| نویسنده |
پیغام |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 06 خرداد 1386، ساعت 22:24 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
امروز وقتي پست باربد (عصرها)رو ديدم يادم افتاد جاي همچين تاپيکي خاليه.
اين تاپيک رو براي امثال باربد که اهل شعر گفتن هستند و صد البته مولانا mhaji ايجاد کردم.هر کسي شعري گفته که ميخواد بقيه هم بخونن ميتونه اينجا بذاره. |
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1219 اعتبار کسب شده: 6020 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 07 خرداد 1386، ساعت 15:34 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 07 خرداد 1386، ساعت 18:14 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| s.m.s نوشته بود: |
| ...اين تاپيک رو براي امثال باربد که اهل شعر گفتن هستند و صد البته مولانا mhaji ايجاد کردم.هر کسي شعري گفته که ميخواد بقيه هم بخونن ميتونه اينجا بذاره. |
لازم دونستم اسم بزرگان ديگه اي که دست و قلمي در شعر و شاعري دارن رو هم بگم: هاروارد، آرموازن، مسافر کوير، سالم و خيلي از دوستان ديگه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 07 خرداد 1386، ساعت 22:03 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |