| نویسنده |
پیغام |
hakimPHP داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 19 ارديبهشت 1386، ساعت 10:07 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
در اينجا عکسها و فيلمهاي متعددي ار ارتش شاهنشاهي ايران گداشته شده:
http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?t=88398
بايد براي سرکار خانم Bayas جالب باشه
قبل از انقلاب ما یک تیم آکروجت بسایر خوب داشتیم که به قدری حرفه ای بود که با تیم فرشتگان آبی
نیروی دریایی آمریکا برنامه های نمایشی مشترک اجرا میکرد!!خمچنین در کشور خودمان هم شاهد اجرای نمایشی این تیم بودیم
متاسفانه بعد از انقلاب هرگز ندیدیم کسی اسمی از اینها ، که با نمایشهای هوایی زیبا شون مایه غرور ایرانیان بودن کسی اسمی ببرد...
داستان تیم تاج طلایی:
The history of the IIAF Golden Crown finds its beginning in 1955 with the delivery of the F-84G Thunder Jet, the first jet fighter of the Imperial Iranian Air Force. Prior to delivery of the first jets, the IIAF sent 15 pilots (including Gen. Mahammad Khatami who later became the commander of the Air Force) to Fursten Feldbrook USAF Base in Germany to attend the Jet Pilot Training School. Upon completion of the training program, 10 pilots (including Gen. Khatami) returned to Iran while 5 of them (Capt.'s Nader Jahanbani, Siamak Jahanbini, and 1st Lt.'s Iraj Mokhaberi, Amirhossain Rabii, and Abdolhossain Minousepehr) continued their training by going to Jet Pilot Instructor Course. Luckily, Fursten Feldbrook AFB was the home of the “Sky Blazers” USAF Acro team at the time, and their day-to-day practices were carefully being watched by Capt. Nader Jahanbani. He wished that someday the IIAF would also have such a team of their own. This wish was the source of a close friendship between Capt. Jahanbani and the members of the "Sky Blazers", especially with team leader Maj. Smallen. This friendship enabled Capt. Nader Jahanbani to participate in some of the Sky Blazers team practices by flying in the backseat of Maj. Smallen. After completing the Jet Instructor Pilot Course and returning back to Iran, Nader Jahanbani (now Maj.) formed Iran’s first AcroJet team by practicing with Gen. Khatami (now Air Force Commander), Capt. Jahanbini, Capt. Rabii, and 1st Lt. Minousepehr.
Finally, after 72 practice sessions, in June 1958, the dream of Maj. Nader Jahanbani turned to reality and the beautiful blue Iranian sky witnessed a new flock of high-flying birds called the Imperial Iranian Air Force Golden Crown AcroJet Team (Teame Acro Jete Taje Talaee Niroueh Havaee Shahanshahi Iran ). Because Maj. Nader Jahanbani was able to turn his vision and dream into reality, he became the Father of the IIAF Golden Crown.
http://x5.freeshare.us/126fs1058871.jpg
http://x5.freeshare.us/126fs1058871.jpg
http://x5.freeshare.us/126fs1059537.jpg |
|
_________________ شهید راه آزادی وطن،میرزاده عشقی
یا رب این مخلوق را از چوب بتراشیده اند ؟
بر سر این خلق خاک مردگان پاشیده اند ؟
در رگ این قوم ، جای حس و خون شاشیده اند؟
کاین چنین با خصم جانش رایگانی می کند.
چند روی همچو خران زير بار؟
سر زفضای بشريت برآر
روزنامه نگار مبارز،اشرف الدین قزوینی
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط hakimPHP در تاريخ پنجشنبه 27 ارديبهشت 1386، ساعت 7:42 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 19 ارديبهشت 1386، ساعت 12:07 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
جالب بود ، مرسي
ظاهر متفاوت ارتشي هاي اون دوره با اين دوره تفاوت در بقيه موارد رو هم كاملا مشخص مي كنه |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 ارديبهشت 1386، ساعت 12:58 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
عکسهای جالبی بود.
برام جالب بود که یکی مثل حکیم اونجا شروع کرده بود به بحث سیاسی و جالبتر از همه این که یک خارجیه بهش گیر داده بود و گفته بود که اینجا جای بحث سیاسی و افراط گرایی نیست.
از این دوره چی؟ کسی عکسی، چیزی نداره؟ ۸ سال جنگ تحمیلی.... اگر از این دوره هم عکسی دارید، لطفاً توی تالار بگذارید که همه بتونن ببینن. |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas خدا روي زمين ...  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 19 ارديبهشت 1386، ساعت 13:07 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
عکس هاي جالبي بودن!!!
اميدوارم که فقط به خاطر اين که جالب بودن گذاشته شده باشن! |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 ارديبهشت 1386، ساعت 1:44 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| Bayas خدا روي زمين ... نوشته بود: |
عکس هاي جالبي بودن!!!
اميدوارم که فقط به خاطر اين که جالب بودن گذاشته شده باشن!  |
من منظور شما راشايد درست نفهميدن اما
شايد ارتش زمان شاه قوي ترين ارتش تو خاور ميانه بود (تو اين شکي نيست) ارتش ار خيلي لحاظ وابسته بود (حدقل تو اون قسمتي که ايران رو سر ميکرد(هواپيما))
اما ارتش الان شايد تو خاور ميانه دوم(اول اسرائيل) اما تو اون قسمتهايي که ايران رو قدرتمند ميکنه نسبتا مستقل است( موشک و... ) |
|
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
پنجشنبه 20 ارديبهشت 1386، ساعت 7:59 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
| نقل قول: |
شايد ارتش زمان شاه قوي ترين ارتش تو خاور ميانه بود (تو اين شکي نيست) ارتش ار خيلي لحاظ وابسته بود (حدقل تو اون قسمتي که ايران رو سر ميکرد(هواپيما))
اما ارتش الان شايد تو خاور ميانه دوم(اول اسرائيل) اما تو اون قسمتهايي که ايران رو قدرتمند ميکنه نسبتا مستقل است( موشک و... )
|
شما می فرمایید ارتش وابسته بود، مگر هواپینای میگ و سوخو الان از کجا وارد می کنیم؟
موشکهای سام از کجا وارد میکنیم؟
رادارهای روسی از کجا وارد میکنیم؟
هواپیمای F-7 را مگر از چین وارد نمیکنیم؟
ما هنوز هم وابسته هستیم، چیزی که هست اون موقع اگر وابسته بودیم،مدرنترین و بهترین هواپیماها و موشکهای آمریکایی و همچنین حرفه ای ترین آموزشها در پایگاهای هوایی ناتو ،و همچنین یک ارتش با یک سیستم و سازماندهی حرفه ای داشتیم.....
اما متاسفانه،اعدامهای پی در پی افشران ارشد، یعنی همان هایی که در دانشکدهای افسری آمریکا و اروپا آموزش بسیار حرفه ای دیده بودند، اون سیستم حرفه ای را نابود کرد ..........
و اما تکنولوژی موشکی
دوست عزیز آیا مقایسه کردن توان فن آوری یک کشور با 30 سال پیش کار درستی هست؟
هر ایرانی میهن پرستی،حتی اگرهم با جمهوری اسلامی مخالفت داشته باشه، دوست داره که سیستم نظامی کشورش قوی باشه..
من احترام میذارم به این فرهنگ اما...........بهتره اشتباه نکنیم....خودمون رو همونجوری که هستیم بشناسیم |
|
سر زفضای بشريت برآر
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 ارديبهشت 1386، ساعت 23:39 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| hakimPHP نوشته بود: |
درود!
اما ارتش الان شايد تو خاور ميانه دوم(اول اسرائيل) اما تو اون قسمتهايي که ايران رو قدرتمند ميکنه نسبتا مستقل است( موشک و... )
|
شما می فرمایید ارتش وابسته بود، مگر هواپینای میگ و سوخو الان از کجا وارد می کنیم؟
موشکهای سام از کجا وارد میکنیم؟
رادارهای روسی از کجا وارد میکنیم؟
هواپیمای F-7 را مگر از چین وارد نمیکنیم؟
ما هنوز هم وابسته هستیم، چیزی که هست اون موقع اگر وابسته بودیم،مدرنترین و بهترین هواپیماها و موشکهای آمریکایی و همچنین حرفه ای ترین آموزشها در پایگاهای هوایی ناتو ،و همچنین یک ارتش با یک سیستم و سازماندهی حرفه ای داشتیم.....
اما متاسفانه،اعدامهای پی در پی افشران ارشد، یعنی همان هایی که در دانشکدهای افسری آمریکا و اروپا آموزش بسیار حرفه ای دیده بودند، اون سیستم حرفه ای را نابود کرد ..........
و اما تکنولوژی موشکی
دوست عزیز آیا مقایسه کردن توان فن آوری یک کشور با 30 سال پیش کار درستی هست؟
هر ایرانی میهن پرستی،حتی اگرهم با جمهوری اسلامی مخالفت داشته باشه، دوست داره که سیستم نظامی کشورش قوی باشه..
من احترام میذارم به این فرهنگ اما...........بهتره اشتباه نکنیم....خودمون رو همونجوری که هستیم بشناسیم |
برادر من گفتم تو اون قسمتي که ما رو قدرتمند ميکنه نسبتا مستقل عمل ميکنيم(کسي منکر اين نيست که تکنونوژي موشک شهاب 4و5 از کره شمالي اومده)
اما من ايران رو با اون دوران مقايسه نکردم من ايران رو با خاور ميانه مقايسه کردم اگه پيدا کردم اون لينکي که اين موضوع رو خوندم ميزارم
خيلي از f7 ايراد نگير اون رو خريدن که تو 29 فروردين نشون بدن
با دو جمله اخر کامل موافقم ما بايد خودمونو همون جوري که هستيم بشناسيم نه کمتر نه بيشتر |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 20 ارديبهشت 1386، ساعت 23:58 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
جمعه 21 ارديبهشت 1386، ساعت 0:03 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
ببینید برادر عزیز! من علاقه ندارم اون بحثهای جنگ اینجا هم تکرار بشود.F7 برای آموزش خریداری شده ....در جریان باشید که یک ارتش برای رژه توان خودشو به نمایش میگذاره...مثل موشکهای شهاب....
هر ایرانی میهن پرستی دوست داره که ایران
چنان ارتش قوی داشته باشه که کسی جرات حمله به اون رو نکنه،
و در عین حال ما باید چنان سیاست خارجی داشته باشیم که از اشتباهات گدشته درس بگیریم:
نگاه کنید به کلام آخر، پایین همین صحفه:
http://www.persianbb.com/t4883-90.html |
|
سر زفضای بشريت برآر
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 21 ارديبهشت 1386، ساعت 0:50 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
سلام . دوستان عزيز من نمي دونم شما چرا هميشه به جون هم افتاديد . شماها فکر مي کنيد ارتش ايران ضعيف هست ولي اينوطري که شما فکر مي کنيد نيست . ارتش ايران تقريبا يکي از ارتش هاي قدرتمند خاورميانه است و مي تونه حرفي براي زدن داشته باشه قرار نيست که من و شما بدونيم ارتشمون چي داره چي نداره . با اين بحث هاي که هيچ ارزشي نداره فقط وقت خودمونو گرفيتم . مطمئن باشيد ارتش ايران خيلي قوي تر از اوني هست که آمريکا و اسراييل بخوان بهش حمله کند............... |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
جمعه 21 ارديبهشت 1386، ساعت 10:19 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
محمد گفته:
سلام . دوستان عزيز من نمي دونم شما چرا هميشه به جون هم افتاديد...........
|
حکیم گفته:
درود!
ببینید برادر عزیز! من علاقه ندارم اون بحثهای جنگ اینجا هم تکرار بشود
|
s_mr66
برادر من گفتم تو اون قسمتي که ما رو قدرتمند ميکنه
|
به جون هم افتادیم؟!!!!
بنده خدمت شما عرض میکنم اگر یم روزی این سبک محترمانه بحث ، توسط ذیگر اعضای این تالار بکار گرفته شود، نشان دهنده یک جهش فرهمنگی اساسی و صحیح است و اگر همچین روزی بیاید باید به مدیران تالار عرض تبریک کرد! |
|
سر زفضای بشريت برآر
|
|
|
|
|
 |
|
|