| نویسنده |
پیغام |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1274 اعتبار کسب شده: 3423 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 18 خرداد 1386، ساعت 14:36 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
من هم وظيفه خودم مي دونم که تبريک بگم تولد 4 سالگي تالاررو
ايشالا همه باهم چشن صد سالگي تالارو مي گيريم! |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
شهرام بهامين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 آذر 1384 مجموع ارسالها: 71 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 39 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 18 خرداد 1386، ساعت 20:07 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
در فرهنگ ايرانيان باستان به مناسبت هاي بسياري چشن ها برپا مي شده و از هر بهانه اي براي شادي و شادماني بهره ها گرفته شده
اين فرصت را براي شادباشي دوباره مغتنم شمرده و اميدوارم دوستي هايي که در اين جامعه مجازي برپا شده به سمت دوستي هاي کاربردي و پايدار حقيقي ميل نمايد.
از احسان و وحيد و ساير دوستان دست اندرکار براي داشتن شهامت راه اندازي تالار و پايداري در اداره آن سپاسگزارم |
_________________ براي اشتراک در شبکه و عضويت در باشگاه دانش آموختگان دانشگاه شيراز www.SUA.ir را ببينيد.
|
|
|
|
|
 |
asghar  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 444 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 19 خرداد 1386، ساعت 15:29 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
تولد تولد تولدت مبارک
مبارک مبارک تولدت مبارک |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 19 خرداد 1386، ساعت 16:29 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
امروز دقيقاً چهارمين سالگرد تولد تالارهاي گفتمانه ها! يه نگاهي به تاريخ عضويت "غريب آشنا" بندازين.
<--------------
|
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3166 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 19 خرداد 1386، ساعت 18:03 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1036 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 19 خرداد 1386، ساعت 18:34 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
چهار سالگي تالار را تبريک مي گم، البته بچه که چه عرض سايت براي احسان از يه عيال (همسر) هم بيشتره ارزش داره، هر چند وقت يه بار هم به تيپ و لباس و سرخاب ماتيکش مي رسه، و هميشه مواظبه اين عيال راه کج نره آدماي ناباب واردش نشن و از اين صحبتا.... چون خودم هم يه سايتکي دارم مي دونم دقيقاً چي مي گم.
غريب آشنا هم مي تونن اين وسط نقش «برادر عيال» را بازي کنند تا محرم باشند، و خداي نکرده مشکل شرعي پيش نياد و ما هم قوم و خويشاي دور و نزديک خانوم و احسان اينا... |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 19 خرداد 1386، ساعت 23:19 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
تالارهاي گفتمان هر چيزي که باشه و هر جوري مديريت بشه، بدون وجود کاربران خوبش هيچي نيست. از اين که باز هم در بينمون هستي، خوشحالم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3365 اعتبار کسب شده: 3724 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 22 خرداد 1386، ساعت 0:43 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
I would like to express my grateful thanks from the deepest part of my heart with all due respects to all Admins
specially Bozorg Admin, Ehsan jaan and Vahid for all their efforts in order to up grate the Forum for us
at its 4th year of existance
I hope all the Users try their best to make a positive and friendly atmosphere whereupon we can create lots of fun and lovely memories in Forum
Time flies
Be careful of the way using it
|
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1219 اعتبار کسب شده: 6022 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 خرداد 1386، ساعت 16:27 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|