| نویسنده |
پیغام |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1216 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 تير 1386، ساعت 20:42 |
|
 |
12 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| Yaghma نوشته بود: |
راستي نبي يه سئوال دارم:
اگه يه زماني، مسائلي پيش بياد که به شما اثبات کنه، شخصي که دوستش داشتي و واقعا هم دوستش داشتي، اصلا نبوده اون کسي که تصور مي کردي. و با اون چيزي که ازش تو ذهنت ساخته بودي 360 درجه فرق داشته! چقدر از اينکه اتفاقي واسه اتصال شما به هم نيفتاده و خدا از اين بابت واقعا همراهيت کرده، خوشحال ميشي؟
آخه ما آدم ها هميشه اصرار داريم به چيزي که دوست داريم برسيم در حالي که خير ما در نرسيدن به اون چيز. خدا خير ما رو ميخواد و ما رو از هر گزندي دور نگه ميداره اما خودمون يه کم دير قبول مي کنيم و بهمون ثابت ميشه. |
در مورد قرمز : 360 درجه که مي شه همون صفر درجه ، ولي اگه منظورت اينه که 180 درجه فرق کنه ، باز حقيقت هميشه يکيه ،و خوابو رويا يه چيز ديگس!
مطمئنا اگه اين کار منجر به رسيدنم به اون soul mate حقيقي بشه ، 100% به خدا ايمان ميارم! ولي حقيقت تلخه!
ولي بازم به خاطر حرفات ممنون
فيبي ديگه کيه؟!!
با داشتن خواهري مثل سارا....
نه من اصلا دوست ندارم خواهر داشته باشم! خوشبختانه خواهر حقيقي هم ندارم!!!!
دوستي وقتي بين يه دختر و پسر مي تونه يه دوستي سالم باشه ، چه نيازي هست واسه شرعي کردن برچسب خواهر بزارن روش! يه جمله we are just friendsمي تونه حل کنه، من وقتي مي تونم وجود يه خواهرو باور کنم که به اون soulmate حقيقيم برسم! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2351 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 31 تير 1386، ساعت 2:04 |
|
 |
12 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
بسه ديگه!
نفرات بعد ice.plus و آلفا |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1167 اعتبار کسب شده: 11522 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 31 تير 1386، ساعت 3:57 |
|
 |
12 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
من حاضرم به شرطي که خيلي داغش نکنيد ... |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1091 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 31 تير 1386، ساعت 8:42 |
|
 |
12 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
در مورد قرمز : 360 درجه که مي شه همون صفر درجه ، ولي اگه منظورت اينه که 180 درجه فرق کنه ، باز حقيقت هميشه يکيه ،و خوابو رويا يه چيز ديگس!
مطمئنا اگه اين کار منجر به رسيدنم به اون soul mate حقيقي بشه ، 100% به خدا ايمان ميارم! ولي حقيقت تلخه!
ولي بازم به خاطر حرفات ممنون
فيبي ديگه کيه؟!!
با داشتن خواهري مثل سارا....
نه من اصلا دوست ندارم خواهر داشته باشم! خوشبختانه خواهر حقيقي هم ندارم!!!!
دوستي وقتي بين يه دختر و پسر مي تونه يه دوستي سالم باشه ، چه نيازي هست واسه شرعي کردن برچسب خواهر بزارن روش! يه جمله we are just friendsمي تونه حل کنه، من وقتي مي تونم وجود يه خواهرو باور کنم که به اون soulmate حقيقيم برسم! |
منظورم خيلي زياد متفاوت بودن، بود!
خواب و رويا حقيقت نيست.
فيبي خواهر هولدن ديگه ... خواهر به اين خوبي ... خيلي وقتا خيلي خواهرهاي خوب ... همچين چهار پايه ... مي تونن واسه آدم يه دوست صميمي باشن ... در ثاني همه سارا ها همون دوست مي مونن هيچ وقت هم خواهر آدم نمي شن. قضيه دوستي سالم بين دختر و پسر علاوه بر اينکه خيلي هم خوبه و من کلي باهاش موافقم، تصور مي کنم يه نيازه . درسته هيچ احتياجي هم به شرعي کردنش نيست. من با اين عقيده کاملا موافقم.
