| نویسنده |
پیغام |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 21 آذر 1382، ساعت 12:49 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
محمدعلي ابطحي، معاون حقوقي رياستجمهوري در سايت شخصي خود نوشته است: در ايامي که در دفتر رييسجمهور بودم، درست بعد از يکي دو روز که طبق معمول سنواتي اتاقهاي تشريفات رييسجمهور را سمپاشي کرده بودند، در يک ديدار خارجي رييسجمهور با سفير جديد کنيا ملاقات داشت.
پس از ورود رييسجمهور و مهمان ايشان و بعد از آنکه عکاسها و فيلمبردارها کار خبري خود را انجام دادند و نوعاً در اين فاصله دو طرف سعي ميکنند از آب و هواي کشور هم بپرسند تا بعد از رفتن خبرنگاران مطالب جدي خود را آغاز کنند. در اين حين از کنار پاي رييسجمهور و مهمانش يک سوسک بزرگ مانور ديدنياي داد. خوشبختانه نه رييسجمهور و نه مهمان ايشان اين سوسک را که از شر فشار سمپاشي جان سالم به در برده بود و هم از مخفيگاه بيرون زده بودند نديدند.
من و رييس تشريفات که در نقطه مقابل هم نشسته بوديم آن را ديديم. تمام وجودمان دلهره بود و البته خوشحال از اينکه سوسک ناپديد شده است. در اين اثنا از بد حادثه احساس کردم که سوسک از روي پايم عبور کرده و داخل پاچه شلوار اين بنده حقير شده است. ضمن آنکه به شدت چندشم شده بود، با دست سوسک را داخل همان شلوار متوقف کردم. تا آخر ملاقات دستم را بر نداشتم. در اين شرايط ثانيه ها به سختي مي گذشتند. بالاخره تحمل کردم تا ملاقات پايان گرفت. شايد آقاي خاتمي و مهمانش گمان مي بردند که دچار پا درد شده ام و نمي توانم دستم را از روي محل درد بر دارم. ولي حفظ ابرو کردم. اين هم يک نوع ايثار است!
"سايت خبري بازتاب" |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |