| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2876 اعتبار کسب شده: 5115 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 21:40 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| شهرام بهامين نوشته بود: |
| سلام دوست عزيز ... |
سلام آقاي بهامين ، مدت زياديه که تاپيک شما در صفحه نخست بود ويک دفعه هم که مي خواستم بيارمش پايين ، احسان مخالفت کرد تا اين که چند روز پيش براي صفحه اول چهار تا موضوع داشتيم : گردهمايي ، شهادت حضرت زهرا (س)، ، دوستانه اي براي دوست و تاپيک شما ، با توجه به اين که نزديک ترين برنامه شما مربوط به 25 خرداد بود تاپيک هاي ديگه به روزتر بود مجبور شدم بيارمش پايين(تغيير نوع تاپيک از خبر به مهم) ، در ضمن به نظر من اگر شما تاپيکتان را يک هفته قبل از هر برنامه يا در بازه هاي زماني خاصي که داريد بالا بياوريد بهتراست ! چون وقتي به مدت زياد اينجا باشه چشم آدم بهش عادت مي کنه واگر تغييري هم بديد کسي متوجه نميشه و در ضمن صفحه نخست تالار هم نبايد مدت زيادي يکنواخت باشه ، به هر حال اين نظر منه ، اميدوارم دلخور نشده باشيد .
يک سوالي هم که داشتم اينه : تالار چقدر در مورد اطلاع رساني برنامه هاي گردشگري شما موثر است !؟ |
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1906 اعتبار کسب شده: 8529 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 12 خرداد 1386، ساعت 23:38 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
امروز گردهمايي انجام شد و يکي از دلايل برگشت من هم همين گردهمايي بود!
خوب داره سيستم من به دلايل نامعلومي ريست ميشه.
برميگردم در مورد گردهمايي مي نويسم تا يه نيم ساعتي ديگه |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 12 خرداد 1386، ساعت 23:47 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
ما هم بوديم...
کمي تا قسمتي هم خوش گذشت....
خداييش اگه برهان و هومن و من( ) نبوديم اصلا خوش نميگذشت....
توضيحات اضافي رو هم دوستان خواهند داد... |
|
_________________ باور کردني نيست....
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1906 اعتبار کسب شده: 8529 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 12 خرداد 1386، ساعت 23:53 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 12 خرداد 1386، ساعت 23:55 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2876 اعتبار کسب شده: 5115 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 0:38 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
خب همين طوري که کلاغ سفيد عزيز و سان سون غير عزيز گفتند گردهمايي امروز برگزار شد ، گردهمايي متفاوتي داشتيم ، دوستان جديدي مثل برهان و man به جمعمان اضافه شدند ، چهره جديدي از سياسفيد ديدند ، بنده پتانسيل همه گونه خرابکاري و تريپي را دارم ، موش مردگي گرفته تا خرس مردگي و شير مردگي و ... ، در مجموع احساس مي کنم شبي اين جو گرفتگي بيش از حد من باعث شد يه عده از دست من ناراحت بشن ، که همين جا از شون معذرت مي خوام ، رايکا خانم هم خيلي افتخار دادند که در جمع ما شرکت کردند ،از اس ام اس و من(man) و کلاغ سفيد هم که قدم زنجه فرمودند و دعوت ما را لبيک گفتند ، خيلي ممنونم فعلا حرفي براي گفتن ندارم تا بعد که از اتهامات وارد شده به خودم بخوام دفاع کنم ، توضيحات من به صورت تصويريه که تا لحظاتي ديگه مشاهده مي فرماييد ، لازمه توضيح بدم کيفيت عکسا خوب نيست ، قول ميدم با اينترنت بهتر عکسها را با کيفيت تر بگذارم ، يه سري عکسهاي ديگه مراسم هم روي حافظه سرابه که بعدا براتون اپلود مي کنم .
|
|
اين مطلب آخرين بار توسط سياسفيد در يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 1:07 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 0:40 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 0:42 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 0:43 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 0:44 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 0:44 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 0:56 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 1:11 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
سلام دوستان امشب جاي همه شما خالي رفته بوديم خوابگاه ارم و گردهمايي برگزار کرديم . جاي همه خالي بود . آقايان احسان . غريب اشنا و اوسکار . برهان. sms. هاروارد و خانوم رايکا و ديگر دوستان به محفل دوستانه ما رونق دادن . تشريف آوردن سياه سفيد چند تا سوتي داد . خودمونيم اينم احسانم آدم با حالي هست . آخر کار هم رفتيم يه کم چرخيديم يه سر به تالار طوبي زديم ولي بسته بود... |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
برهان  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 01 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 41 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 2:22 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
سلام آقا امشب جاتون خالي بود من ديگه نميگم کيا بودن چون همه گفتن ، سياسفيد خيلي با حال بود خيلي به جمع رونق داد ، احسان هم بسيار پسر جالبي هست واقعا خوشحال شدم از آشنا شدن با هاش، واقعا اگر کلاغ سفيد با حال و Oscar و سياسفيد نبودن اينقدر خوش نمي گذشت، آخر شام هم ما واسه اذيت بچه ها رفتيم پايين و برخلاف گذازش هاي غلط داوطلبانه برگشتيم و پول و حساب کرديم ناگفته نماند که احسان گل مي خواست نگذارد که حساب کنيم که ما نگذاشتيم ، جاتون خالي بعد يه سفر علمي من ، احسان ، سياسفيد ، غريب آشنا و حاج محمد به منطقه
طوباييه داشتيم که همانطور که حاج محمد گفتن تعطيل بود البته عکس هايي گرفته شد که حتما در آينده نزديک در سايت قرار داده خواهد شد ...
در پايان پست دلم نمي ياد عادت خوبم را ترک کنم، از همه ي دوستان غريب آشنا عزيز به خاطر سخنراني خوبش و اخلاق خوبش ، SMS و MAN به خاطر حضور گرم و صميمي شون ، سياسفيد يه خاطر وجود پاک، شاد ، مهربان، مودب،با مرام و صميميش ، احسان گل به خاطر بزرگواري اخلاق خوب و ... و Oscar عزيزم به خاطر شيطنت، باحالي و مرام ،کلاغ سفيد به خاطر همه ي چيزاي خوب قبلي که نوشتم و حضور ساير دوستان در اين گردهمايي تشکر کنم.
شاد و پيروز و سر بلند باشيد |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 13 خرداد 1386، ساعت 9:26 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|