| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4047 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 23:37 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
| سالم ، شاهین ، عبود و خود مجید در حال رفتنه و سیاسفید و mhaji و .... حضورش خیلی کم شده و.... |
فکر مي کنم اين غيبتا و کم بودنا همش به دلخوري يا دلگيري بر نمي گرده ، هر از گاهي آدم مي خواد تنها باشه ، يا توي تالار نياد ، به اصطلاح تالار خونش رفته بالا ! بايد دوري کنه ، وقتي که دوري کرد بعد از يه مدتي تالار خونش مياد پايين ومجبور ميشه برگرده ، غير از اين که ترک اعتياد تالار کنه ، که اينم بعيده !! *
|
|
|
|
|
 |
created_for_iran  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 160 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 11:34 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
از این که همه دوستان تا اینجا این جور بحث ها رو تحمل کردند (و البته چاره ای جز تحمل نداشتند) ممنونیم .
راستش من از اینکه کسی به خدا فحش بده اصلا ناراحت نمی شم . به من هم هیچ ربطی نداره . چون خدا همیشه هست . هیچ جا هم نمی ره .
اما اگر کسی بخواهد خدای ناکرده به ائمه اطهار (علیهم السلام) توهین کنه رگ غیرتم به جوش می یاد و این قدر با استدلال و منطق بهش گیر می دم تا خودش خودش رو رسوا کنه . چون در مورد ائمه قضیه فرق می کنه و ممکن از دستمون ناراحت بشن و اونوقت فرار مغز ها بشه .
| sefid نوشته بود: |
جناب created for iran قرآن ذکر خدا را محور نماز تعيين کرده حالا اگر ميخواهيد در نماز مقدسين خود را ياد کنيد
ميل خودتان است.
حالا من يه سوال دارم تو فکر کن من نماز مثلا ظهر 5 رکعت ميخونم يا اصلا يه چيز ديگه فکر کن يه نفر نماز رو عربي نميخونه حالا چي ميخواي بگي اشکالش چيه؟ |
| sefid نوشته بود: |
| جوابتو توپست قبل دادم ديگه هم لزومي نميبينم که جوابتو بدم مگر اينکه بخواي رو مقبوليت نماز 5 رکعتي يا زبان نماز بحث کني. |
دیدید که نتیجه همه اون حرف ها و بحث ها به نماز 5 رکعتی ختم شد . البته هنوز نگفته اند که رکعت چیست ؟ من هم مایل نیستم بدونم که رکعت ایشان چیست . تازه این فقط در یکی از ساده ترین مسائل مانند نماز بود . دیگه وارد مسائل اجتماعی مانند حکومت داری نشدیم .
من فقط می خواستم برای این افراد روشن بشه که فکر نکنند با داد و بیداد کردن و هوار راه انداختن چیزی بدست می یارن .
| نبی نوشته بود: |
سالم ، شاهین ، عبود و خود مجید در حال رفتنه و سیاسفید و mhaji و .... حضورش خیلی کم شده و.... |
| سیا سفید نوشته بود: |
| فکر مي کنم اين غيبتا و کم بودنا همش به دلخوري يا دلگيري بر نمي گرده ، هر از گاهي آدم مي خواد تنها باشه ، يا توي تالار نياد ، به اصطلاح تالار خونش رفته بالا ! بايد دوري کنه ، وقتي که دوري کرد بعد از يه مدتي تالار خونش مياد پايين ومجبور ميشه برگرده ، غير از اين که ترک اعتياد تالار کنه ، که اينم بعيده !! |
نه جونم . اینها همش سیا بازیه . نتیجه قهر کردن و برگشتنشون را از روی تغییر رنگها میشه دید . لطفا گردن دیگران نندازید . |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7159 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 15:08 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| created_for_iran نوشته بود: |
...
| نبی نوشته بود: |
سالم ، شاهین ، عبود و خود مجید در حال رفتنه و سیاسفید و mhaji و .... حضورش خیلی کم شده و.... |
| سیا سفید نوشته بود: |
| فکر مي کنم اين غيبتا و کم بودنا همش به دلخوري يا دلگيري بر نمي گرده ، هر از گاهي آدم مي خواد تنها باشه ، يا توي تالار نياد ، به اصطلاح تالار خونش رفته بالا ! بايد دوري کنه ، وقتي که دوري کرد بعد از يه مدتي تالار خونش مياد پايين ومجبور ميشه برگرده ، غير از اين که ترک اعتياد تالار کنه ، که اينم بعيده !! |
نه جونم . اینها همش سیا بازیه . نتیجه قهر کردن و برگشتنشون را از روی تغییر رنگها میشه دید . لطفا گردن دیگران نندازید . |
سالم و مجيد که مدير نيستند، عبود و mhaji هم که از زمان راه اندازي تالار تا به حال مدير بودند، شاهين هم که چندين ساله که مديره، ... پس کي داره سياه بازي ميکنه؟؟؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |