صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
امتيسآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 15 دي 1385
مجموع ارسالها: 47
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: نامشخص
ارسال يکشنبه 06 خرداد 1386، ساعت 16:11
 1 سال و 5 ماه پيش

سلام
من واسه درس طراحي الگوريتم ام يه پروژه دارم با اين موضوع:
الگوريتمهاي ژ نتيک و کاربردآن در حل مسائل
اگه کسي مطلبي داره يا مي تونه منو راهنمايي کنه
خوشحال مي شم اينم آدرس ايميل :
liliase_roze@yhoo.com

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 06 خرداد 1386، ساعت 16:36
 1 سال و 5 ماه پيش

امتيس نوشته بود:
سلام
من واسه درس طراحي الگوريتم ام يه پروژه دارم با اين موضوع:
الگوريتمهاي ژ نتيک و کاربردآن در حل مسائل
liliase_roze@yhoo.com

ها! بايد باشه! سرچ کن! Wink

ضمنا به اون مي‌گن تحقيق نه پروژه که اساتيد محترم با هزار آرزو طرح مي‌کنن تا دانشجو رو وادار به جستجوي دانش کنن. Wink

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط عبود در تاريخ يکشنبه 06 خرداد 1386، ساعت 20:52 ويرايش شده است.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
ارسال يکشنبه 06 خرداد 1386، ساعت 18:30
 1 سال و 5 ماه پيش

کلمات کليدي که مي توني توي جستجو استفاده کني، "Genetic Algorithm" يا "GA" و "Applications" هست. در ضمن جستجو بين فايلهاي PPT و يا PDF مي توه کارت رو خيلي راحت تر کنه. توصيه مي کنم دنبال مطلب فارسي نگردي که چيزي پيدا نمي کني.

نمونه اي از يک جستجوي مناسب

خوب جستجو کردن در اينترنت يه هنره. اگه اين هنر رو نداشته باشيم، نمي تونيم از اينترنت استفاده مطلوب کنيم.

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3419
ارسال يکشنبه 06 خرداد 1386، ساعت 22:19
 1 سال و 5 ماه پيش

امتيس نوشته بود:

...
liliase_roze@yhoo.com

در اينجا بايد ميگفتيد «ممنون ميشم» يا «تشکر و قدرداني ميکنم»
«خوشحال ميشم» معمولا براي پيشنهاد کمک به کار ميره نه درخواست کمک!
ذکر اين نکته ساده شايد به نظر خنده دار و مسخره بياد ولي به نظر من ارزشش از صدها الگوريتم ژنتيک بيشتره. چون يه درس زندگيه! Smile
ضمنا فکر کنم در آدرس ايميل شما a ياهو هم از قلم افتاده.
وقتي شما درخواستي رو به اين شکل - سرسري - مطرح ميکنيد تا چد حد انتظار داريد مخاطب جدي بگيردش؟!

1
1
0
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1132
اعتبار کسب شده: 3865
ارسال دوشنبه 07 خرداد 1386، ساعت 0:22
 1 سال و 5 ماه پيش

mhaji نوشته بود:
امتيس نوشته بود:

...
liliase_roze@yhoo.com

در اينجا بايد ميگفتيد «ممنون ميشم» يا «تشکر و قدرداني ميکنم»
«خوشحال ميشم» معمولا براي پيشنهاد کمک به کار ميره نه درخواست کمک!
ذکر اين نکته ساده شايد به نظر خنده دار و مسخره بياد ولي به نظر من ارزشش از صدها الگوريتم ژنتيک بيشتره. چون يه درس زندگيه! Smile
ضمنا فکر کنم در آدرس ايميل شما a ياهو هم از قلم افتاده.
وقتي شما درخواستي رو به اين شکل - سرسري - مطرح ميکنيد تا چد حد انتظار داريد مخاطب جدي بگيردش؟!

خدمت حضرت مولانا mhaji بايد بگم که: ممنون ميشم رو يه آقاي محترم مينويسه نه يه خانم محترمه که بجاي دريافت اطلاعاتش روي همين سايت ترجيح ميده با ميل شخصي اين کار رو انجام بده.. و اينکه خود کلمه lili در اول ميل باعث دريافت کامل ترين اطلاعات خواهد شد... پس اينکه اين موضوع ممکنه به يه آشنايي ختم بشه باعث خوشحاليه نه تشکر Whistle

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

1
1
0
honeyآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 982
جنسيت: زن
ارسال جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 22:35
 1 سال و 5 ماه پيش

من در رابطه با ژنتيک الگوريتم يکسري پاورپوينت لاتين و فارسي دارم ..که براي شما ميل ميکنم ..
اما يسري مطالب در رابطه با الگوريتم ژنتيک يکي از دوستانم در اختيارم قرار داده که فکر ميکنم اگر قسمت بندي بشه و يکباره در اين تاپيک گذاشته نشه بهتر باشه ..مطالعش خسته کننده نمي شه و تعداد افراد بيشتري از اين تاپيک استفاده مي کنند..مهم ترينش هم اينه که ارسالش براي من راحت تره.. . Rolling Eyes اميدوارم در اين قسمت کسايي که ميتونن همکاري کنن دريغ نکنن (وگرنا با حکيم طرفيت Wink )

(Introduction to Genetic Algorithm)

در اين تاپيک سعي براين است که در رابطه با پروژه ياهمون تحقيق که درمورد الگوريتم ژنتيک است صحبت شود...به معرفي اين نظريه پرداخته شود، علت و چگونگي به وجودآمدن آن بيان شود، کاربردهاي آن در رشته هاي مختلف علومبيان شود، کساني که دراين زمينه فعاليت کرده ا ندوروش هاي مختلف آن را کشف کرده اند معرفي گردند، تاريخچه اين نظريه و.... بيان شود و....

اين پروژه درسه فصل ارائه شده است که فصل اول در مورد سه قسمت ميباشد، که قسمت اول ژنتيک پزشکي و قسمت دوم هوش مصنوعي که الگوريتم ژنتيک زير شاخه آن مي باشد وقسمت سوم شامل معرفي الگوريتم ژنتيک مي باشد.
ودر فصل دوم و سوم که هنوز کامل نيست در نظر گرفته شده که به چگونگي و روش حل مسائل به وسيله الگوريتم ژنتيک و مثال هايي از اين نظريه که درنرم افزار مطلب وجود دارد پرداخته شود..

در ابتدا منابع رو ذکر ميکنم که کسي گله مند نشه :

Angel
مقاله استاد راهنما
همکاري همکلاسي خوبم Angel که منابعي که ايشون معرفي کردن :

کتاب فيزيک پزشکي نويسنده: تامسون

و منابع اينترنتي:

www.barnamenevis.orghttp://
www.shirazee.persiangig.comhttp://
www.Genetic.4t.comhttp://
http://www.Angah.blogfa.com
http://www.shandizweb.com
www.fa.wikipedia.orghttp://
www.sapco.irhttp://

با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.

2
2
0
honeyآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 22:41
 1 سال و 5 ماه پيش

آشنايي با الگوريتم ژنتيک

1-1ساختمان و عمل ژنها

در طي 20 سال گذشته، اطلاعات ما درباره ساختمان وعمل ژنها در سطح مولکولي , پيشرفته قابل توجهي داشته است. اخيرا دانش ما با درک عميق سازمان ژنوم انساني در سطح توالي DNA آن تقويت شده است.
اين پيشرفت ها تا حد زيادي از طريق کاربرد ژنتيک مولکولي و ژنوميک براي بسياري از وضعيت هاي باليني به وجود آمده است که به موجب آن وسيله اي براي راههاي اختصاصي جديد در ژنتيک پزشکي فراهم مي شود.