اما يه سئوال ديگه هم داشتم، تا صندلي داغ بچه هاي ديگه شروع نشده مي پرسم لطفا جواب بديد:
اينبار اين سئوال رو هم از نبي عزيز و هم از Honey مي پرسم :
آدما هميشه تو دلشون يه حرفايي دارن که گاهي شايد هم هميشه، نتونن واسه کسي بگن. شما چي از اين حرفا تو دلتون هست؟ اگه ازتون بخوايم به ما حداقل مي گيد؟ (Honey واي به حالت اگه حرف نگفته به من داشته باشي تو دلت )
اگر هم هيچ حرفي نداريد توي دلتون يا نميخوايد واسه ما بگيد،يه جمله بگيد، اوني که دوست داريد. حالا هر چي. يه جورايي هر چه ميخواهد دل تنگت بگو. يا شايد هم حرف آخرتون. |
|
_________________ فقط اگر تو بخواهي
در عکسي 3 در 4
هزار بار
زانو مي زنم ...!
|
|
|
|
|
 |
بي ستاره  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385 مجموع ارسالها: 250 اعتبار کسب شده: 133 محل سکونت: دزفول جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 31 تير 1386، ساعت 12:43 |
|
 |
12 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
آلفاي عزيز
1- شما چرا دوست دارين هويتتون نا مشخص باقي بمونه؟!!!
2- نظرتون در باره بتا چيه؟ |
_________________ حکمت خدا پيچيدست 
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2272 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 31 تير 1386، ساعت 13:11 |
|
 |
12 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
آلفاي عزيز
1- شما چرا دوست دارين هويتتون نا مشخص باقي بمونه؟!!! |
نه براي من که نامشخص نيست و ميدونم جوراباش آبيه. |
_________________ چي بگم از بخت سوختهء خودم 
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1167 اعتبار کسب شده: 11522 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 31 تير 1386، ساعت 14:08 |
|
 |
12 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
| 1- شما چرا دوست دارين هويتتون نا مشخص باقي بمونه؟!!! |
خوب اونايي که از هويت من خبر ندارن ميتونند يه سري به اينجا بزنند تا منو بهتر بشناسند.
2- نظرتون در باره بتا چيه؟ |
اگر منظورت کاربر BETA هست، خوب من زياد بتا رو نمي شناسم
فقط اينو مي دونم که کپي کار خيلي غير حرفه ايي هست (بخاطر آواتارش)
تا به حال هم نديدم پستي ارسال کنه مثل اينکه بچه ساکتي هست
ولي تاريخ تولدشو که نگاه کردم ديدم متولد 1930 هست که اگر اينجوري باشه پدربزرگ يا شايد هم مادر بزرگ تالار باشن
پس احترامشون واجبه . |
|
|
|
|
|
|
 |
چکاوک  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 09 تير 1386 مجموع ارسالها: 47 اعتبار کسب شده: 1080 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 31 تير 1386، ساعت 14:46 |
|
 |
12 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
سـلام آلـفـا جونم ...
منم يه سوال کوچولو دارم ...
فکر مي کني زندگي چه رنگيه ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 31 تير 1386، ساعت 15:49 |
|
 |
12 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
سلام به چکاوک عزيز... خوشحالم که مي بينم پس از مدتها عضويت يه پست گذاشتي
| فکر مي کني زندگي چه رنگيه ؟ |
من فکر مي کنم زندگي 2 رنگ داره!
يک طرفش سفيده، طرف ديگش سياه
مثل بازي شطرنج
و ما بايد اين بازي رو ياد بگيريم
بدونيم چه مهره هايي داريم و هر مهره اي چه کاري مي کنه
مهره هاي حريف رو هم بشناسيم و بدونيم که اين حريف قصد شکست ما رو داره
مثلا بدونيم مهرۀ حسد حريف مي تونه مهرۀ مهرباني ما رو بزنه و از بازي بيرون بندازه
و بايد بدونيم کجا از چه مهره اي استفاده کنيم
مثلا مهرۀ عقل رو بجاي مهرۀ عشق حرکت نديم. |
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 01 مرداد 1386، ساعت 1:02 |
|
 |
12 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
بابا اين صندلي شما که يخ کرد ... |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 01 مرداد 1386، ساعت 1:16 |
|
 |
12 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
| ALPHA نوشته بود: |
بابا اين صندلي شما که يخ کرد ...  |
مشکلي نيست داغش مي کنيم :
1- مدتيه در مورد انرژي هسته اي در کشور کمتــر صحبت ميشه ، چرا !؟
2- با کلمات روبــرو جمله بساز ، همگي در يک جمله باشند ( تفنگ ، دختر ، شيراز ، شيخ ،عکس )
3- زيباترين جايي که رفتي کجا بوده ؟
4- به نظرت چند سال عمــر مي کني ؟
5- نظرت در مورد شهرهاي مشهد ، تهران ، اصفهان ، جهرم ، جيــرفت و پاريس و مونترال چيه !؟
6- بهترين کتابي که خوندي و بهترين فيلمي که ديدي ؟
7- بزرگترين آرزوي قابل گفتني که داري ؟
8- يه سوالي که دوست داري ازت بپرسند به اضافه جوابش .
از جوابايي که خواهـي داد پيشاپيش ممنون . |
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 01 مرداد 1386، ساعت 3:09 |
|
 |
12 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
اين صندلي شما چه نوسان شديدي توي دماي و حرارت داره يه کمي عايقش کنيد ....
1- مدتيه در مورد انرژي هسته اي در کشور کمتــر صحبت ميشه ، چرا !؟
دليلش اينه ...
2- با کلمات روبــرو جمله بساز ، همگي در يک جمله باشند ( تفنگ ، دختر ، شيراز ، شيخ ،عکس )
دختري ديدم در محله درب شيخ شيراز که تفنگ به دست خوابيده بود اما عکسي بيش نبود
3- زيباترين جايي که رفتي کجا بوده ؟
بگذار اينجوري بپرسيم : زيباترين چيزها رو کجا ديدي؟
زيباترين رود را در بهشت گمشده ديدم
زيباترين آبشار را در مارگون ديدم
زيباترين غروب را در شلمچه ديدم
زيباترين شب ها را در آسمان استهبان در حالي که روي قله اي از کوه هايش خوابيده بودم ديدم
بقيش هم باشه برا بعد ....
4- به نظرت چند سال عمــر مي کني ؟
يه بار از روي کنجکاوي دستمو دادم به يه کف بين يه نگاه کرد و گفت ناراحت نباش چهل پنجاه سال اولش سخته بعد تموم ميشه
5- نظرت در مورد شهرهاي مشهد ، تهران ، اصفهان ، جهرم ، جيــرفت و پاريس و مونترال چيه !؟
قلب من آرام شد زماني که از دور زيبايي اون گنبد طلايي رو در مشهد ديدم ... اما نه فقط بخاطر اون ظاهرش
تهران رو فقط به اندازه يک هفته در هر شش ماه مي بينم و هر بار آرزو ميکنم که هيچ گاه مجبور نشم توي اين شهر بي سر و ته زندگي کنم اما ... هر چند وقت يک بار حتما يه سر تهرون رو بايد ديد و داخلش يه چرخي زد ...
اصفهان _ زيبايي _ هنر _ معماري _ صنعت _ رشد _ اما ...
جهرم _ نخل و خرما و شيريني و گرما و ...
پاريس که هر وقت اسمش رو مي شنوم زود ياد برج ايفل مي افتم و فرانسه و جام جهاني 98 و خيلي چيزهاي بي ربط و با ربط ديگه
نظرم درباره جيرفت و مونترال يکي هست چون از هيچ کدوم اونقدري نديدم و نمي دونم که نظر خاصي داشته باشم
6- بهترين کتابي که خوندي و بهترين فيلمي که ديدي ؟
کتاباي من بيشتر ديدني هستن تا خوندني
چون داخلشون فقط تصوير پوستر و آرم و نشانه و لوگو و طرح جلد و ... هست. مثل مجموعه طراحان گرافيک معاصر ايران
اما از خوندني هاش هشت کتاب سهراب بهترين بود
بهترين فيلم داخلي : ميم مثل مادر و خارجي : 1900
7- بزرگترين آرزوي قابل گفتني که داري ؟
آرزو بر جوانان عيب نيست
هر وقت به اين فکر مي کنم و يه جوابي براش پيدا مي کنم دوباره به خودم ميگم خوب اگه اينو داشتي ديگه چيزي نمي خواي و دوباره فکر مي کنم و يه چيز بزرگتر پيدا مي کنم و اين حلقه همينطور ادامه پيدا ميکنه تا اينکه يه کسي يا چيزي منو صدا کنه و اين حلقه بي پايان رو پاره کنه ... و هيچ وقت هم يادم نمي مونه آخرين آرزوم چي بود ...
8- يه سوالي که دوست داري ازت بپرسند به اضافه جوابش .
عشق رو معنا کن
من بلد نيست اما شاعرا ميگن
عشق يعني دشت گلکاري شده
در کويري چشمه اي جاري شده
يک شقايق در ميان دشت خار
باور امکان با يک گل بهار
در خزاني برگ ريز و زرد و سخت
عشق،تاب آخرين برگ درخت |
|
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3468 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 17:20 |
|
 |
11 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1843 اعتبار کسب شده: 6588 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 14 مهر 1386، ساعت 0:19 |
|
 |
9 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
خوب يه چند وقتي ما نبوديم کلا در اينجا تخته شده بود ، و مجري ها هم که ...
بگذريم!
براي شروع دوباره مي خوام يکي رو بشونم روي صندلي که فکر نکنم کسي سوالي ازش داشته باشه ، اما خوب به هر حال مي ذارمش.
اون شخص کسي نيست جز SunSon
طبق معمول دو روز وقت داريد که سوالهاتون رو بپرسيد |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 976 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 14 مهر 1386، ساعت 0:51 |
|
 |
9 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
سوال اول رو من ميپرسم. چون حسابي تو دلم مونده:
درباره آواتارت توضيح مفصل رد کن بياد بينيم. (از اين صميمي تر و خودموني تر نميتونستم بگم) |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
|
|