| نویسنده |
پیغام |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 0:35 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1274 اعتبار کسب شده: 3423 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 0:48 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
مبارکه
ایشالا که خوش گذشت!
نگید ار من و دیگران یادی نکردین؟!!!
بی صبرانه منتظر عکس ها هستم |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 0:56 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
و نهايتا من و مهران (برادرم) ،سياسفيد ، سان سون و سراب اگه بدونيد کجا شام خورديم
|
Where did you guys eat?
It is the first GERDE HAMAI with Manisa's presence. |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 1:19 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
| ولي برنامه امشب به خوبي برنامه هاي سابق نبود |
علتش رو میدونید یا براتون توضیح بدم ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
شهرام بهامين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 آذر 1384 مجموع ارسالها: 71 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 39 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 11:18 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من دليل اصلي پراکندگي شايد عدم انعطاف ناپذيري گروه در مقابل تغيير برنامه بود.
برنامه به شکل پيش بيني نشده اي ولي در جهت خوشايندتر شدن گردهمايي با نظر حدود 30 نفر از دوستاني که از شيراز به تهران آمده بودند و پنج يا شش نفرشان نيز از فعالين تالار بودند در ساعت 15:30 تغيير کرد و دوستان از ادامه بازديد نمايشگاه صرفنظر کردند.
دو راه پيش روي ما بود :
1 - جدا شدن از بقيه گروه و اتلاف وقت تا ساعت 18:30 براي استقرار مجدد در همان محلي که ساعت 14:00 نهار صرف شد.
2 - راهنمايي آنها به جايي با صفا که جذابيت گردهمايي بچه هاي تالار را نيز دو چندان ميکرد.
راه دوم انتخاب و همه به جمشيديه رفتيم جايي با صفا که کمابيش باغ ارم شيراز را نيز تداعي مي کرد و امکاناتي همه گونه شامل : بوفه مواد غذايي سرد و گرم و رستوران ساده و مجلل و چاي و قليان همراه با موسيقي و نيز نمازخانه و اورژانس و غيره فراهم بود.
و در زمان حرکت 15:30 موضوع به اطلاع خانم بياض گل که محور اطلاع رساني دوستان غير همراه در جمشيديه بودند رسيد.
فکر ميکنم 3 ساعت وقت براي انتقال خبر تغيير برنامه به کمک فناوري تلفن همراه و سرويس پيام کوتاه زمان کمي نبود.
با عدم توفيق در توجيه دوستان به تشريف فرمايي به جمشيديه که در ساعت 19:45 به وحيد عزيز اعلام شد ناچار به ترک جمشيديه به سمت برگر تين شديم و در ساعت 20:30 موفق به ديدار يکديگر شديم.
ولي مجدداٌ پس از نظرسنجي و تصميم بعدي به حضور در جايي ديگر به نيت داشتن امکانات موسيقي و چاي و قليان اجراي مشترک آن نيز عقيم ماند.
با داشتن اين سوژه فرصت بسيار خوبي خوهيم داشت براي مطالعه بيشتر يکديگر در بحرانها و در سفر
پس بياييد به بررسي اين موضوع بپردازيم شايد باز هم چنين برنامه هايي داشته باشيم و راهکار مناسبي در اين موارد داشته باشيم.
اين تمرين دمکراسي است ! |
_________________ براي اشتراک در شبکه و عضويت در باشگاه دانش آموختگان دانشگاه شيراز www.SUA.ir را ببينيد.
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط شهرام بهامين در تاريخ يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 11:42 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1132 اعتبار کسب شده: 3865 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 11:32 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 11:42 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 11:50 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 12:00 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
قصه خدا روي زمين مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 12:35 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 16:28 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
جمعه رفتم بخش اما با باطل شدن مجوزهاي قبلي و نرسيدن مجوزهاي جديد در بخش راهم ندادند رفتم توي نمازخانه تا کمي مطالعه کنم کم کم بچه هايي که مي خواستند برن اردو پيدا شدند و اين اينجا بود که يکي ز عجايب عمرم را ديدم : غريب آشنا که فکر کنم باباش هم بدون کت شلوار نديده تش با تي شرت اومده بود !!! هيچ کي باور نمي کرد |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
کيوان  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 ارديبهشت 1384 مجموع ارسالها: 108 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 17:26 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| شهرام بهامين نوشته بود: |
اين تمرين دمکراسي است ! |
با درود به دوست خوبم، شهرام خان!
فكر مي كنم ارتباطي بين اين ناهماهنگي در اردو و تمرين دموكراسي به نظر نمي رسه و اين بيشتر به يه شعاري تاثير گزار ميمونه تا يك دليل منطقي براي اين نا هماهنگي.
ولي اين مساله كه برنامه از طرف شما در اين تالار اعلام شد و در روز برنامه تغيير كرد به نظر من باعث بيشتر نا هماهنگي ها شد چون اينجا وقتي يه برنامه اعلام ميشه اطلاعات تماس همه كاربران در دسترس نيست كه در لحظه آخر بتونيم خبر بديم و به نظر من در صورتي كه بياض گول اين احساس مسوليت رو نمي كرد و سر قرار اصلي نمي رفت، اون ممكن بود خيلي زشت تر از نقض دموكراسي باشه.
بهر حال شنيديم كه ديروز به همه خوش گذشت، ما هم خوشحال شديم و البته به ما هم خوش گذشت.
از اين بابت كه شنيديم 13 تا دختر شيرازي برايمان آورده بودند و ما توفيق زيارت آنها را نداشتيم ولي بسي افسوس خورديم. |
|
_________________ ..
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 19:40 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
خوب ميتونم بگم ديروز هم خيلي خوش گذشت هم يه مقدار ضد حال بود
اولش خيلي خوش گذشت :
از ديدن بچه هاي تالار سراب - سان سان - سيا سفيد- غريب اشنا - مانيسا - بياض گل - شهرام بهامين و اللخصوص تيتان عزيز که ديروز فهميدم هم نام هم هستيم خيلي خوشحال شدم .
اما ضد حال:
بچه ها ما رو قال گذاشتن در صورتي که تصويب شده بود کجا بريم ولي نظرشون عوض شد دستشون واقعا درد نکنه . البته من ناراحت نيستم اميدوارم بهتون خوش گذشته باشه . ولي اين رسمش نبود
ولي با اين حال به ما هم بد نگذشت در کنار اقا و خانوم بهامين و غريب اشنا و دوست عزيزم تيتان (خصوصا چاي و قليان ) خيلي خيلي خوش گذشت واقعا شب بياد ماندني بود. |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3365 اعتبار کسب شده: 3724 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 17 ارديبهشت 1386، ساعت 20:34 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1132 اعتبار کسب شده: 3865 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 17 ارديبهشت 1386، ساعت 20:49 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|