صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

مجموع ارسالها: 274
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 22 ارديبهشت 1386، ساعت 8:50
 1 سال و 3 ماه پيش

درود!

در این موضوع قصد داریم بعضی سر فصلهای آموزشی در سیستم آموزش عالی ایران رو نقد کنیم،

http://vust.ir/d_k_c_f.php

در اینجا ملاحظه می کنید که حداقل 12واحد معارف الزامی هست...

با این سوال شروع میکنم:

نظر شما در مورد تدریس وصیت امام در دانشگاه چی هست؟

آیا به نظر شما ضروری هست؟

آیا این همه واحد معارف باعث پایین آمدن سطح علمی و کارایی دانشجویان نمیشه؟

البته بنده این را عرض کنم:

اگر مطالب کاربردی باشد:
مثلا یک درس به وجود بیاد د درباره ازدواج وهمسرداری، روش زندگی صحیح به یک زوج جوان یاد بده، و دانشجوها بتونن راحت بحث کنن، این قابل قبول هست، چون کاربردی هست و مورد نیاز جوانها

الحمدالله خبری هم ازش نیست و آمار طلاق که خیلی بالاست!

نظر شما چی هست؟

خوبه دراین موضوع پیشنهاداتی در مورد اصلاح سر فصلها ارایه بدید..موضوع جالبی میشه.. Smile

در رگ این قوم ، جای حس و خون شاشیده اند؟
کاین چنین با خصم جانش رایگانی می کند.

چند روی همچو خران زير بار؟
سر زفضای بشريت برآر
روزنامه نگار مبارز،اشرف الدین قزوینی

اين مطلب آخرين بار توسط hakimPHP در جمعه 04 خرداد 1386، ساعت 12:21 ، و در مجموع 7 بار ويرايش شده است.

2
-2
4
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3404
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 22 ارديبهشت 1386، ساعت 21:30
 1 سال و 3 ماه پيش

اين سوال که چرا دانشجوي يک دوره کارشناسي تخصصي ملزم به گذروندن 12 واحد معارف هست احتمالا براي خيلي از ما پيش اومده. جواب ساده اي که من بعد از پايان دوره کارشناسيم براي اين سوال پيدا کردم در واقع به نحوي اثبات به روش برهان خلف بود: آقا فرض کنيد اين 12 واحد نبود! واقعا به جاش چيکار ميکرديم؟ مگه در اون واحدهاي تخصصي چي بهمون ياد ميدادند؟ چند تا از اين واحدها و چند درصد از مطالبشون واقعا به يه دردي ميخوردند؟ اگه بخوام خيلي دست بالا بگيرم ميگم حدود 20 درصد! و البته اين رو به حساب نياوردم که بعضي از استادها کلاس سه ساعته رو عملا يک ساعت تشکيل ميدادند و کل درسي رو هم که در طول ترم ميدادند يک نفر که بلد بود ميتونست جمعا در دو ساعت خلاصه کنه (و بنده اين کار رو براي دو سه درس کردم!) تازه دانشگاه ما براي خودش کلي اسم و رسم داشت و به سختگيري معروف بود! ديگه خدا به داد بقيه اش برسه.
يعني به طور خلاصه عرض کنم که من ارتباط چنداني بين نگراني شما در مورد پايين اومدن سطح علمی و کارایی دانشجویان ارتباطي و 12 واحد معارف نميبينم.
اما در مورد لزوم وجود مباحثي مثل ازدواج و آيين همسرداری و ... کاملا با شما موافقم. متاسفانه نه در دبيرستان و نه در دانشگاه چنين مطالبي به ما آموخته نشد و من از اين بابت رنج ميبرم!

1
1
0
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

ارسال يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 7:04
 1 سال و 3 ماه پيش

درود!

سپاسگزارم،

یک سری به کشورهای دیگر بزنیم ببینیم اونها چی درس میدن، به هر حال ایران که تنها کشور مسلمان جهان نیست که کامپیوتر درس میدن:

به دبی سر می زنیم، جایی که زمانی ما دانشگاه پهلوی در شیراز داشتیم و اساتید آمریکایی در این دانشگاه درس میدادند، دبی یک بیابان سوزان و بندر دست چندمی خاورمیانه بود،

این مربوط به دانشگاه استرالیایی دبی هست:

http://www.uowdubai.ac.ae/

http://www.uowdubai.ac.ae/programs/ug/cit/details.php?sec=2,1,1

http://www.uowdubai.ac.ae/programs/ug/cit/details.php?sec=2,1,2
خودتون مقایسه کنید ببینید دانشجویی که تحت این سیستم آموزش میبینه کارآیی بالاتری داره یا این سیستم آموزشی ما...(یکی از علتها تمرکز بیشتر روی واحدهای تخصصی هست...امکانات و کارگاهها و اساتید.....)

مگر یک دانشجوی ایرانی چه چیزی از یک دانشجوی عرب کم دارد که باید کیفیت آموزش از او پایین تر باشد؟

سر زفضای بشريت برآر

2
-1
3
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

ارسال يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 8:19
 1 سال و 3 ماه پيش

درود!

بسیار خوب،

از دبی به بیروت میریم، جایی که همه ما اونجا رو با آقای نصرالله و حزب الله لبنان و برخورد راکتهای حزب الله به اسراییل و اخبار دروغ سقوط F-16 اسراییل و کمکهای ایران به آقای نصرالله که دقیقا اعلام نشده چند میلیون دلار بوده.............

به هر حال من امیدوارم صلح بوجود بیاد!
و این پولها صرف آموزش و همکاریهای علمی بشه...

دانشگاه آمریکایی بیروت

قبل از انقلاب ما با دانشگاه آمریکایی بیروت ارتباط قوی داشتیم، بطور مثال شادروان جناب پروفسور حسابی که از پایه گذاران مسایل هسته ای و فیزیک در ایران هستند در این دانشگاه درس تحصیل می کردند،دانشجویان ایرانی به اونجا می رفتند و بعد به سه زبان فرانسه، انگلیسی، عربی تسلط پیدا می کردند(علاوه بر رشته تحصیلی خودشون)

بعد از انقلاب من نشنیدم دانشجویی از ایران به اونجا فرستاده بشود...بعد از انقلاب ما به اونجا چیزهای دیگر فرستادیم!

در پیشنهاداتم برای بهبود دانشگاه شیراز
به تجدید رابطه با این دانشگاه و سایر دانشگاههای کشورهای اسلامی اشاره کردم، ........

به بخش کامپیوتر اونجا یک نگاهی میکنیم:

در اینجا سرفصلهای این دانشگاه شرح داده شده است:

http://www-lb.cs.aub.edu.lb/acad/index.html

اینجا امکانات کارگاهی اون دانشگاه توضیح داده شده و امکاناتی که اون دانشجویان در اختیار دارند:

(در دانشگاه شیراز این امکانات در اختیار دانشجو هست؟)

http://wwwlb.aub.edu.lb/~acc/Services/ACCMultiMedialab.htm

http://wwwlb.aub.edu.lb/~acc/Services/ACClab.htm

نقشه سایت:
http://www.aub.edu.lb/aub_files/sitemap.html

بهتر نبود دانشگاه شیراز برای شیراز که یک شهر توریستی هست همچین کاری میکرد؟
http://www.aub.edu.lb/tour/
البته این را اضافه کنم که در روز شیراز ندیدیم در این تالار کسی اسم این روز را بیاورد!

اینم جالبه حتما ببینید :آزمایشگاه بیو انفورماتیک دانشگاه بیروت
http://wwwlb.aub.edu.lb/~webbic/

در دانشگاه شیراز همچین کاری میکنن؟

کتابخانه دیجیتالی دانشگاه بیروت:
http://wwwlb.aub.edu.lb/~acc/Resources/eBookseJournals.htm

سر زفضای بشريت برآر

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط hakimPHP در تاريخ يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 15:32 ويرايش شده است.

2
-1
3
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

ارسال يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 9:42
 1 سال و 3 ماه پيش

درود!

خب از بیروت و جناب آقای نصرالله و دانشگاه آمریکایی بیروت میگذریم(با آرزوی صلح و دوستی)، وبه یک کشور دیگر اسلامی میریم:

سرزمین اهرام
تمدن کهن و فرهنگ قدیمی
سرزمین اخوان المسلمین و مبارزات آزادیخواهانه علیه استعمار جنایتکار فرانسه..........
سرزمین قاریان بزرگ قرآن شریف[/ color]
سرزمین استاد بزرگ و عالیمقام استاد عبدالواسط، کسی که حتی غیر مسلمانها از قرائتش لذت می بردند

[color=green]مصر

دانشگاه الازهر مصر، یکی از دانشگاههای مطرح و معروف خاورمیانه است، در گدشته ای نه خیلی دور ، اگر شما می خواستید به این دانشگاه وارد بشید، باید حافظ کل فرآن کریم می بودید....

بعد از انقلاب متاسفانه ما روابطمون رو برای سالها با این کشور اسلامی قطع کردیم، چون این کشور اسراییل را به رسمیت شناخت....روابطی که می تونست بسیار سازنده باشه،

همکاری شرکت سان با دانشگاه آمریکایی مصر

و البته دانشجویان ما نباید بدونند که به خاطر تحریم ایلات متحده امکان چنین همکاری در ایران وجود نداره و همچنین امکان گرفتن پروژها از شرکتهای مثل مایکروسافت که درآمد مناسبی عاید کشور میکنه نیست....

اگر می دونستن که انقدر بعضی افراد ساده نبودن که برن MCSE از مجتمع فنی تهران بگیرند! کشوری که تحت تحریم هست چطور ممکنه مدرک MCSE صادر کنه؟

در سالهای اخیر کشورهای مثل عربستان وامارات به شدت روی مسایل دانشگاهی سرمایه گذاری کردند.من امیدوارم

نا بتونیم با همکاری با اونها از امکاناتشون استفاده کنیم، همونطوری که قبل از انقلاب در مورد دانشگاه آمریکایی بیروت بود.
البته اسراییل هم سطح علمی بسیار بالایی دارد و ما باین کشور هم قبل از انقلاب همکاری داشتیم که با توجه به جو تالار، این بررسی رو به خود دوستان واگذار میکنم...

سر زفضای بشريت برآر

1
-2
3
created_for_iranآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386
مجموع ارسالها: 160
ارسال يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 10:13
 1 سال و 3 ماه پيش

همکاری با دیگران برای کسب علم از دستورات اکید اسلام است . لیکن متاسفانه تا کنون به آن عمل نشده است .
باید افرادی این موارد را متذکر شوند (البته بدون داد و بیداد و فحش و ناسزاگویی) تا بقیه هم بدانند و تاثیر گذار شود .
به نظر می رسد قطع روابط با کشور های دیگر هیچ ربطی به اسلام و مقدسات و اسرائیل نداشته باشد . چنانکه مشاهده می کنید بعد از آن همه توهین ها که رسانه های دانمارکی به پیامبر اسلام نمودند مجددا با آنها رابطه برقرار نموده و در حال تحکیم روابط با آنها هستیم . سفر وزیر امور خارجه به دانمارک و دیدار با شخصیت های دانمارکی و اصحاب رسانه ای دانمارک را می گویم . همچنین دانمارک اولین کشوری بود که سلمان رشدی مرتد را پناه داد . این را که یادمان نرفته است .
با این روند روبه رشد مطمئن باشید به زودی روزی می آید که دانشجویان ما برای سفرهای تحصیلی به دانشگاه های اسرائیل هم بروند .
نظر من در مورد دروس معارف اینست که باید به آن اهمیت بیشتری داده شود تا فایده ای داشته باشد . در حال حاضر به عنوان زنگ تفریح به حساب می آیند و به عنوان دروسی که باعث بالا بردن معدل می شود . زندگی تنها کامپیوتر یا مکانیک و برق نیست . بلکه اینها ابزار زندگی بهتر است . دروس معارف ما از دبیرستان و راهنمایی و دبیرستان مشکل دارد . در حالی می خواهند با زور حجاب را به مردم بقبولانند که یک فرد دبیرستانی در مورد حجاب و فلسفه و سابقه آن فقط 4 صفحه مطلب خوانده است . نتیجه آن می شود ناهنجاری اجتماعی . به نظر من 21 واحد دروس معارف کافی است ولی باید به طور اصولی به آن پرداخته شود و به گونه ای تدریس شود که دانشجو پس از فراغت از تحصیل و کاسته شدن از مشکلات و دغدغه هایش به دنبال تکمیل معارف خود برود نه اینکه سر خورده شود و برای همیشه با معارف اسلامی و دینش خدا حافظی کند .

1
1
0
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

ارسال يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 14:36
 1 سال و 3 ماه پيش

درود!

من گفته بودم:
نقل قول:

در این موضوع قصد داریم بعضی سر فصلهای آموزشی در سیستم آموزش عالی ایران رو نقد کنیم،

http://vust.ir/d_k_c_f.php

در اینجا ملاحظه می کنید که حداقل 12واحد معارف الزامی هست...

createdگفته:
نقل قول:

به نظر من 21 واحد دروس معارف کافی است ولی باید به طور اصولی به آن پرداخته شود و به گونه ای تدریس شود که دانشجو پس از فراغت از تحصیل و کاسته شدن از مشکلات و دغدغه هایش به دنبال تکمیل معارف خود برود نه اینکه سر خورده شود و برای همیشه با معارف اسلامی و دینش خدا حافظی کند .

به هر حال

نقل قول:

با این روند روبه رشد مطمئن باشید به زودی روزی می آید که دانشجویان ما برای سفرهای تحصیلی به دانشگاه های اسرائیل هم بروند .

من بحث رو سیاسی نمیکنم ولی لین مسئله که میفرمایید پیشنهاد جالبی هست ولی تا ما اسراییل به رسمیت نشناسیم امکانپدیر نیست....

خب تا اینجا دانشگاههای خاورمیانه تا حدی بررسی شدن،

خاورمیانه، و جنگهای اون رو ترک میکنیم و به اروپا میریم

England:
Heriott-watt:
http://www.macs.hw.ac.uk/macshome/postgraduate.html
http://www.cl.cam.ac.uk/admissions/undergraduate/intro/

Oxford:
http://web.comlab.ox.ac.uk/oucl/prospective/ugrad/csatox/courses/computer_science.htm
http://web.comlab.ox.ac.uk/oucl/prospective/ugrad/csatox/courses/mathematics_and_computer_science.htm

دیدین سرفصلهای این دانشگاهها و مقایسه اونها با دانشگاههای ما میتونه نکاتی را به ما نشان بده....

بزودی به سایر کشورها هم سر میزنیم، با من همراه باشید Smile

سر زفضای بشريت برآر

3
-1
4
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4994
اعتبار کسب شده: 9567
ارسال يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 16:16
 1 سال و 3 ماه پيش

created_for_iran نوشته بود:
... زندگی تنها کامپیوتر یا مکانیک و برق نیست ...

دانشگاه جائي براي ياد دادن "زندگي" نيست! آن هم در قالب واحدهاي درسي!
زندگي فقط کامپيوتر و برق نيست، اما "درس" يک دانشجوي "کامپيوتر" در وهله اول "فقط کامپيوتر" است و پس از آن دروس مرتبط با آن! بخشي يادگيري زندگي به طور خودکار و بدون واحد پاس کردن در دانشگاه انجام ميشه...
براي يک دانشجوي نرم افزار کليه دروس معارف، ادبيات، رياضي، معادلات، فيزيک و ... چرند و اضافي هست و بايد از برنامه درسي حذف بشن.
به جاي صرف بودجه مملکت براي دروس چرندي (مثل دروس بالا)، بايد توجه بيشتري به دروس مورد نياز بشه...

1
0
1
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

ارسال يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 17:24
 1 سال و 3 ماه پيش

درود!
نقل قول:

براي يک دانشجوي نرم افزار کليه دروس معارف، ادبيات، رياضي، معادلات، فيزيک و ... چرند و اضافي هست و بايد از برنامه درسي حذف بشن.
به جاي صرف بودجه مملکت براي دروس چرندي (مثل دروس بالا)، بايد توجه بيشتري به دروس مورد نياز بشه...

نکته بسیار جالبی بود!

می تونیم این هزینه برای دروس کارگاهیی هزینه کنیم و کار عملی یاد بدیم....

احسان عزیز، و سایر دوستانی علاقه به این بحث دارند،

حتما حتما حتما به لینکاهای که من گذاشتم سر بزنن

سر زفضای بشريت برآر

3
-1
4
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385
مجموع ارسالها: 783
اعتبار کسب شده: 1651
ارسال يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 17:57
 1 سال و 3 ماه پيش

سانسور شد

اين مطلب آخرين بار توسط Oscar در پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 19:33 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

1
-2
3
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

ارسال يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 21:13
 1 سال و 3 ماه پيش

درود!

در حین مسافرتمون یک نگاهی به فوق لیسانس می کنیم..

کسی در مورد MBA واحدهای درسیش در ایران، کجا ارایه میشه و......میتونه اطلاعاتی اینجا بذاره؟

http://www.unhmba.org/

Why an MBA

در مورد هوش مصنوعی چی؟ چنین گرایشی در دانشگاههای آمریکا با چه سر فصلهایی تدریس می شود؟

سر زفضای بشريت برآر

2
-1
3
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
ارسال يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 21:52
 1 سال و 3 ماه پيش

Oscar نوشته بود:
نه نه نه Shame on you هر چی فکر میکنم میبینم معارف لازمه
و الا چطور برای فارغ التحصیلان حوضه اشتغال زایی کنن ؟

حوزه! اون که تو مي گي، حوض آب هست. d'oh!

4
3
1
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
ارسال يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 23:39
 1 سال و 3 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
Oscar نوشته بود:
نه نه نه Shame on you هر چی فکر میکنم میبینم معارف لازمه
و الا چطور برای فارغ التحصیلان حوضه اشتغال زایی کنن ؟

حوزه! اون که تو مي گي، حوض آب هست. d'oh!

hakimPHP نوشته بود:
استاد عبدالواسط

Brick wall Brick wall Brick wall

5
3
2
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1241
اعتبار کسب شده: 3745
ارسال دوشنبه 24 ارديبهشت 1386، ساعت 1:39
 1 سال و 3 ماه پيش

یکی از افتخارات دوران تحصیل من افتادن در واحدهای اخلاق اسلامی و ادبیات و همچنین حذف دروس معارف 1 و ریشه های انقلاب می باشد و میانگین نمرات دروس عمومی من به زحمت بالای 12 می شن!

من یه کنفرانس بین المللی تو ترکیه (که برگزار کنندش انجمن مهندسان مکانیک آمریکا بود) شرکت کردم! به خدا دانشگاه خیلی پرتی بود که این کنفرانس رو برگزار کرده بود ولی همین دانشگاه به اصطلاح پرت از همه دانشگاههای ما بهتر بود! Brick wall Brick wall
یکی از دوستای اونجا دیدم که هندی بود ؛ و الان هم باهاش صحبت می کنم, جالبه ایشون معمولا شب تا دیر وقت بیدار می مونه با بره پیش استادش تو آزمایشگاه حدود ساعت 2ی نصفه شب! تا باهم تحقیق کنن و بتونه باهاش صحبت کنه!
جالب اینجاست که کلیه واحدهای پیشرفته دوره فوق لیسانس (برای اونا که آشنا هستن CFD پیشرفته و MEMS سیالات و ....) مارو تو لیسانس خونده ولی هیچکدوم از واحدهای فسیل شده (فیزیک ، ریاضی مهندسی و ...) مارو نمی خونن که منبع مال 40 سال پیشه! و همون ترجمه چاپ مجدد می شه!
بعد میام می گم منی که فلان دانشگاه آمریکا apply کردم چه نیازی به من دارند؟! منی که یه دانشگاه آزاد خونده ام! و فقط مثلا افتخارم یه مقاله ای هست که تو کنفرانس بین المللی ارائه دادم!
____
اینم یادم رفت بگم دانشگاه این هندیه! اجبار کرده که باید داخل campus زندگی کنن و شب رو اونجا بمونن!

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4994
اعتبار کسب شده: 9567
ارسال دوشنبه 24 ارديبهشت 1386، ساعت 2:10
 1 سال و 3 ماه پيش

نبي نوشته بود:
یکی از افتخارات دوران تحصیل من افتادن در واحدهای اخلاق اسلامی و ادبیات و همچنین حذف دروس معارف 1 و ریشه های انقلاب می باشد و میانگین نمرات دروس عمومی من به زحمت بالای 12 می شن!
...

حالا که قرار به لو دادن هست، خدمتتون عرض کنم که بنده ادبيات رو با 12.5 پاس کردم، بالاترين نمره ام در دروس معارف هم 14.5 بود (انقلاب). ترم آخر هم که فوق قبول شده بودم، متون اسلامي رو افتادم Confused و فقط با شانس و اقبال و کلاس ترم تابستونه بود که موفق شدم از شر اين درس راحت بشم! در ضمن اين افتخار رو دارم که آزمايشگاه مدار يک رو با مهندس مبرهن، رو دو بار بيفتم و در اين زمينه رکورد به جا بزارم! جالب اينجاست که بار دوم گره ما 2.8 گرفت، طوري که مجموع نمره هر سه نفرمون نزديک به دو نمره براي پاسي کم داشت!!! Shocked

براي اينکه تصور نکنيد دليل تنفرم از دروسي که بالاتر نوشتم، نمره پائين گرفتن هست، بايد اين رو هم اضافه کنم که فيزيک 1 و 2 رو هم روي برگه ميانترم و هم روي برگه فاينال نمره کامل گرفتم!

دانشگاههاي ما به يک "انقلاب" واقعي نياز دارند! Brick wall

2
2
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط