| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3497 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 19:11 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
خانم صداي دل يا همون سيماي عزيز. من که آرايش نميکنم و موهام رو بيرون نميزارم آيا با دختري که همهء اين کارها رو مي کنه. با نامحرم دست ميده و.... برابرم ؟ آيا خدا براي من امتيازاتي قائل نيست ؟
|
جاى شک نيست که حجاب يک امر ضرورى از ديدگاه اسلام است و پوشش يک حکم اسلامى واجب براى زنان مسلمان است. سزاوار است به دختري که همهء اين کارها رو مي کنه و بعد شب (با رعايت حدود الهي) با يکي مي خوابه اعلام شود خدا براي اون امتياز بهتري قائل ميشه ( بنابر حکم مشهور ميان همه فقها شيعه اماميه، رضوان الله عليهم).
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3573 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 20:51 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2371 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 21:00 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3573 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 21:04 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2371 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 21:12 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 21:31 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
آنکس که بداند و بداند که بداند.................. اسب خرد از گنبد گردون بجهاند
آنکس که نداند و بداند که نداند.................. لنگان خرک خويش به مقصد برساند
آنکس که بداند و نداند که بداند.................. بيدار کنيدش که بسي خفته نماند
آنکس که نداند و نداند که نداند.................. در جهل مرکب ابدالدهر بماند |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2231 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: GRIGORY سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 21:44 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
خانم صداي دل يا همون سيماي عزيز. من که آرايش نميکنم و موهام رو بيرون نميزارم آيا با دختري که همهء اين کارها رو مي کنه. با نامحرم دست ميده و.... برابرم ؟ آيا خدا براي من امتيازاتي قائل نيست ؟
|
جاى شک نيست که حجاب يک امر ضرورى از ديدگاه اسلام است و پوشش يک حکم اسلامى واجب براى زنان مسلمان است. سزاوار است به دختري که همهء اين کارها رو مي کنه و بعد شب (با رعايت حدود الهي) با يکي مي خوابه اعلام شود خدا براي اون امتياز بهتري قائل ميشه ( بنابر حکم مشهور ميان همه فقها شيعه اماميه، رضوان الله عليهم).
 |
براستي اسلام دين حق و حقيقت ميباشد.
و جنبش هاي اسلامي از توانايي مانور و قدرت انعطاف پذيري بالايي برخوردار هستند.
از اين رو بعد از پيمودن مراحل بسيار سخت و رسيدن به اوج معنويت...به امتيازاتي که خداوند برايشان
قائل شده دست يافته و خود را چون موجودي کاملا ازاد وراي تمام محدوديت هاي اسللامي درک ميکنند.
در اين مرحله از معنويت ديگر واجبات دنيوي جايي ندارند. |
|
_________________ its your time LUCIFER
rise and terminate the stupidity of darkness
illuminate the world to the light of
THE LORD
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 23:02 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
صداي دل خانم.
از شما ديگه بعيد بود!
شايدم نبود، من اشتباه ميکردم.
کسي که هر شب بغل يکي ميخوابه، به بهشت نميره. کسي هم که خارج از قانون زنا کنه به بهشت نميره.
قانون ازدواج براي دوري از رفتار جنسي افراطي است. اسلام تأييد نميکنه که کسي بياد به طور ظاهري تحت پوشش قوانين، اونها رو دور بزنه و کار خودش رو بکنه. مثل کساني که با بهونه هاي مختلف شرعي تلاش کنن که ربا بگيرن، يا رشوه بگيرن، يا در معامله تقلب کنن.
يا فرض کن کسي که ظاهراً طبق قانون معامله کنه، ولي ايجاد انحصار کنه، احتکار کنه، مالش رو جمع کنه و به فقير نده، گرون بفروشه. اينها ملعونند، ولو به صورت اصطلاحي "کلاه شرعي" جور کنن.
کسي هم که براي هرزگي کلاه شرعي جور کنه ملعونه. اما کسي هم که شرع رو رعايت نکنه و بگه ازدواج يعني با هر کي که دوست داشتي بخواب، مهم نيست ازدواج، مهم نيس تو يا اون متأهل باشين، مهم نيست اون ديروز با يکي ديگه بوده و تو ديروز با يکي ديگه، اينهم درست نيست.
در مورد عکس، احتمالاً اين يک روش علميه که عکس از هواداران يکي بزنيم، بعد خود اون فرد رو زير سؤال ببريم. بسياري از غير مسلمونها و يا مسلمونهايي که پايبند به احکام نيستند از حزب الله هواداري ميکنن.
خدمت majid-zionist هم عرض کنم اين که کسي که پايبند حجاب نيست، از موضع سياسي حزب الله لبنان حمايت کنه، مشکل نداره. مشکل وقتيه که ارتش اسرائيل براي جذب نيرو در ارتش، عکسهاي برهنه دخترايي که دوره سربازيشون رو ميگذرونن روي بروشورهاش چاپ کنه.
تازه دارم از سه دوست عزيز روش تفکر و استدلال رو ياد ميگيرم. از اميد روش تمسخر رو، از صداي دل روش "دلم ميخواد" رو. از majid که خيلي وقته روش "حق با اسرائيله" رو ياد گرفتم. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 20 تير 1386، ساعت 10:37 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
من فکر مي کنم به اندازه کافي حرف زده شده و افراد مطالبشون رو بيان کردند .
ما قرار نيست به زور کسي رو به بهشت بفرستيم يا به جهنم . خودمون سعي مي کنيم بريم بهشت .
سعي مي کنيم هرچه بيشتر به دستورات خدا عمل کنيم . اگر هم چيزي از دستمون در مي ره به خاطر ضعيف النفس بودنمونه . هرکس هم ميگه شما که ادعاي مسلموني داريد چرا فلان کار و فلان کار رو مي کنيد بهش ميگم حق با توئه .
نبايد خلاف دستورات خدا عمل کنيم . سعي مي کنيم ولي تا رسيدن به تکامل هنوز فاصله زيادي داريم . البته اين فاصله زياد باعث نا اميدي ما نمي شه و باعث نميشه که قيد همه چيز رو بزنيم . چون اونوقت فاصله مون بيشتر هم ميشه . بالاخره انساني که 999 تا گناه داره بهتر از اونيه که 1000 تا گناه داره . (يک امضاي ديگه براي اميد جور شد)
اگر هم مي بينيد روي بعضي مسائل پافشاري مي کنيم و مرتبا اون ها رو بيان مي کنيم به دو دليله :
1- حفظ اصول و مباني دين و دور نگه داشتن اونها از خرافات و بدعتها و بحث و کنکاش در مورد اونها
2- براي تذکر . تذکر به خودمون و دوستانمون . اونهايي که به تذکر ما نياز دارند و ما هم به تذکر اونها نياز داريم . براي اينکه در کار خير به هم ديگه کمک کرده باشيم . براي اينکه دنيا با ظواهرش و زرق و برقش ما رو با خودش نبره . براي اينکه يادمون بمونه که بايد لقمه اي که مي خوريم حلال باشه .
سعي مي کنيم نفسمون رو مطابق دين تربيت کنيم نه اينکه دين رو مطابق با اميال و خواسته هامون تفسير کنيم (همون کلاه شرعي - يک نفر روبه قبله نشسته بود و داشت ادرار مي کرد . کسي رد شد و بهش گفت رو به قبله نشستي . طرف همون طور که داشت کارش رو انجام مي داد سرش رو کج کرد ) |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
پريشان  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 30 مهر 1386 مجموع ارسالها: 25 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سرزمين آتش جنسيت: زن |
 |
جمعه 18 آبان 1386، ساعت 19:55 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
شما به بهشت رفتنتون ادامه بدين! ما نه غم دوزخ داريم و نه هوس بهشت.
به قول خيام: خوش باش دمي.. که زندگاني اين است. |
|
_________________ دريغا که بي ما بسي روزگار
برويد گل و بشکفد نو بهار
بسي تير و دي ماه و ارديبهشت
بيايد که ما خاک باشيم و خشت
|
|
|
|
|
 |
wilson  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 29 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 209 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 بهمن 1386، ساعت 16:46 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من هر کي دين رو يه جوري نگاه ميکنه!!!
شايد يکي نخواد ازش اين سوال رو بپرسيد؟؟!!!
به خود فرد مربوطه!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1784 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 بهمن 1386، ساعت 16:49 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
نه |
|
_________________ پسر شجاع در جمع دانشجويي:" به خدا سوگند که پست رياست جمهوري برايم از پيشاب بز هم کم ارزش تر است."
|
|
|
|
|
 |
|
|