صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

11
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1230
اعتبار کسب شده: 3745
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 29 تير 1386، ساعت 0:36
 1 سال و 1 ماه پيش

کلاغ سفيد نوشته بود:
نقل قول:
اين روزا بيشتر تو فاز دپرسيم و loser بودن
اتفاقايي که اين چند روز تو زندگيم افتاده پاک گيجم کرده!

نبي جون اول در مورد همين بگو Mr. Green

خوب يه اصطلاح همين پاراگراف اول کتاب سلينجر ديگه سرتونو با مقدمات آشناييم با دختري که هنوزم از ذهنم بيرون نرفته نمي گم، آخرين بار (اوايل امسال) به اين نتيجه رسيدم که بايد فطع کنم و رابطمو قطع شد....
اما فقط به مدت يک ماه و بعد .......
تا اوايل هفته پيش بود که اوشون يک کاري پيش اومد که من واسش مي تونستم با چند روز بيداري انجامش بدم (پيدا کردن يه کتاب تخصصي پزشکي ، و ترجمه يه فصل از اون)
تا ديروز اينکارو کردم ، و رفتم خونشون (البته بابا مامانش هم بودن) و گفتيم و خنديديم و ....
.... و امروز نبي هستم کلي خاطرات گذشته باز گشته، کلي با خودش خواب و خيال ساخته و در نهايت، حقيقت هيچ فرقي نکرده و اون هيچ وقت حاضر نيست بهم برسيم Sad

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3096
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال جمعه 29 تير 1386، ساعت 1:49
 1 سال و 1 ماه پيش

نبي نوشته بود:

يک کاري پيش اومد که من واسش مي تونستم با چند روز بيداري انجامش بدم (پيدا کردن يه کتاب تخصصي پزشکي ، و ترجمه يه فصل از اون)
تا ديروز اينکارو کردم ، Sad

Jessssssssssssssssus Christ Nabi! Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall You did it agaaaaaaaaaaaaain? Evil or Very Mad

OK, a nice looser like you deserve a prize: Oops, I did it again! Wink Very Happy

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 786
اعتبار کسب شده: 10057
جنسيت: نامشخص
ارسال جمعه 29 تير 1386، ساعت 2:03
 1 سال و 1 ماه پيش

نبي جان از قديم گفتن واسه کسي بمير که واست تب کنه

يه ورژن جديدش هم اومده که ميگه : واسه کسي تب کن که واست بميره

از هردو راه هم که بري به اين نتيجه ميرسي که کارت درست نبوده

ببخشيدا چرا قيزمول بازي در مياري؟
مارمولک بازي درآري که بيشتر جواب ميده!

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 29 تير 1386، ساعت 2:29
 1 سال و 1 ماه پيش

متشکر ات فراوان از جايزه استاد اميد!
بلي متاسفانه
Oops
اين آهنگ دقيقا مصداق منه!
البته دختره دقيقا همين کاري رو کرد که brietny مي گفت کرد، و we are no more than just friends!
ولي چي کار کنم اين دل عاشقشه!
خوب من لغت بهتري از loser ندارم واسه توصيف خودم!

اگه شما هم بودين ، وقتي مي ديدن سخت بتونه کسي جاشو واستون پر کنه! همين کارو مي کردين

جواب سوال مارمولک هم اين کار نه قيزمول بازيه نه مارمولک بازي ، مطالعه در مورد loser رو توصيه مي کنم، کلي مطالعه کردم شدم loser!

خوب يه تست خودشناسي خوب
نتيجه من :
نقل قول:
You are a total loser, ouch!

و با نتيجه :
نقل قول:
90% are cooler, and
10% are more of a loser than you.

]
شما هم اينجا مي تونين اين تستو بدين
http://www.nerdtests.com/ft_loser.php

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 20 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1148
ارسال جمعه 29 تير 1386، ساعت 2:48
 1 سال و 1 ماه پيش

حتي زيباترين و مغرورترين دخترها هم وقتي بت نياز دارن بات خوب ميشن و ميگن و ميخندن.
چيزي که درباره دخترها خيلي ازش بدم مياد همينه، استفاده ابزاري از زيبايي و نازشون براي اينکه کارشون راه بيافته، و بعدش هم بيخيال؛ خوبهاشون عين ماست رد ميشن، بدهاشون بت خنجر هم ميزنن.

به هر حال، تو براي کسي اينکارو کردي که دوستش داشتي. پس از اين لحاظ loser نيستي.
شايد در مورد انتخابت loser بودي. به هر حال، تجربه به من نشون داده که خيلي مردها وقتي کسي رو خيلي دوست دارن، به قدري ضعيف ميشن که از چشم اون ميافتن. اين براي چند نفر از بهترين دوستانم اتفاق افتاده. در صورتيکه اگر محکمتر مي ايستادند، شايد (ميگم شايد!) نتيجه بهتري ميگرفتن.
به هر حال، هر چند عشق خوبه، ولي معشوق لزوماً خوب نيست. تو اون فصل رو براي عشق خودت ترجمه کردي!

1
1
0
honeyآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 982
جنسيت: زن
ارسال جمعه 29 تير 1386، ساعت 2:49
 1 سال و 1 ماه پيش

نبي جون من متوجه اين شدم که شما کسي رو دوست دارين که حاضره کارهاش رو انجام بدين ولي خودش رو از شما دريغ کنه؟؟!!!!!
واقعا اين انصاف نيست ..
ببخشيدا 100% شما رو واسه منافع خودش ميخواد و شما هم از روي دلدادگي Neutral
نبي شما هم مامانت ترکه هم بابات خوزستانيه پس نه مارمولکي نه قيزمول نه loser
شما فقط بايد جايگاه خودت رو واسه خودت پيدا کني
بعد دنبال جايگاه اون خانم بگردي... بعدم ببين من يه دخترم
اگه اون ميگه نميخواد .. ولش کن چون لوس ميشه وقتي شما بيشتر.....و بعد تازه بيشتر و مصر تر (درسته Rolling Eyes ؟؟؟)ميشه که بگه نه d'oh!
چند وقت طرفش نرو ..خوب اگه نيومد سراغت پس بخودت بگو که ارزشت رو نداره و... Crying or Very sad
ايشالله که هر چي بهترينه اتفاق بيوفته...

----------------------------------------------------------------

حالا سوال من
وقتي ناراحت باشي گريه ميکني؟کلا پسرا تو خلوت گريه هم ميکنن؟
چجوري ميفهمي عاشقي؟
دل آدم ها چند بخشه؟
زندگي چه رنگيه؟ فرم کليش چيه؟

-----------------------------------------------------------

راستي نبي اونبار توي تاپيک عکس هاي 3 بعدي ناراحت بودي که نميتوني دقيق اونا رو ببيني
ميخواستم بگم اون عکس هاي 3بعدي اصلا جذاب نيستن ...

موفق باشي

با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 29 تير 1386، ساعت 3:20
 1 سال و 1 ماه پيش

مرسي از اکتيو و هاني عزيز، به طور خلاصه بحث يه پاراگراف نيست که
خوب اينو بگم که فکر نکنين ، اون هيچ علاقه اي به من نداره،! Shame on you Shame on you
من واسه اون مثله يه داداشم (واي که از اين لغت چقدر خيلي بدم مياد ، خوبه خواهر ندارم!)
بارها اينو گفته و خواسته که بيشتر از اين انتظار نداشته باشم!
بحث شو بارها کرديم و کاري که ميتونه بکنه اينه که با درک اينکه من خيلي بهش وابسته ام، ترکم کنه! وقتي نمي تونه قبولم کنه
ولي اينکارو نکرد (پس زياد دوستم نداره) حتما مي دونين چي مي گم....
در مورد تصاوير سه بعدي هم ممنون ولي حس کنجکاويه و يه جوري گيري که به خودم دادم، بازم ممنون
____
جواب سوالاي هاني :
نقل قول:
وقتي ناراحت باشي گريه ميکني؟کلا پسرا تو خلوت گريه هم ميکنن؟

من بچگي خيلي گريه مي کردم ، فکر کنم از آخرين باري که گريه کردم 10-12 سالي گذشته باشه!
پسرا مي تونن گريه کنن، ولي من فکر کنم به دليل خشکي چشمم نمي تونم، و بارها بغض کردم و... بگذريم....

نقل قول:
چجوري ميفهمي عاشقي؟

(دليل شخصي) وقتي همه زندگيم سر يه شخص بهم مي ريزه، کلي خوابو رويا مي بينم، و تو ک سياهي زندگيم وجود لکه سفيدي رو پيش يکي(100% دختر) حس مي کنم

نقل قول:
دل آدم ها چند بخشه؟

د-ل-آ-دم-ها! 5 بخشه!
ولي جدا از شوخي بيمزه! فکر کنم کلا يک بخش باشه که ما سعي داريم قسمت قسمتش کنيم! با تمام وجود!

نقل قول:
زندگي چه رنگيه؟ فرم کليش چيه؟

بستگي به زندگيش داره ، زندگي من سياه با لکه سفيدي تو يه گوشه که اونم به سياهي مي زنه
فرم کليشم باز واسه من يه صفحه هست که داراي پشت و رويي هست که به هم نمي خورن ، و مي شه گفت زندگي يکي ممکنه زير و رو بشه ، مثلا واسه من کل سياهيا سفيد بشه و اون سفيديم قرمز بشه (آخرهlove)

____
پ.ن. : کليه افعال جمعي که مي گم فقط واسه اينه که مخاطب همه رو مي دونم ، و فکر نکنين ناراحت يا معذب شده باشم

1
1
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2146
اعتبار کسب شده: 3405
ارسال جمعه 29 تير 1386، ساعت 9:07
 1 سال و 1 ماه پيش

سلام بر نبي عزيز
کيييييييييفين ياخچيدددددده؟
مي بينم که دوباره حال و حوصله نداري و پکري Sad
اول به سوال بالائي جواب بده ، بعد به اين پائيني ها؟
1- اهل رقص هستي يا نه؟ اگه آره ، آذري مي رقصي يا خوزستاني؟ Very Happy
2- برنامه رفتن چي شد؟ (فکر نکني از شنيدن موفقيتت در اين مرحله قراره خوشحال بشم ، منتظر شامي هستم که قولش رو دادي Mr. Green )
3- اگه بخواي براي صبحانه خوردن با عشقت بري بيرون ، کدوم گزينه رو انتخاب مي کني : کله پاچه ياشير کاکائو همراه با کيک مربائي؟؟
4- فکر مي کني فردا روزي ، وقتي زن گرفتي ، کي از دستش عصباني مي شي؟ اگه عصباني شدي کتکش مي زني يا نه؟
5- فکر ميکني خوشمزه ترين غذاي ترکي که يه زن ترک مي تونه درست کنه، چيه؟
6- اگه احيانا ( خداي نکرده، زبونم لال) برنامه ترک ايرانت جور نشد، هدف ديگه اي رو مد نظر داري يا نه؟
در آخر هم چون شاعر ترک مي گه:
Sevgilim Eshgh Olmasa, varlikh botoon afsanadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
پس هميشه عاشق باش ولي با غرور و با استواري
براي تو هميشه از خداي مهربون ،موفقيت و شادي مي خوام Pray Pray

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 29 تير 1386، ساعت 16:17
 1 سال و 1 ماه پيش

نقل قول:
سلام بر نبي عزيز

عليک سلام بر مصي عزيز Very Happy
بوگون چوخ ياخچيتارام ، اما نينماق ، نه اليمنن گلير؟!
(به طور خلاصه مرسي امروز بهترم)
نقل قول:
1- اهل رقص هستي يا نه؟ اگه آره ، آذري مي رقصي يا خوزستاني؟

من با اينکه سازهاي مختلفي مي زنم و از رقصم خيلي خوشم مياد ، ولي زياد دوست ندارم خودم برقصم ، به نظرم تنها رقصيدن بدون وجود شخصي پيشم بي معنيه (منظورم تو مجالس هوينجوري نميرم وسط)
البته زياد بلد نيستم. تنها شخصي که دوستش دارم منو مي تونه وادار به رقص کنه،وبعضا وقتي چيزي خورده باشم (اونم که ديگه حدس بزنين چه رقصي مي خواد بشه Shocked )
البته دختر خانوم زندگي ما تو اين مورد کلاساي رقص آذري رفته بود و .... Crying or Very sad Crying or Very sad (شايد اون موقع مجبور بودم رقص رو ياد بگيرم)
99.9% موارد نادري که من مي رقصم ، آذري بوده!
نقل قول:
2- برنامه رفتن چي شد؟

(دلايل شخصي) از آمريکا reject شدم ، فعلا پاسپورتمو ندادن (تا دو ماه ديگه مياد دستم)
البته مي خواستم اقدام واسه مهاجرت کنم ، و بعد فوق رو تو ترکيه يا اروپا بخونم و بعد موقع اتمام فوق citizen کانادا بشم ،
ولي اتفاقي که تو هفته اخير افتاد کلي دگر گونم کرد

و اونم چيزي نبود جز اينکه يه جايي استخدام شدم! Sad
اين هم عيب داره و هم مزيت ، مي دونين الان ديگه کانادا به راحتي ويزا نمي ده و خيلي مايه تيله مي خواد ، دليلي پيدا کنن (در حالت دانشجويي) که حدس بزنن اين مي خواد بره بمونه ، 100% رد مي کنن ، مخصوصا وقتي fund درست حسابي نداشته باشم . منم که از سراپام مي باره که مي خوام برم بمونم.)
بنابراين فعلا تو يه پروژه اي از کنکورديا خودمو involve کردم و قصدم جلب رضايت استاد اونجاس ، استاد هم رک گفته که مي خواد دکترا بورس کنه ، نه فوق.
من هم دو راه داشتم ، زمستان امسال برم ترکيه فوق بخونم ، مهاجرت به کانادا رو هم شروع کنم و تا 2-3 سال بعد با بهترين شرايط دکترا رو تو کانادا بخونم
و يا فوقو ايران قبول بشم و باز مهاجرتو شروع کنم و بعد 2-3 سال با شرايط نسبتا خوب برم کانادا.

مريت استخدام تو پذيرش دکترا خودشو خوب نشون مي ده ، و از طرفي در صادر کردن ويزاي دانشجويي، وجود کار تو ايران دليلي (ظاهري و فرماليته) واسه برگشتنم محسوب مي شه .و از طرفي مي تونم خونه اينا بخرم و سند به نامم باشه. و مهمتر اين که هر اتفاق ناگواري تو زندگيم باعث نمي شه کلا به صفر سقوط کنم و از صفر شروع کنم. بهتره پله پله و آروم آروم برم.

متقاضي رفتن خيلي زياده اين روزا و به همين مقدار احتمال شکست زيادتر.
من الان تو دوتا پروژه کار مي کنم (يکي با اساتيد ايران و يکي با يکي از استاداي اونجا) که اتمام اينا تو مدت يک سال کافيه و واسم يکbackground قويي ايجاد کنه. منم هدفم نهاييم تو يه محيط تحقيقاتي بودنمه که واسه اين خيلي بايد زحمت کشيد.
حالا شام تو هم پيشم محفوظه، فقط نمي دونم چطوري مرخصي بگيرم بيام!! Mr. Green

نقل قول:
3- اگه بخواي براي صبحانه خوردن با عشقت بري بيرون ، کدوم گزينه رو انتخاب مي کني : کله پاچه ياشير کاکائو همراه با کيک مربائي؟؟

خوب دليلي نداره واسه صرف کله پاچه با عشقم پيش يه مشت سيبيل کلفت برم و امنيت جانيمونو تهديد کنم!
فکر کنم فعلا تو اين دوران پنبه اي (که در پيش خواهد بود) همين شير کاکائو با کيک مربايي انتخاب مناسبي باشه.
ولي خوب مي تونم کله پاچه رو بخرم ، يه جاي ديگه با عشقم بخورم!

نقل قول:
- فکر مي کني فردا روزي ، وقتي زن گرفتي ، کي از دستش عصباني مي شي؟ اگه عصباني شدي کتکش مي زني يا نه؟

اينا ديگه چيه مي گي! بابا مثلا امروزي هستماا! از کتک زدن زنا بدم مياد و (بعضي مردا با عقايد خاص که توضيحش کلا يه بحثه) من خيلي خيلي کم عصباني مي شم و راحت راه آشتي باهام بازه، ولي بيرون آوردنش از دلم زمان مي بره.
مثلا خيانت ، خوب زنم حتما از من خوشش نيومده که اينکارو کرده! راه حلي جز جدايي نمي بينم در اين موارد. ولي جايي واسه عصباني شدن هم نمي بينم!

نقل قول:
5- فکر ميکني خوشمزه ترين غذاي ترکي که يه زن ترک مي تونه درست کنه، چيه؟

يه زن ترک 100% کدبانوي خوبيه و من به وفور اطرافم مي بينم که چه غذاهاي خوشمزه اي مي پزن ، ولي خوب از غذاهايي مثل دلمه برگ ، کوفته ترکي و قرمه سبزي و ... بيشتر خوشم مياد.

نقل قول:
6- اگه احيانا ( خداي نکرده، زبونم لال) برنامه ترک ايرانت جور نشد، هدف ديگه اي رو مد نظر داري يا نه؟

(دلايل شخصي) خوب شرمنده تا اينجا سرتونو درد آوردم ،ولي در ادامه من هدفم رفتن واسه زندگي آسوده تر و راحت تره، آدم يکنواختي نيستم و دوست دارم هميشه در چرخش و گردش باشم ( اميد واقعا از اين اوصاف حاي يه الگو رو داره) ؛ بازم مي گم من در هر لحظه اي از زندگيم آرزوي آزادي و چرخش و گردش رو دارم ، و فکر نکنم روزي برسه که بخوام يه جا ساکن(نه ديناميک) بشم! فکر نکنم کسي به جز سارا باعث بشه که من يه جا بمونم (اين عشقي که بهش داشتم غير ممکنه تکرار بشه)
از لحاظ ديگه من به استعدادم خيلي شک دارم، بعضا مي گم منو اونور مي خوان چي کار؟! ولي واسه خودم مي خوام برم ، به همين دليل پله پله رفتنم از خيلي جهات با روحيم سازگارتره يعني الان من مطمئنم استعداد استخدام با پايه ليسانس تو يه موقعيت نسبتا خوب رو دارم . الان مي خوام ببينم استعدادشو دارم فوق بخونم؟ (تو آمريکا که نداشتم ، که ردم کردن) و .... بدين منوال تا اونجايي که مي تونم ادامه خواهم داد.
پس به صورت کلي ، من هيج وقت موندن به اينجا رو نمي خوام و نخواهم خواست ، زندگي تو ترکيه واسم خيلي از اينجا بهتره ! و هدف نهاييم هم جايي خيلي بالاس که بازم نمي دونم استعدادشو دارم يا نه!!! d'oh!
واي گيج شدم کلي Sad

ممنونم به خاطر شعر و آرزوت Embarassed

1
1
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2168
اعتبار کسب شده: 4423
ارسال جمعه 29 تير 1386، ساعت 19:27
 1 سال و 1 ماه پيش

دروود بر نبي عزيز.

والا سوال هاي زيادي به ذهنم نميرسه...چون پتت تو تالار کاملا رو ابه Mr. Green ...البته خودت پتت رو ريختي رو اب

حالا بگذريم. از سوال* هاي زير هر کدوم رو دوست نداشتي جواب نداه...اصلا مهم نيست..قربونت برم Wink

1. بچگي ها اهل دختر بازيو اين لاس زدن تو خيابون و اينجور برنامه بودي يانه؟

2.طول روز رو چطور ميگذروني؟؟سرگرمي که معمولا انجامش ميدي چيه؟

3.بهترين موسيقي؟...بهترين فيلم.؟؟((فقط نام يک اثر))

4.ورزش ميکني؟؟بصورت روزانه و چيزي تو مايه هاي حرفه اي؟

5.خودت رو چجوري اروم ميکني...تخليه ذهن از چيز هايي که بهش احتياج نداره

6.يک سوال همگانيم((رو ازت نميپرسم...چون نمکي خواهد بود بر زخمت Confused ))
اما در اين مورد ميتوني به اهنگ هاي متال رجوع کني(بالاخره وقتش رسيده Twisted Evil )) جواب ميگيري Rolling Eyes

7. من خودم قبلا تجربه عجيب و سختي از شکست در عشق داشتم....به نظرت ما پسر ها کي ميخواهيم سر عقل بياييم و طرف رو با تمام قلب..وجود و ايمانمون انتخاب نکنيم.(اين تفکر کي در ذهن ما ثبت ميشه که قبل از ازدواج هميشه بايد اماده جدايي بود)) و براي اين روز اماده و خونسرد باشيم و روي روند زندگيمون تاثير نزاره.

8.نظرت در مورد من چيه؟؟

9..مسکرات ميخوري؟؟ کدوم رو ترجيه ميدي؟؟ ((اين از همون سوال ها بود*))

10. اين ها رو ول کن اصل حالت چطوره؟؟

1
1
0
کلاغ سفيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385
مجموع ارسالها: 621
ارسال جمعه 29 تير 1386، ساعت 19:55
 1 سال و 1 ماه پيش

نبي جون سلام
سوال قبلي که ناراحتت نکرد؟!

1-از کي عاشق اون دختر شدي؟!

2-اون عشق چندم ات است؟!

(به اين دوتا اگه داغتو تازه ميکنه جواب نده...)

3-نظرت در مورد خودکشي چيه؟!

4-نظرت در مورد اين سانسوراي اخير چيه؟!

5-اگه يه روز زنت را دوست نداشته باشي چه کار ميکني؟!

6-کجاي دنيارو بيشتر از همه جا دوست داري؟!

7-يه خاطره توپ برامون تعريف کن.... Applause Applause Applause

سرتو درد آوردم...

کلاغ سفيد...

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 29 تير 1386، ساعت 22:35
 1 سال و 1 ماه پيش

سلام، چه صندلي نرمي
من يک ساعت داشتم جوابارو مي نوشتم که کامپيوترم هنگ کرد
شرمنده ام که جوابارو خلاصه مي دم
نقل قول:
1. بچگي ها اهل دختر بازيو اين لاس زدن تو خيابون و اينجور برنامه بودي يانه؟

نه! الانم نيستم Whistle
نقل قول:
2.طول روز رو چطور ميگذروني؟؟سرگرمي که معمولا انجامش ميدي چيه؟

معمولا پشت کامپيوترم تو خونه! ولي به زودي سر کار خواهم بود. به ندرت هم با دوستان بيرون ميرم
نقل قول:
3.بهترين موسيقي؟...بهترين فيلم.؟؟((فقط نام يک اثر))

شرمنده ام هيچ اثر خاصي نيست که ازش اسم ببرم،خيلي چيزا بودن و...
نقل قول:
4.ورزش ميکني؟؟بصورت روزانه و چيزي تو مايه هاي حرفه اي؟

نه ، ولي..... Mr. Green
نقل قول:
5.خودت رو چجوري اروم ميکني...تخليه ذهن از چيز هايي که بهش احتياج نداره

صحبت با دوستان خيلي خوبم ، رفتن به بيرون از خونه و يه فضاي باز ، مشروبات الکلي و....
نقل قول:
6.يک سوال همگانيم...

؟؟؟.... Crying or Very sad
نقل قول:
7. من خودم قبلا تجربه عجيب و سختي از شکست در عشق داشتم....به نظرت ما پسر ها کي ميخواهيم سر عقل بياييم و طرف رو با تمام قلب..وجود و ايمانمون انتخاب نکنيم.(اين تفکر کي در ذهن ما ثبت ميشه که قبل از ازدواج هميشه بايد اماده جدايي بود)) و براي اين روز اماده و خونسرد باشيم و روي روند زندگيمون تاثير نزاره.

به نظر من اين يه قانونه ! ولي من هنوزم به soulmate اعتقاد دارم! loser يعني چي؟!!!
نقل قول:
8.نظرت در مورد من چيه؟؟

پسر خيلي خوبي هستي که خيليا خيلي خونسرد اذيتت مي کنن ، صداتو هم نمي شنون! بيا دارو دسته نيويورکيها (البته کجاست بچه برقي
Crying or Very sad Crying or Very sad Brick wall Brick wall )
نقل قول:
9..مسکرات ميخوري؟؟ کدوم رو ترجيه ميدي؟؟ ((اين از همون سوال ها بود*))

اين مسکرات که گفتي يعني چه؟!! (منظورت مشروب باشه ) آره مي خورم! ولي هر ماه معمولا بيشتر از 2 مورد نمي شه، فعلا از lauders خوشم اومده!
نقل قول:
10. اين ها رو ول کن اصل حالت چطوره؟؟

با اين اوصاف من ديگه خيلي بهتر از ديروزم و به عنوان يه loser زندگيمو ادامه مي دم!
تو چطوري؟!

و اما جواب سوالاي کلاغ سفيد

نقل قول:
1-از کي عاشق اون دختر شدي؟!

از دو سال پيش
نقل قول:
2-اون عشق چندم ات است؟!

پنجم ، ولي از لحاظي اولين عشق
نقل قول:
3-نظرت در مورد خودکشي چيه؟!

تو اين مورد من يکم عقايدم فرق مي کنه، و اون اينه که هنوز خيلي بدبختيا مونده که خدا مي خواد سرم بياره و آخر سر بندازه جهنم! پس وقت مردنم نرسيده هنوز!
نقل قول:
4-نظرت در مورد اين سانسوراي اخير چيه؟!

نظر شخصي : تا حدي افراطي هست ، ولي از لحاظ امنيت جاني اعضاي ايراني به نظرم ضروريه!
نقل قول:
5-اگه يه روز زنت را دوست نداشته باشي چه کار ميکني؟!

به نظرم بستگي به شدت روابطمون داره! کار سختيه! ولي شايد ترک کردم، شايد کاري کردم اونم منو دوست نداشته باشه. و شايد کاري کرد دوستش داشته باشم !
نقل قول:
6-کجاي دنيارو بيشتر از همه جا دوست داري؟!

قبلا گفتم آدم ساکني نيستم، فعلا کانادا خيلي به دلم چسبيده، فردا ديدي جاي ديگه اي خوشم اومد و ...
نقل قول:
7-يه خاطره توپ برامون تعريف کن....

خاطره توپي که واقعا خوشحال کننده باشه ندارم! سر فرصت اگه موضوع خاصي اتفاق افتاد مي گم
شرمنده ام... Embarassed

1
1
0
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384
مجموع ارسالها: 1127
اعتبار کسب شده: 3720
ارسال شنبه 30 تير 1386، ساعت 8:33
 1 سال و 1 ماه پيش

honey نوشته بود:

تو حتما بايد اشک منو در بياري Think ..ميدوني من روي گزينه 2 حساسم Liar ..
مربوط ميشه به يه ديوار در يکي از کلاسهاي دانشگاه چمران زمان کارداني اينجانب و ماژيک قرمزي که با اون مرتکب جرم فريدون مشيري شدم Eh? روز خوبي بود ..روزي که زبان c با استاد فرزامي داشتيم Razz ....پر از خاطره .. Razz

خودمونيم اما کامل نگفتي ها، باش! يادت نره.
honey نوشته بود:
"]
فکر کنم يغما داره دفتر خاطراتشو ورق ميزنه هر روزي که به چيزي برخورد ..

تو که ميدوني. پس زودتر پياده شو...

honey نوشته بود:

تحديد: يه بار ديگه اسمت رو توي تاپيک صندلي داغ ببينم ها ....... Evil or Very Mad Twisted Evil Mr. Green

مجيدجون! اون تهديد‌ِ...اکشال نداره ولي. اين چيزا واسه من ديگه عادي شده Mr. Green ...کم کم واسه بقيه هم ميشه. Laughing

از خير سئوالات بيشتر هم بدليل همين تحديد ميگذرم...

چنان دوستت دارم که قبول کرده ام ، تقدير ديگري جز اينگونگي تو نيست .

1
1
0
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384
مجموع ارسالها: 1127
اعتبار کسب شده: 3720
ارسال شنبه 30 تير 1386، ساعت 8:38
 1 سال و 1 ماه پيش

راستي نبي يه سئوال دارم:

اگه يه زماني، مسائلي پيش بياد که به شما اثبات کنه، شخصي که دوستش داشتي و واقعا هم دوستش داشتي، اصلا نبوده اون کسي که تصور مي کردي. و با اون چيزي که ازش تو ذهنت ساخته بودي 360 درجه فرق داشته! چقدر از اينکه اتفاقي واسه اتصال شما به هم نيفتاده و خدا از اين بابت واقعا همراهيت کرده، خوشحال ميشي؟
آخه ما آدم ها هميشه اصرار داريم به چيزي که دوست داريم برسيم در حالي که خير ما در نرسيدن به اون چيز. خدا خير ما رو ميخواد و ما رو از هر گزندي دور نگه ميداره اما خودمون يه کم دير قبول مي کنيم و بهمون ثابت ميشه.

چنان دوستت دارم که قبول کرده ام ، تقدير ديگري جز اينگونگي تو نيست .

1
1
0
Yaghmaآفلاين