| نویسنده |
پیغام |
sefid بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 156 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 10:31 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
جناب غريب شما كه يه ماه بحثهاي مذهبي رو تعطيل كرديد اون تالار هم كه مخصوص شيعيانه
در نتيجه جايي براي مطلب نوشتن نميمونه پس ديديد كه حساسيت من به جاست.
در ضمن فكر كنم اين شما هستيد كه اخيرا خيلي نسبت به مسائل مذهبي حساس شديد و به شدت
مخالف مطرح كردن اين جور مباحث شديد. اگر نميخواي توبحثا شركت كني خوب شركت نكن
ديگه چرا بقيه رو از نوشتن منع ميكني. |
|
|
|
|
|
|
 |
created_for_iran  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 160 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 10:54 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sefid بزنم به تخته!
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 11:47 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 160 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 11:58 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| sefid نوشته بود: |
جناب created for iran قرآن ذکر خدا را محور نماز تعيين کرده حالا اگر ميخواهيد در نماز مقدسين خود را ياد کنيد
ميل خودتان است.
حالا من يه سوال دارم تو فکر کن من نماز مثلا ظهر 5 رکعت ميخونم يا اصلا يه چيز ديگه فکر کن يه نفر نماز رو عربي نميخونه حالا چي ميخواي بگي اشکالش چيه؟ |
آقای محترم ! من که برائت نامه رو نوشتم . کاری هم به مقدسین ندارم . من اکنون یک فرد تازه اسلام آورده هستم .
بالاخره که چی ؟ چطوری نماز بخونم ؟ چرا نمی گی ؟ یعنی من هرکاری بکنم می تونم اسمشو نماز بذارم . مثلا دستشویی رفتن نوعی نماز خواندن است ؟ یا غذا خوردن ؟ یا فحش دادن ؟ یا ....
|
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1274 اعتبار کسب شده: 3412 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 12:01 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 12:19 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sefid بزنم به تخته!
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 12:54 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sefid بزنم به تخته!
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 13:05 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
و خيلي از کساني که بدون بودن اين بحث ها تا چند ماه پيش تو تالار بودن و با آرامش پيش هم زندگي مي کرديم و سر باز شدن اين بحث ها همگي رفتند! (چه اينوري چه اونوري)
به خدا من حاضرم اين بحث ها نباشه و تا آخر عمرم گمراه بمونم!!!  |
من اينجا براي خوشايند کسي مطلب نمينويسم. |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1274 اعتبار کسب شده: 3412 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 13:57 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sefid بزنم به تخته!
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 14:07 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 14:18 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
سالم ، شاهین ، عبود و خود مجید در حال رفتنه و سیاسفید و mhaji و .... حضورش خیلی کم شده و.... |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
sefid بزنم به تخته!
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 14:23 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| سالم ، شاهین ، عبود و خود مجید در حال رفتنه و سیاسفید و mhaji و .... حضورش خیلی کم شده و.... |
اينايي که گفتي همه به خاطر صحبت با من رفتن. |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 14:26 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| sefid نوشته بود: |
| سالم ، شاهین ، عبود و خود مجید در حال رفتنه و سیاسفید و mhaji و .... حضورش خیلی کم شده و.... |
اينايي که گفتي همه به خاطر صحبت با من رفتن. |
نه منظور من صحبت با شما نیست! شما بیا در مورد سرگرمی ها زندگی روز مره و کل چیزهای خوب صحبت کن , ببین کسی دلخور می شه ازت؟!!
بگین بخندین! به حد کافی تک تکمون زندگی مون مشکلات داریم بیاییم اینجا گل بگیم گل بشنویم! نه؟!! |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
sefid بزنم به تخته!
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 14:39 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
جناب نبي يکي از خاصيتهاي محيط مجازي اينه که آدم راحتتر و با خيلي امن تر ميتونه
عقايد خودشو بيان کنه مطمئنا اگر من اين حرفها رو توي يه جمع عمومي بزنم معلوم نيست روز
بعد زنده ميمونم يا نه در ضمن اين بحثها و قتي باعث کدورت ميشه که توي اون توهين
و بي ادبي باشه.شما اگر ميخواي دلخوري پيش نياد از توهين و بي ادبي بايد جلوگيري کني.
مگرنه اينجا يه محيط آزاده هر کس يه نظري داره اين به هيچ وجه موجب دلخوري نميشه.
در ضمن بحثهاي ديني هميشه تو تالار بوده و چيز جديدي نيست که باعث دلخوري بشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 15:30 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
جناب سفيد ..... خانم create نظر به تلاشهاي شبانه روزي شما جهت مختل نمودن مغز و اعصاب عده کثيري از اعضاي تالارهاي گفتمان مفتخريم بدين وسيله شما دو عزيز بزرگوار را به القاب مخل الاعصاب و مزاحم الروان مفخور نموده...با تشکرات فروان به حسب درجات عالي از تدبير خالي جنابان عالي در خصوص امر ارشاد و ترشيد اعضا به سوي هاي فردوسان غالي خواهشمند است بيش از اين نوبت گرنبهاو بهاگران اوقات خويش هدر نداده بلکه مصروف ديگر تالار در ديگر نقاط اين عالم فاني نموده ....و چنانچه اجازت فرماييد مسير خويش به دوزخ ادامه دهيم...اينجانب بالشخصه همه گونه از انواع قولها ..سوگندها ...التماسها...اصرار ها ...تقاضاها..درخواستها..را مبذول مي دارم که هيچ گونه عده اي زين پس بر گردنان شما بزرگوران از آنچه ما را حاصل آيد ..آمده ..آمده باشد..خواهد آمد...به سبب گمراهي بسيار بر شما نبوده..نبوده باشد ...نخواهد بود..و نخواهد بوده باشد الي يوم المعلوم في العلم المکتوم ...و بر عکس ...بسيار سپاسگزار و منت گردانيم از آنچه از فضل و مهرباني خويش تا به امروز بر ما روا داشتيد ...و از خداوند جنان نيز برا ي شما بزرگان خواستار اولو درجات در جنتانتان هستيم...انشاءالله.... |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|