| نویسنده |
پیغام |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 848 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 04 دي 1387، ساعت 12:58 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
محققان ايراني از کاه گوشت ساختند
ديشب تلويزيون شبکه تهران هم گفت اين خبر رو !
احتمالا اين محققان ما رو با گاو اشتباه گرفتن گفتن کاه بخورين تا گوشت بشه به تنتون! |
|
_________________ آره وضع تالار خوبه و اکثر کاربراى اسپمر هم گم و گور شدن.
نظرم عوض شد : از مارمولک بازي خوشم مياد!
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1229 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 دي 1387، ساعت 15:29 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| وي افزود: در اين پروژه به ازاي هر يک کيلوگرم کاه بيش از يک کيلوگرم گوشت به دست ميآيد و کمتر از يک ماه اين پروسه به نتيجه ميرسد و گوشت توليد ميشود. |
مواد لازم:
1. يک کيلو کاه
2. يک سطل زباله
3. يک ميليارد تومن پول بادآورده نفت
4. بيش از يک کيلو گوشت
روش تهيه:
يک کيلو کاه رو مياريم و کلي ورد و دعا و آيه روش ميخونيم. بعد تا همه حواسشون نيست اون «بيش از يک کيلو گوشت» رو ميذاريم به جاي کاه و کاهها رو تي سطل زباله ميريزيم و ميگيم به به! چه لباس زيبايي! برازنده تن پادشاه است.
نه ببخشيد اشتباه شد، ميگيم: محققان ايراني از کاه گوشت ساختند.
بعد براي حسن ختام برنامه «يک ميليارد تومن پول بادآورده نفت» رو به جيب ميزنيم و به ريش ملت ميخنديم.
(ببخشيد که ريش ملت رو يادم رفت توي مواد لازم بگم) |
|
_________________ هيچ وقت نبايد به حرف گلها گوش داد. گل را فقط بايد بوئيد و تماشا کرد. گلِ من تمامِ اخترکم را معطر ميکرد گيرم من بلد نبودم چهجوري از آن لذت ببرم.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط شازده کوچولو در تاريخ چهارشنبه 04 دي 1387، ساعت 20:28 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1784 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 دي 1387، ساعت 16:16 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
1- سال نوآوري و شکوفايي ديگه.
2- محققان ايراني موفق به ساخت کاه از گوشت شدند.
3- از فردا کاه هم به سبد کالا اضافه مي شه. حالا ببينين کي گفتم
4- کاه يه کالاي استراتژيک در معاملات خارجي ما مي شه.
5- وزرات نفت بعد از وزرات کاه بيشترين درآمد ارزي رو براي ما به ارمغان مي آره.
6- دولت بودجه سال بعد خود را با کاه مَني 70 دلار تنظيم کرده است.
7- وزير کشور آينده حتما 200ميليارد تومن سرمايه داره (پوز آقاي محصولي رو زده) و اونو در طي چند سال خدمت صادقانه اش در وزرارت کاه بدست آورده.
8- تکنولوژِي اين پروسه تنها در اختيار آمريکا بود که ديديم يه جوون 16 ساله با استفاده از وسايلي که از سوپر سر کوچه شون گرفته بود با کمک خواهر بزرگ ترش تونست به اين تکنولوژي دست پيدا کنه.
9- وجود يه لايه هاله نور دور اين محصول کاملا اتفاقي است.
10- شعار بسيج 2009: انرژي کاهي حق مسلم ماست |
|
_________________ پسر شجاع در جمع دانشجويي:" به خدا سوگند که پست رياست جمهوري برايم از پيشاب بز هم کم ارزش تر است."
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1784 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 دي 1387، ساعت 2:31 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
جوابيه آقاي sh n ، مبدع اين تحول عظيم هم اکنون براي بنده ارسال گرديد که براي شما دوستان عزيز مي ذارم:
salam moshgelet chiyeh keh maro maskhareh mikoni.ageh yeh kari kardim keh shayad vaseh goshnehaye afrighaee had aghal khob basheh va komakeshon koneh va to iran hich kasi beh dademon nemireseh. nah vami nah komaki.manam yeh javon mesle toam .chera mano maskhareh mikoni.ya kari keh ba 100 eshgh kardimo intor .yeh javoon 16 saleh to ashpazkhoneh ba khaharesh... keh chi .mikhasti namak bepashi khob pashidi khasteh nabashi.marde momen miyomadi namayeshgah mesle 100ha nafar keh omadan mididish va mikhordish.fekr ham nakon maro halva halva mikonan nah aslan negaran nabash .chenan halemono migiran keh dobareh berim kaharo gosht konim.ama in rasmesh nist keh beh jaye yeh khasteh nabashi kocholo inghadr narahat beshid maskhareh konid tazeh chandtaee ham degh kardan!! fekr mikoni khodet az onaee keh enteghad mikoni behtar amal kardi!! bye
پي نوشت:
نمي دونم چرا هميشه اين بلاگ من هستش که بايد توي گوگل query اول باشه؟ يکي دلش به اين خوشه که آمارش بره بيرون يکيم مثل من که حوصله P.P.S نوشتن ندارم. خودتون يه جواب پيدا کنيد و بهش بديد. |
|
_________________ پسر شجاع در جمع دانشجويي:" به خدا سوگند که پست رياست جمهوري برايم از پيشاب بز هم کم ارزش تر است."
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1229 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 دي 1387، ساعت 3:45 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
يک پژوهشگر ايراني با پرورش قارچ هاي خوراکي با استفاده از "کاه" و فرآوري آن، نوعي ماده غذايي بدون کلسترول توليد کرده است که علاوه بر داشتن طعم گوشت، بسياري از خواص غذايي آن را نيز داراست.
شهرام نوذري که عهده دار مديريت يک موسسه آموزش عالي علمي کاربردي به نام "تعاوني قارچ صدفي تنکابن" است تعدادي از توليدات غذايي جديد را که با استفاده از قارچ هاي پرورشي به دست آمده است، در غرفه دانشگاه جامع علمي کاربردي نمايشگاه جامع دستاوردهاي ۳۰ ساله وزارت علوم در معرض ديد عموم قرار داده است.
وي روز سه شنبه در حاشيه برگزاري اين نمايشگاه در معرفي ويژگي هاي گوشت رژيمي به دست آمده از قارچ هاي خوراکي به خبرنگار ايرنا گفت: اين محصول بدون کلسترول است، مصرف آن چربي خون را کاهش مي دهد و اسيدهاي آمينه مشابه گوشت حيواني دارد.
نوذري با اشاره به اينکه ۴۱ درصد ماده خشک اين گوشت رژيمي را پروتيين تشکيل مي دهد خاطرنشان ساخت: به علت وجود پروتيين هاي تک حلقه اي، ضريب جذب آن در بدن از پروتسين هاي موجود در حبوباتي مانند سويا بسيار بالاتر است.
به گفته وي امکان توليد قارچ گوشتي از مواد اوليه ديگري به جز کاه نيز امکانپذير است که انواع چوب، کاغذ و به طور کلي ضايعات سلولزي کشاورزي از آن جمله هستند.
نوذري يادآور شد: دوره زماني توليد قارچ گوشتي حداکثر ۲۵ روزاست و به ازاي هر يک کيلوگرم ماده اوليه کاه يا ضايعات سلولزي کشاورزي مي توان يک کيلو قارچ خوراکي توليد کرد.
مرکز آموزش عالي علمي کاربردي تعاوني قارچ صدفي تنکابن در کنار ارائه همبرگر تهيه شده از گوشت رژيمي، محصولات متنوع ديگري که همگي از ماده اوليه قارچ با طعم هاي کاکائو، کاپوچينو، قهوه، آلبالو، توت فرنگي و گردو در آنها استفاده شده ، در اين نمايشگاه ارائه کرده است.
