| نویسنده |
پیغام |
aram  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: شنبه 18 مرداد 1382 مجموع ارسالها: 111 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 17 ارديبهشت 1386، ساعت 22:52 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
واقعا جناب خیام با این شعرشون بشریت رو سرافراز نمودن و تاج بر سر اهل زمین گذاشتن:
گاویست در آسمان و نامش پروین
یک گاو دگر نهفته در زیر زمین
چشم خردت باز کن از روی یقین
زیر و زبر دو گاو مشتی خر بین
به زبان ساده تر منظور نظر شاعر اینه که زمین طویله ایست بس بزرگ پر ز خر!!!!
فکر کنم خيام موقع سرودن اين شعر اکس نوش جون کرده بودن!!! |
|
_________________ بگردان ساقيا آن جام ديگر
بده جان مرا آرام ديگر
خلاصم ده خلاصم ده خلاصي
که سخت افتاده ام در دام ديگر
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 18 ارديبهشت 1386، ساعت 20:25 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
aram عزيز.
رباعياتي که ما داريم به نام خيام ميخونيم شايد واقعا مال خود خيام نباشه.هر جا يه رباعي قشنگ يا شعري که صاحب مشخصي نداشته بوده اون رو منسوب به خيام کردند.در مورد رباعیات خیام تحقیقات زیادى شده است و درآن میان چهار تحقیق محققانه وجود دارد كه عبارت اند از پژوهش هایی که صادق هدایت، ذكاء الملك فروغى، على دشتى و محمد على بهرامى انجام داده اند. با توجه به این پژوهش ها تعداد رباعیات اصیل خیام را چنین می یابیم:
صادق هدایت، یک صدو چهل و دو (142) رباعى، ذكاء الملك فروغى، یک صد و هفتاد و هشت (178) رباعى، على دشتى، هفتاد و چهار (74) رباعى و محمد على بهرامى یک صد و سى و هشت (138) رباعى!
پس نميتونيم بگيم که اين رباعي نه چندان قشنگ از خيام هست.! |
|
|
|
|
|
 |
aram  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: شنبه 18 مرداد 1382 مجموع ارسالها: 111 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 19 ارديبهشت 1386، ساعت 10:21 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| s.m.s نوشته بود: |
aram عزيز.
رباعياتي که ما داريم به نام خيام ميخونيم شايد واقعا مال خود خيام نباشه.هر جا يه رباعي قشنگ يا شعري که صاحب مشخصي نداشته بوده اون رو منسوب به خيام کردند...
! |
منم اين احتمال رو مي دادم و اتفاقا مي خواستم بنويسم شعر منسوب به خيامه ولي يادم رفت. در هر صورت هر کي اين شعرو گفته چه خيام چه هر کس ديگه اصلا نگاه قشنگي به دنيا و آدما نداشته . |
|
_________________ بگردان ساقيا آن جام ديگر
بده جان مرا آرام ديگر
خلاصم ده خلاصم ده خلاصي
که سخت افتاده ام در دام ديگر
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 ارديبهشت 1386، ساعت 1:35 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| aram نوشته بود: |
به زبان ساده تر منظور نظر شاعر اینه که زمین طویله ایست بس بزرگ پر ز خر!!!!
|
به نظر شما زمين پر از خر نيست؟؟!!
کساني که ميبينند اما در باطن کور هستند
کساني که ميشنوند اما در باطن کر هستند
کساني که ميفهمند مورد ظلم قرار ميگيرند اما سر اما همچنان مظلوم مي مانند و شکايتي نمي کنند
کساني که براي يه ذره ينجه اسانيتشان را ميفروشند واز گتام حمايت ميکنند
کساني که وجود خدا راحس ميکنند اما باز وجود او را انکار ميکنند
و هزاران مورد دگر
به نظر من اينان هم خر هستند |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |