| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9556 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 21 آذر 1382، ساعت 3:50 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
سلام آقا . خسته نباشيد . آقا اين باجناق ما همه رفتيم خانه شان افطاري گفت که زولبيه و باميه ها غير بهداشتي است . به همين دليل نخريديم که شما افطاري از اين ها بخوريد ولي وقتي آن ها افطاري آمدند خانه ما باجناق ما تا توانست زولبيا و باميه خورد . مي خواستم ببينم دليل اين قضيه چيست ؟ چون ما که رويمان نشد به خودش بگوييم . / يک باجناق
خيابان جلوي خانه ما خاکي بود . از مسولان خواستيم که بيايند و آسفالت کنند . دستشان درد نکند ، آمدند و کردند ولي از آن وقت تا حالا خيلي خيابان ما شلوغ شده است . همه ماشين ها مي آيند و با هم رقابت مي کنند و مسابقه مي گذارند . از مسولان مي خواهم دوباره بيايند و خاکي کنند . / يک ضربه ديده
مي خواستم از کسي که چيپس خلال را ساخت گله کنم . آخر آقا جان از وقتي که چيپس خلال آمده ديگر خانم ما توي غذاي قيمه به جاي سيب زميني از چيپس خلال استفاده مي کند. اينجوري که نمي شود . تکليف ما که سيب زميني سرخ کرده دوست داشتيم چه مي شود ؟ از مسولان مي خواهم توليد انواع و اقسام چيپس خلال را ممنوع کنند. / يک خانواده دار
ما هر چي خودکار مي خريم داخلش غير از جوهر چيزي ندارد . پسر همسايه ما که خيلي مي فهمد مي گويد اين ها همه اش براي تبليغات بود که همه بروند اين خودکارها را بخرند . حقيقت دارد ؟ شما جايي را نمي شناسيد که به داخلش به جاي جوهر چيز ديگري باشد / يک بيمار ولي مردم بهم مي گويند معتاد ! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9556 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 21 آذر 1382، ساعت 3:56 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 21 آذر 1382، ساعت 22:09 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
زمستان دارد مي آيد . همينجوري زنگ زدم يادآوري کنم . / يک شهروند
آقا جان چرا هيچ کس نظارت نمي کند ؟ يک روز رفتيم دويست تومان باقالي داغ خريديم کلي شد . الان رفتم خريدم خيلي کم شد . يکي بيايد و نظارت کند . لبو ها را هم گران مي فروشند ! يک شهروند ديگه! – از همين حوالي |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 377 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 دي 1382، ساعت 13:36 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
- الو الو...
- بله بفرماييد
-من دانشجوي دانشگاه تهران بودم . خبر تشکيل موسسه شما مثل بمب اينجا منفجر شده. شنيديم که يه عده با اين امر مخالفت کردند.؟
من خودم الان 6 ساله شوهر گيرم نمياد. آخه تا کي ؟؟؟؟
مدرکم ليسانس کامپيوتره.
-ببخشيد شما عمه هم داريد؟
-بله - 3 تا.
- خيله خوب. مشخصاتتون رو بفرستيد .ببينيم چي کار مي شه کرد.
- آقا دمتون گرم.
- خواهش مي کنم. |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 دي 1382، ساعت 12:48 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
snoopy  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 246 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 17 دي 1382، ساعت 12:56 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 دي 1382، ساعت 13:02 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| snoopy نوشته بود: |
- ببخشيد مي شه بيشتر از يکي هم سفارش بديم. آخه هم اتاقي هام هم هستند.
- البته ,ما اينجا هستيم براي همين کار. اما همون طور که مي دونيد شوهر ايرووني خيلي سخت گير مياد. اما ما تمام تلاش خودمونو مي کنيم.
- اگه ايروني هم نبود باز هم قبوله.
-با شه . شما دو روز ديگه تماس بگيريد ما نتيجه رو بهتون مي گيم.
-باشه.
-راستي اسمتونو نمي گيد.
-بوق اشغال
-الو الو ... شما هنوز اونجاييد؟.... |
اگر تحمل هوو دارين شوهر ايروني راحت گير مياد
|
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 19 دي 1382، ساعت 9:49 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
snoopy  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 246 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 20 دي 1382، ساعت 13:03 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
الو
سلام
ما بدبخت شديم .امتحانهاي سيگنال و ديتا و اسمبلي رو خراب ميکنم .
آقا ما ديشب تو خوابگاه داشتيم درس ميخونديم که يه مرتبه برقا رفت .
به اين مسوولين بگيد ما درس داريم .اين ترم که امتحانامون خراب شدولي از ترم بعد يه مقدار به فکر ما باشند .
يه دانشجوي خوابگاهي . |
|
_________________ \
|
|
|
|
|
 |
snoopy  داره راه ميفته!
 |
يکشنبه 21 دي 1382، ساعت 13:07 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
الو سلام
اقا امروز صبح که داشتم ميومدم دانشگاه ,يه پرايد سر ميدون ارم خراب شده بود لطفا رسيدگي کنيد .چون بارون مياد .آقا جون مادرت.
يه شهروند دلسوز خيس . |
|
_________________ \
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
 |
يکشنبه 21 دي 1382، ساعت 13:26 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
هپيچو....
ميگم نکنه ديش اينترنت سرما خورده
هپيچو....
ويروسش wirelesse
هپيچو....
کامپيوتر ها رو با کاور بپوشين تا ويروسي نشن
هپيچو....
|
|
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
 |
سهشنبه 23 دي 1382، ساعت 18:00 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
asldk;laskdaskd
sdmfsld;kSD |
|
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
 |
سهشنبه 23 دي 1382، ساعت 18:01 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 23 دي 1382، ساعت 18:15 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| فلفلو نوشته بود: |
asldk;laskdaskd
sdmfsld;kSD |
من فکر مي کنم اينجوري درسته:
aksldfjhasfghjl;asdfg
asdfg;lsdkjfg;lsdkg
sdfg;kldsfgj
sdfgl;ks
|
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
 |
سهشنبه 23 دي 1382، ساعت 18:24 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| سيب نوشته بود: |
| فلفلو نوشته بود: |
asldk;laskdaskd
sdmfsld;kSD |