| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 0:30 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| بي ستاره نوشته بود: |
غريب جان
چرا شما تو پستهايي که تو تالار ميزارين خيلي رسمي عمل ميکنيد؟ خيلي تو چهارچوب عمل ميکنين.
بهتر نيست انعطافتونو بيشتر کنين؟ |
بنده کلاً آدم شوخي هستم و برخوردهام هم رسمي و جدي نيست؛ اما وقتي جايي مسئوليت داشته باشم، در اجراي اون کاملاً جدي هستم. اينجا هم همين جوره. غير از مواردي که به مسئوليتهاي مديريتي تالار بر مي گرده، در بقيه موارد به تساهل و تسامح اعتقاد دارم.
در مورد نحوه مديريت تالار هم به نظامي معتقدم که اسمش رو "پادگان دموکراتيک" مي گذارم. يعني چارچوبهاي سخت و مشخص قانوني و در داخل اون چارچوبها آزادي دموکراتيک. البته نظام فعلي که نظام دموکراتيک کاربر محور هست، با انديشه هاي مديريتي بنده چندان جور در نمياد. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 0:55 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 1:05 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
خوب ميخوام يه کم اين صندلي نسبتا گرمي که شما درست کردين رو يه مقدار داغش کنم... اما براي پيدا کردن چند سوال مناسب بايد يه کم وقت بذارم و از طرفي هم چون کاملا مشتاق به گرفتن رشوه از وحيد هستم؛ يه کم منتظرش ميمونم!
آخه دور از جونتون يه کم با هم نون و نمک خورديم*
خوب براي اينکه اشتياقش به رشوه دادن رو زياد کنم:
وحيد جان؛ داشتيم از تهران ميومديم ، با امير برزگر وسط اتوبوس ميرقصيدي چه حالي داشتي؟؟؟
وحيد جان؛ اصولا چه مواقعي از خنديدن ديگران آبروت ميره؟؟!(اينو ميخوام چهار گزينه اي کنم!!!)
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 1:35 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
| ...وحيد جان؛ داشتيم از تهران ميومديم ، با امير برزگر وسط اتوبوس ميرقصيدي چه حالي داشتي؟؟؟ |
هه؟! بنده شديداً تکذيب مي کنم. تا جايي که من يادمه، با يکي از اجناس لطيف داشتم مي رقصيدم.
| سراب نوشته بود: |
| ...وحيد جان؛ اصولا چه مواقعي از خنديدن ديگران آبروت ميره؟؟!(اينو ميخوام چهار گزينه اي کنم!!!) |
موقعي که منو با دختر عموم ببينين و فکر کنين دوست دخترمه و به گمان اين که يه کشف تاريخي انجام دادين از جلومون رد بشين و زير زيرکي بخندين. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 1:44 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 1:52 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 2:03 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
چرا هميشه از دور به نظر مياد که لاي موهات آشغال چسبيده...
چرا از دور به نظر ميرسه که يه سر دوشاخه پاور مغزت وصل به پيريز چونت..
تا حالا به اين فکر کردي که وقتي يک نفر صدات ميزنه و تو ميري که بهش جواب بدي..اون لحظه.. اونجا! ...که الأن نيستي....چه زيبايي عجيبي پيدا ميکنه....
تا حالا به اين فکر کردي حکمت اينکه از دور شبيه يکي از موجودات بي نظير و مهربان و دوست داشتني هستي چيه..اشتباه نکن اصلأ منظورم مرغ نيست ....
خيلي دوست دارم بدونم بعد اين همه سال و اين شيوه زندگاني پر بار نظر خودت در مورد عقلانيت پست تهي چيه... همين طور در مورد عواطف نينيئيسم...
مي خوام نظر شما را بدونم راجع به نظريه پرواز گورخرها در عالم اسرار آميز خيال ..و اينکه چقدر منطق شيعه ميتونه جوابگوي اين نوع طرز فکر و شيوه زندگي باشه...
.
.
.
البته ما قبلآ با عواطف نينيئيسم شما اشنايي داريم و انتظار هر گونه ي حرکتي رو از نظر دور نداشته ايم... |
|
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 19:53 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
يه سئوال ديگه :
چرا از اسم نيلوفر خوشت مياد
چرا هر وقت اسم نيلوفر مياد سر خوش ميزني |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 20:11 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| hadi نوشته بود: |
يه سئوال ديگه :
به همون دليل که تو از اسم نيلوفر خوشت مياد. (حکماً الان کف بر شدي! ) |
|
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 20:23 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| hadi نوشته بود: |
يه سئوال ديگه :
به همون دليل که تو از اسم نيلوفر خوشت مياد. (حکماً الان کف بر شدي! ) |
طفره نرو وحيد جان
جواب سئوالمو با سئوال خودم جواب ميدي
اينکه نشد صندلي داغ
فعلا شما رو صندلي داغي پس زود باش جواب بده
راستي براي چي بايد کف بر بشم |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1974 اعتبار کسب شده: 8530 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 20:34 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
خوب من دو تا سوال دارم که هر دوتاش يه سواله و دو تاش دو تا سواله!
چرا غريب آشنا خودش رو اينقدر بالا مي بينه؟؟
و دومي اين که ....
حالا همين يکي رو جواب بديد |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 22:10 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 22:16 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| sunson نوشته بود: |
| چرا غريب آشنا خودش رو اينقدر بالا مي بينه؟؟ |
اول اين که غريب آشناي دنياي مجازي و وحيد دنياي حقيقي هر دو يکي هستن. دوم اين که اين شخص شخيص بي شخصيت(!) ويژگي هاي زيادي داره که بعضي هاشون حتي ظاهراً متضادن. براي همين قضاوت در موردش به راحتي امکان پذير نيست. احتمالاً شما يه سري از اين ويژگي ها رو ديدي و يه سري ديگه اش رو نه. واسه همين چنين برداشتي کردي. |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 17 خرداد 1386، ساعت 22:55 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| چرا از اسم نيلوفر خوشت مياد |
چرا از يه خانم خواستي تا راز تو رو تو دلش نگه داره و به کسي نگه ؟ خوب اون خانم داره ميترکه و اگه کسي بهش رشوه بده ميگه ها !!! |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 18 خرداد 1386، ساعت 0:22 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|