| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7159 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 18:04 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
-- 1 --
... وقتي ديدند کروبي با وعده 50 هزار توماني 5 ميليون راي جمع کرد در گزارش ويژه خبري وعده 80 تا 180 هزار توماني دادند (دوست عزيز در همين فضاي خفقاني که شما مي گوييد، شما و هر کس ديگر به راحتي به احمدي نژاد توهين مي کنيد اما باور کنيد من الان که دارم اين چيزهايي را که ديده ام مي نويسم، مي ترسم. مي ترسم بنا به مصلحت رئيس تشخيص مصلحت با انواع تهديد ها روبرو شوم نه براي توهين، که توهيني نکردم که براي تشريح و بازگويي دوباره مسائل. اما چه کنم که ديگر صبرم تمام شده و عليرغم ترسم دل به دريا زده ام)
فراموش نکنيد همين کروبي و هاشمي و زير دستانشان کساني هستند که تا احمدي نژاد حقوق را بالا مي برد هزاران تحليل و بيانيه صادر مي کردند که اينگونه تزريق پول باعث ايجاد تورم مي شود حتما 50 هزار توماني ها و 80 هزارتوماني هاي اين آقايان واحد پولش فرق داشته که فقط مال احمدي نژاد تورم مي آورد نه اينها! چگونه انتظار داريد حرف اينها را باور کنم با اين همه تناقض آشکار در گفتار و کردار....
[اگر عمري بود] ادامه خواهد داشت ...
(نوشته هاي سورمه اي رنگ اين موضوع از من نيست.) |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
اين مطلب آخرين بار توسط احسان در جمعه 25 خرداد 1386، ساعت 2:08 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
| شازده کوچولو |
|
احسان جان
قراره یه ماه از این بحثا نباشه
بی خیال شو تا یه ماه دیگه
بعد با هم برای این محمود یه تاپیک میزنیم و دیگران رو به بحث میکشونیم |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7159 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 1:22 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
احسان جان
من که به کسي توهين يا بي احترامي نکردم! البته هميشه سعي کردم اينطور باشه! اما اگه واقعا اين نوشته هام شکراب کننده جو تالار هست، مطمئنا ارسالشون رو متوقف ميکنم.
لطفا جواب اين ارسال رو بديد، علي الخصوص وحيد ... |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1105 اعتبار کسب شده: 5827 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 1:25 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من نمیگم تالار رو به هم میریزه من میگم هالا که سالگرد تولد تالاره بیاین یه ماه رو بدون این چیزا بگذرونیم
شاید این عادت کل کل کردن از سر همه بپره |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
| غريب آشنا |
|
| احسان نوشته بود: |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
احسان جان
من که به کسي توهين يا بي احترامي نکردم! البته هميشه سعي کردم اينطور باشه! اما اگه واقعا اين نوشته هام شکراب کننده جو تالار هست، مطمئنا ارسالشون رو متوقف ميکنم.
لطفا جواب اين ارسال رو بديد، علي الخصوص وحيد ... |
بحث سیاسی و مذهبی هم ممنوعه! از این جور بحثها هم زیاد کردیم. فکر نمی کنم به نتیجه خیلی خاصی برسه. فکر کنم فعلاً تعطیلیش بیشتر برای تالار فایده داره. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 2:47 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
-- 2 --
... ديشب در اخبار ديدم پوتين در سفر به کشورهاي عربي با يکي از اين اميران عرب رقص شمشير مي کرد فورآ به ياد ميلاد و محمد افتادم که اگر در روسيه بودند چه مي گفتند ؟حتمآ مي گفتند آقاي پوتين دنيا رقاص خانه نيست و شما هم رقاصه نيستيد. احمدي نژاد لباس يک قوميت را که مي پوشد اين دو فورآ مي نويسند "آقاي احمدي نژاد ايران سيرک نيست که شما دلقک آن مي شوي"دوست عزيز چرا نيست؟کشوري که امثال تو روشنفکر و دانشجويش باشي از سيرک هم بدتر است .مگر وقتي بوش لباس خلباني مي پوشد آمريکا سيرک مي شود؟ شما که مي گوييد احمدي نژاد بايد فقط لباس ملي بپوشد ،مگر عبا و عمامه لباس ملي ايرانيان است که آن دو رئيس جمهور مورد علاقه شما عبا و عمامه داشتند؟ ... |
|
اين مطلب آخرين بار توسط احسان در جمعه 25 خرداد 1386، ساعت 2:08 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 16:00 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
کره خرش کجا بود ؟ من فقط اومدم کره خر رو ببينم .
شازده پسر حالا رو اشتب نوشتيااااااااااااااااااااااااااااااااا |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 25 خرداد 1386، ساعت 2:06 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
-- 3 --
يک منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود؛ خبر از کشف يک مفسد دانه درشت اقتصادي داد! ميم، آقازاده معروف، در طي چند سال اخير ميلياردها دلار از بيت المال بالا کشيده و خبرهاي موثق حاکي از آن است که مفسد مورد نظر چندين ليوان آب خنک نيز رويش خورده است! ظاهرا اين دانه، اندکي درشت تر از آن است که اتفاقي برايش بيفتد! از سوي ديگر ساعاتي است که از «منبعي که خواست نامش فاش نشود» خبري در دست نيست و به نوعي ناپديد شده!
- ها! شماها کي هستيد؟! ... دستهامو ول کن! ... اين چيه به دهن من مي چسبوني؟! ... من معمولا به هوا احتياج دارم! ... آم...! اوم! آما! مامااااان ...
___
هر خطاب جمعي جمع نيست و برعکس! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|