صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2877
اعتبار کسب شده: 4047
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 23:37
 1 سال و 6 ماه پيش

نبي نوشته بود:
سالم ، شاهین ، عبود و خود مجید در حال رفتنه و سیاسفید و mhaji و .... حضورش خیلی کم شده و....

فکر مي کنم اين غيبتا و کم بودنا همش به دلخوري يا دلگيري بر نمي گرده ، هر از گاهي آدم مي خواد تنها باشه ، يا توي تالار نياد ، به اصطلاح تالار خونش رفته بالا ! بايد دوري کنه ، وقتي که دوري کرد بعد از يه مدتي تالار خونش مياد پايين ومجبور ميشه برگرده ، غير از اين که ترک اعتياد تالار کنه ، که اينم بعيده !! Very Happy *

* : هميشه مي خوام يه بحث جدي کنم ، اما کم کم وسطش شروع مي کنم به مسخره بازي وطنز و لودگي Brick wall

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
created_for_iranآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386
مجموع ارسالها: 160
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 11:34
 1 سال و 6 ماه پيش

از این که همه دوستان تا اینجا این جور بحث ها رو تحمل کردند (و البته چاره ای جز تحمل نداشتند) ممنونیم .
راستش من از اینکه کسی به خدا فحش بده اصلا ناراحت نمی شم . به من هم هیچ ربطی نداره . چون خدا همیشه هست . هیچ جا هم نمی ره .
اما اگر کسی بخواهد خدای ناکرده به ائمه اطهار (علیهم السلام) توهین کنه رگ غیرتم به جوش می یاد و این قدر با استدلال و منطق بهش گیر می دم تا خودش خودش رو رسوا کنه . چون در مورد ائمه قضیه فرق می کنه و ممکن از دستمون ناراحت بشن و اونوقت فرار مغز ها بشه .

sefid نوشته بود:
جناب created for iran قرآن ذکر خدا را محور نماز تعيين کرده حالا اگر ميخواهيد در نماز مقدسين خود را ياد کنيد
ميل خودتان است.
حالا من يه سوال دارم تو فکر کن من نماز مثلا ظهر 5 رکعت ميخونم يا اصلا يه چيز ديگه فکر کن يه نفر نماز رو عربي نميخونه حالا چي ميخواي بگي اشکالش چيه؟

sefid نوشته بود:
جوابتو توپست قبل دادم ديگه هم لزومي نميبينم که جوابتو بدم مگر اينکه بخواي رو مقبوليت نماز 5 رکعتي يا زبان نماز بحث کني.

دیدید که نتیجه همه اون حرف ها و بحث ها به نماز 5 رکعتی ختم شد . البته هنوز نگفته اند که رکعت چیست ؟ من هم مایل نیستم بدونم که رکعت ایشان چیست . تازه این فقط در یکی از ساده ترین مسائل مانند نماز بود . دیگه وارد مسائل اجتماعی مانند حکومت داری نشدیم .
من فقط می خواستم برای این افراد روشن بشه که فکر نکنند با داد و بیداد کردن و هوار راه انداختن چیزی بدست می یارن .

نبی نوشته بود:

سالم ، شاهین ، عبود و خود مجید در حال رفتنه و سیاسفید و mhaji و .... حضورش خیلی کم شده و....

سیا سفید نوشته بود:
فکر مي کنم اين غيبتا و کم بودنا همش به دلخوري يا دلگيري بر نمي گرده ، هر از گاهي آدم مي خواد تنها باشه ، يا توي تالار نياد ، به اصطلاح تالار خونش رفته بالا ! بايد دوري کنه ، وقتي که دوري کرد بعد از يه مدتي تالار خونش مياد پايين ومجبور ميشه برگرده ، غير از اين که ترک اعتياد تالار کنه ، که اينم بعيده !!

نه جونم . اینها همش سیا بازیه . نتیجه قهر کردن و برگشتنشون را از روی تغییر رنگها میشه دید . لطفا گردن دیگران نندازید .

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 7159
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 15:08
 1 سال و 6 ماه پيش

created_for_iran نوشته بود:
...

نبی نوشته بود:

سیا سفید نوشته بود:
فکر مي کنم اين غيبتا و کم بودنا همش به دلخوري يا دلگيري بر نمي گرده ، هر از گاهي آدم مي خواد تنها باشه ، يا توي تالار نياد ، به اصطلاح تالار خونش رفته بالا ! بايد دوري کنه ، وقتي که دوري کرد بعد از يه مدتي تالار خونش مياد پايين ومجبور ميشه برگرده ، غير از اين که ترک اعتياد تالار کنه ، که اينم بعيده !!

نه جونم . اینها همش سیا بازیه . نتیجه قهر کردن و برگشتنشون را از روی تغییر رنگها میشه دید . لطفا گردن دیگران نندازید .

سالم و مجيد که مدير نيستند، عبود و mhaji هم که از زمان راه اندازي تالار تا به حال مدير بودند، شاهين هم که چندين ساله که مديره، ... پس کي داره سياه بازي ميکنه؟؟؟

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است Close ups - Photo Gallery
1
پاسخها: 40 بیننده: 1634 نویسنده: Omid
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است جلسه دفاع از پايان نامه
1
پاسخها: 17 بیننده: 656 نویسنده: اکتيو
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نامه اي به مشاور خانوداگي!
1
پاسخها: 21 بیننده: 848 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است پايان نامه خرگوش !!!!
1
پاسخها: 4 بیننده: 509 نویسنده: رويا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد