| نویسنده |
پیغام |
نيلوفر  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 02 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 353 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اصفهان سن: 17 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 21:03 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
جدیدترین روش برای پی بردن به Invisible بودن افراد در یاهو مسنجر
بدین منظور:
کافی است به سایت اینترنتی http://www.xeeber.com بروید. پس از ورود به صفحه کافی است به جای عبارت Yahoo ID ، آیدی شخص مورد نظر را تایپ کنید و روی دکمه ذره بین کلیک کنید یا Enter بزنید. پس از چند ثانیه سیستم برای شما مشخص میکند که آیا فرد مورد نظر آنلاین است یا آفلاین. لازم به ذکر است این وب سایت و سیستم اعجاب انگیز آن توسط تیم امنیتی آشیانه راه اندازی شده و یک وب سایت کاملا ایرانی است! جالب است که یاهو در تلاش برای درک این موضوع است که این سایت چگونه ID ها را مشخص می نماید |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 21:15 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| نيلوفر نوشته بود: |
| جالب است که ياهو در تلاش براي درک اين موضوع است که اين سايت چگونه ID ها را مشخص مي نمايد |
دوست دارم منبع اين سخن را بدانم
ياهو خودش گفته ؟
فکر نکنم ياهو انقدر خنگول باشه |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4992 اعتبار کسب شده: 9848 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 21:53 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| Oscar نوشته بود: |
| نيلوفر نوشته بود: |
| جالب است که ياهو در تلاش براي درک اين موضوع است که اين سايت چگونه ID ها را مشخص مي نمايد |
ياهو خودش گفته ؟
فکر نکنم ياهو انقدر خنگول باشه |
جدي نگير! جزو چرنديات اينترنتي هست!
اين جور نرم افزار ها معمولا يه درخواست براي وب کم، ويس و امثالهم کاربر ارسال ميکنند و چون در اين حالت وضعيت با وقتي که کاربر واقعا آنلاين نباشد متفاوت است، به سادگي ميتوان آنلاين يا آفلاين بودن کاربر را تشخيص داد.
به عنوان نمونه اين نرم افزار رو ببين: http://www.buddy-spy.com
___
تولدت مبارک |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 21:59 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اين سايت زير نظر گروه آشيانست و يک مقاله هم من خوندم که yahoo واقعا مي خواد بدونه چطوري اين سايت کار مي کنه اگه منبعش يادم اومد ميگذارم
_________________ پرسپوليس اول ميشي،ولي آخرم بشي دوسِت داريم
|
|
|
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 342 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 23:26 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
يکي از دوستان من در سفري به تهران با يکي از بچه هاي آشيانه ملاقات کردند و در مورد اين سايت پرسيده که به مطالبي جالب اشاره کردن گزيده ي از آن
مدتي که yahoo messanger 8 اومده بود کار نمي کرد ولي با تلاش بچه ها درست شد.
به نظر شما گروهي به اين معروفي کاري را بدون سود انجام مي دهد؟؟
معلومه که نه اين گروه با يک ايده ي جالب توانستند تعداد زيادي id زنده را براي فروش به سايت هاي تبليغاتي پيدا کنند
پس ايراني ها را هم دست کم نگيريد اين گروه کار هاي زيادي انجام داده و مي دهد. |
|
|
|
|
|
|
 |
رحمان  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 22 تير 1385 مجموع ارسالها: 10 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اصفهان جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 13:10 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
|
اين مطلب در يکي از شماره هاي اخير جام جم (ضميمه ي کليک ، روزهاي يکشنبه) به چاپ رسيده است! (اگه شماره ش رو ميخواين بايد بگردم پيدا کنم، ولي هست) |
|
_________________ آنکـــــــه دائم هوس سوختن مـــــا مي کرد / کـــــــاش بنزين مرا نيـــــز مهيّــــــــــا مي کرد! / پمپ بنزين و صف و کارت و منِ پيت به دست... / کــــــاش مي آمد و از دور تماشا مي کرد !
|
|
|
|
|
 |
نيلوفر  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 02 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 353 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اصفهان سن: 17 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 01 شهريور 1386، ساعت 6:51 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
در ادامه.......
جديدترين راهي که پيدا کردم سايت http://www.invisible.ir هستش که چند تا مزيت داره.
اولا، صفحه خيلي سبکه و زود Load ميشه
دوما، هر ID که وارد کني در عرض 3 سوت آمارش رو ميده و اگر Invisible باشه دستش رو براتون رو ميکنه.
براي رو کردن دست متقلبين
منبع : يک ايميل سرگردان |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|