نمايشگاه جامع دستاوردهاي ۳۰ساله وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از اول دي ماه در قالب ۳۰۰ غرفه در محل مصلي امام خميني (ره) برپا شده و تا پنجم دي ادامه خواهد داشت.
دراين نمايشگاه توانمندي ها و دستاوردهاي دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، مراکز رشد و پارک هاي علمي و فناوري کشوردر عرصه هاي مختلف ارائه شده است. |
منبع: خبرگزاري آفتاب
اگه بخوان اينجوري حساب کنن من هم از گل (مخلوط آب و خاک ) ميتونم گوشت قرمز واقعي بسازم. |
|
_________________ هيچ وقت نبايد به حرف گلها گوش داد. گل را فقط بايد بوئيد و تماشا کرد. گلِ من تمامِ اخترکم را معطر ميکرد گيرم من بلد نبودم چهجوري از آن لذت ببرم.
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1252 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 06 دي 1387، ساعت 19:51 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
يک پژوهشگر ايراني با پرورش قارچ هاي خوراکي با استفاده از "کاه" و فرآوري آن، نوعي ماده غذايي بدون کلسترول توليد کرده است که علاوه بر داشتن طعم گوشت، بسياري از خواص غذايي آن را نيز داراست.
شهرام نوذري که عهده دار مديريت يک موسسه آموزش عالي علمي کاربردي به نام "تعاوني قارچ صدفي تنکابن" است تعدادي از توليدات غذايي جديد را که با استفاده از قارچ هاي پرورشي به دست آمده است، در غرفه دانشگاه جامع علمي کاربردي نمايشگاه جامع دستاوردهاي 30 ساله وزارت علوم در معرض ديد عموم قرار داده است.
وي روز سه شنبه در حاشيه برگزاري اين نمايشگاه در معرفي ويژگي هاي گوشت رژيمي به دست آمده از قارچ هاي خوراکي به خبرنگار ايرنا گفت: اين محصول بدون کلسترول است، مصرف آن چربي خون را کاهش مي دهد و اسيدهاي آمينه مشابه گوشت حيواني دارد.
نوذري با اشاره به اينکه 41 درصد ماده خشک اين گوشت رژيمي را پروتيين تشکيل مي دهد خاطرنشان ساخت: به علت وجود پروتيين هاي تک حلقه اي، ضريب جذب آن در بدن از پروتسين هاي موجود در حبوباتي مانند سويا بسيار بالاتر است.
به گفته وي امکان توليد قارچ گوشتي از مواد اوليه ديگري به جز کاه نيز امکانپذير است که انواع چوب، کاغذ و به طور کلي ضايعات سلولزي کشاورزي از آن جمله هستند.
نوذري يادآور شد: دوره زماني توليد قارچ گوشتي حداکثر 25 روزاست و به ازاي هر يک کيلوگرم ماده اوليه کاه يا ضايعات سلولزي کشاورزي مي توان يک کيلو قارچ خوراکي توليد کرد.
مرکز آموزش عالي علمي کاربردي تعاوني قارچ صدفي تنکابن در کنار ارائه همبرگر تهيه شده از گوشت رژيمي، محصولات متنوع ديگري که همگي از ماده اوليه قارچ با طعم هاي کاکائو، کاپوچينو، قهوه، آلبالو، توت فرنگي و گردو در آنها استفاده شده ، در اين نمايشگاه ارائه کرده است.
نمايشگاه جامع دستاوردهاي 30ساله وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از اول دي ماه در قالب 300 غرفه در محل مصلي امام خميني (ره) برپا شده و تا پنجم دي ادامه خواهد داشت.
دراين نمايشگاه توانمندي ها و دستاوردهاي دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، مراکز رشد و پارک هاي علمي و فناوري کشوردر عرصه هاي مختلف ارائه شده است. |
منبع: خبرگزاري آفتاب
اگه بخوان اينجوري حساب کنن من هم از گل (مخلوط آب و خاک ) ميتونم گوشت قرمز واقعي بسازم. |
راستش من هم يک ماهي ميشه که شروع به توليد گوشت قرمز از کاه کردم، تازه گوشت ها رشد کردن و قابل خوردن هم شدند.. واقعا برام تجربه جالبي بود.. البته گوشت ما طعم قهوه و آلبالو نميده ولي خوب قابل خوردن هست و همون خواص گوشت قرمز... اين هم عکس اولين محصول برداشت شده من
|
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
itwman  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 645 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 دي 1387، ساعت 0:00 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
itwman  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 645 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 12 دي 1387، ساعت 11:45 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
نقل از سايت مرکز تحقيقات فناوري هاي پيشرفته پارسه:
به گزارش دفتر روابط عمومي مرکز تحقيقات فناوري هاي پيشرفته پارسه؛ مهندس مولوي که در صدر يک هيئت 10 نفره از مشاوران حقوقي ،
اقتصادي و امنيتي پروژه هوش مصنوعي پارسه و همچنين مديرکل امور بين الملل مرکز تحقيقات فناوري هاي پيشرفته پارسه،
و محققان و دانشمندان مرتبط به پروژه تحقيقاتي پارسه به کشور چين عزيمت نموده است . در مراسم سخنراني دفاعيه مرحله فينال
مسابقات جام جهاني کامپيوتر2008 از ادامه سخنراني خود به به زبان انگليسي امتناع نمود و سطح علمي کشور ايران را در سطحي دانست
که ديگر لزومي به ارائه دستاوردهاي ايران به زبان انگليسي نخواهد بود و وقت آن رسيده که دانشمندان جهان يادگيري زبان فارسي رانيز تجربه نمايند.
اين اقدام باعث گرديد روزنامه China Daily تيتر صفحه علمي خود را چنين تنظيم نمايند: « دانشمندان ايراني در برگزاري مسابقات تحول ايجاد نمودند»
خبرگزاري CCTV چين نيز با جلب توجه بهاين موضوع دو گزارش زنده تلويزيوني را از اين پروژه تهيه و پخش نمود. محققين و دانشجويان
دانشگاه شانگهاي با بازديد از غرفه نمايشگاهي پروژه پارسه اين اقدام را تحسين برانگيز دانشتند و شجاعت و نبوغ محققين ايراني تعجب برانگيز دانستند.
به گزارش دکتر تحصيلي مدير برنامه هاي مهندس مولوي : تيم اعزامي دانشمندان ايراني امشب با معاون رييس جمهوري کشور چين ديدار مي نمايند. |
|
|
_________________ به خانمي که سن واقعيش را مي گه نبايد اعتماد کرد؛ چون از چنين خانمي گفتن هرچيزي بر مياد!
|
|
|
|
|
 |
itwman  پرچونه!!
 |
يکشنبه 22 دي 1387، ساعت 2:15 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
...مرکز طراحي پردازنده هاي اينتل در شهر حيفا قرار دارد و پردازنده هاي سري پنتيوم اينتل محصول همين مرکز طراحي اسرائيلي اينتل است.
هرچند که مرکز اصلي اين شرکت در اروپا و احتمالا در دانمارک!!قرار دارد.و وابستگي به اينتل در حالي رو به افزايش و تبليغ است که شرکت هاي بسيار ديگري چون AMD نيز در حال ارائه ي پردازنده هستند که در اين مورد حتي AMD پردازنده هاي پيشرفته تري از نوع چند هسته اي ارائه مي دهد.زيرا اين تکنولوژي در انحصار AMD است و اينتل حق توليد پردازه هايي با هسته هاي بيشتر از دو عدد را ندارد.
در ضمن قابل توجه است که در حال حاضر با تلاش بسياري از جوانان ايراني در صنايع دفاع و..., جمهوري اسلامي نيز علم توليد پردازنده را بدست آورده است و تنها به دليل عدم صرفه اقتصادي شروع به توليد انبوه نمي کند و اين تکنولوژي را تنها براي توليد پردازنده هاي صنايع نظامي به کار مي برد.با اين حال به نظر مي رسد در صورتي که اقدامات لازمي براي تحريم اينتل تامين شود و تبليغ فضاي فروش محصولات و همکاري با شرکت هايي چون AMD صورت بگيرد ايران نيز مي تواند به کشورهاي توليد کننده ي پردازنده هاي رايانه هاي خانگي بپيوندد. |
منبع اين ايکس شعر |
|
_________________ به خانمي که سن واقعيش را مي گه نبايد اعتماد کرد؛ چون از چنين خانمي گفتن هرچيزي بر مياد!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5003 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 اسفند 1388، ساعت 20:06 |
|
 |
5 ماه پيش |
|
|
| |
گلايههاي جوانترين پژوهشگر کشور از مسئولان
يکي از جوانترين پژوهشگران کشورمان با گلايه از کمتوجهي برخي مسئولان به طرحهاي پيشنهادي نخبگان جوان گفت: دوست دارم طرحهايم را نخستين بار در کشور خودم اجرا کنم
به گزارش فارس، علي اسدزاده جوانترين پژوهشگر کشورمان متولد 6 ديماه 68 در محله تاريخي گنجينهکتاب شهرستان هشترود استان آذربايجان شرقي است که طي سالهاي گذشته توانسته افتخاراتي نظير کسب رتبه سوم پژوهشهاي برتر جهان در لندن سال 2008، برگزيده "اولين گام به سوي جايزه نوبل دانشآموزي " در لهستان سال 2007، رتبه اول جشنواره علمي ژاپن سال 2007، رتبه اول جشنواره خوارزمي در رشته فيزيک سال 1385 و همچنين رتبه اول جشنواره خلاقيت و نوآوري سال 1386 را بدست آورد.
اين پژوهشگر جوان که تا کنون 18 مقاله در زمينه مسائل هستهاي نيز تدوين کرده، به گفته خود، طي ماههاي اخير با کملطفي و بعضا بيتوجهي برخي مسئولان مربوطه در حوزه نخبگان مواجهه شده است، مشکلاتي که در طي 30 سال گذشته نيز به صورت کم و بيش در کشور مشهود بوده و در مواردي به پناه بردن نخبگان علمي کشور به ساير نقاط دنيا نيز انجاميده است.
هر چند که کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي از چندي پيش، بررسي اين موضوع و تلاش براي رفع مشکلات موجود در حوزه نخبگان را آغاز کرده است، اما در بين درددلهاي اين پژوهشگر جوان کشور با خبرنگار فارس، نمونهاي ديگر از "فرار مغزها " را با مرور خاطرات 15 تن از دوستاني و همکلاسيهايي که اکنون در دانشگاههاي آمريکا و کانادا ادامه تحصيل ميدهند، مشاهده کرديم.
به همين بهانه طي گفتگويي با جوانترين پژوهشگر کشورمان، تلاش کرديم که ضمن معرفي برخي از طرحهاي تحقيقاتي وي، گوشهاي از مشکلات و موانع پيشروي نخبگان علمي کشور، به خصوص پژوهشگران جوان و نوجوان کشور را به مسئولان مربوطه يادآوري کنيم؛
علي اسدزاده يکي از پژوهشگران جوان کشورمان در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، به معرفي خود پرداخت و اظهار داشت: بنده کارها و فعاليتهاي پژوهشي را از سال دوم ابتدايي شروع کردم و تا امروز هم بيش از 50 مقاله نوشتهام که 18 مورد آن در حوزه علوم هستهاي بوده است.
وي که اکنون عضو بنياد علمي نخبگان کشور است، افزود: تاکنون نيز رتبه سوم پژوهشهاي برتر جهان در لندن سال 2008، برگزيده "اولين گام به سوي جايزه نوبل دانشآموزي " در لهستان سال 2007، رتبه اول جشنواره علمي ژاپن سال 2007، رتبه اول جشنواره خوارزمي در رشته فيزيک سال 1385 و همچنين رتبه اول جشنواره خلاقيت و نوآوري سال 1386 را کسب کردهام.
اسدزاده در ادامه گفت: تاکنون طرحهايي در خصوص درصد افزايش بازدهي نيروگاههاي اتمي در رآکتورهاي شکافت از 33درصد تا 75درصد، استخراج اورانيوم از عناصر موجود در کف دريا، طراحي هواپيماي بدون سرنشيني که هم زيردريايي است و هم هواپيماي عمودپرواز، رادارگريز و جاسوسي است که البته اين کار به صورت گروهي انجام شد و بنده به عنوان سرگروه فعاليت ميکردم، ارائه کردهام؛ البته طرح رآکتورهاي گداخت مغناطيسي که درصد بازدهي را افزايش ميدهد يکي ديگر از طرحهاي بنده بوده است.
وي با بيان اينکه اين موارد طراحي شده ولي اکنون جايي و نهادي از ما حمايت نميکند، خاطرنشان کرد: سازمان انرژي اتمي که به ندرت از اين پروژهها حمايت و استقبال ميکند و ساير مراکز علمي و پژوهشي هم چون اين موارد از طرحهاي تخصصي هستند، چندان توجهي به آنها نميکند و بهايي به اين طرحها نميدهند.
اين پژوهشگر همچنين اضافه کرد: اين طرحها، به صورت کامل طراحي شده است، ولي اجرايي کردن و آزمايش آنها نيازمند بودجه و امکانات خاصي است که ما اين بودجه و امکانات را نداريم، به عنوان مثال در مورد استخراج اورانيوم از عناصر موجود در کف دريا، نيازمند آزمايشگاههاي تخصصي هستيم که ما به آن دسترسي نداريم.
اين پژوهشگر جوان کشورمان در ادامه در خصوص طرح خود پيرامون گداخت و شکافت هستهاي نيز گفت: من يک طرحي درباره رآکتورهاي شکافت ارائه دادهام، به عنوان مثال در راکتور PWR نيروگاه اتمي بوشهر درصد اورانيوم مورد استفاده 5درصد است و از آب معمولي استفاده ميشود و درصد بازدهي آن 33درصداست ولي بنده درصد غنا را به 25درصد افزايش دادهام و به جاي آب معمولي از آب سنگين استفاده کردهام که در نتيجه 33درصد بازدهي را به 70درصد رساندهام و اين طرح در لندن رتبه سوم را کسب کرد.
اسدزاده در خصوص کاربردهاي اين طرح نيز اظهار داشت: با اين طرح ميتوانيم درصد بازدهي نيروگاهي و تعداد محصولات را افزايش دهيم.
وي همچنين در خصوص اين طرح خود يادآور شد: من از سال دوم دبيرستان پژوهش، در زمينه علوم هستهاي را شروع کردم و کار و تحقيق روي طرح بازدهي نيروگاه اتمي حدود 6 ماه به طول انجاميد، البته ساير طرحها نيز به صورت 4 ماه و 6 ماهه و 7 ماهه زمان ميگرفت.
جوانترين پژوهشگر کشورمان در ادامه خاطرنشان کرد: طرح افزايش بازدهي نيروگاه از 33درصد به 70درصد به صورت تئوري ارائه شده و بايد رآکتورهاي آن طراحي شود که اين کار تنها در نيروگاه انجام ميشود، ولي هنوز نيروگاه اتمي بوشهر راهاندازي نشده و نميتوان از آن استفاده کرد که اميدوارم بعد از راهاندازي نيروگاه اتمي بوشهر اگر فرصت بدهند، اين طرح را آزمايش کنيم.
اسدزاده با بيان اينکه اين طرحها را به برخي مسئولين مربوطه نيز ارائه دادهام، اضافه کرد: متاسفانه برخي از مسئولان مربوطه توجه چنداني به اين طرحها ندارند و ما هم اين چنين سردرگم ماندهايم، بنده حتي اين طرح را به برخي از مسئولين سازمان انرژي اتمي هم پيشنهاد کردهام اما تاکنون توجهي به آن نشد در حالي که همين طرح در يک جشنواره بينالمللي در لندن رتبه سوم را کسب کرد.
وي همچنين يادآور شد: در آن جشنواره بينالمللي از ما استقبال بهتري شد و اکنون نيز از چندين دانشگاه معتبر دنيا مثل برکلي، کاليفرنيا، مونترال، ونکوور، هاروارد و... براي بنده دعوتنامه پذيرش ارسال شده است ولي به خاطر عرق و علاقهاي که به کشورم دارم به آنجا نميروم و دوست دارم اين طرحها براي اولين بار در کشور خودم اجرا کنم.
اين پژوهشگر جوان کشورمان در خصوص مهمترين مشکلات و موانع کار خود و ساير نخبگان جوان کشور اظهار داشت: متاسفانه در کشور ما از پژوهشگران جوان و نوجوان حمايت چنداني نميشود و اگر ما بخواهيم طرحي را ارائه کنيم بايد مراحل سخت و زيادي را پشت سر بگذاريم بدون اينکه يک نهاد يا مرجعي از ما حمايت کند و اين موارد در کنار مشکلاتي مانند معضلات مادي، امکانات و حتي آزمايشگاههاي تخصصي کار را براي ما سخت ميکند.
اسدزاده همچنين به پديده "فرار مغزها " نيز اشاره کرد و افزود: به دليل همين مشکلات شاهد پديده فرار مغزها در کشور هستيم به طوري که حدود 15 نفر از دوستان بنده اکنون از کشور رفته و در دانشگاههاي مونترال، UPS، ونکوور کانادا و کاليفرنياي آمريکا مشغول به تحصيل هستند.
وي در همين زمينه اضافه کرد: هر کدام از اين دوستان من که به خارج رفتهاند ميتوانستند در رشتههاي فيزيک، شيمي، مکانيک، عمران و صنايع مهرهاي تاثيرگذار براي کشور باشند که متاسفانه اکنون در دانشگاههاي خارج از کشور مشغول به ادامه تحصيل هستند که اميدوارم بعد از اتمام تحصيلات خود به کشور بازگردند.
اين پژوهشگر جوان کشورمان در پايان گفت: برخي از اين افراد در رشتههاي خود طرحهايي ارائه کرده بودند و چندين مدال المپياد و رتبههاي تکرقمي کارشناسي ارشد کشور را هم کسب کرده بودند، ولي متاسفانه همين نخبگان به دليل کمتوجهي برخي مسئولان براي ادامه تحصيل به خارج از کشور رفتهاند.
منبع: الف |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 12 اسفند 1388، ساعت 23:34 |
|
 |
4 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
طرف طرح داده اما آزمايش نکرده. خوب من هم طرح ميدم اگه به ميزان کافي ماست به اقيانوس بريزيم، 100 درصد اقيانوس تبديل به دوغ ميشه.
يارو به سادگي ميگه:
| به عنوان مثال در راکتور PWR نيروگاه اتمي بوشهر درصد اورانيوم مورد استفاده 5درصد است و از آب معمولي استفاده ميشود و درصد بازدهي آن 33درصداست ولي بنده درصد غنا را به 25درصد افزايش دادهام و به جاي آب معمولي از آب سنگين استفاده کردهام که در نتيجه 33درصد بازدهي را به 70درصد رساندهام |
يکي نيست بهش بگه خوب نابغه اين که بهش ميگن راکتور آب سنگين. سالهاست خودمون توي دانشگاه تهران يه دونه تحقيقاتيش رو داريم. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3497 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 فروردين 1389، ساعت 1:07 |
|
 |
3 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
itwman  پرچونه!!
 |
شنبه 28 فروردين 1389، ساعت 13:06 |
|
 |
3 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|