صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
sefid
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

مجموع ارسالها: 156
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 10:31
 1 سال و 6 ماه پيش

جناب غريب شما كه يه ماه بحثهاي مذهبي رو تعطيل كرديد اون تالار هم كه مخصوص شيعيانه
در نتيجه جايي براي مطلب نوشتن نميمونه پس ديديد كه حساسيت من به جاست.
در ضمن فكر كنم اين شما هستيد كه اخيرا خيلي نسبت به مسائل مذهبي حساس شديد و به شدت
مخالف مطرح كردن اين جور مباحث شديد. اگر نميخواي توبحثا شركت كني خوب شركت نكن
ديگه چرا بقيه رو از نوشتن منع ميكني.

2
2
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
created_for_iranآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386
مجموع ارسالها: 160
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 10:54
 1 سال و 6 ماه پيش

sefid نوشته بود:
جناب غريب شما كه يه ماه بحثهاي مذهبي رو تعطيل كرديد اون تالار هم كه مخصوص شيعيانه
در ضمن فكر كنم اين شما هستيد كه اخيرا خيلي نسبت به مسائل مذهبي حساس شديد و به شدت

من با تعطیل کردن بحث های مذهبی موافقم .
تا چند وقت پیش که به فرقه ضاله شیعه تعلق داشتم نماز می خوندم . اما وقتی مطالب سفید رو خوندم و به اسلام حقیقی رسیدم ، پا در هوا موندم و نمی دونم چطوری باید نماز بخونم . یکی بداد من برسه . Pray Pray Pray

2
1
1
sefid
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 11:47
 1 سال و 6 ماه پيش

created_for_iran نوشته بود:

من با تعطیل کردن بحث های مذهبی موافقم .
تا چند وقت پیش که به فرقه ضاله شیعه تعلق داشتم نماز می خوندم . اما وقتی مطالب سفید رو خوندم و به اسلام حقیقی رسیدم ، پا در هوا موندم و نمی دونم چطوری باید نماز بخونم . یکی بداد من برسه . Pray Pray Pray

[19:55] وكان يامر اهله بالصلوة والزكوة وكان عند ربه مرضيا

[19:55] او به خانواده اش سفارش مي كرد تا نمازها (ارتباط با خدا) را به جا آورند و زكات (انفاق واجب) را بدهند؛ او مورد قبول پروردگارش بود.

ما بايد مثل ابراهيم باشيم زيرا او تمام هم و غمش ياد دادن مناسك ديني به فرزندانش بود. او به اين آداب ديني اهميت زيادي ميداد. اما متاسفانه پيروان بعدي ابراهيم يعني مسيحيان و يهوديان به وصيت او عمل نكرده و نماز را ترك كردند.مسلمانان هم نمازها را ضايع كردند بطوريكه اسم پيامبر و ديگر مقدسين را وارد نماز كردند و حرمت نماز را شكستند و نتوانستند آن را سالم به نسلهاي بعدي منتقل كنند. با فرقه فرقه شدن مسلمانان هر فرقه اي نماز را به نفع مقدسين خود تغيير داد.در واقع اين به ضرر همه بود. خدا ضرر نميكند نماز خواندن به صرف خود ماست.

[20:132] وامر اهلك بالصلوة واصطبر عليها لا نسءلك رزقا نحن نرزقك والعقبة للتقوى

[20:132] بايد به خانواده خود سفارش كني تا نمازها (ارتباط با خدا) را به جا آورند و صبورانه در انجام آن ثابت قدم باشند. ما از تو روزي نمي خواهيم؛ ما هستيم كه روزي تو را فراهم مي كنيم. پيروزي نهايي متعلق به پرهيزكاران است.

خداي مهربان كتاب قرآن را نازل نموده است كه فرقان است و به عنوان ميزان وترازو عمل ميكند و از طريق اين كتاب نماز از لوس شركيات پيراسته ميشود.كساني كه به كتابهاي حديث (و در اصل فرقه مادرزادي) چسبيده اند و دل بسته اند نميتوانند هضم كنند كه چرا نماز در قرآن ذكر نشده است. البته غافل از اينكه نماز در كتب حديث هم ذكر نشده است. شايد تعجب كنيد كه خيلي از جزئيات نماز در قرآن كاملتر از احاديث ذكر شده است. شما اگر تمام احاديث راجع به نماز را كنار هم قرار دهيد يك هشتم نماز هم بدست نميايد. و اين چيزي است كه تا حالا نتوانسته اند جواب دهند هنوز نميدانند كه نمازي هم كه آنان ميخوانند نسل به نسل بدستشان رسيده است (اما نسل آنان نماز را ضايع كرده و به نفع مقدسين خود تغييرات صورت دادند) .

خداي مهربان حفظ و اداي وظايف ديني را بر عهده خود ما گذاشته است اما در طول زمان عده اي به همين بهانه تقليد را شروع كردند وارد حيطه اي شدند كه گمراهي در آن صددرصد است. شيطان اين را به آنان القا كرد كه نماز در قرآن نيست و جزئيات دين ناكامل است سپس آنان را به سمت كتب حديث متمايل كرد غافل از اينكه اينها همه اش سراب است و در واقع شيطان به آنان دروغ بسيار بزرگي وعده داده بود زيرا آنچه كه او ميگفت در كتب شايعات نبود. در كتب حديث همه چيز هست به جز طريقه نماز خواندن. مثلا در كتب حديث براي وضو گرفتن (كه در قرآن چند مرحله ساده است) نزديك به سي مرحله در نظر گرفته شده است و اين يعني مشكل كردن دين. يعني شروع به تلقين "لزوم تقليد".

دروغي كه شيطان گفت شبيه همان دروغي بود كه جدمان آدم را بآن وسيله از بهشت برون كرد. درخت ممنوعه همان وعده دروغين شيطان بود درخت ممنوعه اي كه نسل ما را بآن بفريفت كتب حديث است كه بوسيله آن "سراب كماليت كتاب خدا" را به همراه دارد.كتاب قرآن كامل است هر آنچه را كه خالق براي هدايت ما تشخيص داده باشد در آن هست .مطمئنا كسي بهتر از خداي توانا ما را بهتر نميشناسد. بعد شيطان آمد نسلهاي قبلي مارا وسوسه كرد كه قرآن كامل نيست پس بياييد از اينهايي كه از شايعات زمانه گردآوري شده اند پيروي نمائيد و به وسيله اين شايعات (كه كامل كننده قرآن است!!!) به آرامش خاطر برسيد و نمازتان را بخوانيد.!!

[2:36] فازلهما الشيطن عنها فاخرجهما مما كانا فيه وقلنا اهبطوا بعضكم لبعض عدو ولكم في الارض مستقر ومتع الى حين
[2:36] اما شيطان آنان را فريب داد و باعث شد از آنجا اخراج شوند. ما گفتيم: "به عنوان دشمنان يکديگر پايين برويد. محل سكونت و روزي شما تا مدتي در زمين خواهد بود."

بسيار خطرناك است براي بدست آوردن تعداد ركعات نماز وارد محوطه اي شويم كه درصد گمراهي در آن صد است. ركعات نماز در احاديث ذكر نشده است و اين خواست خداي تواناست زيرا خواست خدا بالاتر از وعده و وعيدهاي شيطان است. به نظر ميرسد تعداد ركعتهاي نماز يكي از چيزهايي است كه فرقه هاي مسلمان در آن اختلاف ندارند حال با اين وصف به بهانه تعداد ركعات نماز متوسل شدن به كتب شايعات و اقاويل ديوانگي محض است. اين همان وسوسه شيطان است كه فقط سراب است و مطمئنا طرفداران كتب حديث با جستجوي تمام كتب حديث به طريقه انجام نماز نخواهند رسيد. خداي را سپاس ميگوئيم كه تلاشهاي شيطان را مسخره جلوه داد و دين حق را به پيروزي رساند.

جناب created for iran قرآن ذکر خدا را محور نماز تعيين کرده حالا اگر ميخواهيد در نماز مقدسين خود را ياد کنيد
ميل خودتان است.
حالا من يه سوال دارم تو فکر کن من نماز مثلا ظهر 5 رکعت ميخونم يا اصلا يه چيز ديگه فکر کن يه نفر نماز رو عربي نميخونه حالا چي ميخواي بگي اشکالش چيه؟

1
1
0
created_for_iranآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 11:58
 1 سال و 6 ماه پيش

sefid نوشته بود:

جناب created for iran قرآن ذکر خدا را محور نماز تعيين کرده حالا اگر ميخواهيد در نماز مقدسين خود را ياد کنيد
ميل خودتان است.
حالا من يه سوال دارم تو فکر کن من نماز مثلا ظهر 5 رکعت ميخونم يا اصلا يه چيز ديگه فکر کن يه نفر نماز رو عربي نميخونه حالا چي ميخواي بگي اشکالش چيه؟

آقای محترم ! من که برائت نامه رو نوشتم . کاری هم به مقدسین ندارم . من اکنون یک فرد تازه اسلام آورده هستم .
بالاخره که چی ؟ چطوری نماز بخونم ؟ چرا نمی گی ؟ یعنی من هرکاری بکنم می تونم اسمشو نماز بذارم . مثلا دستشویی رفتن نوعی نماز خواندن است ؟ یا غذا خوردن ؟ یا فحش دادن ؟ یا ....

1
0
1
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1274
اعتبار کسب شده: 3412
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 12:01
 1 سال و 6 ماه پيش

sefid نوشته بود:

مخالفت با بحث هاي سياسي و مذهبي مطمئنا فقط غريب آشنا نيست! من هم محالف هستم(و اين اقدام غريب خيلي به جاست ، حتي من خوشم مياد که عضو همچين گروهي نشدم و لازم نيشت پستهاشونو ببينم! Mr. Green Mr. Green ) . و خيلي از کساني که بدون بودن اين بحث ها تا چند ماه پيش تو تالار بودن و با آرامش پيش هم زندگي مي کرديم و سر باز شدن اين بحث ها همگي رفتند! (چه اينوري چه اونوري)

پس بهتره فعلا اين هم عقيده ها يه جا جمع شن و شما هم عفيده ها هم يه تالار خصوصي ديگه مي سازند!
به خدا من حاضرم اين بحث ها نباشه و تا آخر عمرم گمراه بمونم!!! Mr. Green Mr. Green

2
2
0
created_for_iranآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 12:19
 1 سال و 6 ماه پيش

نبی جان . من هم خسته شدم از بحث کردن با آدم هایی که دینشان را از روی هوا آورده اند . و همه چیز را مسخره می کنند . من قول می دهم که اگر این سفید به من بگه که چطوری نماز بخونم دیگه بحث مذهبی با کسی نکنم . می بینی که به حرف ادمین محترم هم گوش نموده و جواب سایر مطالب رو ندادم ولی این یکی رو نمی تونم چشم پوشی کنم . باید بگه که چطوری نماز بخونم . چون نمازم داره قضا می شه . اون وقت میرم جهنم . Pray Pray Pray

2
2
0
sefid
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 12:54
 1 سال و 6 ماه پيش

created_for_iran نوشته بود:
نبی جان . من هم خسته شدم از بحث کردن با آدم هایی که دینشان را از روی هوا آورده اند . و همه چیز را مسخره می کنند . من قول می دهم که اگر این سفید به من بگه که چطوری نماز بخونم دیگه بحث مذهبی با کسی نکنم . می بینی که به حرف ادمین محترم هم گوش نموده و جواب سایر مطالب رو ندادم ولی این یکی رو نمی تونم چشم پوشی کنم . باید بگه که چطوری نماز بخونم . چون نمازم داره قضا می شه . اون وقت میرم جهنم . Pray Pray Pray

جوابتو توپست قبل دادم ديگه هم لزومي نميبينم که جوابتو بدم مگر اينکه بخواي رو مقبوليت نماز 5 رکعتي يا زبان نماز بحث کني.
يکي از خصلت هاي طوطي تکرار اون چيزايي که صاحبش به اون ياد داده.بدون اونکه حتي بفهمه چي ميگه
من مطمئنم که تو ارادي نمينويسي.

1
1
0
sefid
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 13:05
 1 سال و 6 ماه پيش

نبي نوشته بود:

و خيلي از کساني که بدون بودن اين بحث ها تا چند ماه پيش تو تالار بودن و با آرامش پيش هم زندگي مي کرديم و سر باز شدن اين بحث ها همگي رفتند! (چه اينوري چه اونوري)

به خدا من حاضرم اين بحث ها نباشه و تا آخر عمرم گمراه بمونم!!! Mr. Green Mr. Green

من اينجا براي خوشايند کسي مطلب نمينويسم.

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 13:57
 1 سال و 6 ماه پيش

نقل قول:
من اينجا براي خوشايند کسي مطلب نمينويسم

کاش یه کم واضح تر بگین!؟!!
یعنی اومدین کاربرای قدیمی تالا رو از تالار بیرون کنین؟! (براندازی خاموش!!!
یا Mr. Green Mr. Green )

اینجا جو دوستانه ای داره که سایر جاها عمرا پیدا بشه! در موارد دینی و --- من 100% موافق امیدم ولی این هیچوقت قرار نیست باعث بشه من جو تالارو بهم بریزم و مثلا من با فلانی که 4 سال و بیشتر دوستم ، سر اختلاف سلیقه دینی و سر اینکه یکی از بیرون اومده و اختلافهامون میون کشیده میونم بهم بخوره!

می دونین هر جا بحث دین و سیاست نیست خیلی آرام و دل نشینه!
حیفه بخدا!
هاللویا!!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1
1
0
sefid
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 14:07
 1 سال و 6 ماه پيش

نبي نوشته بود:
نقل قول:
من اينجا براي خوشايند کسي مطلب نمينويسم

کاش یه کم واضح تر بگین!؟!!
یعنی اومدین کاربرای قدیمی تالا رو از تالار بیرون کنین؟! (براندازی خاموش!!!
یا Mr. Green Mr. Green )

اینجا جو دوستانه ای داره که سایر جاها عمرا پیدا بشه! در موارد دینی و --- من 100% موافق امیدم ولی این هیچوقت قرار نیست باعث بشه من جو تالارو بهم بریزم و مثلا من با فلانی که 4 سال و بیشتر دوستم ، سر اختلاف سلیقه دینی و سر اینکه یکی از بیرون اومده و اختلافهامون میون کشیده میونم بهم بخوره!

می دونین هر جا بحث دین و سیاست نیست خیلی آرام و دل نشینه!
حیفه بخدا!
هاللویا!!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

کي به خاطر بحث ديني از تالار فرار کرده ؟
کي تا حالا به خاطر بحث با بنده يا جناب هادي يا جناب حکيم از تالار فرار کرده؟

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 14:18
 1 سال و 6 ماه پيش

سالم ، شاهین ، عبود و خود مجید در حال رفتنه و سیاسفید و mhaji و .... حضورش خیلی کم شده و....

1
1
0
sefid
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 14:23
 1 سال و 6 ماه پيش

نبي نوشته بود:
سالم ، شاهین ، عبود و خود مجید در حال رفتنه و سیاسفید و mhaji و .... حضورش خیلی کم شده و....

اينايي که گفتي همه به خاطر صحبت با من رفتن.

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 14:26
 1 سال و 6 ماه پيش

sefid نوشته بود:
نبي نوشته بود:

اينايي که گفتي همه به خاطر صحبت با من رفتن.

نه منظور من صحبت با شما نیست! شما بیا در مورد سرگرمی ها زندگی روز مره و کل چیزهای خوب صحبت کن , ببین کسی دلخور می شه ازت؟!!
بگین بخندین! به حد کافی تک تکمون زندگی مون مشکلات داریم بیاییم اینجا گل بگیم گل بشنویم! نه؟!!

1
1
0
sefid
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 14:39
 1 سال و 6 ماه پيش

جناب نبي يکي از خاصيتهاي محيط مجازي اينه که آدم راحتتر و با خيلي امن تر ميتونه
عقايد خودشو بيان کنه مطمئنا اگر من اين حرفها رو توي يه جمع عمومي بزنم معلوم نيست روز
بعد زنده ميمونم يا نه در ضمن اين بحثها و قتي باعث کدورت ميشه که توي اون توهين
و بي ادبي باشه.شما اگر ميخواي دلخوري پيش نياد از توهين و بي ادبي بايد جلوگيري کني.
مگرنه اينجا يه محيط آزاده هر کس يه نظري داره اين به هيچ وجه موجب دلخوري نميشه.
در ضمن بحثهاي ديني هميشه تو تالار بوده و چيز جديدي نيست که باعث دلخوري بشه.

1
1
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 658
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 15:30
 1 سال و 6 ماه پيش

جناب سفيد ..... خانم create نظر به تلاشهاي شبانه روزي شما جهت مختل نمودن مغز و اعصاب عده کثيري از اعضاي تالارهاي گفتمان مفتخريم بدين وسيله شما دو عزيز بزرگوار را به القاب مخل الاعصاب و مزاحم الروان مفخور نموده...با تشکرات فروان به حسب درجات عالي از تدبير خالي جنابان عالي در خصوص امر ارشاد و ترشيد اعضا به سوي هاي فردوسان غالي خواهشمند است بيش از اين نوبت گرنبهاو بهاگران اوقات خويش هدر نداده بلکه مصروف ديگر تالار در ديگر نقاط اين عالم فاني نموده ....و چنانچه اجازت فرماييد مسير خويش به دوزخ ادامه دهيم...اينجانب بالشخصه همه گونه از انواع قولها ..سوگندها ...التماسها...اصرار ها ...تقاضاها..درخواستها..را مبذول مي دارم که هيچ گونه عده اي زين پس بر گردنان شما بزرگوران از آنچه ما را حاصل آيد ..آمده ..آمده باشد..خواهد آمد...به سبب گمراهي بسيار بر شما نبوده..نبوده باشد ...نخواهد بود..و نخواهد بوده باشد الي يوم المعلوم في العلم المکتوم ...و بر عکس ...بسيار سپاسگزار و منت گردانيم از آنچه از فضل و مهرباني خويش تا به امروز بر ما روا داشتيد ...و از خداوند جنان نيز برا ي شما بزرگان خواستار اولو درجات در جنتانتان هستيم...انشاءالله....

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است Close ups - Photo Gallery
1
پاسخها: 40 بیننده: 1634 نویسنده: Omid
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است جلسه دفاع از پايان نامه
1
پاسخها: 17 بیننده: 656 نویسنده: اکتيو
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نامه اي به مشاور خانوداگي!
1
پاسخها: 21 بیننده: 848 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است پايان نامه خرگوش !!!!
1
پاسخها: 4 بیننده: 509 نویسنده: رويا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد