| نویسنده |
پیغام |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 31 ارديبهشت 1386، ساعت 7:52 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
منشور سيستم سرمايه داري (کاپيتاليسم)
با تشکر از اميد |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 31 ارديبهشت 1386، ساعت 11:20 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
اين که تقريبا تو تموم جامعه ها با تغييرات اندکي وجود داره مثلا تو ايران خودمون تو طبقه دوم جامعه ادم ها دارن گريه ميکنند وتو طبقا سوم جامعه جاي ارتش سپاه وبسيج قرار ميگيره |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 31 ارديبهشت 1386، ساعت 12:43 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| s_mr66 نوشته بود: |
| اين که تقريبا تو تموم جامعه ها با تغييرات اندکي وجود داره مثلا تو ايران خودمون تو طبقه دوم جامعه ادم ها دارن گريه ميکنند وتو طبقا سوم جامعه جاي ارتش سپاه وبسيج قرار ميگيره |
جداً؟ به نظر من که کاملاً با سیستم ایران در تضاده. اگر در تضاد نبود که الآن آمریکا و ایران مثل آمریکا و اسرائیل با هم اتحاد داشتن. |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 31 ارديبهشت 1386، ساعت 15:51 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| اميرحسين نوشته بود: |
| اين که تقريبا تو تموم جامعه ها با تغييرات اندکي وجود داره مثلا تو ايران خودمون تو طبقه دوم جامعه ادم ها دارن گريه ميکنند وتو طبقا سوم جامعه جاي ارتش سپاه وبسيج قرار ميگيره |
جداً؟ به نظر من که کاملاً با سیستم ایران در تضاده. اگر در تضاد نبود که الآن آمریکا و ایران مثل آمریکا و اسرائیل با هم اتحاد داشتن.  |
ولي من هم با s_mr66 موافقم ، در اينكه در طبقه همكف جامعه ما يه عده از دل و جوون واسه يه لقمه نون كار مي كنن و خودشون خبر ندارن كه چرخ هاي مملكت رو دارن مي گردونن شكي نيست
ولي طبقه دوم ما دو دسته شدن ، يه دسته كه دائم در حال و هواي عاشورا به سر مي برن و هفته اي 5 شب برنامه عزاداري براي امام حسين دارن و دسته دوم هم كساني هستن كه دائم در حال خوشگذروني هستن و يه روز هم توي بي خبري مي ميرن
اون نوك و بالا بالا ها كه همه مي دونيم توي ايران جاي كيه ؟؟
پس كاملا با جامعه ايران اسلامي ما در تشابه هستش |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 01 خرداد 1386، ساعت 12:01 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
جداً؟ به نظر من که کاملاً با سیستم ایران در تضاده. اگر در تضاد نبود که الآن آمریکا و ایران مثل آمریکا و اسرائیل با هم اتحاد داشتن.  |
دشمني ما با اسرائيل سر يه جچيز ديگست اما دشمني ما با امريکا سر اسرائيل است |
|
|
|
|
|
|
 |
created_for_iran  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 160 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 01 خرداد 1386، ساعت 14:10 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اون وقت دشمنی ما با چی سرآمریکاست ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
created_for_iran  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 160 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 01 خرداد 1386، ساعت 14:12 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
اون نوك و بالا بالا ها كه همه مي دونيم توي ايران جاي كيه ؟؟
|
ببینم می تونی کاری کنی که همین یه ذره سایت رو هم فیلتر کنن ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
سهشنبه 01 خرداد 1386، ساعت 22:07 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| created_for_iran نوشته بود: |
اون وقت دشمنی ما با چی سرآمریکاست ؟ |
سلام
شرمنده منظورتون رو نفهميدم
اگه اسرائيل رو از معادله بين ما وامريکا حذف کنيم ديگه دشمني اونقدر نقاط مشترک ودشمن مشترک داريم که
باعث دوستي محکم بين مابشه (توي روزنامه اعتماد ملي به نقل از يکي جايي مقاله اي نوشته بودبا عنوان ايران يا عربستان کدام دوست کدام دشمن(در اين مقاله به نقاط مشترک ايران وامريکا اشاره شده بود) ) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|