| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3479 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 23:59 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
گردهمایی کاربران تالارهای گفتمان در تهران
شنبه 15 اردیبهشت
زمان دقیق و محل مراسم متعاقباً اعلام خواهد شد.
به دوستان خود بگویید.... |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين مطلب آخرين بار توسط غريب آشنا در سهشنبه 18 ارديبهشت 1386، ساعت 18:06 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3479 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 0:07 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
یه اتوبوس از بخش کامپیوتر دانشگاه شیراز برای نمایشگاه کتاب تهران ایشالله یکی دو روز می خوان بیان تهران. تعداد بچه های تالاری تو این جمع کم نیست. واسه همین تصمیم گرفتیم یه گردهمایی توی تهران بذاریم.
بنده شخصاً برای اومدن در این گردهمایی اظهار آمادگی می کنم و مژده می دم که بچه های شاخه تهران می تونن منو تو این گردهمایی زیارت کنن. از همین الان به همگی زیارت قبول می گم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2113 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 0:22 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
اين اعتماد به نفس غريب اشنا منو کشته
من که با عرض پوزش نميام ولي به دوستام مي گم حتما بيان و با وحيد هم حتما روبوسي کنن
مکان نزديک نمايشگاه ، زمان بعد از تعطيلي اداره ها
ضمنا نمايشگاه در مرکز شهره نه در اتوبان چمران و اين يعني خيلي خووووووووووب |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 0:24 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
چه زمانی رو پیشنهاد میکنین؟ من احتمالاً این دفعه میآم. اون دفعه که با هماتاقیم و یکی از بچهها که اومده بود خونمون تا ظهر خواب بودیم. بعدازظهر که اومدیم پارک ملت، از کنارتون رد شدیم، و تازه تعجب هم کرده بودیم که اهه، اینا چرا جمعه تو پارک جشن تولد گرفتن! بعداً تازه فهمیدم که بچههای تالار بودن!
این دفعه ایشالله ببینیم همتونو! |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 318 اعتبار کسب شده: 1150 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 0:40 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
منم مي خواستم بيام ولي غريب اشنا نمي ذاره بيام . .......... |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4972 اعتبار کسب شده: 9952 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 0:58 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
اين اعتماد به نفس غريب اشنا منو کشته
من که با عرض پوزش نميام ولي به دوستام مي گم حتما بيان و با وحيد هم حتما روبوسي کنن
مکان نزديک نمايشگاه ، زمان بعد از تعطيلي اداره ها
ضمنا نمايشگاه در مرکز شهره نه در اتوبان چمران و اين يعني خيلي خووووووووووب |
نمايشگاه کجاست؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2113 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 1:04 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
احسان جان اينطور که من شنيدم توي مصلاي تهران خواهد بود
نه در نمايشگاه بين المللي
تو هم تشريف فرما خواهي شد ادمين بزرگ؟؟؟ |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4972 اعتبار کسب شده: 9952 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 1:14 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
احسان جان اينطور که من شنيدم توي مصلاي تهران خواهد بود
نه در نمايشگاه بين المللي
تو هم تشريف فرما خواهي شد ادمين بزرگ؟؟؟ |
هنوز معلوم نيست قربان. من يا جمعه عصر بايد برم يا يکشنبه عصر. ايشالله فردا معلوم ميشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 1:20 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| هنوز معلوم نيست قربان. من يا جمعه عصر بايد برم يا يکشنبه عصر. ايشالله فردا معلوم ميشه. |
اتوبوس دانشگاه هم به احتمال زیاد ایشالله یکشنبه شب بر می گرده شیراز. می تونی همراه ما بیای. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 1:26 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| احسان نوشته بود: |
| هنوز معلوم نيست قربان. من يا جمعه عصر بايد برم يا يکشنبه عصر. ايشالله فردا معلوم ميشه. |
اتوبوس دانشگاه هم به احتمال زیاد ایشالله یکشنبه شب بر می گرده شیراز. می تونی همراه ما بیای.  |
بنده بايد تشريفم را به همراه جل و پلاسم به بوشهر ببرم! |
|
|
|
|
|
|
 |
شهرام بهامين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 آذر 1384 مجموع ارسالها: 71 اعتبار کسب شده: 112 محل سکونت: تهران سن: 38 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 13:21 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
اميدوارم اين رفت و آمد ها و سفر هاي استاني نتايج پرباري براي مردم محروم تهران داشته باشه
من شخصاٌ به استقبال خواهم آمد.
هر کسي هم دوست داشت به جاش حاضرم روبوسي کنم!!!!
راستي اينجا فقط بروبچه هاي شاخه تهران نيستند عملاٌ شاخه دهکده جهاني شکل گرفته
خيلي از بچه هايي که در شبکه ثبت نام کردند مقيم جاي جاي اين کره خاکي (دهکده جهاني) هستند.
اونها رو فراموش نکنيد و تهران هم يکي از کوچه پس کوچه هاي همين دهکده است. |
_________________ براي اشتراک در شبکه و عضويت در باشگاه دانش آموختگان دانشگاه شيراز www.SUA.ir را ببينيد.
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 13:37 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| شهرام بهامين نوشته بود: |
| هر کسي هم دوست داشت به جاش حاضرم روبوسي کنم!!!! |
آقا شهرام خیلی مخلصیم
میگم اول که سیبیلتون رو دیدم ترسیدم ولی با این حرفتون ثابت کردید دل جوونی دارید، ای ول
پس از طرف من لپ همرو ببوسید |
|
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 962 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 15:38 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
آخ جون من نمي آم |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2281 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 15:48 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
سياگيسو جون منم نميام.من دست نيافتني هستم . |
_________________ چي بگم از بخت سوختهء خودم 
|
|
|
|
|
 |
کيوان  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 ارديبهشت 1384 مجموع ارسالها: 106 اعتبار کسب شده: 979 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 16:02 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
باشه بياين من خودم با اجازه حاكم تهران بياض گول، تور ليدرتون ميشم.
فقط بي زحمت چند تا دختر شيرازي هم بيارين وگرنه نه من نه هيچ كدوم از تهرونيها حتي بياض گول گردهماييتون نيميايم
و شما با خودتون مجبورين گرد كنين ديگه.
زمان شنبه پس از تعطيلي اداره بياض گول خان،
مكان را هم پس از شور،حاكم تهران به اطلاع خواهد رساند. |
|
_________________ ..
|
|
|
|
|
 |
|