صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1617
اعتبار کسب شده: 4822
جنسيت: مرد
ارسال سه‌شنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 1:59
 1 سال و 4 ماه پيش

با نام حضرت دوست، و با سلام بر همه‌ی دوستان.
تالار «الهی‌نامه» تالار جدیدی است که با هدف بررسی مسائل دینی و اعتقادی ایجاد شده است. این تالار یک تالار خصوصی است، و کسانی که علاقه به عضویت در آن دارند، لطفاً معرفی زیر را خوانده و اگر آن را مطابق با روحیات و علائق خود می‌دانند، آن‌گاه درخواست عضویت در گروه «دين پژوهي» را نموده که انشاءالله به عضویت این گروه درآیند. برای این کار کافی است پیوند «گروه‌ها» از بالای صفحه را انتخاب کرده، و مراحل لازم را برای عضویت در گروه «دين پژوهي» طی نمایند.

«الهی‌نامه» جایی است برای همه‌ی دوستانی که دغدغه‌ی مسائل دینی دارند، و می‌خواهند در محیطی آرام‌تر و به دور از جنجال‌های روزمره، به بحثی دوستانه بپردازند.
این تالار مکان مناسبی است برای بررسی شبهات دینی، و نیز پاسخ به شبهات دینی مطرح شده در تالارهای گفتمان. در این تالار دوستان با کمک هم سعی می‌کنیم چهره‌ی درستی از دین، به خصوص دین رحمت، آخرین دین الهی، اسلام به نمایش بگذاریم.
تفاوت اصلی این تالار با تالار معرفت در این است که در این محفل از جنجال خبری نیست، یعنی می‌خواهیم که آرامشی برقرار باشد تا ذهن‌هایمان در این آرامش ما را به سوی حضرت دوست رهنمون گردد. ویژگی دیگر این تالار این است که دوستانی که در آن عضویت دارند، در اصول با هم مشترکند، بنابراین نیازی نیست که ساعت‌ها را صرف اثبات خدا نماییم، هر چند بحث از اثبات خدا نیز در این مکان ممکن، و شایسته است.
به عبارت دیگر:
اصول بنیادی مورد توافق اعضای این تالار عبارتند از:
* اصول دین که عبارتند از توحید، معاد، نبوت، عدل و امامت
* قرآن
* سیره‌ی پیامبر و اهل بیت

سخن مولانا را به یاد آوریم که گفته است:
از مقامات تبتل تا فنا //
پله پله تا ملاقات خدا
امیدوارم این نردبان را پله پله با هم طی کنیم، و به سوی آن‌چه خداوند بخشاینده‌ی مهربان، غایت بشریت درنظر گرفته است، راهی شویم.

یا حق.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
sefid
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

مجموع ارسالها: 156
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال سه‌شنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 14:00
 1 سال و 4 ماه پيش

اميرحسين نوشته بود:

به عبارت دیگر:
اصول بنیادی مورد توافق اعضای این تالار عبارتند از:
* اصول دین که عبارتند از توحید، معاد، نبوت، عدل و امامت
* قرآن
* سیره‌ی پیامبر و اهل بیت

ديگه روي چيز ديگه اي نميخواي توافق کني چه طوره بشينيم اونجا و براي همديگه هورا بفرستيم.

اگر اينا شرايط توافق باشن ديگه ميخواي رو چي بحث کني؟اين که ميشه همون حاج آقاي تو روضه.

به نظر من اصل قرآن مورد توافق باشه کافيه.

1
1
0
created_for_iranآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386
مجموع ارسالها: 160
ارسال سه‌شنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 14:06
 1 سال و 4 ماه پيش

sefid جان تو اول به اون سوال جواب بده :

احکام نماز رو از کجا آوردی ؟ چطوری از توی قرآن به تنهایی استخراج کردی ؟

1
1
0
sefid
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال سه‌شنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 14:08
 1 سال و 4 ماه پيش

created_for_iran نوشته بود:

تو هم اون هزار و چند تا سوال رو روجواب بده و البته اگر ميشه همين امروز نه 4 روز ديگه

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 895
ارسال سه‌شنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 14:11
 1 سال و 4 ماه پيش

ببينيد اصول دين که سه تاست: توحيد نبوت و معاد.عدل و امامت از اصول مذهب شيعه هست.در ضمن در اصول دين نميتوان تقليد کرد و هر کس بايد خودش اين اصول رو بدست بياره و قبول کنه.حالا اگه اين تالار اگه فقط بخواد به شبهات ديني جواب بده که ميشه استفتائات و جاي بحث نداره.اگه هم داشته باشه بايد کسي براي پاسخ گويي پيدا کنيم که توي اين زمينه قدرت تحليل کافي رو داشته باشه که يک طرفه به قاضي نريم.در غير اين صورت هم که بايد دوباره درباره وجود خدا و حقانيت پيامبر و وجوب معاد صحبت بشه که اين يک ماهه ممنوعه.پس بحث درباره چيه؟

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
created_for_iranآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال سه‌شنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 14:15
 1 سال و 4 ماه پيش

sefid نوشته بود:
created_for_iran نوشته بود:

تو هم اون هزار و چند تا سوال رو روجواب بده و البته اگر ميشه همين امروز نه 4 روز ديگه

من تسلیمم . من برای هیچ کدوم از اون سوالها جواب ندارم و همین الان بساطم رو جمع کردم دارم می رم جهنم تا پر نشده جا بگیرم .
ولی تورو به خدا به این سوال جواب بده .

1
1
0
sefid
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال سه‌شنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 14:27
 1 سال و 4 ماه پيش

انعام 143و144
و از شتر دو و از گاو دو بگو آيا دو نر را حرام گردانيد يا دو ماده را يا آنچه مشتمل باشد بر آن رحمهاي دو ماده
آيا حاضر بوديد وقتي که وصيت کرد شما را خدا به اين و کيست ستمکارتر از آنکه بست بر خدا دروغي را تا گمراه کند مردم را بدون دانشي به درستيکه خدا راه ننمايد گروه ستمکاران را بگو نمي يابم در آنچه وحي کرده شده به من حرام شده بر خورنده که ميخورد آنرا مگر آنچه مردار باشد يا خون ريخته شده يا گوشت خوک و انچه که بانگ زده شده بر او غير خدا پليد است.
جالب اينجاست که در ادامه اين آيات ميفرمايد ناخن داران را براي يهوديان حرام کرده.خوب اگر براي ما هم حرام است چرا چيزي نگفته؟...........

أفغير الله أبتغي حكما وهو الذي أنزل إليكم الكتابمفصلا

Sefid گفت
محمد19
.....و آمرزش خواه از براي گناهانت....

Created for iran گفت
لطفا یکی از این گناهان را نام ببرید .

Sefid گفت
تحريم1
اي محمد چرا حرام ميکني آنچه حلال کرد خدا براي تو ميجويي خشنودي همسرانت را و خدا آمرزنده مهربان است.
الضحي7
يافت تو را گمراه پس هدايت کرد تو را
احزاب37
پنهان داشتي در نفس خود آنچه را الله ظاهرکننده آنست و بيم داشتي از مردم و الله سزاوارتر از آنکه بيم نمايي او را
توبه43
عفو کرد خدا از تو چرا دستور دادي ايشان را تا آنکه ظاهر ميشد براي تو آنانکه راست گفتند و ميدانستي دروغگويان
را
فتح 2و1
به درستيکه ما قرار پيروزي داديم به تو قرار پيروزي دادني هويدا تا بيامرزد براي تو گناهان گذشته و گناهان‌‌ آينده ات
را و تمام گرداند نعمتش را بر تو و هدايت کند تو را به راهي راست
عبس
روي ترش كرد و اعراض كرد1.كه آمد او را كور2.و چه چيز دانا كرد تو را باشد كه او پاك شود3.يا پند گيرد پس سود دهد او را پند4.اما كسي كه توانگر شد5. پس تو او را متوجه ميشوي6.و نيست بر تو اگر پاك نشود7

Created for iran ديگه هيچي نگفت

Created for iran گفت
انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیرا

در مورد این هم یک چیزی بگو تا معلوم بشه چطوری باید جواب بدم .

Sefid گفت
باسلام
اي زنان پيغمبر آنکه آورد از شما کار بد آشکاراافزوده ميشود براي او عذاب دو چندان و باشد آن بر خدا آسان,
و آنکه طاعت ورزد از شما خدا را و رسولش و کند کار شايسته ميدهيم او را مزدش دوبار و آماده کرديم برايش مزدي نيکو,اي زنان پيغمبر نيستيد چون احدي از زنان اگر پرهيزگاري ميکنيد پس نرمي نکنيد به گفتار پس طمع کند آنکه در دلش مرض است بگوييد گفتاري پسنديده و قرار گيريد در خانه هاتان و زينت مسازيد زينت به مردانبيگانه ظاهر ساختن جاهليت پيشين و بر پا داريد نماز را وبدهيد زکات را وفرمان بريد خدا و رسولش را جز اين نيست که ميخواهد خدا ببرد از شما اهل بيت بدي را و پاک گرداند شما را پاک گرداندني.
اي دوستان اگر يک انسان عاقل اين آيات را بخواند به راحتي ميفهمد که موضوع از چه قرار است.حالا شما قضاوت کنيد
بدون اين که به آن روايات دروغين گوش دهيد آيات را بخوانيد و بنا بر فهم خود نظر بديد که اين آيات در باره کيست.

Created for iranديگه هيچي نگفت

Created for iran گفت
اما در مورد کسانی که اهل بیت هستند :
مطابق آیه شریفه مباهله علی جان پیامبر ، امام حسن و امام حسین پسران پیامبر و حضرت فاطمه زهرا تنها زن این خاندان می باشد .
همسران پیامبر : عایشه و حصفه بعد از پیامبر به مخالفت علنی با امام علی و امام حسن پرداختند و جنگ راه انداختند .
پس منظور از اهل بیت یا افراد شامل آیه مباهله هستند و یا همسران و نمی توانند هردو باشند .
پس معلوم است که چه کسانی هستند .
ببخشید فعلا وقت ندارم بقیه شو بنویسم . باید برم . بر می گردم

Sefid گفت
آل عمران59 60 61(به قول دوستمون مباهله)
به درستيکه مثل عيسي نزد خدا چون مثل آدم است ساختنش از خاک پس گفت او را بشو پس شد
حق از پروردگار توست پس مباش از شک کنندگان,پس کسيکه مجادله کند تو را در آن, پس از آنچه آمد تو را
از دانش پس بگو بياييد بخوانيم پسرانمان را و پسرانتان را و زنانمان را و زنانتان را و خودمان را و خودتان را
پس زاري نماييم پس بگردانيم لعنت خدا را بر دروغگويان
بله طبق فرمايش ايشان منظور از پسران حسن(ع) و حسين(ع) و منظور از زنان حضرت فاطمه و منظور از
خودمان(انفسنا)علي(ع) است که جاي تامل داره.
اما به نظر من اونقدر آيه روشن هست که نياز به توضيح زيادي نداره.خدا به پيامبر ميگه به اهل کتاب (مسيحيان)
بگو که بياورند پسرانشان را و بياورند زنانشان را وخودهاشان را ومومنان هم اين کار را بکنند سپس لعنت
خدا را بر دروغ گويان بگردانند چون اونها سر اينکه مسيح پسر خداست مجادله داشتند و با اين کار
لعنت خدا را بر دروغ گويان ميفرستادند.
حالا دوستان شما قضاوت کنيد در کجاي آيه گفته تنها زن اين خاندان حضرت فاطمه است يا علي(ع) جان
پيامبر است به اين ميگن تبليس آيات.که البته خيلي راحت ميشه فهميد اينها دروغه:
1.در ايه براي پسران از لفظ ابنا استفاده کرده اين لغت جمع مکسر است و بر بيش از دو نفر دلالت دارد پس
اگر منظور از پسران حسن(ع)و حسين(ع) بود بايستي از لفظ مثني استفاده ميکرد نه جمع
2.در مورد زنان نيز همانطور است اگر منظور فاطمه(س) بود بايستي از کلمه مفرد استفاده ميکرد.
3.در مورد انفسنا نيز مطلب همينگونه است البته دوست ما يه تغييري توي ترجمه ايجاد کرد و نفس را
جان معني کرد فرض کنيم اين معني درست باشه اونوقت دوتا مشکل پيش مياد اول اگر منظور علي
هست چرا گفته جانها باز هم از لفظ مناسب استفاده نکرده.دوم اينکه اگر نفس به معني جان باشد
ومنظور از جان هم علي (ع)باشد پس جان اهل کتاب(انفسکم) چه کسي است؟......
واقعا مسئله پيچيده شد ............
دوستان عزيز توضيح قرآن به وسيله اين روايات دروغين چيزي جز گمراهي پديد نمي آورد.

Created for iran ~cEnSOrEd~
و اين داستان ادامه دارد..........................

با احترام
غریب آشنا

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
ارسال سه‌شنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 16:47
 1 سال و 4 ماه پيش

تالار جدید "الهی نامه" بر پایه اصول ثابتی شکل گرفته که ازشون نام برده شد. کسانی که این اصول رو قبول دارن و دوست دارن در چارچوب این اصول شبهات و مسائلی که براشون پیش میاد رو مطرح کنن و با دوستانشون بحث کنن می تونن برای عضویت در این تالار تقاضا بدن. مثلاً بنده دوست دارم در مورد حجاب از منظر شیعه بیشتر بدونم. اگه این بحث رو در یکی از تالاراهای عمومی مطرح کنم این اتفاقات می افته:
- یکی میاد از اساس دین و دینداری و خدا و پیر و پیغمبر رو مسخره می کنه.
- یکی میاد می گه حجاب رو آخوندها برای دکون خودشون در آوردن.
- یکی میاد به افراد محجبه توهین می کنه.
- یکی میاد عترت پیامبر رو زیر سؤال می بره و اعتبار روایات شیعی رو رد می کنه.
- ...
مشخصه که با این رویه نمی شه این بحث رو به نتیجه رسوند و بحث کاملاً منحرف می شه. بنده دوست دارم این بحث رو در جایی مطرح کنم که بر پایه اصول مشترک مورد پذیرش همه اعضای اون، بحث در چارچوبی که انتظار دارم پیش بره و به نتیجه برسه.

فکر نمی کنم اعتراضی به شکل گیری همچین تالاری وارد باشه. اونهایی که این اصول رو قبول ندارن و یا فکر می کنن راه اندازی این تالار بر پایه این اصول بی فایده هست، کافیه هیچ کاری انجام ندن. چون تالار کاملاً خصوصی و مخصوص اعضای اونه، حتی ارسالهای اون هم برای افراد غیر عضو نمایش داده نمی شه و مزاحمتی برای کسی ایجاد نمی کنه.

1
1
0
sefid
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال سه‌شنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 19:55
 1 سال و 4 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
تالار جدید "الهی نامه" بر پایه اصول ثابتی شکل گرفته که ازشون نام برده شد. کسانی که این اصول رو قبول دارن و دوست دارن در چارچوب این اصول شبهات و مسائلی که براشون پیش میاد رو مطرح کنن و با دوستانشون بحث کنن می تونن برای عضویت در این تالار تقاضا بدن. مثلاً بنده دوست دارم در مورد حجاب از منظر شیعه بیشتر بدونم. اگه این بحث رو در یکی از تالاراهای عمومی مطرح کنم این اتفاقات می افته:
- ...
مشخصه که با این رویه نمی شه این بحث رو به نتیجه رسوند و بحث کاملاً منحرف می شه. بنده دوست دارم این بحث رو در جایی مطرح کنم که بر پایه اصول مشترک مورد پذیرش همه اعضای اون، بحث در چارچوبی که انتظار دارم پیش بره و به نتیجه برسه.

فکر نمی کنم اعتراضی به شکل گیری همچین تالاری وارد باشه. اونهایی که این اصول رو قبول ندارن و یا فکر می کنن راه اندازی این تالار بر پایه این اصول بی فایده هست، کافیه هیچ کاری انجام ندن. چون تالار کاملاً خصوصی و مخصوص اعضای اونه، حتی ارسالهای اون هم برای افراد غیر عضو نمایش داده نمی شه و مزاحمتی برای کسی ایجاد نمی کنه.

پس اين تالار مخصوص شيعيانه

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3099
ارسال سه‌شنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 22:47
 1 سال و 4 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
. اگه این بحث رو در یکی از تالاراهای عمومی مطرح کنم این اتفاقات می افته:
- ...

Vahid is completely right here. Applause Applause Before any discussion, the people who enter it should decide what "basic facts" or "axioms" they all agree on. Otherwise no meanigful discussion would be possible.

I promiss to stay away from this topic so you guys can follow your own discussions comfortably and without intruption. Good luck! Razz

1
1
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 654
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 2:05
 1 سال و 4 ماه پيش

.......
اصلأ به ما مربوط نيست ..نظريه مون رو هم همينجا پس مي گيريم... Eh?

اين مطلب آخرين بار توسط حيف! در چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 10:26 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 8:53
 1 سال و 4 ماه پيش

sefid نوشته بود:
پس اين تالار مخصوص شيعيانه

دقیقاً. این راحت ترین و کوتاه ترین تعریفی هست که می شه ارائه داد. عضویت در اون شرایط سختی نداره. فقط کافیه شیعه باشین و علاقمند به مباحث دینی در چارچوب تشیع علوی. همین! هر کی هست، بسم الله.

1
1
0
sefid
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 9:15
 1 سال و 4 ماه پيش

پس اسمشو بذاريد تشيع نامه
و اين همه مسيحي يهودي مسلمون سني و....رو به حساب نياورديد.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 9:38
 1 سال و 4 ماه پيش

sefid نوشته بود:
پس اسمشو بذاريد تشيع نامه
و اين همه مسيحي يهودي مسلمون سني و....رو به حساب نياورديد.

فکر می کنم اسم و چارچوب فعالیت تالارهای خصوصی رو کسانی که اون رو راه اندازی کردن باید مشخص کنن.

یه عده دور هم جمع شدن و یه گروه خصوصی راه انداختن و یه اسم هم به دلخواه براش انتخاب کردن و از بقیه هم دعوت کردن که اگه دوست دارن و چارچوب اون رو قبول دارن، ضو این گروه بشن؛ اگه هم دوست ندارن لازم نیست کاری انجام بدن. چون این گروه بسته و خصوصی هست و هیچ مزاحمتی برای کسی نداره. نمی دونم اشکال کار چیه که حساسیت برانگیز شده. در ضمن فکر نمی کنم افراد غیر شیعه در تالارهای گفتمان تعدادشون به تعداد انگشتهای یک دست هم برسه. اونها هم مثل بقیه کاربران محترم هستن.

1
1
0
created_for_iranآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 9:41
 1 سال و 4 ماه پيش

دوستان عزیز !
من بعد از خواندن مطالب جناب sefid و جناب هادی و البته بقیه دوستان و با توجه به مطالب مطرح شده به نتایج زیر رسیدم :
+ پیامبر معصوم نبوده و صد البته گناهکار می باشد . Sick
+ چیزی به اسم امام مخصوصا از نوع آخرالزمانی وجود ندارد . [-o<1740>
+ شفاعت مسئله ای ساختگی بوده و = بت پرستی .
+ قرآن آنقدر روشن و واضح بوده که برای مطالعه آن و فهم آن حتی نیاز به دانستن زبان عربی نمی باشد . حتی نیازی نیست که همه آن را بخوانیم . یک کمی هم بخوانیم کافی است .
+ تمامی احکام و دستوراتی که در طول تاریخ و به نام دین به ما رسیده است تحریف شده است . بلا استثنا .
+ به هرگونه مذهب و فرقه ای تعلق داشتن = ~cEnSoReD~ .
(ادمین محترم لطفا این یکی رو سانسور نکن )
لذا درهمین جا اعلام می کنم اینجانب با برائت از فرقه ضاله شیعه و تمامی فرق ضاله دیگر به آیین اسلام گرویده و عقاید تمامی گروه های دیگر را انکار می کنم . از آقای سفید که باعث راهنمایی من شده اند بسیار تشکر می کنم و خواهشمندم مرا از ادامه راهنمایی های خویش بی نصیب نگذارند .
به همین دلیل مدتی است که به فکر افتاده ام احکام دین را خودم از قرآن استخراج کنم .
ولی یک مشکل کوچک دارم و آن اینست که هرچه قرآن را خواندم نفهمیدم که باید چگونه نماز بخوانم .
آقای سفید لطفا در این مورد مرا راهنمایی کنید .

حالا فهمیدید که چرا
نقل قول:

Created for iran ~cEnSOrEd~

با احترام
غریب آشنا

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است Close ups - Photo Gallery
1
پاسخها: 40 بیننده: 1586 نویسنده: Omid
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است جلسه دفاع از پايان نامه
1
پاسخها: 17 بیننده: 609 نویسنده: اکتيو
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نامه اي به مشاور خانوداگي!
1
پاسخها: 21 بیننده: 829 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است پايان نامه خرگوش !!!!
1
پاسخها: 4 بیننده: 493 نویسنده: رويا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به: