينو بگم که لطفا نظر خودتونو بگيد نه اونايي که هميشه شنيديم...
.
.
.
خوب شما شروع کنيد.منم يه کم بيشتر مطالعه کنم ميام و نظرمو ميگم...
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
جمعه 18 خرداد 1386، ساعت 15:06 |
|
 |
11 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| آيا ازدواج تنها راه تکامل است؟ |
نه اينو نميشه گفت. چون افرادي هم هسن که به دلايلي نميتونن ازدواج کنن پس اونا چي کار بايد بکنن. تنها راهش به نظرم پيشه کردن تقوا باشه.
| چگونه ازدواجي* منجر به تکامل ميشود؟ |
!
ازدواجي که از روي هوا و حوس نباشه. ازدواجي که آگاهانه و با منطق صورت بگيره. |
|
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 4146 جنسيت: زن |
 |
شنبه 19 خرداد 1386، ساعت 0:58 |
|
 |
11 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
آيا ازدواج راه تکامل است؟
آيا ازدواج تنها راه تکامل است؟
هدف از ازدواج؟
منظور از تکامل ناشي از ازدواج چگونه تکاملي است؟
و اگه دوست داشتين چگونه ازدواجي* منجر به تکامل ميشود؟! |
ببخشيدا ولي من اصلا ازدواج رو راه تکامل نميدونم و نميبينم ..آدم بايد تکامل يافته باشه بعد ازدواج کنه ..آدم تو زندگي فقط پخته تر ميشه ..بزرگ تر ميشه ولي تکامل پيداکردن بنظر من ربطي به ازدواج نداره
از بيشتر کسايي که ميپرسيم ازدواج خوبه يا همون مجردي ميگه مجردي بهتره اينو ميگن تکامل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
بي ستاره  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385 مجموع ارسالها: 250 اعتبار کسب شده: 583 محل سکونت: دزفول جنسيت: مرد |
 |
شنبه 19 خرداد 1386، ساعت 1:20 |
|
 |
11 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
اگه قرار باشه آدم براي رسيدن به تکامل در يک بعد حرکت کنه که اون تکامل نميشه.
ازدواج به تکامل کمک ميکنه ولي کاملش نمي کنه.
اونايي هم که ميگن مجردي بهتره ، عرضه نگهداري از کسي رو ندارن. |
_________________ حکمت خدا پيچيدست 
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2981 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 19 خرداد 1386، ساعت 2:02 |
|
 |
11 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
| کلاغ سفيد نوشته بود: |
هدف از ازدواج؟
|
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 4146 جنسيت: زن |
 |
شنبه 19 خرداد 1386، ساعت 9:46 |
|
 |
11 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 1286 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 19 خرداد 1386، ساعت 13:09 |
|
 |
11 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من ازدواج آدمها رو پخته تر ميکنه و تکامل هم شامل اون ميشه و زماني اين تکامل معني پيدا ميکنه که
که دو نفر در کنار هم احساس آرامش کنند |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
غزال  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 16 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 11 اعتبار کسب شده: 183 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 16 مرداد 1386، ساعت 13:55 |
|
 |
9 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
اولا بايد ببينيم تکامل يعني چي هر کسي شايد يه معني از تکامل داشته باشه و بعد بر حسب معني که ميکنه ببينه با ازدواج بهش ميرسه يا نه!
من فکر ميکنم ميشه با ازدواج و بي ازدواج به هدف اصلي رسيد.با ازدواج راحتتر و بي ازدواج سخت تر.
چون يکي هست که هميشه گوشزد کنه که اينجارو اشتباه رفتي به شرطي که هدفتون يکي باشه از تکامل!
و الا همون ازدواج موقت بهتر!تازه تجربتم بيشتر ميشه |
|
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 522 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 29 بهمن 1386، ساعت 22:57 |
|
 |
2 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
بايد ببينيد تکامل رو تو چي تعريف کرديد؟
يه تکامل از نظر روحيه که تقريبا همن طور که همتون گفتيد رسيدن به آرامش در کنار يه نفر ديگه
تکامل از نظر ديني هم هست که کسايي که ازدواج مي کنن ديگه فقط به يه نفر فکر مي کنن و ديگه به همه به چشم خريداري (البته ببخشيد منظور بدي نداشتم) نگاه نمي کنن
تکامل جسمي و جنسي هم يه جنبه ازدواج
با ازدواج ميشه به تکامل در ابعاد مختلف رسيد اگه معيار ازدواجتون درست باشه و يه نفر رو انتخاب کنيد که بتونه شما رو کامل کنه و شما هم چيزي واسه کامل شدن اون داشته باشيد |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|