| نویسنده |
پیغام |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 20 آذر 1382، ساعت 13:46 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
بهروز افخمي رکورددار تنبلي و بينظمي در مجلس ششم علاوه بر 197ساعت و 27دقيقه تأخير و غيبت غيرموجه، هيچ فعاليت رايج پارلماني نداشته است.
در پي نطق پيش از دستور بهروز افخمي در جلسه علني امروز، يک منبع آگاه با استناد به اسناد اداره تدوين مذاکرات مجلس به خبرنگار امور مجلس، گفت: اين عضو فراکسيون مشارکت در کل ساعاتي هم که در مجلس حضور داشت، هيچگونه تحرک پارلماني نداشته است.
وي افزود: در طول سه سال نخست مجلس ششم، حتي يک مورد از موارد «سؤال از وزير»، «تذکر به مديران اجرايي»، «تذکر آئين نامه اي»، «اخطار قانون اساسي» و «پيشنهاد يا اظهارنظر در مورد طرح ها و لوايح» در کارنامه افخمي ثبت نشده است.
اين منبع مطلع همچنين خاطرنشان کرد: در 2 بار نطق اين نماينده مشارکتي مجلس ـ غير از نطق امروزش ـ وي 1565کلمه تحويل داد که 94درصد آن حمله به سياستهاي گذشته نظام، 3درصد آن متهم کردن جناح مقابل به کارشکني و 3درصد ديگر نيز به مسايل متفرقه اختصاص داشت.
"سايت خبري بازتاب" |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 21 آذر 1382، ساعت 13:00 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 191 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 22 آذر 1382، ساعت 11:39 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
اگر مي تونين پرکارترين رو پيدا کنين
البته اگر وجود داشته باشه |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1320 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 بهمن 1386، ساعت 4:03 |
|
 |
5 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
به نظرم جالب رسيد .گفتم از زير خاک درش بيارم . بي مناسبت هم نيست |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
itwman  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 183 اعتبار کسب شده: 1044 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 بهمن 1386، ساعت 4:15 |
|
 |
5 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
بازم خدا پدر مجلس 7 رو بيامرزه که هر وقت عکساشو تو سايتاي خبري ديديم ؛ مشاهده نموديم که خانوماش خيلي فعال
هستن و مشغول بافتني هستن و يا آقايون مشغول بلوتوس و يا روزنامه خوني و هر از گاهي خواب !!
البته ، تو زمان مجلس 6 زياد بلوتوس بازي و انتشار فيلم هاي خصوصي بازيگران تلويزيون و سينما رايج نشده يود !
شايد به اين خاطر فعاليتشون کم بوده ! |
|
_________________ يا رب نظر تو بر نگردد...
برگشتن روزگار ، سهل است...
|
|
|
|
|
 |
فاطي سزاوار  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 آذر 1386 مجموع ارسالها: 47 اعتبار کسب شده: 485 محل سکونت: اصفهان جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 23 بهمن 1386، ساعت 10:04 |
|
 |
5 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
| اهورا نوشته بود: |
بهروز افخمي رکورددار تنبلي و بينظمي در مجلس ششم علاوه بر 197ساعت و 27دقيقه تأخير و غيبت غيرموجه، هيچ فعاليت رايج پارلماني نداشته است.
در پي نطق پيش از دستور بهروز افخمي در جلسه علني امروز، يک منبع آگاه با استناد به اسناد اداره تدوين مذاکرات مجلس به خبرنگار امور مجلس، گفت: اين عضو فراکسيون مشارکت در کل ساعاتي هم که در مجلس حضور داشت، هيچگونه تحرک پارلماني نداشته است.
وي افزود: در طول سه سال نخست مجلس ششم، حتي يک مورد از موارد «سؤال از وزير»، «تذکر به مديران اجرايي»، «تذکر آئين نامه اي»، «اخطار قانون اساسي» و «پيشنهاد يا اظهارنظر در مورد طرح ها و لوايح» در کارنامه افخمي ثبت نشده است.
اين منبع مطلع همچنين خاطرنشان کرد: در 2 بار نطق اين نماينده مشارکتي مجلس ـ غير از نطق امروزش ـ وي 1565کلمه تحويل داد که 94درصد آن حمله به سياستهاي گذشته نظام، 3درصد آن متهم کردن جناح مقابل به کارشکني و 3درصد ديگر نيز به مسايل متفرقه اختصاص داشت.
"سايت خبري بازتاب" |
بنده خدا چقدر زحمت کشيده!! خسته نشده؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
rfj_b_kas  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 159 اعتبار کسب شده: 922 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 24 بهمن 1386، ساعت 16:36 |
|
 |
5 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
واقعا براي اون شهر با اين نمايندشون متاسفم
يا حق |
|
_________________ خوشا آنان که بار دوستي را کشيدند و نرنجيدند و رفتند
|
|
|
|
|
 |
rfj_b_kas  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 159 اعتبار کسب شده: 922 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 24 بهمن 1386، ساعت 16:40 |
|
 |
5 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
واقعا براي اون شهر با اين نمايندشون متاسفم
يا حق |
|
_________________ خوشا آنان که بار دوستي را کشيدند و نرنجيدند و رفتند
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 741 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 24 بهمن 1386، ساعت 16:51 |
|
 |
5 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
واقعا براي کشورمون با اين نماينده هامون متاسفم
دريغ بود ايران که ويران بشد
کنام پلنگان و شيران بشد*
* کار دسته! خودم سرودم! |
_________________ خدا حافظ, همين حالا, همين حالا که من تنهام!
بعضيها که زبونشون درازه , عمرشون کوتاهه!! 
|
|
|
|
|
 |
|
|