| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7170 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 آذر 1382، ساعت 21:42 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
وسايل مورد نياز
يه کيلو جرات
نيم کيلو خجالتي نبودن
و يه عدد هم استعداد ديوانگي و افزودنيهاي لازم ديگر
اين کارها رو که مي گم هر وقت تونستين بکنين لازم نيست که همين الان انجام بدين و در ضمن يکي يکي انجام بدين اگه با هم انجام بدين ديوونگي تون از نوع حاد مي شه و هيچ راه چاره اي به جر تيمارستان رفتن نداره
۱ - وقتي مي خواين از خيابون رد بشين چرا هميشه با دو پا رد مي شين اينبار با يه پا رد بشين .(البته وقتي که خيابون خلوته ابن کار رو بکنين اونوقت يه موقع مي ميرين و آرزوي ديوانه شدن رو به گور مي برين .)
۲- اگر يه گربه اي رو ديدين بدون معطلي به طرفش حمله بکنين اگر هم از گربه مي ترسين باز هم حمله بکنين چون گربه با ديدن شما فرار مي کنه اونوقت ترستون هم مي ريزه يادتون نره که در حين دويدن ميو ميو هم بکنين نمي دونين چقدر حال مي ده به آدم نگاههاي مردم
۳- هر وقت يه چيز خنده دار به ذهنتون اومد اونجور که دلتون مي خواد بخندين نگين که از مردم بده شما براي دلتون و خودتون زندگي مي کنين نه براي مردم
۴- هر جور که دلتون مي خواد لباس بپوشين هر جور که دلتون مي خواد موهاتونو درست بکنين هر جور که دلتون مي خواد راه برين هر وقت که دلتون گرفت گريه بکنين
داد بکشيد .!!
فعلا براي شروع کار همين قدر بسه .
ديوونه ي موفقي باشيد! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 آذر 1382، ساعت 13:53 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 25 آذر 1382، ساعت 10:23 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
معلومه که آقا احسان در ديوانگي جزء
پيشکسوتان هستند |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
|
قصه خدا روي زمين مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: |
 |
چهارشنبه 11 مرداد 1385، ساعت 13:49 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
مي شه اقا احسان ادامه بدن اخه ديگه دارم به خودم شک مي کنم,به اطلاعات بيشتري نياز دارم |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 مرداد 1385، ساعت 16:19 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
براي ديوانه شدن به مشاعره1 يه سري بزنيد البته صفحات اخريش! |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 مرداد 1385، ساعت 17:03 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| قصه خدا روي زمين نوشته بود: |
مي شه اقا احسان ادامه بدن اخه ديگه دارم به خودم شک مي کنم,به اطلاعات بيشتري نياز دارم  |
اصلا احتیاجی به این کارها نیست که
کافیه یه چند تا درس با این اساتید محترم بخش بردارید اونوقت تضمینی دیوانه میشید اگه نشدید میتونید بیاید یقه من را بگیرید |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 11 مرداد 1385، ساعت 17:10 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
لغط دیوانه یا مانند دیو در قدیم برای خرافاتی چون جن زده شدن و ... استفاده میشده اما هم اکنون معنای خاص خودش را دار ه
در معنای رسمی به عنوان بی عقل به کار میرود و در ادبیات به معانی ای همچون عاشق و واله و . ..
گاهی اوقات دیوانه آن کسی است که میخواهد خط قرمز های حاکم بر جامعه را بشکند که این دیوانگی ممکن است برای هر کدام از ما پیش بیاد . تا حالا شده اصلا براتون مهم نباشه کی چی در موردتون فکر کنه ؟ تا حالا شده اصلا براتون حضور و عدم حضور دیگران مهم نباشه ؟ اینها هم یه نوع دیوانگیه دیگه
به هر حال من که به دیوانه بودن خودم افتخار میکنم
|
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3166 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 مرداد 1385، ساعت 18:25 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
- هر وقت يه چيز خنده دار به ذهنتون اومد اونجور که دلتون مي خواد بخندين نگين که از مردم بده شما براي دلتون و خودتون زندگي مي کنين نه براي مردم
۴- هر جور که دلتون مي خواد لباس بپوشين هر جور که دلتون مي خواد موهاتونو درست بکنين هر جور که دلتون مي خواد راه برين هر وقت که دلتون گرفت گريه بکنين
داد بکشيد .!!
|
These are really good advice! Did you watch the Steve Jobs video I posted a few days ago under the title "Stay Hungry, Stay Foolish"? He told Stanford graduates exactly that.
Guys, Don't live for other peoples opinion. Live for yourself. Forget about waht you were taught at school or by religious preachers about how to be a good person. These are all sheer BULLSHIT!
Live by your own intution, follow your dreams, feel free to act stupied, don't be shy, date girls if you are a boy and date boys if you are a girl, don't be afraid of failure, don't give a f$%k about what society thinks, and finaly NEVER FOLLOW*.
*: "Never Follow" is Audi's moto. That's why I have an Audi
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3365 اعتبار کسب شده: 3724 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 11 مرداد 1385، ساعت 20:02 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
۳- هر وقت يه چيز خنده دار به ذهنتون اومد اونجور که دلتون مي خواد بخندين نگين که از مردم بده شما براي دلتون و خودتون زندگي مي کنين نه براي مردم
۴- هر جور که دلتون مي خواد لباس بپوشين هر جور که دلتون مي خواد موهاتونو درست بکنين هر جور که دلتون مي خواد راه برين هر وقت که دلتون گرفت گريه بکنين |
ميگم از چهار تا مشخصه وقتی آدم 2 تاش و داره يعنی چی |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
|
قصه خدا روي زمين مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: |
 |
پنجشنبه 12 مرداد 1385، ساعت 13:06 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
۴- هر جور که دلتون مي خواد لباس بپوشين هر جور که دلتون مي خواد موهاتونو درست بکنين هر جور که دلتون مي خواد راه برين هر وقت که دلتون گرفت گريه بکنين |
ميگم از چهار تا مشخصه وقتی آدم 2 تاش و داره يعنی چی  |
تبريک مي گم شما اين توانايي رو داريد فقط به کم پشتکار مي خواد |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7170 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 مرداد 1385، ساعت 19:45 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 27 شهريور 1385، ساعت 20:23 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
بيا پيش خودم با سوال هاي مسخرم ديوونت ميکنم |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
گلناز  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 11 تير 1386 مجموع ارسالها: 2 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 11 تير 1386، ساعت 1:46 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
زهره خانوم يخ نزني |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 مرداد 1386، ساعت 21:35 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اين تاپيک از نظر عقلي مشکل داره چون ديوونگي ذاتي هست نه اختياري و بلفعل |
|
|
|
|
|
|
 |
ehsaneyazdanpanah  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 390 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ها آمو شيرازيِـَم من جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 مرداد 1386، ساعت 17:48 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
براي دي وانه شدن ابطدا بايد موحاتون رو با شماره 20 کوتاه کنيد
يه کم بميريد و بعد محکم زنده شيد
اره بيايد ديووونه شيد ببينيد چه کيفي داره
نه کسي قلت املاعيتون رو ميگيره
نه سانسور ميشيد
صفاهي دارد اجب ، ديوانگي |
|
_________________ براي شعري که بي تو خواهم گفت...
قافيه کم دارم ...
و...
تجربه ي با تو بودن را...
اي کاش به اندازه ي سلامي با هم بوديم...
|
|
|
|
|
 |
|
|