| نویسنده |
پیغام |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 0:36 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| کلاغ سفيد نوشته بود: |
| نقل قول: |
اين روزا بيشتر تو فاز دپرسيم و loser بودن
اتفاقايي که اين چند روز تو زندگيم افتاده پاک گيجم کرده! |
نبي جون اول در مورد همين بگو  |
خوب يه اصطلاح همين پاراگراف اول کتاب سلينجر ديگه سرتونو با مقدمات آشناييم با دختري که هنوزم از ذهنم بيرون نرفته نمي گم، آخرين بار (اوايل امسال) به اين نتيجه رسيدم که بايد فطع کنم و رابطمو قطع شد....
اما فقط به مدت يک ماه و بعد .......
تا اوايل هفته پيش بود که اوشون يک کاري پيش اومد که من واسش مي تونستم با چند روز بيداري انجامش بدم (پيدا کردن يه کتاب تخصصي پزشکي ، و ترجمه يه فصل از اون)
تا ديروز اينکارو کردم ، و رفتم خونشون (البته بابا مامانش هم بودن) و گفتيم و خنديديم و ....
.... و امروز نبي هستم کلي خاطرات گذشته باز گشته، کلي با خودش خواب و خيال ساخته و در نهايت، حقيقت هيچ فرقي نکرده و اون هيچ وقت حاضر نيست بهم برسيم |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3096 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 1:49 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
يک کاري پيش اومد که من واسش مي تونستم با چند روز بيداري انجامش بدم (پيدا کردن يه کتاب تخصصي پزشکي ، و ترجمه يه فصل از اون)
تا ديروز اينکارو کردم ،  |
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 786 اعتبار کسب شده: 10057 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 2:03 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
نبي جان از قديم گفتن واسه کسي بمير که واست تب کنه
يه ورژن جديدش هم اومده که ميگه : واسه کسي تب کن که واست بميره
از هردو راه هم که بري به اين نتيجه ميرسي که کارت درست نبوده
ببخشيدا چرا قيزمول بازي در مياري؟
مارمولک بازي درآري که بيشتر جواب ميده! |
_________________ خدا حافظ, همين حالا, همين حالا که من تنهام!
بعضيها که زبونشون درازه , عمرشون کوتاهه!! 
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 2:29 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
متشکر ات فراوان از جايزه استاد اميد!
بلي متاسفانه
Oops
اين آهنگ دقيقا مصداق منه!
البته دختره دقيقا همين کاري رو کرد که brietny مي گفت کرد، و we are no more than just friends!
ولي چي کار کنم اين دل عاشقشه!
خوب من لغت بهتري از loser ندارم واسه توصيف خودم!
اگه شما هم بودين ، وقتي مي ديدن سخت بتونه کسي جاشو واستون پر کنه! همين کارو مي کردين
جواب سوال مارمولک هم اين کار نه قيزمول بازيه نه مارمولک بازي ، مطالعه در مورد loser رو توصيه مي کنم، کلي مطالعه کردم شدم loser!
خوب يه تست خودشناسي خوب
نتيجه من :
| You are a total loser, ouch! |
و با نتيجه :
90% are cooler, and
10% are more of a loser than you. |
]
شما هم اينجا مي تونين اين تستو بدين
http://www.nerdtests.com/ft_loser.php |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 2:48 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
حتي زيباترين و مغرورترين دخترها هم وقتي بت نياز دارن بات خوب ميشن و ميگن و ميخندن.
چيزي که درباره دخترها خيلي ازش بدم مياد همينه، استفاده ابزاري از زيبايي و نازشون براي اينکه کارشون راه بيافته، و بعدش هم بيخيال؛ خوبهاشون عين ماست رد ميشن، بدهاشون بت خنجر هم ميزنن.
به هر حال، تو براي کسي اينکارو کردي که دوستش داشتي. پس از اين لحاظ loser نيستي.
شايد در مورد انتخابت loser بودي. به هر حال، تجربه به من نشون داده که خيلي مردها وقتي کسي رو خيلي دوست دارن، به قدري ضعيف ميشن که از چشم اون ميافتن. اين براي چند نفر از بهترين دوستانم اتفاق افتاده. در صورتيکه اگر محکمتر مي ايستادند، شايد (ميگم شايد!) نتيجه بهتري ميگرفتن.
به هر حال، هر چند عشق خوبه، ولي معشوق لزوماً خوب نيست. تو اون فصل رو براي عشق خودت ترجمه کردي! |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 2:49 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 3:20 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
مرسي از اکتيو و هاني عزيز، به طور خلاصه بحث يه پاراگراف نيست که
خوب اينو بگم که فکر نکنين ، اون هيچ علاقه اي به من نداره،!
من واسه اون مثله يه داداشم (واي که از اين لغت چقدر خيلي بدم مياد ، خوبه خواهر ندارم!)
بارها اينو گفته و خواسته که بيشتر از اين انتظار نداشته باشم!
بحث شو بارها کرديم و کاري که ميتونه بکنه اينه که با درک اينکه من خيلي بهش وابسته ام، ترکم کنه! وقتي نمي تونه قبولم کنه
ولي اينکارو نکرد (پس زياد دوستم نداره) حتما مي دونين چي مي گم....
در مورد تصاوير سه بعدي هم ممنون ولي حس کنجکاويه و يه جوري گيري که به خودم دادم، بازم ممنون
____
جواب سوالاي هاني :
| وقتي ناراحت باشي گريه ميکني؟کلا پسرا تو خلوت گريه هم ميکنن؟ |
من بچگي خيلي گريه مي کردم ، فکر کنم از آخرين باري که گريه کردم 10-12 سالي گذشته باشه!
پسرا مي تونن گريه کنن، ولي من فکر کنم به دليل خشکي چشمم نمي تونم، و بارها بغض کردم و... بگذريم....
| چجوري ميفهمي عاشقي؟ |
(دليل شخصي) وقتي همه زندگيم سر يه شخص بهم مي ريزه، کلي خوابو رويا مي بينم، و تو ک سياهي زندگيم وجود لکه سفيدي رو پيش يکي(100% دختر) حس مي کنم
| دل آدم ها چند بخشه؟ |
د-ل-آ-دم-ها! 5 بخشه!
ولي جدا از شوخي بيمزه! فکر کنم کلا يک بخش باشه که ما سعي داريم قسمت قسمتش کنيم! با تمام وجود!
| زندگي چه رنگيه؟ فرم کليش چيه؟ |
بستگي به زندگيش داره ، زندگي من سياه با لکه سفيدي تو يه گوشه که اونم به سياهي مي زنه
فرم کليشم باز واسه من يه صفحه هست که داراي پشت و رويي هست که به هم نمي خورن ، و مي شه گفت زندگي يکي ممکنه زير و رو بشه ، مثلا واسه من کل سياهيا سفيد بشه و اون سفيديم قرمز بشه (آخرهlove)
____
پ.ن. : کليه افعال جمعي که مي گم فقط واسه اينه که مخاطب همه رو مي دونم ، و فکر نکنين ناراحت يا معذب شده باشم |
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2146 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 9:07 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 16:17 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2168 اعتبار کسب شده: 4423 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 19:27 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
دروود بر نبي عزيز.
والا سوال هاي زيادي به ذهنم نميرسه...چون پتت تو تالار کاملا رو ابه ...البته خودت پتت رو ريختي رو اب
حالا بگذريم. از سوال* هاي زير هر کدوم رو دوست نداشتي جواب نداه...اصلا مهم نيست..قربونت برم
1. بچگي ها اهل دختر بازيو اين لاس زدن تو خيابون و اينجور برنامه بودي يانه؟
2.طول روز رو چطور ميگذروني؟؟سرگرمي که معمولا انجامش ميدي چيه؟
3.بهترين موسيقي؟...بهترين فيلم.؟؟((فقط نام يک اثر))
4.ورزش ميکني؟؟بصورت روزانه و چيزي تو مايه هاي حرفه اي؟
5.خودت رو چجوري اروم ميکني...تخليه ذهن از چيز هايي که بهش احتياج نداره
6.يک سوال همگانيم((رو ازت نميپرسم...چون نمکي خواهد بود بر زخمت ))
اما در اين مورد ميتوني به اهنگ هاي متال رجوع کني(بالاخره وقتش رسيده )) جواب ميگيري
7. من خودم قبلا تجربه عجيب و سختي از شکست در عشق داشتم....به نظرت ما پسر ها کي ميخواهيم سر عقل بياييم و طرف رو با تمام قلب..وجود و ايمانمون انتخاب نکنيم.(اين تفکر کي در ذهن ما ثبت ميشه که قبل از ازدواج هميشه بايد اماده جدايي بود)) و براي اين روز اماده و خونسرد باشيم و روي روند زندگيمون تاثير نزاره.
8.نظرت در مورد من چيه؟؟
9..مسکرات ميخوري؟؟ کدوم رو ترجيه ميدي؟؟ ((اين از همون سوال ها بود*))
10. اين ها رو ول کن اصل حالت چطوره؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 19:55 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 22:35 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1127 اعتبار کسب شده: 3720 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
شنبه 30 تير 1386، ساعت 8:33 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1127 اعتبار کسب شده: 3720 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
شنبه 30 تير 1386، ساعت 8:38 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
راستي نبي يه سئوال دارم:
اگه يه زماني، مسائلي پيش بياد که به شما اثبات کنه، شخصي که دوستش داشتي و واقعا هم دوستش داشتي، اصلا نبوده اون کسي که تصور مي کردي. و با اون چيزي که ازش تو ذهنت ساخته بودي 360 درجه فرق داشته! چقدر از اينکه اتفاقي واسه اتصال شما به هم نيفتاده و خدا از اين بابت واقعا همراهيت کرده، خوشحال ميشي؟
آخه ما آدم ها هميشه اصرار داريم به چيزي که دوست داريم برسيم در حالي که خير ما در نرسيدن به اون چيز. خدا خير ما رو ميخواد و ما رو از هر گزندي دور نگه ميداره اما خودمون يه کم دير قبول مي کنيم و بهمون ثابت ميشه. |
|
_________________ بگذار حرفهايم را خلاصه کنم :
چنان دوستت دارم که قبول کرده ام ، تقدير ديگري جز اينگونگي تو نيست .
|
|
|
|
|
 |
Yaghma |