| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7159 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 21 ارديبهشت 1386، ساعت 2:50 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
gold phoenix  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 19 ارديبهشت 1386 مجموع ارسالها: 13 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: نيوزيلند جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 21 ارديبهشت 1386، ساعت 3:13 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اين نياز مرد را به زنش نمي رسونه
اين فداکاري زن را در همه مراحل زندگي ميرسونه |
|
_________________ به زیبایی ققنوس و به بلند پروازی سیمرغ
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 21 ارديبهشت 1386، ساعت 3:38 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
و اینگونه بود که چرخ از حیث انتفاع افتاد و زن جایش را گرفت!
بدون شرح این بیت را بخوانید:
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد // من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
* توضیح: نام صاحب تراکتور، مراد بوده است. |
|
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
جمعه 21 ارديبهشت 1386، ساعت 13:35 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
جمعه 21 ارديبهشت 1386، ساعت 20:59 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3365 اعتبار کسب شده: 3724 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 21 ارديبهشت 1386، ساعت 21:18 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 21 ارديبهشت 1386، ساعت 21:22 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
و اينگونه بود که باز جنس برتر با تفکر بالا دست به ساختن زانتيا (رو سه تا چرخ بدون جنس لطيف هم راه ميره)برد که ديگه به زنا نيازي نداشته باشند
کم نديدم از اين موضوعات
جارو برقي
ماشين لباسشويي
ماشين ظرفشويي
.
.
. |
|
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1132 اعتبار کسب شده: 3865 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 ارديبهشت 1386، ساعت 0:49 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
جالبه خانم ها چقدر دلشون پره!! مگه چيکارتون کرديم؟؟
| نقل قول: |
| خيلی از ما خانمها, عادت داريم به خودمون دروغ بگيم و بعد توی دروغ خودمون به قضاوت و دلسوزی برای خودمون بشينيم |
صداي دل عزيز، همه اينطور هستند، اما مهم اينه که چطور قضاوت کنيم... تفاوت ديدگاه ها رو هم نبايد از نظر دور کنيم، خوب ديد يه مرد با يه زن فرق ميکنه..
| ولی وقتی کنه ميشيم و با نق و غر و گريه و کلک و عشوه گول ميزنيم, و خودمون و بهش ميچسبونيم |
و هستند آقايوني که با اين موضوع خر ميشند و خر ميمونند
ولي خوب احتمال قسمت دوم هميشه بيشتره
| يا اينکه برای خر حمالی خواهيم بود |
|
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
شنبه 22 ارديبهشت 1386، ساعت 16:21 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
خب سيما جوون
من متوجه منظورت نشدم ، يعني منظورت از اينكه خانوماعادت كردن به خودشون دروغ بگن رو نگرفتم
منظورت اينه كه ما خانوما باعث مي شيم مردا ، نامرد بشن وقدرنشناس
يا اينكه رفتار خانوما باعث مي شه بعد از يه عمر زندگي با گذشت و فداكاري ، يه مرد همه خوبي هاي زنش رو ناديده مي گيره و پشت پا مي زنه به همه چيز
البته فقط صرف رفتن و زن گرفتن مجدد يه مرد نيست
وقتي يه زن همه جوره مردش رو حمايت مي كنه ، و تكيه گاه زندگي مرد مي شه ،انتظار داره كه حداقل نيازهاي روحي خودش هم ارضا بشه ولي اين اتفاق هيچ وقت نمي افته
مي خوام بگم كه در اين كه مرد و زن براي هم آفريده شدن و به هم نياز دارن و بدون هم به تكامل نمي رسن، هيچ شكي نيست ولي يه زن هميشه در طول تاريخ بشريت براي رفع نيازهاي مردش از خود گذشتگي داشته و انتظارش در برابر اين از خود گذشتگي فقط اين بوده كه فقط وجودش توي زندگي مردش پر رنگ تر باشه
ولي در ميان آقايون كمتر پيش اومده كه به خاطر خواسته زنشون از ، خواسته هاي خودشون بگذرند
و اين هم كاملا طبيعيه
كار زنها حماقته كه از حق خودشون براي مردشون مي گذرن اگه زن از حقش نگذره ، ديگه انتظاري از شوهرش هم نداره و اين جوري نه نق مي زنه و نه غر ، چون نه كاري انجام داده و نه انتظار انجام شدن كاري رو از طرف مقابلش داره |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 11:24 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 11:36 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
وقتي يه زن همه جوره مردش رو حمايت مي كنه ، و تكيه گاه زندگي مرد مي شه ،انتظار داره كه حداقل نيازهاي روحي خودش هم ارضا بشه ولي اين اتفاق هيچ وقت نمي افته
ولي در ميان آقايون كمتر پيش اومده كه به خاطر خواسته زنشون از ، خواسته هاي خودشون بگذرند
و اين هم كاملا طبيعيه
 |
با اين که روي سخن با من نيست:
هيچ وقت اصلا وجود خارجي نداره همه چيز ممکنه
اما اين که اقايون کمتر به خواسته هاي زنشون در مقابل خواسته هاي خودشون اهميت ميدن اصلا موافق نيستم
اگه قرار بر مستقل بودن وخود راي بودن بود که مرد مگه سرش درد ميکنه بره زن بگيره(اگه کسي به خاطر مسائل جنسي زن ميگيره بهتره بره يه گوشه بميره) کسي که ازدواج ميکنه(البته موفق(شايد 2 نفر اصلا واسه هم نباشن))ديگه مني در کار نيست بلکه حرف از ما ميشه ديگه خواسته هاي دو نفر نيست خواسته هاي يه نفر وجود داره هر دو نفر بايد تلاششون براي بهتر شدن زندگي باشه نه بهتر شودن زندگي خودشون |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 12:58 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
مي خوام بگم كه در اين كه مرد و زن براي هم آفريده شدن و به هم نياز دارن و بدون هم به تكامل نمي رسن، هيچ شكي نيست ولي يه زن هميشه در طول تاريخ بشريت براي رفع نيازهاي مردش از خود گذشتگي داشته و انتظارش در برابر اين از خود گذشتگي فقط اين بوده كه فقط وجودش توي زندگي مردش پر رنگ تر باشه
و اين هم كاملا طبيعيه  |
اوا. پس این قیس عامری کی بود؟
اسمش رو شنیدین؟
من که با این حرفتون موافق نیستم. |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3365 اعتبار کسب شده: 3724 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 13:17 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
خب سيما جوون
من متوجه منظورت نشدم ، يعني منظورت از اينكه خانوماعادت كردن به خودشون دروغ بگن رو نگرفتم
منظورت اينه كه ما خانوما باعث مي شيم مردا ، نامرد بشن وقدرنشناس
يا اينكه رفتار خانوما باعث مي شه بعد از يه عمر زندگي با گذشت و فداكاري ، يه مرد همه خوبي هاي زنش رو ناديده مي گيره و پشت پا مي زنه به همه چيز
البته فقط صرف رفتن و زن گرفتن مجدد يه مرد نيست
و اين هم كاملا طبيعيه
كار زنها حماقته كه از حق خودشون براي مردشون مي گذرن اگه زن از حقش نگذره ، ديگه انتظاري از شوهرش هم نداره و اين جوري نه نق مي زنه و نه غر ، چون نه كاري انجام داده و نه انتظار انجام شدن كاري رو از طرف مقابلش داره  |
مصی جون بذار دقيقاً برات بگم که منظورم چيه
ببين خانوم خانومها, که ميدونم از زندگی صداقت و وفاداری ميخوای
يه عمريه, حتی ما خانومها, وقتی ميخوايم از همديگه قول بگيريم ميگيم
قول مردونه!!!
اين يعنی اينکه روی حرف مردا حساب ميکنيم
بازم ميگم مرد نه مذکر
وقتی يک مرد, خودش تصميم ميگيره که توی يک رابطه باشه, که حالا حرف ما اينجا ازدواجه
ديگه ميدونه از زندگی چی ميخواد, و روی حرفاش ايستادگی ميکنه , وقتی ميگم خودش ميخواد:
يعنی اينکه دليل ازدواجش, صرفاً به جا آوردن سنت رسول نيست بر آورده کردن فقط سکس نيست از ذوق يک شب دوماد شدن و شنيدن دوماد عروس و ببوس يا الّله نيست, از شر غر و لند و نصيحت های مامانش که دوست داره دومادی پسرش رو ببينه نيست ................
و خلاصه اين و درک کرده که ازدواج يعنی دوتا منبع که حالا به هم وصل شدن,
هر دوی اين منابع داراييهاشون و از طريق اون اتصال يک جا ميريزن و هر کدوم تا اونجايی که ميتونن
از خودشون انعطاف پذيری نشون ميدن, و ميشن يک نيروی متحد برای خوشحال کردن همديگه
و ميشن دو تا دست برای ساختن روز های همديگه
البته به شرطی که آب و روغن نباشن چون اونموقع هيچ جوری با هم قاطی نميشن که هيچ تازه ماشين زندگی موتور ميسوزونه
وقتی يک مرد به دليل ساختن يک زندگی با يک زن شرو ع ميکنه ,اگه با زنش خوشحال باشه مطمين باش که قدر شناسی ميکنه بابا بيچاره ها اونها هم آدمن روح و احساس دارن درک و شعور دارن حالا مغرور هستن سبيل دارن ولی مثل بچه ها ميمونن رگ خواب دارن
استثنا هست, توی خانمها هم استثنا هست
قصه ی دروغ گفتن ما خانمها به خودمون, اينه که خيليهامون توی رو يا زندگی ميکنيم
ميخوايم طرفمون رو عوض کنيم, با نيت دوستی ميريم جلو, بعد ميخوايم طرف رو راضی به ازدواج کنيم
يه چيزايی توی طرفموم ميبينيم, که دوست نداريم, ولی خودمون رو گول ميزنيم که عيبی نداره دوستش داريم بعضی از خانمها با اصرار و عشوه و به قول خودمون
مارمولک بازی ميخوان به هدفشون برسن, بعد که مرده يه روزی پشيمون ميشه و يک کار هايی ميکنه
ميشينن مظلوم نمايی ميکنن و برای خودشون غصه ميخورن که بهشون بی وفايی شده
بابا خودت خواستی خانوم, به زور با چسب دوقولو خودت و چشبوندی به اسم شوهر نه خود شوهر
قصه ی همدلی و از خود گذشتگی خانمها رو هم اگه يک کم بر رسی کنيم, خداييش واقعيتهای ديگه ای هم پشتش هست
مثل حرف مردم, مثل آبرو ,مثل شعار با چادر سفيد رفتی بايد با کفن بيرون بيای, مثل نياز مالی, مثل نياز عاطفی, مثل احساساتی بودن.................
زنهای قديم. که با سن کم و بدون هيچ مهارتی به خونه شوهر ميرفتن. اونم توی زمونه ای که ميگفتن
بايد بسوزی و بسازی. و طلاق و جدايی رو بی آبرويی ميدونستن. چه چاره ای داشت به جز همون سوختن و ساختن
ولی اگه ناراضی بود. شوهرش که از در خونه بيرون ميرفت ميگفت: الهی بر نگردی
يک عمر ساختن و سوختن و چندين بچه هم درست کردن و روی عادت هم زندگی کردن و موندنشون از سر نيازشون بود
حالا اسمش رو گذاشتن وفاداری
من نميگم طلاق بده, عيبه, در خيلی از مواقعی که زندگی بهداشت عاطفی و روانی نداره خيلی هم لازمه
ولی ميخوام بپرسم, وفای زن امروزی کجا رفته
چرا امروز که زنها تحصيلات دارن, عرضه دارن, کار ميکنن,با کم و زياد وخوب و بد نميسوزن و نميسازن
چرا زودی ميگن: مهرم حلال جونم آزاد
پس نصفی از داستان وفاداری زن, نياز ماليش به مرد بوده
من خودم از مرد خاين, از مرد هوس باز, از مرد نامرد, متنفرم, ولی ميگم, خيلی از خانمها هم بد زخمهايی به تن آقايون ننشوندن
به خودمون نگاه نکن که نشستيم توی Forum داريم love صادر ميکنيم, خيلی از خانمها هم دنبال ظواهر هر روز از شاخه ای به شاخه ای ديگه ميپرن
من توی زندگی هميشه دنبال being يک مرد هستم نه doing يک مرد
اگه يک مرد بودم و ميدونستم که يک زن, جدای از نياز عاطفی, که زن و مرد برای هم آفريده شدن
و جدای از سکس, که فقط دوست داره با من داشته باشه
به خاطر نياز های مادی فقط داره با من زندگی ميکنه, دو روزه طلاقش ميدادم بره بشينه ور گيس مامان جونش گلدوزی کنه
ولی ماجرای حق چيز ديگه ايه
علاقه و گذشت سر جای خودش حق و احترام سر جای خودش
گاهی بعضی آقايون بچه پر رو هستن اونها رو بايد نشوند سر جاشون و با مايتابه ادبشون کرد
آخيش چند وقت بود حرف مايتابم و نزده بودم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
gold phoenix  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 19 ارديبهشت 1386 مجموع ارسالها: 13 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: نيوزيلند جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 14:11 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1267 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 23 ارديبهشت 1386، ساعت 15:15 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|