| نویسنده |
پیغام |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1219 اعتبار کسب شده: 6020 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 7:07 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
من دنبال اينم که يه ديتابيس (که نوعش مهم نيست) رو در فلش باز کنم و مديريت کنم .
کسي ميتونه منو کمک کنه ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 15:47 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
توصيه مي کنم به جاي database از xml استفاده کني ( البته xml database هم هست ) به اين ترتيب کارت در واقع مي شه کار با فايل text |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7159 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 16:39 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| ALPHA نوشته بود: |
سلام
من دنبال اينم که يه ديتابيس (که نوعش مهم نيست) رو در فلش باز کنم و مديريت کنم .
کسي ميتونه منو کمک کنه ؟  |
من فلش کار نيستم، البته سوالت هم گنگ هست.
اما اگه درست برداشت کرده باشم، بايد يه کد (مثلا php) روي سرور داشته باشي که برات query بزنه و خروجي رو به صورت xml براي flash بفرسته. اين رو ميدونم که فلش ميتونه فايل xml يا txt رو به سادگي باز کنه و ازش اطلاعات رو دربياره. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1219 اعتبار کسب شده: 6020 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 23:04 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
من بيشتر دنبال مديريت ديتا بيس اکسس ميگردم و متاسفانه هنوز XML هم کار نکردم .... با اين شرايط من آيا کسي مي تونه کمکم کنه ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7159 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 23:13 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| ALPHA نوشته بود: |
| من بيشتر دنبال مديريت ديتا بيس اکسس ميگردم و متاسفانه هنوز XML هم کار نکردم .... با اين شرايط من آيا کسي مي تونه کمکم کنه ؟ |
ممکنه به طور دقيق بگي که ميخواي چيکار کني؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 23:30 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| ممکنه به طور دقيق بگي که ميخواي چيکار کني؟ |
فرض کنيد که من نقشه شيراز رو در فرم فلشم دارم
حالا مي خوام موقع نمايش وقتي کاربر روي يک مکان خاص کليک کرد اطلاعات اونجا رو بهش بده
مثلا روي يک مسجد کليک ميکنه اطلاعاتي مثل نام/ آدرس/ ضرفيت / تاريخ تاسيس / و.. رو بهش ميده
و اين اطلاعات از يک بانک اطلاعاتي خونده بشه و فقط نمايش داده بشه
اگر بانک اون mdb باشه بهتره
مشکل من فقط در خوندن اطلاعات از بانک هست
اگر کسي ميتونه دستورشو برام بنويسه ( کد Action Script خود فلش) |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 23:39 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
متاسفانه من اکشن اسکريپت نويسي رو اونقدر بلدم که مرحوم پدربزرگم C بلد بود!
اما ميدونم که نوشتنش سخت نيست.
شما بايد يه فايل asp يا php ساده بنويسي که با داشتن مختصات (يا کد يا هر اطلاعات قابل اتکاي ديگري) از ديتابيس اطلاعات را استخراج و در خروجي بنويسيد (صرفا اطلاعات را و نه html)
اين رو ميدونم که در فلش به سادگي ميشه اين اطلاعات رو خوند (با يه خط دستور) و البته من بلدش نيستم!
متاسفانه خود فلش رو ندارم تا بتونم برات پيداش کنم، اما اگه نتونستي خودت پيداش کني ميتونم از دوستام بپرسم. |
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 23:42 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
ممنونم احسان جان من سعي خودمو ميکنم . اما هر کمکي ميتونه منو زودتر به نتيجه برسونه |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|