اطلاعات روز افزون درباره ژنها وسازمان آنها در ژنوم بستگي زيادي به پزشکي و درک ما از فيزيولوژي انساني دارد. همانطوريکه برنده جايزه نوبل پال برگ Paul Berg در طلوع عصر جديد مي گويد:
همانطوريکه دانش پزشکي امروزي ما، بر روي اطلاعات ما بر روي آناتومي، فيزيولوژي و بيوشيمي اتکا دارد، در آينده پزشکي بايد در روي آناتومي مولکولي، فيزيولوژي و بيوشيمي ژنوم انساني تکيه داشته باشد. ما نيازمند اطلاعات بيشتري درباره جزئيات سازمان ژنوم انساني و کارکرد و تنظيم آن هستيم. ما همچنين نياز به پزشکاني داريم که چون آگاهي جراحان قلب درباره ساختمان و عمل قلب، درباره فيزيولوژي و آناتومي کروموزومها و ژنها آگاه باشند.

2
2
0
honeyآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 23:06
 1 سال و 5 ماه پيش

1-1-1ساختمان DNA

يک ماکرومولکول اسيد نوکلئيکي پليمري است که از سه واحد ترکيب شده است: يک قند پنج کربنه، دزاکسي ريبوز: يک باز نيتروژن دار، و يک گروه فسفات.
بازها از نوع پورين و پيريميدين هستند.
در DNA، دو باز پورين، آدنين (A) و گوانين (G) و دو باز پيريميدين، تيمين (T) و سيتوزين (C) وجود دارد.
هر نوکلئوتيد از يک باز، يک فسفات و يک دنباله قندي تشکيل شده است که واحدهاي دزاکسي ريبوز مجاور هم در آنها بوسيله پيوندي فسفودي استري در جهت 5َ به 3َ پليمريزه شده و زنجيره بلند پلي نوکلئوتيدي را تشکيل مي دهند.
در ژنوم انساني اين رشته هاي پلي نوکلئوتيدي (در شکل مارپيچ دوتايي) از صد ميليون نوکلئوتيد تشکيل شده اند که اندازه آنها از 50 ميليون جفت باز (براي کوچکترين کروموزوم، کروموزوم 21) تا 250 ميليون جفت باز (براي بزرگترين کروموزوم، کروموزوم يک) متغير است.
ساختمان آناتوميک DNA حاوي اطلاعات شيميائي است که انتقال دقيق اطلاعات ژنتيکي از يک سلول به سلولهاي ديگرش و از يک نسل به نسل بعدي را فراهم مي کند.
همينطور ساختمان اوليه DNA توالي اسيدهاي امينه را در زنجيره پلي پپتيدي پروتئين ها مشخص مي کند.
اين خواص ناشي از ماهيت زيبائي مولکول DNA . ساختمان حالت طبيعي DNA است.که جيمزواتسون James Watsom و فرانسيس کريکFrancis Crick در سال 1935 آنرا توصيف کردند،که يک مارپيچ دوتائي Doble Helix است .
(مانند شکل 1-1)

Image

مارپيچ دوتائي شبيه نردبان مارپيچيي راست گرد است که دو زنجيره پلي نوکلئوتيدي آن در دو جهت مخالف هم قرار دارند و بوسيله پيوند هاي ئيدروژني بين بازها در کنار يکديگر نگه داشته شده اند: آدنين يک رشته با تيمين رشته ديگر و و سيتوزين با گوانين پيوند برقرار مي کند (شکل 1-1).

در نتيجه دانستن توالي بازهايي يک نوکلئوتيد از يک زنجيره باعث مشخص شدن توالي بازهاي زنجيره ديگر مي شود. بنابراين يک مولکول دو رشته اي DNA مي تواند با جدا شدن رشته ها از يکديگر از روي توالي رشته هاي اوليه، دو رشته مکمل جديد را دقيقا سنتز و همانند سازي نمايد.
همينطور در صورت لزوم، توالي مکمل باز ها امکان ترميم دقيق و موثر مولکول DNA آسيب ديده را فراهم مي کند.

2
2
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مسابقه طراحي Header براي تالارهاي گفتمان
3
پاسخها: 19 بیننده: 790 نویسنده: سياسفيد

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی